- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #22.921
Valla kuzum bizimki henüz okula gitmediğinden bişe diyemiyorum acaba öğretmenleriyle mi konuşsanHiç kimse yorum yazmamış
Tabi en önemlisi bebişin sağlığı. Benim doktorum da birsey demiyor.10.4 kilo aldım doktorum normal diyo onun harici söylenenleri duymuyorum boşver bebisler sağlıklı olsun önemli olan o
5 kilo şaka gibi valla :) ilk hamilelik mi canımGünaydın hanımlarr.. Gününüz güzel olsun. İstanbul buz gibi buz. Ben de an itibariyle 5 kilo almış bulunmaktayım.
Evet canım artık bebeklerimiz büyüyor ve kilo alıyoruz yapacak birsey yok. Perine için kendiniz de yapabilirsiniz dedi ebe.32. Haftadan günaydın
Ben de 8.6 kilo almışım
Artık normal bu kilolar. Karnımızda 2 kiloya yakın bebişler var. Plasentası, suyu, büyüyen rahim, artan kan hacmi falan derken 10 kilo üstü kilo alınmış olması çok normal. Hiç fazla gelmesin bence. Perine masajı için de aklımda hiç yoktu ama doktorum hafta sonu gittiğimde 'epizyosuz yaptırcam bu sefer doğumunu, perine masajı yapıcaz' gibi şeyler söyledi. Pek umutlandım. Bakalım her şey istediğimiz gibi olur inşallah.
Amin canım. Ayetel kürsi oku yatmadan.Gunaydin kızlar gene kötü rüyalar gördüm ruyamda o kadar aglamisim ki sabah uyaninca bile aglayasim vardi. Evlat acısı rüyada bile cok zor Allah kimseyi evladiyla sınamasın insallah
Kıyamam ya hala mide bulantısı mı yaşıyorsun çok zor ben 5 ay çektimMaşallah sana ben ben 10 kilo aldım bide her sabah aksam kusuyorum kusmasam ne olurdu acaba
Tövbe ettim dünden sonra canım tadina bile bakmam. Allahtan canım birsey istemiyor. Off off senin daha beter mantı istiyorsun:)) Valla doktorla papaz oluruz seker yuklemesi istemedim şimdi seker sikayetiyle gidersem beni topa tutar. Zaten gecen ay sıkı sıkı tembihledi sakin 1.5 kilodan fazla alma diye hic tartilmadim ondanda tırsıyorum fazla mi aldim diyeYa bir tane dolma ye bence çanın cekmesin bir taneden ne olacak sonra yoğurt yersin üstüne. Off bizim bu halimiz kedinin cigere baktigi gibi bakiyorum yemeklere canm manti istiyor
Ay 4 nedir canım normali 14-17 arası benim bile 9.5 dr bana diyor dikkat et çok düşük diye o baska birsey olmasın. Takviye kullaniyor musunkanım 4 cıkmıs demiri hatırlamıyorum ama dusuktu
Canim valla benim daha çocuk olmadığı için ve eğitimci olmadığım icin ne desem bilemedim. Çocuk yani sonuçta belki dikkatini oyuna veriyordur, kendinide cocuguda cok hırpalama benceHiç kimse yorum yazmamış
Bende 5 olmuşumGünaydın hanımlarr.. Gününüz güzel olsun. İstanbul buz gibi buz. Ben de an itibariyle 5 kilo almış bulunmaktayım.
o ne güzel öyle kilo alışlarınız kizlar ben gecen ay 7dim simdi 10 olmuşumdurBende 5 olmuşum
Düşük cnm demir ilacı kullan bence muhakkakkanım 4 cıkmıs demiri hatırlamıyorum ama dusuktu
Peki kac kilo aldin canm toplam bastan beri ve bebegin onden gidiyor mu haftasi?Tövbe ettim dünden sonra canım tadina bile bakmam. Allahtan canım birsey istemiyor. Off off senin daha beter mantı istiyorsun:)) Valla doktorla papaz oluruz seker yuklemesi istemedim şimdi seker sikayetiyle gidersem beni topa tutar. Zaten gecen ay sıkı sıkı tembihledi sakin 1.5 kilodan fazla alma diye hic tartilmadim ondanda tırsıyorum fazla mi aldim diye
Ya hangi hastaneye gidiyorsunHastanemde gebe okulu varmış, gideyim de 2. çocukta eğitim alayım baridersler çok hoş ve eğlenceli, sonrasında da uygulama dersleri varmış, plates, yoga, bebişi yıkama vs.
Ya hangi hastaneye gidiyorsun
İlk hamilelik canım ama zaten zayıf değilim ben. 67 ,ile hamile kaldım. Şu an 72. Millet 20 kilo alıp, bu kiloyla doğuma gidince az olmuyor benimki de.5 kilo şaka gibi valla :) ilk hamilelik mi canım
kanım 4 cıkmıs demiri hatırlamıyorum ama dusuktu
Canm şu an raporluyum pazartesi iş başı yapıcam detaylı sorarım inşallah buraya yazarım düşmedi sıkıntı yaşamadım dedi en son tekrar yüz yüze konuşurum kesin olsunDüşmedi mi izinden emin misin canm valla oyle olsa super olurdu ya nasil ogrenebiliriz acaba
Ayy ne kadar hoş benimde vardır işallah hastanede bende giderimHastanemde gebe okulu varmış, gideyim de 2. çocukta eğitim alayım baridersler çok hoş ve eğlenceli, sonrasında da uygulama dersleri varmış, plates, yoga, bebişi yıkama vs.
Ayy ne kadar hoş benimde vardır işallah hastanede bende giderim
Geçen ay 1 hafta onden gidiyordu. Ve geçen 4 hafta önce toplam 7 kilo almıştım. Cumartesi sabah 9 da kontrolüm bakalim kac kilo daha almışım.Peki kac kilo aldin canm toplam bastan beri ve bebegin onden gidiyor mu haftasi?
ozele gidiyorum bende belki burdaki sehir hastanesinde varsa giderim. Ama muayene olmam sart mi peki gidebilmem icin acaba. Varsa bizde senle mi gitsek @Hirosum ve kardesibiz birlikte çalışan 3 arkadaş hamileyiz, birlikte gidiceğiz inşallah. sanırım büyük devlet hastanelerinde ya da kadın doğum hastanelerinde oluyor, devletse hastanen bi sor istersen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?