• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
cnim çok teşekkür ederim.Biraz rahatladım sayende❤

Bebek beslenmesi vs aklıma gelmese diyete çok güzel uyuyorum.

Ne demek canım. Bende ilk zamanlar korktum ama hamdolsun bebek besleniyo. Doktorumda öyle diyince rahatladım sende rahat ol. Güzelce listendekileri ye bebebkte beslensin:)

Evet canim Antepdeyim yaa guzeldir antep ama kalabalik laşti bayaa sen baska sehirdesin galiba
En son 2 buçuk yıl kadar önce gelmiştim cnm gercekten değişmiş geldi banada. Evet bn kirklarelinde yim 2 yıldır. Öncesinde tekirdag daydim oraya baya alismistim ama burayı bi türlü sevemedim. Nereye gidersen git yinede ozleniyor 25 yılım geçti orda ozlenmez mi :KK53: bi dahaki ziyareti inşallah kızımla yaparım :KK36:

En son 2 buçuk yıl kadar önce gelmiştim cnm gercekten değişmiş geldi banada. Evet bn kirklarelinde yim 2 yıldır. Öncesinde tekirdag daydim oraya baya alismistim ama burayı bi türlü sevemedim. Nereye gidersen git yinede ozleniyor 25 yılım geçti orda ozlenmez mi :KK53: bi dahaki ziyareti inşallah kızımla yaparım :KK36:
Yaa inşallah canim kizinla gelirsiniz memleket hasreti baskadır nereye gidersen git hep aklında kalır

Canım pirinç kekten bile fazla şeker içerir ondan dolayı öyle çıkmış şekerin. Dolmalarını bulgurla yapmaya çalış. Makarna pirinç beyaz ekmek beyaz un tamamen yasak. tam buğday unu kullanabilirsin. Tam buğday unlu makarnalar yiyebilirsin. Bazen bende tatlı yiyorum normal çıkıyo tam diyet listeme uygun yiyorum yüksek çıkıyo hiç anlmadım bu işten bir şey :) ben diyetsiyene gidiyorum . Listem şu şekilde ;
Sabah : 1 dilim tam buğday ekmeği 1 yumurta 1 kibrit kutusu peynir 5 zeytin sınırsız domates salatalık
Ara : 15 tane çiğ badem ya da fındık. Ya da 2 tane ceviz 1 porsiyon meyve
Öğle: susuz sebze yemeği 1 dilim tam buğday ekmeği yoğurt salata
Ara: 2 kaşık yulaf ezmesi 1 bardak süt 1 porsiyon meyve ya da 2 galeta 1 bardak ayran veya süt
Akşam : 120 gram tavuk/et/balık 1 dilim tam buğday ekmeği ya da 4 kaşık bulgur pilavı salata ve 1 bardak ayran veya kefir
Akşam : 1 çay bardağı leblebi 1 bardak süt ya da ayran
En geç 9da yeme işi bitecek. Her öğün arasında 2-2.5 saat olacak. Daha uzun süre aç kalmak şekeri yükseltirmiş. Sabah 9’da kahvaltıyla başlıyorum 2 saatte bir yemek yiyorum işte. Zor oluyo dışarı çıktığımda falan ama yanımda taşıyorum ara öğünlerimi.
Cnim senin diyetindr ekmek çok az, ben baya ekmeği abartiyorum.bu kadar az beslenmeyle senin bebek nasıl önde gidiyor şaşırdım. senin kadar dikkat etsem bende de şeker diye bişey kalmicak bundan sonra seni biraz örnek alıp daha dikkatli olacağım.

Cnim senin diyetindr ekmek çok az, ben baya ekmeği abartiyorum.bu kadar az beslenmeyle senin bebek nasıl önde gidiyor şaşırdım. senin kadar dikkat etsem bende de şeker diye bişey kalmicak bundan sonra seni biraz örnek alıp daha dikkatli olacağım.

Her öğün 1 dilim canım ama istersen sabah ve akşam 2 dilim yiyebilirsin doymazsan dedi. Ama akşm mutlaka 1 dilim. Ama ilerleyen haftalarda daha çok ihtiyacımız olacağı için ben şimdilik 1 dilimle doyuyorum. Ama git gide artırıcaz tabi. Sen birebir aynısını yapamasanda örnek olsun sana mesela kendini aysrlarsın duruma göre. Mesela kşar peynir şekeri fırlatıyo direk ilginç ama :) bu yediklerin hepsi bebeğe gidiyo demek bide kilo alıyorum düşün bu diyetle :)))

Kızlar an itibariyle 10.5 kilo almış bulunuyorum. Kimi normal diyor kimi çok diyor. Bu arada yürüyüş yapıyorum. Birde doğuma yakın perine masajı yapıcam. İnşallah rahat doğumumuz olur
10.4 kilo aldım doktorum normal diyo onun harici söylenenleri duymuyorum boşver bebisler sağlıklı olsun önemli olan o :anneadayı:

32. Haftadan günaydın :anneadayı:

Kızlar an itibariyle 10.5 kilo almış bulunuyorum. Kimi normal diyor kimi çok diyor. Bu arada yürüyüş yapıyorum. Birde doğuma yakın perine masajı yapıcam. İnşallah rahat doğumumuz olur

Ben de 8.6 kilo almışım :KK53:
Artık normal bu kilolar. Karnımızda 2 kiloya yakın bebişler var. Plasentası, suyu, büyüyen rahim, artan kan hacmi falan derken 10 kilo üstü kilo alınmış olması çok normal. Hiç fazla gelmesin bence. Perine masajı için de aklımda hiç yoktu ama doktorum hafta sonu gittiğimde 'epizyosuz yaptırcam bu sefer doğumunu, perine masajı yapıcaz' gibi şeyler söyledi. Pek umutlandım. Bakalım her şey istediğimiz gibi olur inşallah.

Artık normal bu kilolar. Karnımızda 2 kiloya yakın bebişler var. Plasentası, suyu, büyüyen rahim, artan kan hacmi falan derken 10 kilo üstü kilo alınmış olması çok normal. Hiç fazla gelmesin bence. Perine masajı için de aklımda hiç yoktu ama doktorum hafta sonu gittiğimde 'epizyosuz yaptırcam bu sefer doğumunu, perine masajı yapıcaz' gibi şeyler söyledi. Pek umutlandım. Bakalım her şey istediğimiz gibi olur inşallah.
günaydın canım çalışabilir raporunu aldın mı ?

Arkadaşımın kuzeni doğum yaptı, 20 kilo aldı tam, normal oldu doğumu. 10 kilo az çıkmış doğumdan. Bence de kafaya takılacak hiçbir şey yok. Bebek 3200 kgdı. 3 hafta içinde 4 kilo daha verdi.

Ah benim kaynana valla bende laf sokuyorum umrumda değil.Sağolsun kv börek türü seyleri çok seviyor evdede surekli oluyor. Ben yemeyincede begenmedin mi niye yemiyorsun diyor. Bugünde sekerim çıktı diyorum. Cayın yanina helva yapmis kurabiye borek falan koymuş tabaga sana hazırladım diyor anne sekerim yükseldi diyorum sen beni öldürmeye niyetin var dedim herhalde geri götürdü. Yaninda ölçtüm oysaki dedim çok yukselmis diye birde yani böyle sanki insanın inadına yapıyor
Valla ben evdekilere dedim 2 ay evde tatli yok sizde yemeyin kaybetmezsiniz kazanirsiniz dedim:skandal:kaynananda biraz anlayisli olsun insan görüpte yiyemeyince kötü olur ya

Günaydın kızlar moralim bozuk biraz ve üzülüyorum oğlum 3.sınıfa gıdıyor ve düzenli bir şekılde çalıstırıyorum ama nedense bi türlü kafayı vermıyor aklı fikri top hafta sonları futbolada gıdıyor hafta içi etütde var derslerini orda yapıyor çok güzel bir sekılde çalısıyoruz ama sınavlarda nedense tam başarı saglıyamıyor çok üzülüyorum ve bugün baya bi bagırdım napmam lazım kızlar nasıl davranıyım :110::işsiz:o_O

Sabahtan beri ağlıyorum üzülüyorum çok mu sert tepkı verıyorum ama bi türlü dıkkatını vermıyo hala okulu oyun yerı zannedıyor

Ah benim kaynana valla bende laf sokuyorum umrumda değil.Sağolsun kv börek türü seyleri çok seviyor evdede surekli oluyor. Ben yemeyincede begenmedin mi niye yemiyorsun diyor. Bugünde sekerim çıktı diyorum. Cayın yanina helva yapmis kurabiye borek falan koymuş tabaga sana hazırladım diyor anne sekerim yükseldi diyorum sen beni öldürmeye niyetin var dedim herhalde geri götürdü. Yaninda ölçtüm oysaki dedim çok yukselmis diye birde yani böyle sanki insanın inadına yapıyor
BELKİ KOTU NİYETLİ DEGİLDİR CANIM

Back
X