2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Maşallah Paşaya demek Ocak annesi olacaksın ilk sen doğuracaksın bu forumda ay çok heyecanlı:))

Maşallah Umut’a ne yedin içtin kız büyütmüşsün oğlanı
valla canım ara ogun meyve saati Cerez saati yok bende ne zaman acikirsam ki uc öğünü zor yiyorum ekmek mumkun olduğunca az ne yersem ekmeksiz meyve evde ne varsa düzenli yaptığım tek şey sut içmek galiba :)

Canım başkasının çocuğuna birşey denmiyor ama çocuk senin kural senin çocuklar da gayet akıllı kuralını bildigi için ayni yaramazlığı yapacağını sanmıyorum

valla canım ara ogun meyve saati Cerez saati yok bende ne zaman acikirsam ki uc öğünü zor yiyorum ekmek mumkun olduğunca az ne yersem ekmeksiz meyve evde ne varsa düzenli yaptığım tek şey sut içmek galiba :)
Aynı benim gibi bende Aralık sonu gibi gidicem bakalım kaç kilo oldu acaba 26 haftalıkken 1019 gramdı haftasına göre iyiydi sıpa birde ben bu ay aşırı derecede balık tükettim umarım benden çok ona yaramıştır

Ayyy ne Kaynanalar var yarabbiii neyseki benimki hic sikintiya gelemez oyle kucakta cocuk yatırmaya da karsi tecrübeli kadin 5 kendinden 11 de torun olunca :)

İnşaallah canım geçmiş olsun sende nasıl sancı oldu çokmuydu gittinmi doktora birde bebişin kızmıydı kız çocuklarında kasıklarda çok sancı olır diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum
Benim sag tarafıma oldu 2 saat çektim erkek benin bebek doktor nts bağladı muane etti çok sukur bişey çıkmadı yalancı doğum sancısı olur bazen dedi dıkkat et dedi bide 10 dk bi sancı igne batar gibi geldı geçti

Yarasın Guney e insallah ben iki sefer yedim balığı daha omega olarak bol bol roka yedim ama :)otlanir gibi roka tere yedim

Kız maşallah kilo kismini kacirmisim ben 27+1 de 1200 duo zaman seninki de olmustur 2kg

Ayyy ne Kaynanalar var yarabbiii neyseki benimki hic sikintiya gelemez oyle kucakta cocuk yatırmaya da karsi tecrübeli kadin 5 kendinden 11 de torun olunca :)
Benim kayınvalidem de karışmaz çok güzel ilgilenir bakar ama asla abartmaz çok anlayışlıdır hiç kaynanalık görmedim kendisinden anne kız gibiydik her zaman kendi kızıyla anlaşamaz benle anlaştığı kadar çok iyidir kendisi Allah razı olsun bir kere bile tartışıp kavga etmedik nazar değmesin
Yarasın Guney e insallah ben iki sefer yedim balığı daha omega olarak bol bol roka yedim ama :)otlanir gibi roka tere yedim
Ay bu sabah eşim roka ye diye tutturdu kahvaltıda acı geliyor yiyemiyorum
Kız maşallah kilo kismini kacirmisim ben 27+1 de 1200 duo zaman seninki de olmustur 2kg
Bakalım artık 1500 olmak üzeredir herhalde kendim şuan tok karnıma 57 kilo çıktım ben 4 sene önce 57 kiloyla ameliyata girmiştim daha şimdiden 57 oldum önümde daha 2 ay var 60ı görücem hayatımda ilk defa bu ikinciler daha bi beter etti bizi

Sen 60 i gorucen ben 60 ile basladim dusun artik beni
Guney 2 olmustur şimdiye 3 hafta geçmiş uzerinden sağlıklı olsun da kilo çok da önemli değil ama kilo alıyor büyüyor olmasi da hosuna gidiyor insanin hani:)
Roka nin uzerine az tuz serpiştir limon sık o zaman o tat olmaz ben tuz ve eksisi sıkıyorum uzerine gayet guzel oluyor bide sade yenmiyor iste yemek alinca agzina hemen at bi iki tane yani oyle yapıyorum yoksa yiyemiyorum bnde

bende abimle hiç anlaşamazdım hep kavga ederdik :) şimdilik okadar kıskançlığı yok ben doğduktan sonra korkuyorum anlaşamazlar diye cnm yoksa şimdi kardeşi olcağına çok alıştı hep gelir karnımı sever öper konuşur mesela geçen gün oğlum babasıyla oynarken yanlışlıkla eşim bana çarptı oğlum hemen gelip konuşmaya başladı kardeşim iyimisin sen babama bakma o hep böyle dikkat etmez benide ağlatıyo bazen flan çok bilmiş bi görsen :)) bizde senin gibi yaptık kardeşin gelirken sana hediye almış onu getircek dedik siparişide aldık şimdiden :) ben kardeşime vurmam diyo yaramazlık yaparsa gelir sana söylerim diyo sen iş yaparken ben bakarım ona diyo inşallah dediği gibi olur sadece bazen isim konusunu konusurken kıskanıp lafımızı bölmeye çalışıyo onu alalım bunu alalım dediğimizde ilgi istiyo korkuyorum inşallah doğduktan sonra onu sevmediğimizi düşünüp içine kapanmaz

amin inşallah allah hepimizin yardımcısı olsun ilk çocukta okadar zorlanılmıyo sadece ilk günler acemilik oluyo ama ikincide daha dikkatli bilinçli olmamız gerekiyo dediğim gibi kaynanam sağolsun öyle öğretiyo ama eşim kızıyo hayır o boklu değil onuda sevicez o senin kardeşin ama sen bizim ilk göz ağrımızsın vs diyor ondan sonra ilk doğduğu zaman çok sıkıp öpmek yok yoksa yanakları yara olur ağlar diyo acıkınca annen onu emzircek karnını doyurcak sende bebekken emiyodun diyo sakın vurmak yok annenin işi varken ona sen bakcaksın sen kocaman abi oldun kardeşine güzel örnek ol diyo sağolsun eşim çok yardımcı oluyo bana o yönden. Benimde korkum yetememek işte o konuda inşallah çok zorlanmam dün kuzeniyle kedi köpek gibiydiler onları öyle görünce çok korktum birine dur diyosun öbürü durmuyo eşime dedim inşallah böyle olmazlar yoksa ben deliririm dedim :)

Şu Ocak ayına girsekte çantamızı hazırlasak cicilerimizi yıkasak ütülesek en zevkli kısma gelsek bir an önce
Ben daha alışverişi mi bitirmedim çok az bişey aldım haftaya başlıycam ondan sonraki haftada hast. Çanta mi hazirlamayi düşünüyorum daha cok iş var

ben oğlumda acemiydim geceleri kalkınca emzirip götürüp veriyodum o bakıyodu o yüzden babaanneye çok alıştı bide eski kafalılar 4 çocuk büyütmüş herşeyi bildiğini sanıyo ama bilmiyo o huyu beni sinir ediyo oğlum 2 yaşındaydı küfür ettiriyodu çocuğa saygımdan bişey demiyodum ama zamanla açtım ağzımı zor bıraktırdım çocuğa küfürü. Bana anne demiyodu çok zoruma gidiyodu ismimi söylettiriyodu bu yüzden kaynanamı hiç sevmiyorum bide aynı evde yaşıyoruz çok sıkıntı yaşadım oğlumu ne zorluklarla büyüttüm bi bilseniz benimle yatnak istemiyodu çocuğum büyüdükçe aklı ermeye başladı çok ağladım çok dua ettim artık çok şükür 1 2 senedir bıraktı kötü huylarını yanımda yatıyo biyere gitsem hemen peşime ağlar annesi ben olduğumu anladı ama ne zorluklarla bilemezsiniz. Bu çocuğuma öyle yapmasına asla izin vermem gece 100 kere kalksa bile hiç uyutmasa bile götürüp sen bak demem asla onun annesi benim çünkü. Kırkı çıkana kadarda veremem yanına kocam en büyük yardımcım benim o yanımda olsun yeter. Zaten en fazla 7 8 ay daha durcaz sonra ayrı eve çıkcaz allahın izniyle ben büyütçem çocuklarımı en güzel şekilde. Düşman başına böyle insanlar.

Basta kiskancak zorlanacaklar tabiki bi isin doğasında var ama zamanla çalışacaklar bence abimle aramda 2 yas var o bıçakla boğazımi kesmeye çalışmış ben doğduğumda ben o yuzden hic guvenmem cocuklara surekli gözümüz üzerlerinde olacak eger gaz problemi olmaz bi sıkıntı olmazsa insallah olmaz bebeği emzirir yatirirz ilgi yine büyüklerde olur

aynen canım bende öyle yapmayı düşünüyorum ilk bebişi emzirir uyuturum sonra abisiyle biraz oynarım onuda uyuturum bende biraz dinlenirim inşallah huysuz bebek olmazsa :)

Gelince alışır o zaman canım işallah sıkma canını simdiden belkide cok sevecek kimseye elletmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…