- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.561
Bu arada; benim gibi gizli gizli Aralık ve Ocak annelerini takip edip, kim ne zaman doğurmuş, neler yazmış diye takip eden başka manyaklar da var mı aramızda
Canım öyle görünüo . Başkası erken davranmazsa:):)Maşallah Paşayademek Ocak annesi olacaksın ilk sen doğuracaksın bu forumda ay çok heyecanlı:))
Maşallah Umut’a ne yedin içtin kız büyütmüşsün oğlanı
Canım o durumda kime gitsen öle der zaten . Çok zor aklıma geldikçe çıldırcak gibi oluyorum berbat bi acı o. Ama geçecek merak etme. Sonra uzun bir süre olmaz inşallah.Çok kötüyüm canım allah düşmanıma bile vermesin doktor ameliyat dedi yapılırsa da erken doğum olur dedi dayanmam lazımagrı kesicilerle duruyorum
Hahaha benBu arada; benim gibi gizli gizli Aralık ve Ocak annelerini takip edip, kim ne zaman doğurmuş, neler yazmış diye takip eden başka manyaklar da var mı aramızda
sen ne kullanıyorsun canım, bende birini aksam birini sabah alırım artık.
Hiç bilmiyordum fırsatçılarher sene gelir ya o yuzden dedim şimdiden eczaneler elimizde ilaç yok deyip zamlı fiyatları beklemeye başladı
Ferrum verdi banada.Aynen ihmal etmiyorum canım birini sabah birinide akşam yemekten 2 saat sonra alıyorum şuan içinFeramat kullanıyorum, doktor aç karna al dediği için ikisini de sabahtan içiyorum. Demir ilacı en önemlisi canım aman ihmal etme.
Ev eczaneye döndü resmen o kadar çok ilaç verdiler ki bide hamileliğimde ilaç kullanmıcam diyordum kıyamam bebeğim de benim yüzümden ilaçlara magruz kalıyor 3 gündür durmadan ağlıyorum
Bu gece rahat uyudum allahıma şükür biraz biraz kanamaya başladı o rahatlattı sanırım doğumdan sonra bunun kesin çaresine bakmam lazım bidaha asla çekemem bu acıyı dayanılacak gibi değil. Kendi doktorum bile korktu ama ciğer geliştirici iğne verdi ne olur ne olmaz ameliyat falan olursam diyeCanım o durumda kime gitsen öle der zaten . Çok zor aklıma geldikçe çıldırcak gibi oluyorum berbat bi acı o. Ama geçecek merak etme. Sonra uzun bir süre olmaz inşallah.
Bu arada; benim gibi gizli gizli Aralık ve Ocak annelerini takip edip, kim ne zaman doğurmuş, neler yazmış diye takip eden başka manyaklar da var mı aramızda
Allah yardımcın olsun canımgünaydınn, bitikleri oynuyorum. bel bacak ağrılarım fena. allahım 37 haftaya kadar çalışacak enerji ver yarabbim. erken cıkmak zorunda kalırsam diye korkuyorum.
Bebekte dönmüş sanırım o da baskı yaptı iyice azıttı bu sıcak yaptığımda daha çok agrım oldu nedense suya oturmamda öyle olcak mı bilmiyorum su iyi gelir belki eşim gelsin suya oturcam az biraz rahatladım ama biraz kanamaya başlayınca. Bebeğim için de ne olur ne olmaz diye doktor ciğer geliştirici iğne verdi vuruldum iğneden sonra baya sakinledi pek hareket etmiyor ama normalmiş sanırımCanım çok geçmiş olsunmalesef hamilelik döneminde olabiliyor. Bende 2-3 gün hafif ağrı yaşadım o bile gözümü korkuttu. Hemen yediklerime dikkat etmeye, içtiğim su miktarını arttırmaya başladım. Yediklerine dikkat etmekten başka çare yok sanırım. hemoroid bazı dönemler şiddetleniyor, şuan o dönemdesin 2 ay böyle geçmeyecek hiç merak etme. Üzme kendini de bebişini de. temiz bir havluyu ütü ile ısıtıp üstüne oturursan iyi gelir, rahatlarsın belki biraz olsun. bu iş sıcak sever.
Canım bende de basur çıktı 3-4 hafta önce. Meme çıktı dışarı, 2 gün acıdı ve geçti. Bu sırada genel cerraha gittim, bir tane pomad verdi adını hatırlamıyorum, eve gidince bakarım. Her gün hafif sıcak suyla yıkıyorum. Ikınmıyorum, bol su ve kadın Doğum doktorumun verdiği kabızlık ilacını kullanıyorum düzenli. Bayağı geçti ve hiç de acımıyor canım artık. Ikınmamak en önemli şey bunda.Bebekte dönmüş sanırım o da baskı yaptı iyice azıttı bu sıcak yaptığımda daha çok agrım oldu nedense suya oturmamda öyle olcak mı bilmiyorum su iyi gelir belki eşim gelsin suya oturcam az biraz rahatladım ama biraz kanamaya başlayınca. Bebeğim için de ne olur ne olmaz diye doktor ciğer geliştirici iğne verdi vuruldum iğneden sonra baya sakinledi pek hareket etmiyor ama normalmiş sanırım
Ay canım iki gün acıdı geçti diyosun benim genel cerrah görür görmez ameliyat dedi kan pıhtısı var mıydı senin memede benim 2 tane meme de simsiyah çıkmış kan pıhtısı var içinde kanıyo damla damla. Sıcak suyu bende yapıcam eşim gelsin de bana kaç tane hap verdiler agrı kesiciler 2 tane. kadın doğum doktorum da bebek için ciğer geliştirici iğne verdi ne olur ne olmaz diye bi anda oldu öyle bikaç gün agrısa falan önlemini alırdım ağrımaya başladığı gün memeler çıktı dünyam karardı resmen. Sana da çok geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın çok dikkat edelimCanım bende de basur çıktı 3-4 hafta önce. Meme çıktı dışarı, 2 gün acıdı ve geçti. Bu sırada genel cerraha gittim, bir tane pomad verdi adını hatırlamıyorum, eve gidince bakarım. Her gün hafif sıcak suyla yıkıyorum. Ikınmıyorum, bol su ve kadın Doğum doktorumun verdiği kabızlık ilacını kullanıyorum düzenli. Bayağı geçti ve hiç de acımıyor canım artık. Ikınmamak en önemli şey bunda.
Bana da ameliyat dedi doktor görür görmez ama kan pıhtısı, kanama yok bende şu an. Tuvalette bile acımıyor hatta. İlk gün hareket bile edemedim ama ertesi gün geçti benim. Seninki daha kötü durumda sanırım. Benimki küçüldü bile biraz. ABlamda da olmuştu, Doğumla birlikte kayboldu onda. Benim doktorum önemsemedi pek, Doğuma da engel değilmiş zaten. Sadece Basurdan mı bebeğe ciğer geliştirici vurdular?Ay canım iki gün acıdı geçti diyosun benim genel cerrah görür görmez ameliyat dedi kan pıhtısı var mıydı senin memede benim 2 tane meme de simsiyah çıkmış kan pıhtısı var içinde kanıyo damla damla. Sıcak suyu bende yapıcam eşim gelsin de bana kaç tane hap verdiler agrı kesiciler 2 tane. kadın doğum doktorum da bebek için ciğer geliştirici iğne verdi ne olur ne olmaz diye bi anda oldu öyle bikaç gün agrısa falan önlemini alırdım ağrımaya başladığı gün memeler çıktı dünyam karardı resmen. Sana da çok geçmiş olsun canım allah bidaha yaşatmasın çok dikkat edelim
Canm benim gebelikten once oyle idi cok yerdim midemde de sıkıntı oldugu icin hep siserdi nefes alamazdim ama simdo.her yemekten sonra yürüyüş yapiyorum ve cok yemegi abartmiyorum ve hiç mide sisligi yasamiyorum ozellikle de aksam 6dan sonra bir sey yemiyorum yesem bile meyve yoğurt cerez gibi seyler yiyorum. Gebelikte zorlanacagimi dusunuyordum ama sukur zorlanmadim.kızlar ben artık yemek yiyemiyorum, sizde böyle misiniz? sanki hiç mideme yer kalmamış gibi. bir bardak su içsem kuzu yemiş gibi oturuyorum. karnım çok büyük sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?