- 22 Kasım 2017
- 1.063
- 864
- 73
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #23.581
şurda ne kaldıki cnm elbet doğcak içimizde kalcak halleri yok ya :)) dikkat et kendine yediklerine cnm senin doğum nezamana geliyo benim 15 şubat :) benim doğum günümde 16 şubat tesadüf :))Agrilar kramplar var iste birde şekerim yükseliyor dikkat ediyordum. Birde bugün kan değerin düşmüş diye aradi dr. Gazi olduk iyice artık zaman çabuk gecsede doğursam diye bakıyorum ama benim minik adam daha çok küçük baya büyümesi lazım:)
Ay ne güzel belki 16sında gelir sen tesadüfe bak ya :)) Dikkat ediyorum ama ne kadarda olsa vücut alışkın olmadığı için farklı tepkiler veriyor.Takvime göre 21 şubat ama belli olmaz paşa beyin keyfi ne zaman ister bilinmez:))şurda ne kaldıki cnm elbet doğcak içimizde kalcak halleri yok ya :)) dikkat et kendine yediklerine cnm senin doğum nezamana geliyo benim 15 şubat :) benim doğum günümde 16 şubat tesadüf :))
Ay canım geçmiş ne güzel allah bidaha yaşatmasın benim hala geçmedi kanıyor az az kanadıkça biraz rahatlıyorum. Bende doğum olduktan sonra geçiceğini düşünüyorum hala sünnet olmuş çocuk gibi yürüyorum allah daha beterinden korusun artık. Doktorum rahatlatır ödemini alır diye verdi iğneyi sonra internetten baktım o da aynı zamanda ciğer geliştirici iğneymişBana da ameliyat dedi doktor görür görmez ama kan pıhtısı, kanama yok bende şu an. Tuvalette bile acımıyor hatta. İlk gün hareket bile edemedim ama ertesi gün geçti benim. Seninki daha kötü durumda sanırım. Benimki küçüldü bile biraz. ABlamda da olmuştu, Doğumla birlikte kayboldu onda. Benim doktorum önemsemedi pek, Doğuma da engel değilmiş zaten. Sadece Basurdan mı bebeğe ciğer geliştirici vurdular?
Benimde Ocak görünüyorCanım öyle görünüo . Başkası erken davranmazsa:):)
Benim doktorda Doğum için Ocak 15 tatil diyo duruma göre 38. Yada 39. Hafta kıZım kucağımda olacak inşallah sağlıkla
Doğumla alakalı teori mi demeliyim, batıl inanç mı? Bildiğiniz şeyler var mı? Mesela şu hareketi yapamıyorsan doğum yakındır gibi. Cinsiyetini öğrenmek için çok şey denemiştim ama bu konuda bilgim yok
Benim kız bu ara o kadar hareketli ki ilk gebeliğim bide tam bilmiyorum yani korkuyorum daha erken doğuracam diye:)Ben de Ocak ayında doğurcam gibi hissediyorum. İlk kızım 24.01.2014. Bu da 29.01.2019 olsun istiyorum
Doktorum da tatile gitcek kadına yazık. Yarıyıl tatili ya. Ben dedim Şubat'a kalmam, Ocak'ta doğurcam siz merak etmeyin diye
İkinciler 40'ı beklemiyor genelde gibi bir fikir var bende, neden acaba
Benim kız bu ara o kadar hareketli ki ilk gebeliğim bide tam bilmiyorum yani korkuyorum daha erken doğuracam diye:)
Hareketin bolluğu her şeyin yolunda olduğunu gösterir canım hiç korkma. Benim kızlar fıkırdak oluyor böyle, ilk kızım da böyleydi, kesin erken gelcek bu diyoduk 40'in bitmesine 5 gün kala doğdu. Ama bu sanki biraz daha erken gelecek gibi doğuyor içime, bakalım :)
Benim kız bu ara o kadar hareketli ki ilk gebeliğim bide tam bilmiyorum yani korkuyorum daha erken doğuracam diye:)
Hadi güzel haberlerle gel canm.Bende cuma günü gidicem rapor için bende merak ediyorum nasıl yavrum ya.Yarın çalışabilir raporum için doktora gidiyorum. Kızımı çok özledim. Napıyo acaba balım
Doğumla alakalı teori mi demeliyim, batıl inanç mı? Bildiğiniz şeyler var mı? Mesela şu hareketi yapamıyorsan doğum yakındır gibi. Cinsiyetini öğrenmek için çok şey denemiştim ama bu konuda bilgim yok
Canım ameliyat çok zormuş. Tekrarlıyormuş da . Rahatladıgına sevindim. Daha da iyi olacak inşallah.Bu gece rahat uyudum allahıma şükür biraz biraz kanamaya başladı o rahatlattı sanırım doğumdan sonra bunun kesin çaresine bakmam lazım bidaha asla çekemem bu acıyı dayanılacak gibi değil. Kendi doktorum bile korktu ama ciğer geliştirici iğne verdi ne olur ne olmaz ameliyat falan olursam diye
Canım senin son adet tarihin neBenimde Ocak görünüyor
Günaydın canım:) . evet cidden bunda çabuk geçti zaman. İnşallah sağlıkla alırız kucagımzaGünaydın kızlar, ay 1,5 / 2 ayımız kaldı hepimizin de
Zaman ne çabuk geçiyor ya.
Günaydın canım ama malesef duymadım . Geçmiş olsun bu ara bebeğede.Kızlar günaydın. 2. Kez anne olacaklara bir şey sormak istiyorum. Aranızda yenidoğan bebeklerinde gözyaşı kanalında tıkanıklık yaşayan var mı acaba ? Ya da çevrenizde duydunuz mu hiç ? U Umutherzaman @Hirosum ve kardesiwhite_chocolate_mocha @Sulemrahkuzeyy Arse82 ve diğer arkadaşlarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?