2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım sadece magnorm ve decavit verdi onu kullanıyorum zaten 1 haftadır onun için antibiyotik kullanıyordum tahlillerim temiz çıktı şükür kasılmalarada birşey demedi ilaçlarını kullan dedi sadece
Dr onlar olur dedi.ama nöyle 5 dak.aralarla olursa hemen gel dedi bana.benim zaten ilk gebelikte 35.hafra doğum olmuştu.tabi bende rahim ağzında serklaj yani dikiş var .o yyüzden rahmim bile dikişlsr yüzünden patlayabilir.ALLAH sağlık verir inşallah

Canm 35.haftada dogum yapınca bebegin kuvezde kalmis miydi? Ciger gelistirici igne olmus muydun? Kac doz olmuştun.benimde erken dogum riskim var eski sezeryan dikisim patlayabilir benimde cok incelmis. Sen surekli yatiyormusun canm calisiyor musun? Allah sag salim.kucagimiza almayi nasip etsin ins zamaninda

Kızlar bende 2 gün önce gittim doktora. Kendisi 2 hafta sonra gel demişti çünkü, gittim ama doktor yoktu meğer hastaneden ayrılmış şaka gibii!! Neyse başka doktora gittim. Bebek 2 kilo 100 grammış. Her şey normal ama çift görüyorum diyince tutturdu hastanede ki doktorlar seni görsün diyorum 2 doktora gittim. Baksınlar belki tümör felan olabilir beyninde diyor. Zaten bir haftadır delirmişim. MS hastası mı oldum felan derken tahliller temiz çıktı doğumdan sonra Mr istediler.Birde doktor beyinde kitle felan olabilir diyince iyice sinir oldum. Yok yani sorun olmadığı sürece doğuma kadar gitmek istemiyorum delirmek üzereyim.Gittiğim tüm doktorlar hastaneden ayrıldı. Devlet hastanesinde Ağustostan beri doğum yapılmıyor doktor olmadığı için. Bu doktorlar buhar olup uçuyor mu anlamadım gitti

Hadi ya küveze almışmıydılar peki bebeğini canım inşaallah bu bebişin zamanında gelir öyle birşey olmaz

Canım benden sana tavsiye şekerini devamlı ölçme biraz akışına bırak yediklerine dikkat et yeter sonuçta diyabet hastası değilsin çok şükür devamlı ölçmene gerek yok bence

Maşallah kuzuna canım seninde bu doktorlardan çektiğin nedir ya hamileliğin başından beri doktor sıkıntısı yaşıyorsun yakında doğum vaktin gelecek bir an önce yenisini bulman lazım sana da doktor dayanmıyor bacım rahatsızlığın içinde şuan için hamileliğine engel bir durum yoksa doğumdan sonra güzelce rahat rahat muayene olursun canım

Birkac gun daha olcucem sonra birakcam cnm doktor 1 hafta ölç dedi. Şükür yüksek çıkmıyor fazla olcmeye gerek yok dedigin gibi yemege devam

Sorma ya eşim bile danışmaya beğenmediğiniz doktor varsa söyleyin hemen yollayalım diyor. Zaman çabuk geçiyor,zaten doğum olacağı gün gittiğimde hangi doktor varsa o yaptıracakmış doğumu çokta önemli değil artık doktor . Bebeğin sağlığı iyi olsun da o bana yeter

Aynen öyle canım inşallah kazasız belasız kavuşmak nasip olur

çok geçmiş olsun canım.suyunun normale dönmesi iyi olmuş. Dualarimiz seninle git ailenin yanına bebeğinide sağlıkla zamaninda kucağına al insallah. Ara ara kasılmalar bizdede oluyor canım bu arada

Canım ben multivitamin almıyorum tek hap şeklinde. Omepa-D (omega 3 ve D vitamini içerikli), Osteozinc (kalsiyum-magnezyum-çinko içerikli) ve demir takviyemi kullanıyorum. Onun dışında multivitaminim yok yani.
kullandığım ilacin yerine Decavit yazdi bana multuvitamin yerine istersen sadece omega-3 kullan dedi. Daha once kullandığım Multivitamin icinde omega-3 zaten var balikta tuketiyorum hafyada 1 zaten o yuzden sordum ekstra omega-3 almasam mi diye düşündüm

Ciğer feliştirici iki doz vurunmuştum.küveze girmedi canım 2700 kg doğdu.şimdi ise yaşıtlarından ileri çok şükür.şimdiki gebeliğimde yatmıyorum ama dışarıya haftada bir çıkıbiliyorum ancak.

Benimde kilo sıkıntım yok ama dr sıkıntı yapıyor kiloyu 5 kilo almışım toplamda. Femix omega diye multivitamin kullaniyordum. Dr değişince buda omega-3 takviye ayrı al dedi. Birde decavit verdi. Onceden kullandigimin icinde zaten vardı omega-3 o ilactan cok da memnunum eski ilacima mi devam etsem diye suphedeyim

Canım ben decavit kullaniyorum 60 ile basladim 65im şuan ve yaklasik 10 gündür balın dibine vurdum öksürük gecsin die ama yine kilo almamisim
Anladim neyse bende alacam yazmis kadin evde dursun hamilelikten sonra kullanirim en kötü suan ilacimdan cok memnunum çünkü ilac degistirmek istemiyorum icerikte hemen hemen ayni zaten

Masallah canm ileride olmasi cok iyi benimkide 2 hafta ilerde oyuzden iyi bizim icim erken dogum riskinde oldugumuz icin. Yemek yapsam ayakta dursam hemen dikişlerim agriyor ben mecbur calisiyorum ocak basi izne cikicam anca. Ciger gelistirici ignenin bir yan etkisi.oldu mu sana aniden sekeri yukseltiyormus diye soyledi bir doktor arkadaş. Insallah saglikli hayirli dogumlat yasariz.

Sağlıkla gelsin Güney bey işallah. Heycan olmaz mi benimde ilk olmasina ragmen korku heycan üzüntü kaygı karışık duygular icindeyim

Ben ilk hamileliğimde vurunmuştum.iki yıl önce bir dozu 26.haftada ikinci dozu 32.haftada vurunmuştum yok canım şeker yükselmesi filan olmamıştı.çok etkilemez zaten bence.

Ben ilk hamileliğimde vurunmuştum.iki yıl önce bir dozu 26.haftada ikinci dozu 32.haftada vurunmuştum yok canım şeker yükselmesi filan olmamıştı.çok etkilemez zaten bence.
Simdiki hamileliginde ne zaman vurulcaksin? Valla 32 den sonra benim icim cok hizli olacakmis gibi geliyor alttan muayene olucam plesanta icin igne olucam tabi bunlar ne zaman hic bilmiyorum 32den sonra dedi sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…