- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #22.741
Sağol canım sanada geçmiş olsun inşaallah şu enfeksiyon ne kadar sıkıntılı birşeymiş sanki hamilelikte dah çok tetikliyor bende antibiyotik ve fitil kullanıyorum bol bol su içiyorum cumaya kadarda yatıcam inşaallah bebeğimin sıvısı normale dönmüştür rabbim hepimize şifa versin inşaallah havuç suyunuda deniycem ...
Canim daha onceki gebeligimde forumda konusulmustu ve uygulayanlarda ise yaramisti, armut amniyon sivisini artiriyormus, duzenli armut tuket. Havucu da fazla tuketme, gebelikte fazla A vitamini almak zararli.
benimde aklım doğuma girerken kızımla aramda geçecek diyalogdailkinde güle oynaya girmiştim ama bu sefer bi duygusalım. çok korkuyorum. bu sefer arkamda bir çocuğu bırakıp gireceğim ameliyata. sağ salim 2 çocugumuda kucaklayıp evime dönerim inşallah. bu arada ilk doğumu olmayan anneler.diğer cocukların düzeni hakkında dogum sırasında ne yapacaksınız? kızımın okulundan arkadasının annesi çocuk gelişim uzmanı. onunla konustum dogumun olacagı gun hastanede sizinle olsun o heyecanı yaşasın. ama ertesi gün hayatı normal akışında devam etsin dedi. kreşe gidiyor bizim ki ananesinde kalır gece ertesi gün okula gider. ben acaba dogumdan sonra bi süre 1 hafta kadar evde bizimle kalsami diye düşündüm ama uzman düzeninin bozulmasının kötü olacağını söyledi. herşey akışında sakin bir şekilde devam etsin dedi. sonra düşündüğümde bende zaten sezeryan olacağım evde 2 cocukla baş etmem zor olabilir. okulunda daha mutlu olur. hem düzeni bozulmaz okuldan soğumaz.
Benim de aklimda duzeninin bozulmamasi var, belki bir iki gun gitmez ama ondan sonra devam etmesi lazim.