2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
şurda ne kaldıki cnm elbet doğcak içimizde kalcak halleri yok ya :)) dikkat et kendine yediklerine cnm senin doğum nezamana geliyo benim 15 şubat :) benim doğum günümde 16 şubat tesadüf :))

şurda ne kaldıki cnm elbet doğcak içimizde kalcak halleri yok ya :)) dikkat et kendine yediklerine cnm senin doğum nezamana geliyo benim 15 şubat :) benim doğum günümde 16 şubat tesadüf :))
Ay ne güzel belki 16sında gelir sen tesadüfe bak ya :)) Dikkat ediyorum ama ne kadarda olsa vücut alışkın olmadığı için farklı tepkiler veriyor.Takvime göre 21 şubat ama belli olmaz paşa beyin keyfi ne zaman ister bilinmez:))

Ay canım geçmiş ne güzel allah bidaha yaşatmasın benim hala geçmedi kanıyor az az kanadıkça biraz rahatlıyorum. Bende doğum olduktan sonra geçiceğini düşünüyorum hala sünnet olmuş çocuk gibi yürüyorum allah daha beterinden korusun artık. Doktorum rahatlatır ödemini alır diye verdi iğneyi sonra internetten baktım o da aynı zamanda ciğer geliştirici iğneymiş

Doğumla alakalı teori mi demeliyim, batıl inanç mı? Bildiğiniz şeyler var mı? Mesela şu hareketi yapamıyorsan doğum yakındır gibi. Cinsiyetini öğrenmek için çok şey denemiştim ama bu konuda bilgim yok

Benim doktorda Doğum için Ocak 15 tatil diyo duruma göre 38. Yada 39. Hafta kıZım kucağımda olacak inşallah sağlıkla

Ben de Ocak ayında doğurcam gibi hissediyorum. İlk kızım 24.01.2014. Bu da 29.01.2019 olsun istiyorum
Doktorum da tatile gitcek kadına yazık. Yarıyıl tatili ya. Ben dedim Şubat'a kalmam, Ocak'ta doğurcam siz merak etmeyin diye
İkinciler 40'ı beklemiyor genelde gibi bir fikir var bende, neden acaba

Benim kız bu ara o kadar hareketli ki ilk gebeliğim bide tam bilmiyorum yani korkuyorum daha erken doğuracam diye:)

Benim kız bu ara o kadar hareketli ki ilk gebeliğim bide tam bilmiyorum yani korkuyorum daha erken doğuracam diye:)

Hareketin bolluğu her şeyin yolunda olduğunu gösterir canım hiç korkma. Benim kızlar fıkırdak oluyor böyle, ilk kızım da böyleydi, kesin erken gelcek bu diyoduk 40'in bitmesine 5 gün kala doğdu. Ama bu sanki biraz daha erken gelecek gibi doğuyor içime, bakalım :)

Benim kız da çok hareketli, yemekten sonra uyku saatimiz var, biraz önce uyandı sabaha kadar dans olacak gene. Bir de artık tekme değil, her hareketi karnımın şeklini değiştiriyor. Büyüdü baya herhalde, pazartesi randevum, 29+6 da bakalım nasıl çıkacak.

Benim çok bi bilgim yok ama bi arkadaşım Doğumdan önce ayağımı diğerinin üzerine atamamıştım demişti. Yani öncesinde yapıyormuş. Bacak bacak üstüne atma değilde ayakları düşün. Atamadığı günün 2 gün sonrası doğurmuş 2 çocuğunu da.

Canım ameliyat çok zormuş. Tekrarlıyormuş da . Rahatladıgına sevindim. Daha da iyi olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…