- 20 Mart 2018
- 1.337
- 1.359
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.521
Ay inşallah canım ama benim o zamanlar geçti kaşıntı falan değil annem bakmaya korkuyor zorla krem sürüveriyor ben yapamıyorum. Patlarsa geçer diyolar kan pıhtısı oluşmuş o memelerdeCanım şöyle anlatayım sana ilk gebeliğimde bende hafif bir şekilde atlattım bi baktım bi iki çıkıntı şeklinde oluşmuştu ve çok afedersin tatlı tatlı kaşınma hissi ve bazende otururken acıyordu internette hamilelikte olabilir ve geçebilir diyordu çok üstüne düşmedim ve sonradan kendiliğinden geçmişti yediklerime dikkat ettim sadece acılı ekşili ve baharatlı şeylerden uzak durdum ekstra bişe yapmamıştım inşallah sende doğumla beraber kurtulursun canım
Bende korse bakıyorum dediğin markaya bende bakayim.Ay ne bileyim bir sürü ilaç alınca kötü hissediyorum kendimi cok mu kullaniyorum diye. Hayatimda ilk kes bu kadar fazla ilac kullanıyorumCanım ilk gebeliğimde korse kullanmadım şal falan sarmıştım o da büyükler sar demişti bi hafta kadar kullandım o kadar şimdi doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum aklımda owli markasının korsesi var çok görüyorum kullananlarda memnun daha karar veremedim bende bakalım
Kan ilacımı günde bi sefer alıyorum önceden 2 içiyordum kan seviyem normale dönünce 1e düşürdü doktorum
valla değerler iyiymiş kullanma dedi :) ama ben kullanacağım tabiilgili kadın ya islerini toparlayinca arıyor sağolsun.Vitamin al canım valla nasıl vermemis, bir anda düşüyo degerler inanki kullanmama bak düşmüş değerlerim.
Bende istiyorum biran önce halletmek güneşli gün kolluyorum güneş acsada bicirigin islerini halletsem diyorumÇantayı hazirlasakmi artık söyle güzelbir havada kızlar
Ay kıyamam canım ya Allah kolaylık versin iyilesirsin işallah iyi gelir bari agri kesicilerÇok kötüyüm canım böyle bişey yaşamadım hiç doktor ameliyat dedi yapılırsa da erken doğum olur dedi dayanmam lazım çok küçük daha agrı kesicilerle duruyorum
Canım ılık suya oturtabilirsin ya da buz bastırabilirsin oraya rahatlatır bir de vazelin sürebilirsin o da iyi geliyor diye biliyorumAy inşallah canım ama benim o zamanlar geçti kaşıntı falan değil annem bakmaya korkuyor zorla krem sürüveriyor ben yapamıyorum. Patlarsa geçer diyolar kan pıhtısı oluşmuş o memelerde
En azından memnun kaldıgin vitamin vardiysa al kullan doğumdan sonra güçsüz düşme ben dogumdan sonrada kullanicam bir sürevalla değerler iyiymiş kullanma dedi :) ama ben kullanacağım tabi
Normal kız 2kg diyor çocuğa takvimde benimki bile küçücük 1270 gr düşun toplamda 5 kg almışım kendimi top gibi hissediyorum resmen. Yatıp kalkmak eziyet oldu şimdiden ben kendimi düşünemiyorum valla sen zamanlara gelince atlatacağız işallah bu gunleride hayırlısıylaZaman daralıyor benim ağrılar artıyor. Bacaklarım çok ağırlaşmış gibi hissediyorum penguen gibi oldum. Yatakta dönerken bile uyanıyorum. Bu kadar ağırlaşmak normal mi acaba yoksa bebeğim mi geliyor ?
Amin canım teşekkür ederim. İlk başlarda düşük olmasın diye kullandım canım şimdi de gerek yok artık keselim dedi sen neden kullanıyorsunu canım ?[/QUOTE]Geçmiş olsun canım.inşallah ilaçlar ile bir an evvel rahatlarsın .puruloton depot be de vurunuyorum sonuna kadar da vurunacam.sen neden kullanıyordun.neden dr un erken bıraktırmışki
Imom iciyorum balik yagi vitamin iceriyor,solgar bitkisel kan ilaci biraz pahali ama midemi rahatsiz etmiyor. Progestan ve kan sulandirici igne oluyorum baskada bir ilac kullanmiyorum. Calsiyum icmiyorum ya midemi alt üst yapti onun yerine yogurt yiyorum bir kase ve sut iciyorum.2 saat sonra verdim kanı ondan olabilir veya 140 sınırına yakın ondanda olabilir. Demirle omega ne marka kullaniyorsun canım ferrum kan ilacım ocean plus omega-3 verdi decavit verdi önceki ilacim femix omega var ondada var omega elimde 1 aylık daha olduğu için onu bitireyim dedim once decaviti önümüzdeki ay kullanirim belki
doğumdan sonra emzirme döneminde mutlaka omega3 kullanmalısın dedi doktorum yılbaşı zamları gelmeden eve biraz stok yapmayı planlıyorumEn azından memnun kaldıgin vitamin vardiysa al kullan doğumdan sonra güçsüz düşme ben dogumdan sonrada kullanicam bir süre
İlaçlarıma dikkat ediyorum da bazen bi halsizlik geliyor bütün gün yatıp uzanıyorum :)Ay canım ya bende bugün oyleyim 11de uyumuş kalmışım kalktım ama kalkasimda yok resmen. Dün ilaçlarımı icemedim ondan mi oldu aceba?? Halsizlik uyku oluyordu ama bugünkü bir baska
Yılbaşında ilaçlara zam mı geliyormuş canımdoğumdan sonra emzirme döneminde mutlaka omega3 kullanmalısın dedi doktorum yılbaşı zamları gelmeden eve biraz stok yapmayı planlıyorum
Ben zaten sevmiyorun ilaci birde değişti mi miktarida arttimi sinir oluyorum iyice imom iyidir canım benim eski ilacla içeriği aynı hemen hemen memnundum değiştirdi isteImom iciyorum balik yagi vitamin iceriyor,solgar bitkisel kan ilaci biraz pahali ama midemi rahatsiz etmiyor. Progestan ve kan sulandirici igne oluyorum baskada bir ilac kullanmiyorum. Calsiyum icmiyorum ya midemi alt üst yapti onun yerine yogurt yiyorum bir kase ve sut iciyorum.
Hadi ya ocean plus omega-3 aldım 50 tablet 84.5 tl o zaman 100 olur demekki. 2 gune bir icicem ondan multivitaminin icindede var çünkü çok gelmesindoğumdan sonra emzirme döneminde mutlaka omega3 kullanmalısın dedi doktorum yılbaşı zamları gelmeden eve biraz stok yapmayı planlıyorum
Valla bugün bende bildiğin ruh gibiydim her bulduğum koltukta uyumuş kalmışım suan bile nasil uykum var sankii gün boyu yatan başkasıymış gibiİlaçlarıma dikkat ediyorum da bazen bi halsizlik geliyor bütün gün yatıp uzanıyorum :)
Düzenli kullan bakalım canım. 3 ay kaldi zaten 2 kutu daha anca alirsinBen de Omepa Vm kullaniyorum, gerci duzenli kullanmamistim hic, 4 aydan beri 1 kutuyu ancka bitirdim, icinde 30 tablet var, coktan 3 kutu bitirmis olmam lazimdi. Simdi ikinci kutuyu aldim, doktorum mutlaka duzenli kullan dedi. Vitamin mineral ve omage 3 iceriyor.
canım çok geçmiş olsun sakin ol bebeğin rahat ve güvende emin ol sen kendini bir rahatlat önce agrin sızın dinsin rahatlarsın insallah biran önce yaziklarina baktım üzüldüm bende baya zorlamış seni çok belli .Ev eczaneye döndü resmen o kadar çok ilaç verdiler ki bide hamileliğimde ilaç kullanmıcam diyordum kıyamam bebeğim de benim yüzümden ilaçlara magruz kalıyor 3 gündür durmadan ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?