- 3 Haziran 2018
- 618
- 703
- 23
- 37
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.141
Normal canım o. Kolostrum denen ilk süt sarımtrak oluyor çünkü. Süt sızıntısıdır. Bulgur ve yeşillik yani marul vb. de güzel süt yapıyor. Şekerli şeyler yemeyeyim dersen bunları tüketirsin. Ama tahin helvası da tavsiye ederim :)
Evet bu markayı ben de biliyorum. Eve bulaşık makinesi deterjanını aldım çok memnun kaldım. Carrefour'a gidince ben de alcam bunlardan. Stok olsun. Evde 2 çocuk olunca, daha da sık çamaşır yıkanacak.
Gözün aydun canım. Pek sevindim:)
Demiştim ben sana canını sıkma diye.
Ölçümler normal korkma:)
26+3'te 980 gr'dı kızım; 30+3'te 1720 gr'dı. Bu aylarda böyle hızlı gelişiyorlar. İç organların gelişimi bitti bundan sonr kilo alacaklar:)
Ben de çrş gitcem 32 bitince, çalışabilir raporu için. 2 haftada ne kadar büyümüş görcez bakalım kuzum.
Bu arada senin doktor erken başlamış nst'lere. Erken doğum riskin mi var? Benim doktor 35+3'te gel ilk nst'ni yapalım dedi. Grubun en geniş doktoru bende :))))
Yok cnm bilmiyorum istedi benden. Sagol canim benim şaşırdığım birden bu kadar büyümesi olur sey degil cunku hic istahim yok benim demek olabiliyormus hepinize cok tesekkur ederim kizlar sizlerde iyi haberlerle gelin inşallahNormal canım o. Kolostrum denen ilk süt sarımtrak oluyor çünkü. Süt sızıntısıdır. Bulgur ve yeşillik yani marul vb. de güzel süt yapıyor. Şekerli şeyler yemeyeyim dersen bunları tüketirsin. Ama tahin helvası da tavsiye ederim :)
Evet bu markayı ben de biliyorum. Eve bulaşık makinesi deterjanını aldım çok memnun kaldım. Carrefour'a gidince ben de alcam bunlardan. Stok olsun. Evde 2 çocuk olunca, daha da sık çamaşır yıkanacak.
26+3'te 980 gr'dı kızım; 30+3'te 1720 gr'dı. Bu aylarda böyle hızlı gelişiyorlar. İç organların gelişimi bitti bundan sonr kilo alacaklar:)
Ben de çrş gitcem 32 bitince, çalışabilir raporu için. 2 haftada ne kadar büyümüş görcez bakalım kuzum.
Bu arada senin doktor erken başlamış nst'lere. Erken doğum riskin mi var? Benim doktor 35+3'te gel ilk nst'ni yapalım dedi. Grubun en geniş doktoru bende :))))
Yok cnm bilmiyorum istedi benden. Sagol canim benim şaşırdığım birden bu kadar büyümesi olur sey degil cunku hic istahim yok benim demek olabiliyormus hepinize cok tesekkur ederim kizlar sizlerde iyi haberlerle gelin inşallah
Sıkma canım çünkü sıkıp sağmaya çalışırsan rahim kasılmalarına neden olabilirsin bebişin geleceği tutar mazallah :)) tabi bu söylediklerimi doktorlar söylüyor canım ilk gebeliğimde benim çok geliyordu internette okumuştum sakın sıkıp sağmayın diyordu şuan yine var hiç ellemiyorum :))İyiki sıkmamışım canım o zaman:))
Dogumdan sonra şekeri cok takmam zaten cok sekerli seyler tuketen biri değilim. Ama tahin helvasiyla hurmayi severim. O yüzden onlardan yerim süt yapsın diyeNormal canım o. Kolostrum denen ilk süt sarımtrak oluyor çünkü. Süt sızıntısıdır. Bulgur ve yeşillik yani marul vb. de güzel süt yapıyor. Şekerli şeyler yemeyeyim dersen bunları tüketirsin. Ama tahin helvası da tavsiye ederim :)
Sıkma canım çünkü sıkıp sağmaya çalışırsan rahim kasılmalarına neden olabilirsin bebişin geleceği tutar mazallah :)) tabi bu söylediklerimi doktorlar söylüyor canım ilk gebeliğimde benim çok geliyordu internette okumuştum sakın sıkıp sağmayın diyordu şuan yine var hiç ellemiyorum :))
tam çözülmüyor makinede sıvı deterjan gibi değil üzerinde tortu kalıyor o yüzden canımCanım ben havale ile aldım diye hatırlıyorum ama kapıda ödemesi var mı bilmem. Siteye bakmak lazım.
Kullan kullan, çaren neyse ona bak.
Ah bacım boş günüm bugün de ondan. İşe gidip gelip yapılma yemek değil:)
5 durulamadan sonra koku kaldı mı yahu o çamaşırlarda
O dediğiniz dalan zaten gayet doğal bir ürün değil mi? 5 durulama neden?
Ayy aynısı bende de var dedim benim kızın hareketleri sertlesti mi bizm se kafayi sezeryan yerime dayamış napiyo bilmiyorum saga sola cevirmesi bile boyle can mi yakar hele ayaklar minicik yaa onu hissetmek çok guzelYa bizim bu oğlanın bacakları ya alttan çıkacak ya da amliyat yerimi yırtıp çıkacak öyle deli hareketler yapıyor ki hem aklımı alıyor hem canımı yakıyor artık çok sert hareketleri ve net bir şekilde ayırt edilir oldu elimin altında ufacık bacaklarıyla ne tekmeler atıyor bazen takla mı atmaya çalışıyor diye düşünmüyor değilim
Aynen çok güzel ama bazen can yakıcı oluyorlar içeride yiyip içip kuduruyorlarAyy aynısı bende de var dedim benim kızın hareketleri sertlesti mi bizm se kafayi sezeryan yerime dayamış napiyo bilmiyorum saga sola cevirmesi bile boyle can mi yakar hele ayaklar minicik yaa onu hissetmek çok guzel
abisi karnima uzaniyo o da ordan aninda tekmeliyo :) cok komikler ya cidden fena isler yapiyolar masallah :)Aynen çok güzel ama bazen can yakıcı oluyorlar içeride yiyip içip kuduruyorlar
Bizimki başkası elini koyunca duruyor anlıyor galiba bana gelince tepiniyor babası ya da abisi elini koyunca duruyor :))abisi karnima uzaniyo o da ordan aninda tekmeliyo :) cok komikler ya cidden fena isler yapiyolar masallah :)
Ya inanır mısın daha biraz önce anneme dedim aynısını ben koyunca elimi takla atıyo gibi hareket ama başkası koyunca elini sus pus sonra bana inanmıyolarBizimki başkası elini koyunca duruyor anlıyor galiba bana gelince tepiniyor babası ya da abisi elini koyunca duruyor :))
Dogumdan sonra şekeri cok takmam zaten cok sekerli seyler tuketen biri değilim. Ama tahin helvasiyla hurmayi severim. O yüzden onlardan yerim süt yapsın diye
tam çözülmüyor makinede sıvı deterjan gibi değil üzerinde tortu kalıyor o yüzden canım
Ya bizim bu oğlanın bacakları ya alttan çıkacak ya da amliyat yerimi yırtıp çıkacak öyle deli hareketler yapıyor ki hem aklımı alıyor hem canımı yakıyor artık çok sert hareketleri ve net bir şekilde ayırt edilir oldu elimin altında ufacık bacaklarıyla ne tekmeler atıyor bazen takla mı atmaya çalışıyor diye düşünmüyor değilim
Kızlar ben simdi kontrole 30. Hafta da gidicem bu gidisimde dr 2 haftada bir mi çağırır?Netde 30 dan sonra 2 haftada bir 35 den sonra her hafta kontrole gidilir yaziyo
Maşallah Güney pasaya:) bende hareketleri ya kasıkta ya da göbek deliğinin üst kısmında şiddetli hissediyorum. Bakalım benim paşa nasıl duruyorYa bizim bu oğlanın bacakları ya alttan çıkacak ya da amliyat yerimi yırtıp çıkacak öyle deli hareketler yapıyor ki hem aklımı alıyor hem canımı yakıyor artık çok sert hareketleri ve net bir şekilde ayırt edilir oldu elimin altında ufacık bacaklarıyla ne tekmeler atıyor bazen takla mı atmaya çalışıyor diye düşünmüyor değilim
Aynen öyle canım benim sipada öyle hoş babamız 1 aydır yoktu simdi bu haftasonu için bizi ziyarete geldi bana gelince coşuyor. Babaya gelince duraksiyor. Hatta esim türkü söylüyor dinliyor hareket etmeden ses kesilince tekmeliyor. Elini tam koyuyor duruyor çekiyor tepiniyor hemen:))Ya inanır mısın daha biraz önce anneme dedim aynısını ben koyunca elimi takla atıyo gibi hareket ama başkası koyunca elini sus pus sonra bana inanmıyolar
Yok canım ya hani doğuma kadar sut yapıcı şeyler yesek mi ki diyeydi. Yoksa dogumdan sonra anca kilo için yemem:))Önceki gönderlere bir yerde yazmışsın ya şekerlileri yemem diye acaba dedim doğumdan sonra da mı dikkat etmek gerekiyor o şeker olayına, ondan öyle dedim. Tahin helvası ben de çok severim :)
Al işte benim toz granül sabunları sevmemem için bir sebep daha. 49 dk'lık durulama programı var benim makinenin. 5 kere durulama yapsam 245 dk, o da 4 saat eder. Harcanan enerjiye suya yazık
Valla ben sürekli 'hiiiiii' şeklinde iç çekme modundayım. Doktora gittik ya geçen hafta, hareketleri nasıl deyince 'saymama gerek olmayacak kadar çok' dedim. Yani en ufak hareketini dahi hissdiyorum, uyduğunu bile ayırt edebiliyorum dedim. 'Karın yağ dokun çok ince fazla kilo almadığın için, o nedenle her hareketi çok daha güçlü hissetmen normal' dedi doktor, ben de dedim 'yok o bizim kızın kudurukluğu' :)))
Nete değil doktora göre değişiyor canım bu işler. Sen orda yazana bakma, doktorun söyler gidince. Ben 30+3'te gittim geçen hafta, 1 Aralık'ta yani. Tam 1 ay sonra çağıracaktı, yılbaşına denk geliyor, çalıştığım için hafta içi randevuları da bana uymuyor derken 5 Ocak'a kaldı benim randevu. 5 haftanın üstüne 35+3'te gitcem yani. İlk Nst'yi de o zaman yapacak. Boşuna demiyorum grubun en geniş doktoru bende diye :)
Herhangi bir sorun olmadığı sürece sık sık çağırmaz benim doktorum, ilk kızımda da böyleydi, sık çağırmazdı. Huyu böyle :)
taniyorlar bence de :) bizmki abisinin sesine oyununa sarkilarina dikkat ediyorum tepki veriyor. tesaduf mu acaba diycem ama hep mi olur :) sesimizi artik biliyorlar sonucta :) kardesler bitbirne duskun olsun ne guzelBizimki başkası elini koyunca duruyor anlıyor galiba bana gelince tepiniyor babası ya da abisi elini koyunca duruyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?