Eki Görüntüle 2211550
Canım araba konusu şans. Benim kızım hiç sevmezdi bebek arabasını. Uyumak falan hak getire, bas bas ağlardı. Bebek arabası boş gezer kızım kucakta dururdu. Arabada uyuyan bebeği ile avm gezen ailelere hep özenmişimdir. İnşallah seninki sever.
Ultrason konusuna gelince, belli bir haftadan sonra çerçevede bebeği bütün halinde görmek zaten imkansız, belli bir haftaya kadar oluyor o. Benim doktorumun ultrason cihazı 4 boyutlu. Organ falan gibi şeyleri siyah beyaz haliyle kontrol ediyor, kafa-karın çevresi, kol-bacak boyu gibi şeyleri ölçüp biçiyor. Sonra yüzünü falan yakalarsa 4 boyutluya geçip bize fotoğrafını çekiveriyor. Bu sefer yakalayamadık hiç yüzünü. Sırtını izletti bize sıpa:) 26. Haftadan fotosu var bak ekliyorum.
Canım Allâh yardımcın olsun. Valla çalışan anne olmak zor, çalışan hamile anne olmak bin katı zor
Eşimin o konuda hakkını ödeyemem sağolsun hiç o konularda sıkıntı yapmaz. Sen elleme ben hafta sonu yaparım diyor da ben durur muyum. Saf kafa bıraksana di mi adam yaparım diyor işte. Canım çok tez benim hiç duramıyorum sonra yorgunluktan ölüyorum.