2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ev eczaneye döndü resmen o kadar çok ilaç verdiler ki bide hamileliğimde ilaç kullanmıcam diyordum kıyamam bebeğim de benim yüzümden ilaçlara magruz kalıyor 3 gündür durmadan ağlıyorum

Sana şunu söyleyeyim canım, gerisine sen karar ver. 3 gündür ağlıyorum dedin ya, bu ruh halin çocuğa ilaçlardan daha çok zarar veriyor buna emin ol

Benimde kalça ağrımla sol kaburga kemiklerim acıyor tam sol göğüsümün altında kemiklerim acıyor halbuki bizimki daha baş aşağıya dönmedi göbek yukarı doğru çıktıkça canım acımaya başladı ilk gebeliğimde de çok oluyordu oturmak canımı yakıyor kemiklerim batıyor resmen ne olacak bizim bu halimiz

Benim kız dönmüştü en son ama cumartesi sabahı uyurken öyle sert manevralar yaptı ki karnımda geri dönmüş olmasın diye korktum bir an:)
Çarşamba günü 32 raporu için gidince sorcam duruşunu tekrar. Ama karnımın üst kısmında net tekmeler hissediyorum. Dönmüş olamaz. Hala baş aşağı diye düşünüyorum.
Bu ağrıları sızıları ilk hamileliğimde sadece son ayda yaşamıştım. İkinci hamilelik gerçekten çok farklı oluyormuş.

Ay yemin ederim ilk gebeliğimde çok rahattım bu kadar derdim sıkıntım yoktu bu ikinciler bitirdi bizi

Amin canım teşekkür ederim. İlk başlarda düşük olmasın diye kullandım canım şimdi de gerek yok artık keselim dedi sen neden kullanıyorsunu canım ?

Benin rahim ağzı yetmezliği olduğu için rahim ağzında dikiş var.bir nevi erken doğumu engellememesi için vurunuyorum bende[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun canım inşallah zamanında alırız bebeklerimizi

Hemde nasıl canım ya doktor görür görmez ameliyat dedi bebek olmasa hemen yapın derdim bebeğim için katlanmam lazım

Sana şunu söyleyeyim canım, gerisine sen karar ver. 3 gündür ağlıyorum dedin ya, bu ruh halin çocuğa ilaçlardan daha çok zarar veriyor buna emin ol
Haklısın ya kıyamam o da normalde çok hissetmiyordum hareketlerini az az hissediyordum bu 3 günde kendini baya hissettiriyor sanki bana model vermek için yapıyormuş gibi o hareket ettikçe ben daha çok ağlıyorum psikolojim bozuldu baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…