2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ben aldım alirken baktım cok hoşuma gitti lastiği var koluna geciriyosun bebeğin başı koluna değil yastığa dayaniyor hast. Cantama koymayi düşünüyorum hatta fiyatids cok uygundu ama 10 tl
Nerden aldin canm cok uygunmus ? Foto varsa atabilir misin? Bende almak istiyorum cunku kolumda sinir sıkışması var uyuşuyor uzun sure ayni sekilde kalinca.

Amin kuzum inşallah kaç tane olursa olsun hepsinde heyecanlanıyor insan rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize
valla her seferinde unutuyorsun ayrı bi heyecan yaşıyorsun,ilk çocuğum değil ama ilk defa kızım olacak en çok korktuğum altını nasıl değiştiririm erkeklerin bezini değiştirmek çok kolaydı ya kızım iltihap olursa aklımda bi çok soru var

Bencede stres kaynaklı canım. Esim 2 gündür yanımda bugün neler yedim neler sadece hamurisi ve tatlı yemedim. Sekerim 121 çıktı. Bende anladım ki stresten benimki canım :))

Kızlar bebek için alışveriş,beşik,bebek odası,arabası herşey iğneden ipliğe hastane masrafı da dahil :) dedelerin anneannelerin aldıkları da dahil olmak üzere herşeyin fiyatını toplayıp ne kadar harcadığınızı biliyor musunuz? Bilmiyorsanız yapmayın bilmemek daha iyiymiş

Valla bizim nene dede cimri birsey almadilar o yüzden ne harcadigimizi baya baya biliyoruzSağlıkla dogsunlarda

çok geçmiş olsun canım.suyunun normale dönmesi iyi olmuş. Dualarimiz seninle git ailenin yanına bebeğinide sağlıkla zamaninda kucağına al insallah. Ara ara kasılmalar bizdede oluyor canım bu arada
Sağol canım inşaallah hepimiz zamanında sağlıkla alalım kucaklarımıza o kasılmalarda normaldir heralde bebeğinin kilosuda çok normal bence doktorun niye öyle demişse artık sen kafana takma dahada iyi olır son aylarda gelişiyorlar zaten

Bencede stres kaynaklı canım. Esim 2 gündür yanımda bugün neler yedim neler sadece hamurisi ve tatlı yemedim. Sekerim 121 çıktı. Bende anladım ki stresten benimki canım :))
Cok iyi cikmis 121 ben tatli da yedim dun aksam misafirlikte ama her seyden tadımlık. Aynen canm stres kaynakli kesinlikle.canm cok feci sufle cekiyor mesela. Allahtan evde malzeme yok olsa usenmez yapardim. Bu gebelikte decok aserme oldu bende ya. Ilk oglumda hicbir sey asermemistim. Hele bir dogurak valla ....

Simdiki hamileliginde ne zaman vurulcaksin? Valla 32 den sonra benim icim cok hizli olacakmis gibi geliyor alttan muayene olucam plesanta icin igne olucam tabi bunlar ne zaman hic bilmiyorum 32den sonra dedi sadece.
benim durumlar biraz farklı eğer rahim ağzında kısalma yada açılma olursa acil bi şekilde ciğer geliştirici vuruyor dr.diğe rr türlü gerek olmayadabilir

Kızlar iyi akşamlar.
Dün geceden beri sol kaburgamın oraya 10-12 kere 2 sn lik keskin bir ağrı giriyor, elimi koyunca bebeğin hareket ettiğini anlıyorum. Böyle ağrıtabilir mi bebeğin hareketi? Bu arada tam kuyruk sokumu oralarda. Korktum biraz.

Amin canım insallah hepimiz öyle sağlıkla aliriz bebislerimizi:) toparlar canım dediğin gibi son haftalara doğru zaten benim sipa hep değişken gecen ay 1 hafta ilerdeydi bu ay geride benle kafa buluyor. Gerci ölçümlerde tam olmuyor çoğu zaman eminim aynı gün baska ultrasyonda ölçüm yatırsaydım farklı cikardikasılmaların olması artık normalmiş canım bebek hareketleri de sertleştiği için yapabiliyor öyle şeyler az zamanimiz kaldı neyseki:))

Benim Allahtan asermem yok canım suana kadar tek birsey canim istedi o kadar. Yarin belki sonuclarimda iyi çıkar. Doğursak rahatlayacağız:))

Ben ilk hamileliğimde vurunmuştum.iki yıl önce bir dozu 26.haftada ikinci dozu 32.haftada vurunmuştum yok canım şeker yükselmesi filan olmamıştı.çok etkilemez zaten bence.
öyle ayrı ayrı oluyor mu hep 12 saat arayla diye okudum 2 hafta önce 1 doz oldum ikinciyi niye söylemedi doktorum diye düşünüyordum

kimse elini cebine atmadığı için net olarak biliyorum maliyeti

Canım haftada 2 gün miktarı bol balık yiyemiyorsan omega-3 al bence. Benim omepa-D'de hem omega-3 hem D vitamini var. Malum kış günü güneşi de pek göremiyoruz.

Ben aldım alirken baktım cok hoşuma gitti lastiği var koluna geciriyosun bebeğin başı koluna değil yastığa dayaniyor hast. Cantama koymayi düşünüyorum hatta fiyatids cok uygundu ama 10 tl

Emzirve yastığı adı altında almasam da mutlaka yastık koyarak emzirdim canım ilk kızımda. Koluna koyunca direk, terliyor çocuk. Bulduğunun fiyatı iyiymiş.

Kız çocuğunun genital bölge temizliği çok önemli. Benim kızım 1 yaşına kadar 3 kere idrar yolu enfeksiyonu olmuştu. Kaka yapınca köpükle poposunu yıkama mesela benim gibi Çoğunlukla su kullanmayı düşünüyorum bu sefer. Çok çekti yavrum.

Benim de ön tarafta sağ alt kaburga kemiğimi aldırasım var. Bugün avm'ye gittik alacaklarımız vardı, bayılcam sandım ağrıdan. Bakacağım çoğu şeye bakamadım içime baygınlık çökünce. İlk kızımda son ayımda çok çektim kaburga ağrısı ama bu sefer çok erken başladı her şikayetim, bu da baya erken ağrı yapmaya başladı. Ters duruyor ya, ayaklarını dayıyor sanırım

Evet canım, benim de ters duruyor. Kafa aşağıda ayak ve popo yukarıda. Ama acıtıyor bıdık ya.

Kızlar merhabalar , nasılsınız ? Bu vajinal enfeksiyondan çektiğimi artık nasıl anlatsam bilemedim var mı aramızda önceki gebeliklerinde ya da şimdi yaşayan ? İdrar enfeksiyonu yok kültür yaptırdım tertemiz. Dışarı gelen bir akıntımda yok. Ama doktor alttan muayene etti içerisi yeşil akıntı dolu dedi. 3 kutu fitil bir kutu antibiyotik kuşlandım geçmedi. Şimdi farklı bir vajinal krem kullanıyorum. Ama idrarımda koku hala devam ediyor geçmiyor sanırım çünkü dışarı hiç ne yeşil ne sarı akıntı gelmiyor günde 3.5 litre su içiyorum ben daha ne yapayım a dostlar (

Canım geçmiş olsun. Yaşamadığım için bilemeyeceğim. Gebelik dönemi dışında olsa farklı farklı ilaçlar kullanma şansın olurdu ama şu an baya kısıtlı zaten seçeneklerin. Doktor ne diyor bu kadar ısrarcı bir enfeksiyon durumu için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…