- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #22.721
Canım ; Her bir ampulde: Magnezyum sülfat.7H2O 1.5 g, İnjeksiyonluk su k.m 10 ml Her bir ampulde 12.17 mEq MgSO4.7H2O vardır.
Canım ampul derken neyi kastettin? Hap değil mi bu?
Hic sorma simdiki cocuklar o kadar şımarık ve hicbir seyden mutlu olmayan hep fazlasini isteyen bir nesil olarak büyüyor ki bunlarin yaninda ailelerinin benim.cocugum en mukemmel havasi da buna katki sagliyor. Benimde 6 haftam kaldi karneyi verip izne cikicam. Heyet raporu alicak misin dogum iznin bitince?Bende ayni sekilde yemek yapiyorum oglum ve esim geleseye kadar anca sonra yemekten sonra tatli bir uyku geliyor bazen dayanamiyorum yarim saat kestiriyorum. Ama 6 hafta nasil gecicek bilmiyorum ama ne kadar gec cikarsam heyet raporu almama gerek kalmiyor dayanmaya calisiyorum sirf dogum sonrasi icin. Allah yardimcimiz olsun hasta olmadan atlatalim ins bu sureci.
Benim doğum izni 6 Mayıs'ta bitiyor. Heyetsiz seneyi bitiremiyorum. Senin beklenen doğum ne zaman? Senin de mi 6 hafta var? Benim yarın tam 6 hafta kalıyor. Karneden 2 gün önce ayrılcam sonra gidip karneyi vercem:)