2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
orası öylede vicdanım el vermiyor iyiyken yan gelip yatmaya hic sevmiyorum bu huyumuda ama can çıkıyor huy çıkmıyor
Kendime çok yüklenmeden her isimi yapmaya çalışıyorum bende misafir kabul edemiyorum 2.5 yaşında oğlum var bide anca kendi kendimize yetiyorum. ilk gebeligimde evde yemek bile yapmıyordum bunda mutfaktan çıkamıyorum ilk gebeligi olanlar kesinlikle tadini çıkartın çocuklu hayatla çocuksuz hayat çok farkli hayata karşı sorumlulugun değişiyor hic birseye degisilmez ama yinede o rahatlık bir daha yok yatın bol bol

Ah canım ah keske evimde olsaydım bende yan gelip yatsaydım. İnan evimde temizlikte yapmazdim yemekte ama iste sans olsa bende ama nerde. Hayat şartları beni nerden nereye getirdi. Hamilelik ve lohusalikta en son isteyeceğim sey başıma geldi maalesef ama imkanı olan varsa bencede son haddine kadar tadını çıkarmalı. Eşimde çok üzülüyor bana doğumda ve bebek icin para lazım olmayacağını bilsem hemen bırakır gelirim diyor. Bir daha hamilelik yasasam daha farklı bir ortam isterim eşimin yanımda olduğu evimde huzurlu olduğum. Yazık ben üzüldükçe bebişimde etkileniyor

Kızlar oksuruk farenjit olmuştum 1 saattir disimde bir agri var bir bakayım dedim ne goreyim 20lik disim sismis tam da zamani cidden geldi mi üst uste geliyor. Bu aydan sonra diste cekilmez bebege bu iltihabin zarari olur mu acaba?
.

Canım çok geçmiş olsun. Hamileyken diş ağrısı da fena, güçlü ağrı kesici de içemezsin. İltihap konusuna gelince, onu anca doktorun söyleyebilir. Bence ona bir danış. Ama benim bildiğim gebelik süresince diş ile ilgili işlemler yapılıyor.

Rabbim bir avazda kurtarsın bu sefer inşallah sancı az acilma fazla olur insallahhhhhhh sag saglim alalim yavruları kucagimiza :)

İnşallah canım hepimize kolay doğumlar diliyorum. Bu sefer evde beklicem daha fazla. Geçen sefer sancılar başladıktan 4 saat sonra gitmiştim bu sefer daha uzun süre evde durmayı planlıyorum.

Kizlar muhendisoglu bio baby ya da mustelanin bebek yağını önermiş sizce hangisini almalıyım. Bu arada losyon alıp almama konusunda kararsizim sizler ne yaptınız

Ben Burt's Bees bebek yağı aldım yeni doğacak olana. Hem yağ hem losyona gerek yok çünkü aynı işi yapıyor ikisi de. Vücut nemlendirmek amaç.
Mustela şampuan ve losyonu da büyük kızıma aldım mühendisten bakıp :)
İkisinden biri dersen mustela derim bio baby yerine.

Hay Allah iyiliğini versin, güldürdün beni gece gece :))
Ben de doğumdan sonra doktoruma "güzel doğuramadım di mi çok bağırdım" demiştim:)
Dediğin gibi sağlıkla ilgili riskli bir durum yoksa her kadın bedeni bunu yapmaya programlı zaten.

Canım hiç üzülme beterin beteri var. Sonsuza kadar bu şekilde yaşamayacaksın, kendine böyle teselli ver. Eninde sonunda istediğin düzene geri döneceksin. Böylesi kısmetmiş ilkinde, bunu yaşıyorsun. Üzülsen de, şikayet de etsen, tersine idare edip mutlu da olsan bu dönemi bu şekilde geçireceksin. Hiç kendine de bebişine de eziyet etme. Vakit dediğin geçiveriyor. Hiç yaşamamış gibi olursun geçince.

Kızlar duygusal değişim oldugunu biliyordum hamilelikte ama şu ana kadar yaşamamıştım. Dün eşimle temizlik konusunda biraz atıştık. Sonra ağlamaya başladım. Aman allahım durduramıyorum kendimi ağladıkça ağladım ağladıkça ağladım. Eşim sakinleştirmeye çalıştıkça ağladım. En son bağıra bağıra ağlıyordum. Kendimi kontrol edemedim. Çok kötü bir andı.

Ah canım ya bende öyleyim. Ottan nem katıyorum ağlıyorum sinirleniyorum. Kendimi tanıyamıyorum . Sadece eşime olsa neyse herkese karşı böyleyim

Kızlar oksuruk farenjit olmuştum 1 saattir disimde bir agri var bir bakayım dedim ne goreyim 20lik disim sismis tam da zamani cidden geldi mi üst uste geliyor. Bu aydan sonra diste cekilmez bebege bu iltihabin zarari olur mu acaba?
.

Canım geçmiş olsun 20lik diş fena ya benimde ara ara şişer sönerdi. Bi cesaret edip aldıramadım dişçiye ve doktoruna mutlaka danış yapılcak bir şey muhakkak vardır. Birde karanfil suyu pamukla bastırmak iyi gelir diyolardı sanki.

.
Gecmiş olsun diş agrısı ne kötü bişey üstelik hamileyken ageı kesici de içemiyotsan.
Ama eskiden hamileyken diş cekilmez vs deniliyodu.şimdi çekiyolarda tedavide yapıyolar antibiyotik de veriyolar agrı için.
Hiç boşuna çekme bişey yapmazlar diye ben üç gün çektim en son artık gittim.dişçi tedaviye göre kadın doğumdan onay istiyo ona göre ne yapılcaksa yapılıyo.

Valla zaten kendi kendimi teselli etmesem zaman hic geçmeyecek. Düşün herşeyi kafaya takarım normalde ama bebeğim için aman boşver diyorum birseyde kalmadi şunun şurasında 2 ay sonra bebislerimize kavuşacağız isallah.

Maşallah canım baya büyümüş gobus.Sen almıyorsun demekki artık bebiş alıyor. Bebis rn son ne kadardı.
ben birden bi atak yapıp alabilirim canm kendimden o performansı bekliyorum
en son 1305 gr dı 40 cm de boyu vardı,bu cuma kontrol var çok merak ediyorum nekadar olmuştur acaba

Yok canım başlarda sorun yoktu kilosu haftasıyla uyumluydu sonra 1 hafta geriliği oldu ama doktor önemli değil dedi işte en son gittiğimde 2 hafta kilosu az dedi ben sok tabi 2 hafta sonra yine gitcem,bu 2 haftada elimden geleni yapcam bebek kilo alsın diye dediğin ilacı sorup alcam hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…