2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
ozele gidiyorum bende belki burdaki sehir hastanesinde varsa giderim. Ama muayene olmam sart mi peki gidebilmem icin acaba. Varsa bizde senle mi gitsek @Hirosum ve kardesi

muayeneyi burada oluyorum ama doktorun kim vs gibi sormadı eğitim hemşiresi, zaten çok talep yok anladığım kadarıyla ki kaçıncı haftadasın diye sordu sadece. hatta instagram sayfaları bile varmış, bi bak olmazsa sitelerine ve instagrama?

bizimkide öyle canım4. ay 1-2 hafta iyi 1 hafta kötü. ama çok şükür genelde ateşli değil. bol bol sümük öksürük.

kızlar, bebeğinin hıçkırığını hissedenler; nasıl bişi o? normal hıçkırık gibi mi? yoksa daha hızlı ve kısa süreli bişi mi? ne olduğunu anlayamıyorum da.

kızlar, bebeğinin hıçkırığını hissedenler; nasıl bişi o? normal hıçkırık gibi mi? yoksa daha hızlı ve kısa süreli bişi mi? ne olduğunu anlayamıyorum da.
suan erken bence son ayda cok hissediyorsun ayırt etmemen mümkün olmuyor düzenli sekilde pıt pıt atıyor ayni yer kafasi çarpıyor

Tmm
Canm şu an raporluyum pazartesi iş başı yapıcam detaylı sorarım inşallah buraya yazarım düşmedi sıkıntı yaşamadım dedi en son tekrar yüz yüze konuşurum kesin olsun
Tmm canım cok sagol zaten dayanamicm eski sezeryan dikis yerim cok agriyor sanirim doktorun erken cik demesinde bir neden varmis.

Geçen ay 1 hafta onden gidiyordu. Ve geçen 4 hafta önce toplam 7 kilo almıştım. Cumartesi sabah 9 da kontrolüm bakalim kac kilo daha almışım. bari kahvaltı yapmadan gideyim belki yarım kilo az gelirim tartida
Gayet normal bence senin ve bebeğinin kilosu. Hayırlı sonuçlarla gel inşallah

suan erken bence son ayda cok hissediyorsun ayırt etmemen mümkün olmuyor düzenli sekilde pıt pıt atıyor ayni yer kafasi çarpıyor

yazıyordu sanki kızlar, bende hiç hissetmedim de. şimdi minnakım arada güçlü bi şekilde bişiler yapıyor ama kısa süreli, pıt pıt gibi, esniyo mu dönüyor mu hıçkırıyo mu naapıyo bu diyorum :)

oglum cok hıçkırırdı dogdu cok hickiran bir bebek oldu ve cok gazliydi net hatirlamiyorum haftasini ama son aylardi diye hatirliyorum

bizimkide öyle canım4. ay 1-2 hafta iyi 1 hafta kötü. ama çok şükür genelde ateşli değil. bol bol sümük öksürük.
cok kotu bir durum cidden,alissin diyosun cok kotulesiyor o haliyle yollayamadigimiz da oldu. ne zamana bagisiklik kazanirlarsa artik..

ozele gidiyorum bende belki burdaki sehir hastanesinde varsa giderim. Ama muayene olmam sart mi peki gidebilmem icin acaba. Varsa bizde senle mi gitsek @Hirosum ve kardesi
Şehir hastanesini bilmiyorum ama vardir büyük ihtimal devlet hastanesinde var ama ben gitmistim ilk gebelikte sertifika veriyorlar o sertifika ile devlette ozel odada kalıyorsun sancı odasi ozel oda var eger senden once sertifikalı biri gelmezse orda da ozel odada kaliyorsun ben baya faydasını gormustum simdi cocugu bırakıp gitmeyi dusunmedim acikcasi ama haftada bir gundu değişmediyse gidebiliriz

Gecen bende oldu 5sn ye bir tık tık oluyor acaba hareket mi ediyor karıştırıyorum dedim ama hareket ederken de duzenli o tık tık lar oluyor çok tatliydi esimde canim su ic de cocuga iyi gelir belki diyerek su getirmişti ne guldum

Yarin benimde kontrolüm var bakalım gelişimi gerideydi şimdi ne durumda çok merak ediyorum.ama yine sanki çok kilo almadı gibime geliyor.karnım akşam kocaman sabah kalkıyorum resmen aşağı inmiş.genelde hep sizin bebeklerin maşallah kiloları öndeler.sadece benimkinin gelişimi geri.(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…