- 8 Mart 2014
- 953
- 586
- 133
- 35
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.101
Kızlar Morale ihtiyacım kontrolden geldim 30+3 olmuşum ama kilosu 2 hafta geriden geliyor ,doktora sordum nedenini düşük ağırlıklı doğurabilirsin dedi yani 2 kilo 1.800 gibi senin damar yapımla yada senin yapınla alakali olabilir dedi.2 hafta sonra tekrar gitcektim çalışabilir raporu için bakcam belkide çalışma derim dedi.eger bu kilo düşüklüğü devam ederse sezaryanla alabiliriz dedi(((sanırım dışarda beslensin diye,sağlıklı ama küçük bir bebeğe benziyor dedi,suyum iyiymiş ama ,normal doğum pozisyonunda almış,bu kadar haftaya kadar geldik sagsalim kavuşum bebeğime nolur
Yok canım beklentim falan zaten da sonuçta ben burayı bilmiyorum en azindan gidelim sen al eksiklerini desinler o düşüncede yok ona kızıyorum. Zaten bu gidisle haftaya falan cikacam kaybolmam herhalde. Esim yanimda olamayacagi için alayım kimseden birsey istemeyeyim diyorum canim ya. Allah kimseye muhtaç etmesin. İnan yanlarındayım evimde olsam belki bu kadar temizliktir yemektir ugrasmam. Ama şimdi herseyi yapıyorum yarın birgün gelip yan geldi yattı biz baktik ettik lafını duymamak için eşim niye calisiyorsun diyor bu kadar ben seni rahat et diye götürdüm diyor. En azindan yarın birgün laf ederlerse benimde içim rahat eder, yada ağızlarına laf vermemis olurum.Yok canm kimseden fayda yok hic beklentim yok ilkinde de sormadilar ne eksik diye simdi de ayni. Eskiden olsa takardim da simdi umrumda değil yavas yavas aliyorum her ay bir sey. Emzik ben bimden almistim kullanmadi ilk oglum bu kullanmaya istekli olursa kaliteli bir sey alirim. Bebek bezi benimde var daha alincak ama hastanedeyken bile esim gider alir hastanenin yani migros carefour zaten. Yeterki saglikli dogsunlar daha eksik cok cikar masrafimiz cok yaza kadar anca oderiz eksi hesaplari
Vurcan terliii agzina agzinaBeyfendi bize ultrasyonda dil cikardi şimdiki çocuklar anne karnında basliyor bence rahatliga simdide kaburgamda ayagi vurcam kiyamiyorum
Canm netten alsana ben hep netten aldim eksiklerimi. Valla canm esini dinle bence is yapma yapsanda yapmasanda konusacak laf buluyorlar emin ol. Zaten 8.aya girdik sayılır agirlastik ne isi en fazla yemekten sonra koridorda hafif yürüyüş yap. Nazlan biraz bosver hamileligin tadini cikarYok canım beklentim falan zaten da sonuçta ben burayı bilmiyorum en azindan gidelim sen al eksiklerini desinler o düşüncede yok ona kızıyorum. Zaten bu gidisle haftaya falan cikacam kaybolmam herhalde. Esim yanimda olamayacagi için alayım kimseden birsey istemeyeyim diyorum canim ya. Allah kimseye muhtaç etmesin. İnan yanlarındayım evimde olsam belki bu kadar temizliktir yemektir ugrasmam. Ama şimdi herseyi yapıyorum yarın birgün gelip yan geldi yattı biz baktik ettik lafını duymamak için eşim niye calisiyorsun diyor bu kadar ben seni rahat et diye götürdüm diyor. En azindan yarın birgün laf ederlerse benimde içim rahat eder, yada ağızlarına laf vermemis olurum.
Bi doktor salı günü 1500 dedi benim doktor 1350 lerde dedi bugün bebe aspirini baştan beri kullanıyorum zaten.bebege giden kanda iyi dedi anlamadım,gerekirse bir doktora daha gidicem dediğin gibi.Canm kac kilo dedi doktor bebegine. Bu arada kan akisina baktirmalisin kan sulandirici igne kullanmiyorsan kullanabilirsin biliyorsun bebege giden kan akisi yavas ise bebek beslenemiyor. Ben olsam baska doktora daha görünürdüm.
Neler yaptın neler yedin bu 2 haftada kaç kilo olmuş?Canım benimkide iki hafta gerideydi.geçen haftaki kontrolümde haftasını yakalamıştı.seninkide yakalar canım.ben düzenli beslenmeye başlayınca yakalamıştı haftasını
Bastan beri mi geri haftasi canm? Minyon bebekte olabilir canm ya ultrasyon ölçümleri de pek guvenilir olmuyor arkadasima 3500 dedi doktor 2500 dogdu bebek ama kuvezde kalmadi gayet saglikli. Saglikli olsunlarda kilo cok önemli değil. Bende clexane 4000 kullaniyorum. Kan akisina baktiysa doktor dogrudur. Imom diye bir vitamin ilaci var bastan beri kullaniyorum omega3 var icinde kullanabilirsin doktoruna danisip omega3 bebekte kilo yapiyormus.Bi doktor salı günü 1500 dedi benim doktor 1350 lerde dedi bebe aspirini baştan beri kullanıyorum zaten.bebege giden kanda iyi dedi anlamadım,gerekirse bir doktora daha gidicem dediğin gibi.
Haklisin öylede böylede laf ederler.Hic yok valla naz yapma bende canım yapmacık yapamiyorum. Gerçi agirlasiyoruz dediğin gibi belki gercekten yapamam:)) kiyafetleri falan görüpte almak istiyorum bebek yağını falan netten alırım .sampuanida netten aldım zaten. Mustelanin sac ve vücut sampuanindan aldım. Yagda bakıyorumCanm netten alsana ben hep netten aldim eksiklerimi. Valla canm esini dinle bence is yapma yapsanda yapmasanda konusacak laf buluyorlar emin ol. Zaten 8.aya girdik sayılır agirlastik ne isi en fazla yemekten sonra koridorda hafif yürüyüş yap. Nazlan biraz bosver hamileligin tadini cikar
Kızlar Morale ihtiyacım kontrolden geldim 30+3 olmuşum ama kilosu 2 hafta geriden geliyor ,doktora sordum nedenini düşük ağırlıklı doğurabilirsin dedi yani 2 kilo 1.800 gibi senin damar yapımla yada senin yapınla alakali olabilir dedi.2 hafta sonra tekrar gitcektim çalışabilir raporu için bakcam belkide çalışma derim dedi.eger bu kilo düşüklüğü devam ederse sezaryanla alabiliriz dedi(((sanırım dışarda beslensin diye,sağlıklı ama küçük bir bebeğe benziyor dedi,suyum iyiymiş ama ,normal doğum pozisyonunda almış,bu kadar haftaya kadar geldik sagsalim kavuşum bebeğime nolur
Park beşik kullananlar arkadaşlar. İçine nasıl bir yatak almalıyız ? Önerebileceğiniz bir şey olursa çok sevinirim.
Bizde doğuma giderken gayet sakin sürüyor arabayi ışıklarda duruyor falan tabii bende sanci falan yok sadece su geldi guluyorum ben ha haa boyle mi gidilir doğuma ne duruyorsun ışıklarda bas gaza yak sinyali karim doğuruyor de bagir ne komikti ben boyle hayal etmemiştim sancı çekerek gidecektim hastaneye filmlerde olur yatabi hepsi hastaneye gidene sancılar başlayana kadar komikti
Rabbim bir avazda kurtarsın bu sefer inşallah sancı az acilma fazla olur insallahhhhhhh sag saglim alalim yavruları kucagimiza :)Canım ölçümler hassas. Hep konuşuyoruz. Bol bol sağlıklı beslenmeye devam. Haftasını yakalamak için vakti var henüz.
Visco oyun parkı süngeri aldık biz. Park yatağını ölç, çünkü farklı oluyor ölçüleri. Trendyol'dan aldım ben.
Evet evde ben de aynı şekilde çok neşeli, oh be sonunda doğuruyorum modunda gezdim birkaç saat. Sonra çıkarken komşumun ziline bastım ben doğurmaya gidiyorum diye sırıta sırıta. Hastaneye gidip suni sancıyı taktırınca bütün komiklik kayboldu
Yok canım beklentim falan zaten da sonuçta ben burayı bilmiyorum en azindan gidelim sen al eksiklerini desinler o düşüncede yok ona kızıyorum. Zaten bu gidisle haftaya falan cikacam kaybolmam herhalde. Esim yanimda olamayacagi için alayım kimseden birsey istemeyeyim diyorum canim ya. Allah kimseye muhtaç etmesin. İnan yanlarındayım evimde olsam belki bu kadar temizliktir yemektir ugrasmam. Ama şimdi herseyi yapıyorum yarın birgün gelip yan geldi yattı biz baktik ettik lafını duymamak için eşim niye calisiyorsun diyor bu kadar ben seni rahat et diye götürdüm diyor. En azindan yarın birgün laf ederlerse benimde içim rahat eder, yada ağızlarına laf vermemis olurum.
Ben mustela derimKizlar muhendisoglu bio baby ya da mustelanin bebek yağını önermiş sizce hangisini almalıyım. Bu arada losyon alıp almama konusunda kararsizim sizler ne yaptınız
Ben mustela derim
canim ben ilk bebegimde mustelanin komple setini almıştım ama losyonu hic kullanmadım cok gerekli degil bence bebe yagini aldim bu defa onu bile cok az kullandim kantron yağı sürmüştüm vücuduna kalanina ocak sildimKizlar muhendisoglu bio baby ya da mustelanin bebek yağını önermiş sizce hangisini almalıyım. Bu arada losyon alıp almama konusunda kararsizim sizler ne yaptınız
orası öylede vicdanım el vermiyor iyiyken yan gelip yatmaya hic sevmiyorum bu huyumuda ama can çıkıyor huy çıkmıyorValla kardeş bu dünyada senden değerlisi yok. Sen yatsan da, bütün gün ev işi yapsan da; eğer karşındaki insanın hamurunda konuşmak varsa, o her zaman konuşacak şey buluyor. (Eğer o yapıdaysa da) Saygımda sevgimde kusur etmem ama, madem konuşacak deyip ben kendime bakarım
Valla canm ben ilk oglumda hic kullanma geregi duymadim bu oglumda da cok gerekli bir sey olarak görmüyorum.Kizlar muhendisoglu bio baby ya da mustelanin bebek yağını önermiş sizce hangisini almalıyım. Bu arada losyon alıp almama konusunda kararsizim sizler ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?