2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Canım benimkide iki hafta gerideydi.geçen haftaki kontrolümde haftasını yakalamıştı.seninkide yakalar canım.ben düzenli beslenmeye başlayınca yakalamıştı haftasını

Yok canım beklentim falan zaten da sonuçta ben burayı bilmiyorum en azindan gidelim sen al eksiklerini desinler o düşüncede yok ona kızıyorum. Zaten bu gidisle haftaya falan cikacam kaybolmam herhalde. Esim yanimda olamayacagi için alayım kimseden birsey istemeyeyim diyorum canim ya. Allah kimseye muhtaç etmesin. İnan yanlarındayım evimde olsam belki bu kadar temizliktir yemektir ugrasmam. Ama şimdi herseyi yapıyorum yarın birgün gelip yan geldi yattı biz baktik ettik lafını duymamak için eşim niye calisiyorsun diyor bu kadar ben seni rahat et diye götürdüm diyor. En azindan yarın birgün laf ederlerse benimde içim rahat eder, yada ağızlarına laf vermemis olurum.

Canm netten alsana ben hep netten aldim eksiklerimi. Valla canm esini dinle bence is yapma yapsanda yapmasanda konusacak laf buluyorlar emin ol. Zaten 8.aya girdik sayılır agirlastik ne isi en fazla yemekten sonra koridorda hafif yürüyüş yap. Nazlan biraz bosver hamileligin tadini cikar

Canm kac kilo dedi doktor bebegine. Bu arada kan akisina baktirmalisin kan sulandirici igne kullanmiyorsan kullanabilirsin biliyorsun bebege giden kan akisi yavas ise bebek beslenemiyor. Ben olsam baska doktora daha görünürdüm.
Bi doktor salı günü 1500 dedi benim doktor 1350 lerde dedi bugün bebe aspirini baştan beri kullanıyorum zaten.bebege giden kanda iyi dedi anlamadım,gerekirse bir doktora daha gidicem dediğin gibi.

Bi doktor salı günü 1500 dedi benim doktor 1350 lerde dedi bebe aspirini baştan beri kullanıyorum zaten.bebege giden kanda iyi dedi anlamadım,gerekirse bir doktora daha gidicem dediğin gibi.
Bastan beri mi geri haftasi canm? Minyon bebekte olabilir canm ya ultrasyon ölçümleri de pek guvenilir olmuyor arkadasima 3500 dedi doktor 2500 dogdu bebek ama kuvezde kalmadi gayet saglikli. Saglikli olsunlarda kilo cok önemli değil. Bende clexane 4000 kullaniyorum. Kan akisina baktiysa doktor dogrudur. Imom diye bir vitamin ilaci var bastan beri kullaniyorum omega3 var icinde kullanabilirsin doktoruna danisip omega3 bebekte kilo yapiyormus.

Haklisin öylede böylede laf ederler.Hic yok valla naz yapma bende canım yapmacık yapamiyorum. Gerçi agirlasiyoruz dediğin gibi belki gercekten yapamam:)) kiyafetleri falan görüpte almak istiyorum bebek yağını falan netten alırım .sampuanida netten aldım zaten. Mustelanin sac ve vücut sampuanindan aldım. Yagda bakıyorum

Canım ölçümler hassas. Hep konuşuyoruz. Bol bol sağlıklı beslenmeye devam. Haftasını yakalamak için vakti var henüz.

Park beşik kullananlar arkadaşlar. İçine nasıl bir yatak almalıyız ? Önerebileceğiniz bir şey olursa çok sevinirim.

Visco oyun parkı süngeri aldık biz. Park yatağını ölç, çünkü farklı oluyor ölçüleri. Trendyol'dan aldım ben.

Evet evde ben de aynı şekilde çok neşeli, oh be sonunda doğuruyorum modunda gezdim birkaç saat. Sonra çıkarken komşumun ziline bastım ben doğurmaya gidiyorum diye sırıta sırıta. Hastaneye gidip suni sancıyı taktırınca bütün komiklik kayboldu

Kızlar oksuruk farenjit olmuştum 1 saattir disimde bir agri var bir bakayım dedim ne goreyim 20lik disim sismis tam da zamani cidden geldi mi üst uste geliyor. Bu aydan sonra diste cekilmez bebege bu iltihabin zarari olur mu acaba?
.

Rabbim bir avazda kurtarsın bu sefer inşallah sancı az acilma fazla olur insallahhhhhhh sag saglim alalim yavruları kucagimiza :)

Valla kardeş bu dünyada senden değerlisi yok. Sen yatsan da, bütün gün ev işi yapsan da; eğer karşındaki insanın hamurunda konuşmak varsa, o her zaman konuşacak şey buluyor. (Eğer o yapıdaysa da) Saygımda sevgimde kusur etmem ama, madem konuşacak deyip ben kendime bakarım

herkesin yasadigi farkli tabi,normal dogum konusnda yazilanlar cok hos.cesaret verici olmus. ben de normal dogurdum,suyum geldi ustune 12saatten fazla gecti ama kendi acilmam olmadi.5 saat kadar suni sanci aldim o sekil tamamlandi. ben de yatarak o kotu sanciladi cok iyi karsiladim ama ikinmada cok kotuydum. 45 dk surdu ama tamamen kendi beceriksizligimden. kendimi bosa ittiriyomusum,sona dogru kesfettm ama yine de ben o kisimda zorlandim diyebilirm. bebegin cikisindan cok plasentanin cikisi rahatlatmisti beni. bi ohh cektigimi hatirliyorum,esim bile ona dikkat etmis. bence de her kadinin yapabilecegi bir olay. kimse benden yeteneksiz degil sonucta ben becerdiysem herkes becerir :)

Kizlar muhendisoglu bio baby ya da mustelanin bebek yağını önermiş sizce hangisini almalıyım. Bu arada losyon alıp almama konusunda kararsizim sizler ne yaptınız
canim ben ilk bebegimde mustelanin komple setini almıştım ama losyonu hic kullanmadım cok gerekli degil bence bebe yagini aldim bu defa onu bile cok az kullandim kantron yağı sürmüştüm vücuduna kalanina ocak sildim

orası öylede vicdanım el vermiyor iyiyken yan gelip yatmaya hic sevmiyorum bu huyumuda ama can çıkıyor huy çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…