2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ay inşallah canım ama benim o zamanlar geçti kaşıntı falan değil annem bakmaya korkuyor zorla krem sürüveriyor ben yapamıyorum. Patlarsa geçer diyolar kan pıhtısı oluşmuş o memelerde

Bende korse bakıyorum dediğin markaya bende bakayim.Ay ne bileyim bir sürü ilaç alınca kötü hissediyorum kendimi cok mu kullaniyorum diye. Hayatimda ilk kes bu kadar fazla ilac kullanıyorum

Ay inşallah canım ama benim o zamanlar geçti kaşıntı falan değil annem bakmaya korkuyor zorla krem sürüveriyor ben yapamıyorum. Patlarsa geçer diyolar kan pıhtısı oluşmuş o memelerde
Canım ılık suya oturtabilirsin ya da buz bastırabilirsin oraya rahatlatır bir de vazelin sürebilirsin o da iyi geliyor diye biliyorum

Zaman daralıyor benim ağrılar artıyor. Bacaklarım çok ağırlaşmış gibi hissediyorum penguen gibi oldum. Yatakta dönerken bile uyanıyorum. Bu kadar ağırlaşmak normal mi acaba yoksa bebeğim mi geliyor ?
Normal kız 2kg diyor çocuğa takvimde benimki bile küçücük 1270 gr düşun toplamda 5 kg almışım kendimi top gibi hissediyorum resmen. Yatıp kalkmak eziyet oldu şimdiden ben kendimi düşünemiyorum valla sen zamanlara gelince atlatacağız işallah bu gunleride hayırlısıyla

Geçmiş olsun canım.inşallah ilaçlar ile bir an evvel rahatlarsın .puruloton depot be de vurunuyorum sonuna kadar da vurunacam.sen neden kullanıyordun.neden dr un erken bıraktırmışki
Amin canım teşekkür ederim. İlk başlarda düşük olmasın diye kullandım canım şimdi de gerek yok artık keselim dedi sen neden kullanıyorsunu canım ?[/QUOTE]

Benin rahim ağzı yetmezliği olduğu için rahim ağzında dikiş var.bir nevi erken doğumu engellememesi için vurunuyorum bende

Imom iciyorum balik yagi vitamin iceriyor,solgar bitkisel kan ilaci biraz pahali ama midemi rahatsiz etmiyor. Progestan ve kan sulandirici igne oluyorum baskada bir ilac kullanmiyorum. Calsiyum icmiyorum ya midemi alt üst yapti onun yerine yogurt yiyorum bir kase ve sut iciyorum.

En azından memnun kaldıgin vitamin vardiysa al kullan doğumdan sonra güçsüz düşme ben dogumdan sonrada kullanicam bir süre
doğumdan sonra emzirme döneminde mutlaka omega3 kullanmalısın dedi doktorum yılbaşı zamları gelmeden eve biraz stok yapmayı planlıyorum

Ben de Omepa Vm kullaniyorum, gerci duzenli kullanmamistim hic, 4 aydan beri 1 kutuyu ancka bitirdim, icinde 30 tablet var, coktan 3 kutu bitirmis olmam lazimdi. Simdi ikinci kutuyu aldim, doktorum mutlaka duzenli kullan dedi. Vitamin mineral ve omage 3 iceriyor.

Ay canım ya bende bugün oyleyim 11de uyumuş kalmışım kalktım ama kalkasimda yok resmen. Dün ilaçlarımı icemedim ondan mi oldu aceba?? Halsizlik uyku oluyordu ama bugünkü bir baska
İlaçlarıma dikkat ediyorum da bazen bi halsizlik geliyor bütün gün yatıp uzanıyorum :)

Ben zaten sevmiyorun ilaci birde değişti mi miktarida arttimi sinir oluyorum iyice imom iyidir canım benim eski ilacla içeriği aynı hemen hemen memnundum değiştirdi iste

doğumdan sonra emzirme döneminde mutlaka omega3 kullanmalısın dedi doktorum yılbaşı zamları gelmeden eve biraz stok yapmayı planlıyorum
Hadi ya ocean plus omega-3 aldım 50 tablet 84.5 tl o zaman 100 olur demekki. 2 gune bir icicem ondan multivitaminin icindede var çünkü çok gelmesin

Düzenli kullan bakalım canım. 3 ay kaldi zaten 2 kutu daha anca alirsin

Ev eczaneye döndü resmen o kadar çok ilaç verdiler ki bide hamileliğimde ilaç kullanmıcam diyordum kıyamam bebeğim de benim yüzümden ilaçlara magruz kalıyor 3 gündür durmadan ağlıyorum
canım çok geçmiş olsun sakin ol bebeğin rahat ve güvende emin ol sen kendini bir rahatlat önce agrin sızın dinsin rahatlarsın insallah biran önce yaziklarina baktım üzüldüm bende baya zorlamış seni çok belli .

Bel ağrım ve alt kaburga kemiği ağrılarım beni mahvetti kızlar. Aşırı derecede batma var, son kaburga kemiklerimi aldırsam ciğerlerim rahatlayacak sanki. Bu kalan 8 hafta nasıl geçecek? Hoş, böyle giderse 8 hafta beklemeyecek zaten benim kız. Fıkıdık fıkıdık, hiç mi uyumaz bir bebe ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…