- 7 Temmuz 2025
- 230
- 359
- 18
- 39
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #10.701
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah benim de 2 gün ilerideİnşallah canım benim sağlıkla gelsinadetime göre bugün 14 ama hep 5 6 gün ileride gidiyor 15 haftalık dedi
evet hastanedeyim değerlerim düzgün geliyor ama günde 8-9 seferden fazla kustuğum ve serumda iyi gelmediği için sıvı vermeye devam ediyorlar
1 buçuk yaşındaKaç yaşında canım seninki
2. Hamileligim, 4,5 yaşında bir kızım varşuankinin cinsiyeti öğrenemedim
![]()
İnşallah bir an önce evine dönersin toparlanmış bir şekildeevet hastanedeyim değerlerim düzgün geliyor ama günde 8-9 seferden fazla kustuğum ve serumda iyi gelmediği için sıvı vermeye devam ediyorlar
O yaşlarda benimde kızım kucağımdan inmezdi hemde hiç hiç hiç. Allah kolaylık versin inşallah şuan durumu anlayacak yaşta da değil1 buçuk yaşında
Benim oğlum da full kucakçı 10 küsür kilo ve yorucu oluyor ama insan almamazlık yapamıyor ki. Allah korusun karnımızdaki bebişleriKızın kaç kilo kucağına alıyor musun benim kızım 11 buçuk kilo ve bu aralar devamlı kucak istiyor istediği zaman da alıyorum ama çevremdekiler devamlı uyarı halinde ama o isterken yok diyemiyorum ihtiyacı var diye hasta bir de onun da etkisi var
21+0 tam aslında 20 küsüre veriyordu ama o günler uygun değildi şehir dışı planımız var sonraki haftaya aldım 21 olduayrıntılı muayene için hangi haftaya randevu aldınız aldınız kızlar ben 20+4 e almıştım
Bende oldu canım monural vermişti doktorum gece yatmadan önce içiyordum o beni rahatlatmıştı çok yüksek değildi enfeksiyon tabiiKızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı?
Ben Sidefer kullanıyorum demir ilacı olarak içinde ayrıca vitamin C ve vitamin B de var.kızlar demir hapı olarak ne kullanıyorsunuz
Bende Sidefer kullanıyorum haftada 3 gün demir ilacı olarak içinde vitamin B ve Vitamin C var bende de hiç bir kabızlık sorunu yapmadı çok şükür memnunumben gynoferon kullanıyorum doktor bunu önerdi demir ilaçları genelde kabızlık sorunu yapıyormuş bu ilacın böyle bir yan etkisini ben görmedim
Bende bugün 18 haftalık oldum toplam 1.5 kg aldımkaç kilo aldınız kızlarBen 15 haftalığım 4 kilo aldım
![]()
Bende 21.haftaya aldım doktor 21.haftadan itibaren bakıyormuşayrıntılı muayene için hangi haftaya randevu aldınız aldınız kızlar ben 20+4 e almıştım
16 haftalık -8 e geldim -10dan satılır mı bilemem ama 2 kilo eklenmiş ama hala gebe kaldığım kiökdan uzagımkaç kilo aldınız kızlarBen 15 haftalığım 4 kilo aldım
![]()
Benimde düşük ama varmış bakalım iki gün sonra yine idrar testi yapıcaz düşmezse verecek doktorBende oldu canım monural vermişti doktorum gece yatmadan önce içiyordum o beni rahatlatmıştı çok yüksek değildi enfeksiyon tabii
Bende folik asit olarak hamile kalmadan öncede ocean mummy kullandım,halada ona devam ediyorum multivitamin olduğu için. 12.haftada doktorum bana ilave olarak ocean d3k2 verdi. Demir ilacına da 15.haftadan itibaren kullanmaya başladım onunda içinde vitaminler var yine ilave olarak.Kızlar bugün doktor kontrolüm vardı folik asitin ne kadar kaldıysa kullanabilirsin dedi ek olarak hiçbir takviye vermedi aynı durumda olan var mı ? Demir için de erken dedi. Sat 12+4
Ben ama benm nasiptrn mi bilemedim dahileye dr enfeksiyon var dedi ilaç vermedi ben baktım betten kan bile cıkmış 3 olması gerekn bnde 80 küsür filandı bende netten bakığp bol su ve en ufak hissetmede wc ye geötim temizlik ekstra su kullandımKızlar idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı?
Bol bol su iç onun yanındaBenimde düşük ama varmış bakalım iki gün sonra yine idrar testi yapıcaz düşmezse verecek doktor
Bende genel kan ve idrar tahlili verdim öyle çıktı. Bol su içiyordum artırdm bugünBol bol su iç onun yanındahamilelikte oluyor maalesef yeter ki ağrı sızı yapmasın