2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
günaydın canım çalışabilir raporunu aldın mı ?

32'nin bittiği gün alcam canım haftaya çarşamba günü. Randevumu aldım.

Arkadaşımın kuzeni doğum yaptı, 20 kilo aldı tam, normal oldu doğumu. 10 kilo az çıkmış doğumdan. Bence de kafaya takılacak hiçbir şey yok. Bebek 3200 kgdı. 3 hafta içinde 4 kilo daha verdi.

Öyle öyle, doğumdan 2 saat sonra 5 kilo gitmişti benim. Zaten 10 kilo almıştım. Kalanı da o kadar kısa sürede gitti ki ayını bile hatırlamıyorum.

Gunaydin kızlar gene kötü rüyalar gördüm ruyamda o kadar aglamisim ki sabah uyaninca bile aglayasim vardi. Evlat acısı rüyada bile cok zor Allah kimseyi evladiyla sınamasın insallah

Amin canım amin. Rüyaya takılma o kadar, etkileniyor insan illa ki de bilinç altındaki 'sağ salim kavuşacak mıyım acaba?' düşüncesi buna sebep oluyor.

günaydın kızlar 30 kasımda sağlık ocağında kan ve idrar verdim sonuçlar :vitamin ,d b ve kanım düşük çıkmış kolesterolum yüksek çıkıyor zaten kan üre azatu düşük çıkmış bi sürü şey offf diyorum kan hapı kullanmıyordum artık düzenli kullanacağım mecbur sonuçları doktoruma göstereceğim ne derse artık bide seker takibi yapıyorum hayırlısıyla atlatırım işallah 2 ayı ben

Hala kusuyor musun canım? Bulantın mı var, yediklerin mi ağır geliyor?
evet hala ksuuyorum sabah ac karna ksuuyorum midem cok yanıyor o yuzden aksamları da kusuyorum bazen öglenleri anlatamam sana çalışıyorum cok düzenli beslenemiyorum yürüyemiyorum ondan hrealde istanbul cok soğuk bide

Papatya normal bir gebede kolestrol yüksek, üre düşük çıkar. Doktorum böyle demişti. D vitamini genelde herkeste düşük. Kanın düşükse doktoruna başvur, ona müdahale ediyorlar diye biliyorum.

evet hala ksuuyorum sabah ac karna ksuuyorum midem cok yanıyor o yuzden aksamları da kusuyorum bazen öglenleri anlatamam sana çalışıyorum cok düzenli beslenemiyorum yürüyemiyorum ondan hrealde istanbul cok soğuk bide
Ben de İstanbuldayım ve 1 haftadır midem çok yanıyor,çalışıyorum. Yanımda sürekli süt bulunduruyorum ben, midem yandıkça dayıyorum ağzıma, çok iyi geliyor. Açlık da kusturuyor olabilir, dengeli beslenmeye çalış. Sabahları aç olunca işe gelene kadar benim de midem bulanıyor çünkü.

ben süt hiç kullanmadım deneyim tskler canım

gunaydin cnm. bende de d vit eksikti vitamin aliyordum hala duzelmemis. bi de bende de feritin dusuk yine onun icin de ilac yazmislar. benim dislerim de cok hassastir kalsiyumu da peynir disinda hicbiseyden alamam. bi de kalsiyum alayim diyorum. dis agrilarim basladi 1 haftadir. ilaclari duzenli alinca sorun olmuyor sukur ilk gebeligimde feritin 3 ya da 4 tu,ilaclarla 17lere cikarmistik mesela

pasa anaokuluna basladi baslayali hephasta kizlar. 3 aydir duzelmedi,bitmeye yakin tekrsr yeniliyor. bana da bulaati 4 5 gundur. ikimiz agir gribiz. atesli sesi gitmis burnu akiyo of olduruyor beni hu halleri. bi de hastayim agriyor diyor mama sorry diyor. kuşum deriz birbirimize kuşum agriyor diyor beni benden aliyor resmen.

Ah bu mide yanmaları beni öldürecek. Ne yesem yanıyor valla gaviscon ile yaşıyorum diyebilirim.

Herkese merhaba bugün 32. Haftalık olduk çok şükür. Ben bir önceki gebeliğimde kalp durmasından dolayı bebeğimi kaybetmiştim bu hamileliğimde önlem amaçlı coraspin kullanıyorum her gün. Üniversite hastanesine gidiyorum oradaki peritanalog 37 haftaya kadar kullanabilirsin dedi ama aklım karıştı sizin doktorlarınız kaçıncı haftada bırakmanızı söyledi acaba ?? Bu arada sadece mthfr genim heterozigottu.

Cnm benimde 1 kaybım var. Mthr1298c di galiba homozigot ve sadece coraspin kullanıyorum. İğne vermedi. Tam 32+1 de bırak dedi. Bende sonrasında sıkıntı olcak diye korkuyorum. Önceki drumda 32 demişti.

Valla ben evdekilere dedim 2 ay evde tatli yok sizde yemeyin kaybetmezsiniz kazanirsiniz dedimkaynananda biraz anlayisli olsun insan görüpte yiyemeyince kötü olur ya
Sorma valla süslemiş birde sinirlendim zaten anlayış yok insanlarda desem ne olacak sekerimin cikmasina üzüldüm gördü ona ragmen öyle yaptığıni görünce kan beynime sıçradi. Kardesine demis bugün de dolma yapin diye bende ben yemiyecem öyle şeyler artık siz kendinize göre yapip yiyin dedim. İnsanları degistiremem ya bu saatten sonra kavgada edecek halim yok nasılsa nasil isterlerse öyle yapsınlar kendi evleri duzenleri.ben sahip cikacam boğazıma

Ya bir tane dolma ye bence çanın cekmesin bir taneden ne olacak sonra yoğurt yersin üstüne. Off bizim bu halimiz kedinin cigere baktigi gibi bakiyorum yemeklere canm manti istiyor

Kanin ve d vitamin kac cikti cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…