- 20 Ekim 2015
- 254
- 256
- 53
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.461
Sevindim inşaallah yaşamazsın bir daha canım benide cuma bağlamıştı birşey çıkmamıştı ama benim ağrılarım hala devam ediyor adet sancısı gibi biletimi aldım çarşamba günü bursaya gideceğim inşaallah orada içim daha rahat olurBenim sag tarafıma oldu 2 saat çektim erkek benin bebek doktor nts bağladı muane etti çok sukur bişey çıkmadı yalancı doğum sancısı olur bazen dedi dıkkat et dedi bide 10 dk bi sancı igne batar gibi geldı geçti
inşallah cnm sen nasılsın nasıl geçiyo hamilelikGelince alışır o zaman canım işallah sıkma canını simdiden belkide cok sevecek kimseye elletmeyecek
Ayni evde cok zor canim Allah yardim etsin ben en fazla yazin kalıyorum yanlarında bir hafta on gun sonra babamlarda o bile darliyor beni herseye karışıyorlar ben tahammül edemem öyle neyseki kisa surekli kalıyoruz yanlarında ilk cocuk erkek olsa Bizimki de kufur ettirirben oğlumda acemiydim geceleri kalkınca emzirip götürüp veriyodum o bakıyodu o yüzden babaanneye çok alıştı bide eski kafalılar 4 çocuk büyütmüş herşeyi bildiğini sanıyo ama bilmiyo o huyu beni sinir ediyo oğlum 2 yaşındaydı küfür ettiriyodu çocuğa saygımdan bişey demiyodum ama zamanla açtım ağzımı zor bıraktırdım çocuğa küfürü. Bana anne demiyodu çok zoruma gidiyodu ismimi söylettiriyodu bu yüzden kaynanamı hiç sevmiyorum bide aynı evde yaşıyoruz çok sıkıntı yaşadım oğlumu ne zorluklarla büyüttüm bi bilseniz benimle yatnak istemiyodu çocuğumbüyüdükçe aklı ermeye başladı çok ağladım çok dua ettim artık çok şükür 1 2 senedir bıraktı kötü huylarını yanımda yatıyo biyere gitsem hemen peşime ağlar annesi ben olduğumu anladı ama ne zorluklarla bilemezsiniz. Bu çocuğuma öyle yapmasına asla izin vermem gece 100 kere kalksa bile hiç uyutmasa bile götürüp sen bak demem asla onun annesi benim çünkü. Kırkı çıkana kadarda veremem yanına kocam en büyük yardımcım benim o yanımda olsun yeter. Zaten en fazla 7 8 ay daha durcaz sonra ayrı eve çıkcaz allahın izniyle ben büyütçem çocuklarımı en güzel şekilde. Düşman başına böyle insanlar.
inşallah kuzumAyni evde cok zor canim Allah yardim etsin ben en fazla yazin kalıyorum yanlarında bir hafta on gun sonra babamlarda o bile darliyor beni herseye karışıyorlar ben tahammül edemem öyle neyseki kisa surekli kalıyoruz yanlarında ilk cocuk erkek olsa Bizimki de kufur ettirir
Kizimin huyunu cok seviyorlar ama yetiştirme tarzına karışıyorlar madem beğeniyorsunuz karismayin bir an once kendi evinize çıkarsınız insallah
Ay canım ya bende bugün oyleyim 11de uyumuş kalmışım kalktım ama kalkasimda yok resmen. Dün ilaçlarımı icemedim ondan mi oldu aceba?? Halsizlik uyku oluyordu ama bugünkü bir baskaBugün bi halsizlik var yine hiç bişey yapasım yok öğle yemeğimi hazırlasam başka bişey istemem
İnşallah grupca bebeklerimiz akıllı anneyi yormayan bebekler olurlar ben kizimda çok rahattim inşallah kizim gibi olur oglumdaaynen canım bende öyle yapmayı düşünüyorum ilk bebişi emzirir uyuturum sonra abisiyle biraz oynarım onuda uyuturum bende biraz dinlenirim inşallah huysuz bebek olmazsa :)
aminnnnİnşallah grupca bebeklerimiz akıllı anneyi yormayan bebekler olurlar ben kizimda çok rahattim inşallah kizim gibi olur oglumda
Aynen canım valla hallettik ama ha bire birsey çıkıyor:)) benim bile ocaga kalabilir bu gidişle güneşli gün kollamaya çalışıyorum.Masallah halletmisin cogu seyini. Bende 2 ocakta izne cikicam sonra hazirlicam yikicam ütülucem hastane cantasini hazirlicam
Aynen canım onlar kilo alıp büyüdükçe insan mutlu oluyor :)) Rokayı bende öyle deneyeyim bari ne yapalım yeşillik yemek iyidirSen 60 i gorucen ben 60 ile basladim dusun artik beni
Guney 2 olmustur şimdiye 3 hafta geçmiş uzerinden sağlıklı olsun da kilo çok da önemli değil ama kilo alıyor büyüyor olmasi da hosuna gidiyor insanin hani:)
Roka nin uzerine az tuz serpiştir limon sık o zaman o tat olmaz ben tuz ve eksisi sıkıyorum uzerine gayet guzel oluyor bide sade yenmiyor iste yemek alinca agzina hemen at bi iki tane yani oyle yapıyorum yoksa yiyemiyorum bnde
Canım imkanın varsa hepsini bi almaya bile alırsın önümüzde vakit var her hafta bi kaç eksiğini alsan biter merak etmeBen daha alışverişi mi bitirmedim çok az bişey aldım haftaya başlıycamondan sonraki haftada hast. Çanta mi hazirlamayi düşünüyorum daha cok iş var
Canım içinde dantel ve kurdele olunca hemen kız diyorlar maalesef valla bizim beşiğimizde dantelli kurdeleli yapacak birşey yok benim gözümde unisex renk olarakta model olarakta bebek sonuçta bunlar :))Kızlar bu portbebe erkek bebeğe gitmezmi sizce çok beğenerek aldım kaynanam hevesimi kırdıkız için diyo öylemi
KENDİNE DİKKAT ET CANIM İŞAŞLALH GECERSevindim inşaallah yaşamazsın bir daha canım benide cuma bağlamıştı birşey çıkmamıştı ama benim ağrılarım hala devam ediyor adet sancısı gibi biletimi aldım çarşamba günü bursaya gideceğim inşaallah orada içim daha rahat olur
yani cnm koca insan degiller ya bende ortak renkleri seviyorum ama kaynanam istiyo illa mavi olcak erkek ya :) kizdada pempe :)) hevesi kursakta birakmada ustlerine yok valla ama inadina kullancam oh olsun besigin basinada cibinlik aldim onada kiz icin der kesin ama takicam:) inat degilmiAynen canım onlar kilo alıp büyüdükçe insan mutlu oluyor :)) Rokayı bende öyle deneyeyim bari ne yapalım yeşillik yemek iyidir
Canım imkanın varsa hepsini bi almaya bile alırsın önümüzde vakit var her hafta bi kaç eksiğini alsan biter merak etme
Canım içinde dantel ve kurdele olunca hemen kız diyorlar maalesef valla bizim beşiğimizde dantelli kurdeleli yapacak birşey yok benim gözümde unisex renk olarakta model olarakta bebek sonuçta bunlar :))
Canım nasıl beğeniyorsan neye heves ediyorsan yap gitsin :))yani cnm koca insan degiller ya bende ortak renkleri seviyorum ama kaynanam istiyo illa mavi olcak erkek ya :) kizdada pempe :)) hevesi kursakta birakmada ustlerine yok valla ama inadina kullancam oh olsun besigin basinada cibinlik aldim onada kiz icin der kesin ama takicam:) inat degilmi
Çok güzelmiş.illa mavimi olacak.bende beyaz dantelli alacam.sen nerden ne kadara aldın canım.güle güle kullanın:)))Kızlar bu portbebe erkek bebeğe gitmezmi sizce çok beğenerek aldım kaynanam hevesimi kırdıkız için diyo öylemi
Valla canm oglumun doğumgünü var 30 aralikta o aradan ciksin diyorum.sonra hazirliklara baslarim erkenden baslayip sonra heyecana kapilmak istemiyorum cok heyecanli bir tipim çünkü.Aynen canım valla hallettik ama ha bire birsey çıkıyor:)) benim bile ocaga kalabilir bu gidişle güneşli gün kollamaya çalışıyorum.
Ne guzel doktor ariyor sonucun icin ne ilgili doktormus 138 iyi sonuc niye hala dikkat et diyor ki? Demir benim hem omeganin icinde var hem ayri var. Ikiye cikar bence de kansizlik önemli dogumdâ halsiz dusersinKızlar demir ilacini kac tane kullaniyorsunuz günlük. Dr aradi az once tokluk sekerim 138 çıkmış dikkat etmeye devam dedi birde kan ilacını günde 2ye cikardim kanın düşmüş dedi uyku sersemi kac olduğunu da soramadim
Kızlar demir ilacini kac tane kullaniyorsunuz günlük. Dr aradi az once tokluk sekerim 138 çıkmış dikkat etmeye devam dedi birde kan ilacını günde 2ye cikardim kanın düşmüş dedi uyku sersemi kac olduğunu da soramadim
ben burdaki bebek eşyası satan yerden aldım cnm 75 tl portbebe çanta takım olarak ama aynısı bebegen sitesinde var bakabilirsin :) portbebe yaz zaten çıkıyo görsellerdeÇok güzelmiş.illa mavimi olacak.bende beyaz dantelli alacam.sen nerden ne kadara aldın canım.güle güle kullanın:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?