2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
ne iyi doktormuş öyle,kanım iyi olduğu için 5 günde bir iç dedi bana vitaminde vermedi ama gizliden imom a başlayım diyorum bu ara hep hastalandım kızımda bu ay iyi büyümedi mi acaba diye düşünüyorum.

Begendiysen takma kimseyi krem tonları gibi iki cocuga da.gider sadece dantel den dolayi kiz demistir kayınvalide bana kızında annem hediye almisti pembe keske ortak renk alsaydi ben tekrar almiycam pembe pembe kullansin oglancik buyuk ihtimalle uzerine kumaş geciririm de geçirmeden de kullanir kime ne sonuçta :)

Valla canm ben 3 ayliktan beri imom iciyorum çok memnunum kabizlikta yapmıyor. Dogumdan sonra da ic dedi doktor ve bebeğimin gelisimi hep ilerde. Omega lohusa depresyonundan koruyormus insani. Hem imomun icinden bir suru de vitamin var

Selam kızlar, doğum sonrası için korse alan var mı yada daha önce kullanan varsa önerileriniz ne olur.
Canım ilk gebeliğimde korse kullanmadım şal falan sarmıştım o da büyükler sar demişti bi hafta kadar kullandım o kadar şimdi doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum aklımda owli markasının korsesi var çok görüyorum kullananlarda memnun daha karar veremedim bende bakalım

Kan ilacımı günde bi sefer alıyorum önceden 2 içiyordum kan seviyem normale dönünce 1e düşürdü doktorum

emzirme ortusunu yanlış sipariş vermişim pembe geldi değiştirmeye üşendim aman 10 dakika emzirirken ortucem alt tarafı oram buram görünmesin yeter kime ne

KIzlar bugün açlık tokluk bakıldı banada açlık 82 tokluk 74 çıkmış Dr ıyı dedi ama çok dusuk degılmıya terleme oluyo çok bi anda ateş basıyor heryerıme bu dusukluktenmi acaba anlamadım

Valla canm ben 3 ayliktan beri imom iciyorum çok memnunum kabizlikta yapmıyor. Dogumdan sonra da ic dedi doktor ve bebeğimin gelisimi hep ilerde. Omega lohusa depresyonundan koruyormus insani. Hem imomun icinden bir suru de vitamin var
Evet içerik olarak çok güzel bi ilaç gebeliğin başında bi doktor vermişti,sonra hep ayrı doktorlara gittiğim için hepsinin öneri si farklı oldu ama ben en azından son aylarımda da imom u kulllanacağım.

Evet ya nasıl denk geldi :)
ben teli elime alınca bi o gruba bide buraya girip bakıyorum,sayfada direk senin paylaşım çıkınca şaşırdım :)
Canm cidden yükleme yapılınca neden o kadar düşük ki,yani benim bi dönem insülün.direncim vardı açken yüksek yükleme yapılınca düşük çıkıyordu öyle bi durum olabilirmi diyeceğim ama doktorun iyi demiş bilemedim

Yükleme yapılmadı cnm açlık tokluk bakıldı sadece facedeki paylaşımlar iyi oluyorya :)

inşallah cnm sen nasılsın nasıl geçiyo hamilelik
Agrilar kramplar var iste birde şekerim yükseliyor dikkat ediyordum. Birde bugün kan değerin düşmüş diye aradi dr. Gazi olduk iyice artık zaman çabuk gecsede doğursam diye bakıyorum ama benim minik adam daha çok küçük baya büyümesi lazım:)

Çok kötüyüm canım allah düşmanıma bile vermesin doktor ameliyat dedi yapılırsa da erken doğum olur dedi dayanmam lazım agrı kesicilerle duruyorum

emzirme ortusunu yanlış sipariş vermişim pembe geldi değiştirmeye üşendim aman 10 dakika emzirirken ortucem alt tarafı oram buram görünmesin yeter kime ne
Çok da ayrıntıya gerek yok ne varsa elde onu kullanılanicaz simdiki aklim olsa ilk cocukta hep ortak renk alirdim hersey pembe pembe ne gerek var benim kiza hep erkek mi die sorarlardi bende hep pembe tarzi alirdim o halde bile erkek mi diyen oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…