2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Valla canm oglumun doğumgünü var 30 aralikta o aradan ciksin diyorum.sonra hazirliklara baslarim erkenden baslayip sonra heyecana kapilmak istemiyorum cok heyecanli bir tipim çünkü.
oh oh yeni yas heycani vardir ufakliktada.Ben simdiden kapildim valla bende biranönce yapılsın bitsin en azından aklım kalmasın diyorum canım pimpirikliyim birde ah ne olacak bu halimiz

Kuzum ya biran once gecer insallah ılık su rahatlatır belki biraz ilacını falan da düzenli kullan
Ev eczaneye döndü resmen o kadar çok ilaç verdiler ki bide hamileliğimde ilaç kullanmıcam diyordum kıyamam bebeğim de benim yüzümden ilaçlara magruz kalıyor 3 gündür durmadan ağlıyorum

Zaman daralıyor benim ağrılar artıyor. Bacaklarım çok ağırlaşmış gibi hissediyorum penguen gibi oldum. Yatakta dönerken bile uyanıyorum. Bu kadar ağırlaşmak normal mi acaba yoksa bebeğim mi geliyor ?

Ev eczaneye döndü resmen o kadar çok ilaç verdiler ki bide hamileliğimde ilaç kullanmıcam diyordum kıyamam bebeğim de benim yüzümden ilaçlara magruz kalıyor 3 gündür durmadan ağlıyorum
ay canm üzme kendini lütfen,bebeğini en çok etkileyen senin üzüntülü olmandır,Allah'ın izniyle birşey olmaz keyfinden kullanmıyorsun ki kimbilir nekadar acı çekiyorsundur,Allah tez zamanda şifa versin inş.

Son düzenleme:
Çok kötüyüm canım böyle bişey yaşamadım hiç doktor ameliyat dedi yapılırsa da erken doğum olur dedi dayanmam lazım çok küçük daha agrı kesicilerle duruyorum

Canım olacağa çare yok, ilaç içiyorum diye üzülme zaten gebe olduğun için ona uygun ilaçlar içiyorsun, sabredebilğin yere kadar sabredeceksin ameliyat en en son çare inşallah. Mümkün olduğunca sıvı beslen ki zorlanma.

İnşallah tez vakitte de kurtulursun, günler daha fazla zehir olmaz.

oh oh yeni yas heycani vardir ufakliktada.Ben simdiden kapildim valla bende biranönce yapılsın bitsin en azından aklım kalmasın diyorum canım pimpirikliyim birde ah ne olacak bu halimiz
7 yasina girecek oglusum darisi basina hic dogumgunu yapacak halim yok aslinda ama sirf kardesim oluyor diye benle ilgilenmiyorlar diye dusunmesin diye es dost cagircaz baya yorulcam ama ne yapalim onun mutluluğu her seye bedel. Bende cok sey goturmucem hastaneye cunku evim yakin hastaneye bir sey eksik olursa esim gider alir diye dusundum. Küçük valiz yapacagim zaten. Ay dogurup emzirme olayina gecmek istiyorum artik sütüm cok olsun istiyorum hep istiyorum ya

Bebeğe zarari olsa vermezler zaten canim bende ayni ilac kullanmam diyordum o kadar bas ağrısının bi parol bile almamisken simdi iki antibiyotik ve bi iki ilac kullanıyorum uzme kendini bebeği de etkileme inşallah kisa zamanda kurtulursun

Hemde nasıl acıyor yoksa bişey kullanır mıyım allaha emanet olsunlar bugun kendi doktoruma da girdim bebek iyi dedi ilaçlarımı da kullan dedi inşallah geçsin en kısa zamanda

İnşallah canım ya proluton iğne kullanıyorum doktorum onu kesti hah şimdi hamileliğimin tadını çıkarayım dedim allah bunu verdi beterinden korusun bu günümüze de şükür

Amin canım. Aynen bebeğe bi zararı yok ama var ya normal zamanda hareket etsin diye konuşurdum zorla hareket ederdi şimdi yavrum sürekli hareketli sanki kafana takma der gibi

İnşallah canım ya proluton iğne kullanıyorum doktorum onu kesti hah şimdi hamileliğimin tadını çıkarayım dedim allah bunu verdi beterinden korusun bu günümüze de şükür[/QUOTE]

Geçmiş olsun canım.inşallah ilaçlar ile bir an evvel rahatlarsın .puruloton depot be de vurunuyorum sonuna kadar da vurunacam.sen neden kullanıyordun.neden dr un erken bıraktırmışki

İnşallah canım ya proluton iğne kullanıyorum doktorum onu kesti hah şimdi hamileliğimin tadını çıkarayım dedim allah bunu verdi beterinden korusun bu günümüze de şükür

Geçmiş olsun canım.inşallah ilaçlar ile bir an evvel rahatlarsın .puruloton depot be de vurunuyorum sonuna kadar da vurunacam.sen neden kullanıyordun.neden dr un erken bıraktırmışki[/QUOTE]
Amin canım teşekkür ederim. İlk başlarda düşük olmasın diye kullandım canım şimdi de gerek yok artık keselim dedi sen neden kullanıyorsunu canım ?

Ne guzel doktor ariyor sonucun icin ne ilgili doktormus 138 iyi sonuc niye hala dikkat et diyor ki? Demir benim hem omeganin icinde var hem ayri var. Ikiye cikar bence de kansizlik önemli dogumdâ halsiz dusersin
2 saat sonra verdim kanı ondan olabilir veya 140 sınırına yakın ondanda olabilir. Demirle omega ne marka kullaniyorsun canım ferrum kan ilacım ocean plus omega-3 verdi decavit verdi önceki ilacim femix omega var ondada var omega elimde 1 aylık daha olduğu için onu bitireyim dedim once decaviti önümüzdeki ay kullanirim belki

İnşallah canım ya çok zor bi durum ilaçlar iyi gelirse biter mi doğuma kadar tekrar nükseder mi biliyor musun
Canım şöyle anlatayım sana ilk gebeliğimde bende hafif bir şekilde atlattım bi baktım bi iki çıkıntı şeklinde oluşmuştu ve çok afedersin tatlı tatlı kaşınma hissi ve bazende otururken acıyordu internette hamilelikte olabilir ve geçebilir diyordu çok üstüne düşmedim ve sonradan kendiliğinden geçmişti yediklerime dikkat ettim sadece acılı ekşili ve baharatlı şeylerden uzak durdum ekstra bişe yapmamıştım inşallah sende doğumla beraber kurtulursun canım

ilgili kadın ya islerini toparlayinca arıyor sağolsun.Vitamin al canım valla nasıl vermemis, bir anda düşüyo degerler inanki kullanmama bak düşmüş değerlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…