2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Günaydın canım ama malesef duymadım . Geçmiş olsun bu ara bebeğede.

Sağolasın canım. Gözyaşı damarının buruna açılan kısmında bir tıkanıklık oluyormuş buda bebeğin gözyaşının akmamasına sebep oluyormuş. Çapaklanma ve sulanma yapıyormuş. Yüzde 95 masajla geçiyormuş ama aramızda yaşayan var mı merak ettim.

Canım çevremde yoktu ama masajla açılıyormuş deyince hatırladım. DR Kadir tuğcu bahsetmşti. bi bak istersen forum sitesinden.

canım yazdıkların aynen doğru, kendimiz yaşamadık ama çok sıkıntı edilecek bir durum değildi.

canım yazdıkların aynen doğru, kendimiz yaşamadık ama çok sıkıntı edilecek bir durum değildi.

Sağolasın canım çok teşekkür ederim. İnsan istiyo ki her şey kusursuz olsun bebeği hiç sıkıntı yaşamasın ama Rabbim büyük dert vermesin . Dermanı olan dert olsunda

Günaydın canım maalesef böyle bir durum yaşamadım hiç ama İnstagram kullanıyorsan uzm.dr.alifuat serpen var bu konuyla ilgili paylaşımını okuyabilirsin canım
https://www.instagram.com/p/BoE_8PaH5gS/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=16ec1kplgb15c

Günaydın anneler

Benim ilk kızımda da olmuştu. Hatta doğduğu gibi başlamıştı çapak, biz de doğum kanalından geçerken enfeksiyon mu kaptı acaba diye düşünmüştük. Doktor gözyaşı kanlı tıkanıklığı demişti. Bol bol masaj yaptık. Bir de tek tüp netira göz damlası kullanmıştık ve geçmişti. Geçmeseydi küçük bir operasyon ile açacaklardı ama geçti.

Çok teşekkür ederim tatlım bu örnekler beni çok rahatlattı. Allah razı olsun cevabın için çok teşekkür ederim.

Kızlar bebeğin suyunun artması için neler yapılabilir
Canım aslında bebeğe bağlı bi durum genelde suyu üreten bebektir ekstra olarak bol su tüketmen lazım birde armutun iyi geldiğini duymuştum birde haftada 1 bardak havuç suyu da iyi geliyor diye biliyorum havuç suyunu her gün içeyim deme sakın çok fazla a vitamini bebeğin üzerinde olumsuz etkileri olabiliyor o yüzden haftada bir kere tüketmeni tavsiye ederim ve tabi en önemlisi stres canım stresten uzak dur kafana çok fazla takıp kendini bunaltma Allah yardımcı olur her zaman :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…