İnsan biraz hamileliğinin farkına varıp dinlenir di mi? Ben bu gidişle 40 haftayı dolduramam. Sabahtan beri popom yeni yer gördü

Eşim temizlik yaptı ben çamaşır topladım, astım, ütü yaptım, yemek fasılları var tabi aralarda. Bir iki dikiş işleri vardı düğme kopmuş falan onları diktim. Akşam yemeği hazırlamaya kalkcam birazdan ama dedim 10 dk dinleneyim. Çalışan herkesin hafta sonu böyle geçiyor mu acaba, hafta sonu eşimle ikimizin de hiç işi bitmiyor.
Bebek arabamız, ilk kızımdan kalan kraft travel system takımımız duruyor. Arka tekerleri öyle büyüktü ki 6 ay tahammül edebildik. Baston aldık prego marka. En çok o kullanıldı. Araba koltuğu alınca pusetin de görevi bitti. 6 ay kullanılan arabada ne eskime olacak sıfır gibi duruyor. Bunda da onu kullanırım sonra işi bitince birine hediye ederim dedim.
Bu arada biz dün kızımın saçlarını gördük

Renkli ultrasonda tüy tüy görünüyor bildiğiniz. İlk kızım çok az saçla doğmuştu, hala tüy gibi saçları. Sarışın olduğu için zaten iyice az duruyor. Bu daha saçlı doğacak sanki. Daha şimdiden çıkmış saçlar