2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
ben birden bi atak yapıp alabilirim canm kendimden o performansı bekliyorum
en son 1305 gr dı 40 cm de boyu vardı,bu cuma kontrol var çok merak ediyorum nekadar olmuştur acaba
Oy oy masallah ona. Belki olmaz canım almışsın alacagini zaten. Bende kendimi gunden güne eriyor gibi görüyorumsanki kilo alsam daha mutlu olurdum. Sanki bebekte büyümüyor gibi geliyor. Ocak 5te benimde kontrolüm. Sıpayi merak ediyorum bende gecen hafta 1270 gr 39 cm diyordu ultrsyon kağıdında 1 hafta geriden geliyordu

Senin kontrolün benden önce olacak büyük ihtimal yazarsın banada. Umarım yakalar haftasını. Son haftalara doğru kendini toparlar haftasıyla uyumlu olur dedi drum. Benimkide bir geri kaldı bir ileri gecti haftasını simdi yine 1 hafta geriden geliyor ama su aralar güzel beslenemedigmden benimki onun farkindayim

oo senin kontrolüne daha çok varmış,bu doktorların bukadar az rakamlara geri demesini anlamadım bende daha ne olacakmış ki acaba doğum zamanına kadar ortalama 2 buçuk 4 kilo arası doğuyor işte tüm bebekler,senin normal doğumu beklenecekse daha çok haftan var ozamana kadar en aşağı 1 buçuk kilo alır bebek hiç düşünme,senin kilo almamanda çok güzel bişey ki şanslısın işte ben aldıkca alırım hamileyken o yüzden de heryerimde çatladı maleaef yani 30 kilo da alsan 2 kilo da alsan hamileliğinde doğacak olan bebeklerin kilosu aşağı yukarı belli standartlarda olacak işte.

En azindan iltihabi icin bir antibiyotik yazdircam yarin. Zaten bademciklerimde sis kullanmisken hepsi iyilessin artik bu hamilelikte bagisiklik sistemim cok düşük hep hasta oldum. Yirmilik disime dün sarimsak koydum iyi geldi sızı seklinde sadece o da iltihaptan hic antibiyotikte kullanmadim gebelikte ama zarari yokmus sanırım kullancam

Aynen canm benimde oyle kac kere disciye gittim aldirsan da olur aldirmasan dediler bende aldirmamayi sectim ara ara sisti sizi yapti o kadar. Simdi sarimsak koyduk dun agrisi gecti ama sislik hafif var bademciklerde sis. Hamileyken en guvenilit antibiyotik ne acaba bilgin var mi canm? Yarın saglik ocagina gidip yazdircam. Oksurukten iltihaptan sıkıldım bebege iltihap daha cok zarar verir diye disunuyorum

sana da mı geri dedi canm,hiç takılma valla banada 1.çocuğumda 2900 denildi 2700 doğdu,
2.oğlana doktor bu haftalarımdaydım çok zayıf bir bebek 2 buçuk doğsa yeter demişti 3 buçuk doğdu,sen sağlıklı beslen de o zaten belli aralıklarda doğacak inşallah

Aynısı bende yaptım sarımsagı ezip bide iuce etkili olsun diye tuz atıyodum. Agzım hep yara olmuştu .agzım komple şişti iltihaptan en son artık gittim.düşük dozda yazdı antıbiyotik hafif geçti sonra kadın doğumcunun da onayıyla normal bi antibiyotik yazdı ilk gün geçti agrısı boşa çekmişim diyorum üç gün aglamışım boşa

Benim doktorum genelde zararlı bilirler ama hiçbir zararı yok dedi.gönül rahatlığıyla içebilirsin demişti.ben gecince agrı bıraktım hepsini bitirmedin.zaten kagıdın da yazıyo doktor tavsiyesiyle hamileler kullanabilir diye.

Gunaydin kızlar bence her dr kendi.ultrason sonucunu biliyor ve her.ultrason cihazınin ölçümü farklı mesela kendi ultrasonunda 3000 gorunen bebegin o gun doğsa eksi 200 le doğacaģinı ya da başka ultrasonda baska.dr 3000 denen bebegin artı 200 dogacağinı görebiliyor o yüzden böyle farklar olabilir o noktada ben drlara guveniyorum tabi istisnalar vardır yanlız anneyiz zayif olması bizi üzüyor ama şu gerçek zayif bebekler daha cabuk toparlıyor onemli olan dogum sonrası bebegin anne sütünü alıp toparlnması valla ne diym.ben en cok bol bol.sütümuz olsun istiyorum o noktada çok çektim

3 kilo dogsa yeter canım zaten normal düşündüğüm için benide çok zorlamasin. Kilo almıyorum bu gidisle dogumdan eksi kiloyla cikacam. Ama bu durum aşırı halsizlik bas dönmesi yapıyor baya baya bazi günler 24 saat boyunca uyumak istiyorum

İsallah canım bol bol sutumuz olurda beslenir bari disarda çocuklar. Ben şekerden dolayi bebege kilo yapacak seyler yiyemedigim için almıyor onuda besliyemiyorum diye üzülüyorum aslında

Ilacin Ismi neydi hatirliyon mu canm
Bilindik bi antibiyotik zaten aumentin di tam yazılışı böyle değil ama.
Zaten dişçi seni eger gerek görürse bi kagıtla kadın doğumcuya yönlendiriyo.oda ultrasonda bebegın durumuna bakıp tedaviye izin verdiğine dair imzasını atıyo.ama film cektiremez diyo .sonra zaten yazdığı ilaca göre tekrar uyarır dişçi doktoruna sor öyle kullan diye

Allah ın izniyle 3 üstü bile doğar bebişin ben inanıyorum.Kendin içinde
sen sağlıklı yemeye dikkat ettikten sonra bişey olmaz fazladan kilo alıncada bir sürü başka sorun çıkıyor hamilelik zaten kolay değil kimimizin hali,kiminin tansiyonu şekeri,varisi,hemoroidi,aklıma daha gelmeyen bir çok şeyi yaşıyoruz düzenli ye de sen varsın kilo almayasın

Sagol cnm.insallah gerek kalmaz disciye. Simdi öksürükten bir kurtulayimda sonra disi halledicem. Bu disi cok ihmal etmisim gebelikten once randevu aldigim halde ameliyata gitmemistim korkudan. Hamileyken ameliyat olursam kendime cok gülerim.

İnşallah bu daha kolay olur canim bende suyum gelmesi sonucu gittim hastaneye 16 saat bekledim hicbir müdahale olmadan aksam 22 de gittiğim hastanede ertesi gun 15 de anca acilmam oldu ve doğuma girdim
Dediğin gibi kişiden kişiye değişiyor Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin

İlk gebelikte olmuştu bende de nie benim kiz kardesim yok bana destek olacak nie annem yok die die ağladım benle ayni hamile olan bi arkadaş elini sicak sudan soguk suya sokmazdi her isi yapılırdı ben burnumu kapata kapata yemek yapardım çenem agriyor ağlamaktan ama susturamiyordum kendimi ev sahibi kadin geldi kadincagiz oturdu benle beraber aglamisti :) simdi guluyorum tabi o hallerime

Canım o çatlak keşke aldigin kilo ile olsa kaç haftalık olduk 5kg ile sabitim ama ilkinden fazla yırtılma oldu bu sefer öldürmenin etkisi varmi yırtılma da bilmiyorum ama sanki son 15 gunde yirtildim gibi geliyor asiri oksuruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…