2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
10.4 kilo aldım doktorum normal diyo onun harici söylenenleri duymuyorum boşver bebisler sağlıklı olsun önemli olan o
Tabi en önemlisi bebişin sağlığı. Benim doktorum da birsey demiyor.

Günaydın hanımlarr.. Gününüz güzel olsun. İstanbul buz gibi buz. Ben de an itibariyle 5 kilo almış bulunmaktayım.
5 kilo şaka gibi valla :) ilk hamilelik mi canım

Evet canım artık bebeklerimiz büyüyor ve kilo alıyoruz yapacak birsey yok. Perine için kendiniz de yapabilirsiniz dedi ebe.

Gunaydin kızlar gene kötü rüyalar gördüm ruyamda o kadar aglamisim ki sabah uyaninca bile aglayasim vardi. Evlat acısı rüyada bile cok zor Allah kimseyi evladiyla sınamasın insallah
Amin canım. Ayetel kürsi oku yatmadan.

Maşallah sana ben ben 10 kilo aldım bide her sabah aksam kusuyorum kusmasam ne olurdu acaba
Kıyamam ya hala mide bulantısı mı yaşıyorsun çok zor ben 5 ay çektim

Ya bir tane dolma ye bence çanın cekmesin bir taneden ne olacak sonra yoğurt yersin üstüne. Off bizim bu halimiz kedinin cigere baktigi gibi bakiyorum yemeklere canm manti istiyor
Tövbe ettim dünden sonra canım tadina bile bakmam. Allahtan canım birsey istemiyor. Off off senin daha beter mantı istiyorsun:)) Valla doktorla papaz oluruz seker yuklemesi istemedim şimdi seker sikayetiyle gidersem beni topa tutar. Zaten gecen ay sıkı sıkı tembihledi sakin 1.5 kilodan fazla alma diye hic tartilmadim ondanda tırsıyorum fazla mi aldim diye

Hastanemde gebe okulu varmış, gideyim de 2. çocukta eğitim alayım bari dersler çok hoş ve eğlenceli, sonrasında da uygulama dersleri varmış, plates, yoga, bebişi yıkama vs.

Peki kac kilo aldin canm toplam bastan beri ve bebegin onden gidiyor mu haftasi?

Peki kac kilo aldin canm toplam bastan beri ve bebegin onden gidiyor mu haftasi?
Geçen ay 1 hafta onden gidiyordu. Ve geçen 4 hafta önce toplam 7 kilo almıştım. Cumartesi sabah 9 da kontrolüm bakalim kac kilo daha almışım. bari kahvaltı yapmadan gideyim belki yarım kilo az gelirim tartida

biz birlikte çalışan 3 arkadaş hamileyiz, birlikte gidiceğiz inşallah. sanırım büyük devlet hastanelerinde ya da kadın doğum hastanelerinde oluyor, devletse hastanen bi sor istersen?
ozele gidiyorum bende belki burdaki sehir hastanesinde varsa giderim. Ama muayene olmam sart mi peki gidebilmem icin acaba. Varsa bizde senle mi gitsek @Hirosum ve kardesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…