- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.181
Aa senin hepten 50lere gelmis. Valla heycan hat safada zaten. Hepimizde var bu duygular herhaldeHayırlısıyla dört gözle bekliyoruz artık iyice heyecan sardı beni stres hepsi var
Spor yapicaz yapabilirsek zaman kalirsa enerji kalirsa doğumdan sonrasorma doğum sonrası zayıflıyoruz ya Allahhhh berbat oluyorrr,şimdi gergin olduğu için çok ta abes durmuyor ama sonrası baya baya kötü
Hepimizi guldursun insallah :)cok güldüm yaa Allah da seni güldürsün
Maşallah ama yandan atin da net gorelim bi size bakinca ben heran doğuracak gibiyim sankiKızlar bi göbüste ben atayım dedim
Maşallah canımKızlar bi göbüste ben atayım dedim
İlkinde bende yırtılma yok saniyordum dogum yapip gobek bosalincaya kadar hafiften var ilk gebelikten simdi yirtilma olunca paril paril parlıyor ordan anlıyorumBenimde bacak ve göbeğimde kaşıntı oluyor kaşımaya korkuyorum bende kiyafet üstünden kasinirsa ufak ufak kaşıyorum açılma yok henüz olmaz işallah da
MaşallahKızlar bi göbüste ben atayım dedim
Haklisin canım şimdiden anne yüreğim tuttu galibaÖyle düşünme bnce canim sen ne yersen ye o senin depondan alır alacağını ilk 4ay sut yumurta peynir kahvaltinin hicbir çeşidini yiyemedim yemekler de ayni keza suan da düzenli yaptığım tek şey akşamları sut icmek onun disinda haftada balik yiyim su gün kirmizi et beyaz et gibi biseyim yok evde ne varsa onu pisirir yerim ceviz fındık mesela evde var ama yiyemiyorum muz haftada 4gun falan yerim onuda pazardan alirsam kasar tuketmiyorum yumurta dan acayip tiksinmistm simdi binde bir yiyorum zorlayarak bende hep diyordum eşime bu cocuga iyi bakamiyorum die ama bir hafta da inde cikti masallah e tabii bende ruh gibi gezmiyor değilim kan dusuk beslenme düzenli degil evde bir cocuk oyun ister yemek ister ev temizlik ister etkisi sana olur sen cekersin o alacağını alir kendini uzme bu konuda
öyle yapmaya çalışıyorum canım bende Sağlıkla dogsunda kuzucuk anneligim tutuyor işte:)Canim sekersiz beslenenlerin bebekleri daha guzel buyuyor, zaten bebege yarayan gidalarin sekerle alakasi yok ki, protein agirlikli beslenmeye calis sen yeter. Sen kilo almazsin fazla ama bebegin buyur gelisir hayirlisiyla.
sürüyorum bakalım bu kadar sürmeye ne kadar çatlayacağızinşallah olmaz canm çaresi bile yok artık bizim için,bol bol yağlan kremlen sen
Maşallah canımBenim de Şubat sonu planlı sezeryanım varAma göbişim sizin göbişlerle yarışır her an doğuracak gibiyim. Geçen hafta gittiğim de oğlum 25+5 günlük 950 gr dı.
MaşallahEksik kalmayayim dedim bir göbek de benden bugun surekli kasilan bir Umut
Babasi iki ay beklemeyecek bu cocuk diyor bir buçuk ay dayansa 38i görsek sukredecem
Aynen canm benimde oyle kac kere disciye gittim aldirsan da olur aldirmasan dediler bende aldirmamayi sectim ara ara sisti sizi yapti o kadar. Simdi sarimsak koyduk dun agrisi gecti ama sislik hafif var bademciklerde sis. Hamileyken en guvenilit antibiyotik ne acaba bilgin var mi canm? Yarın saglik ocagina gidip yazdircam. Oksurukten iltihaptan sıkıldım bebege iltihap daha cok zarar verir diye disunuyorum
Canım ilki sezeryandı. Bunda ikizlere hamileydim birini 5 aylıkkken kaybettimMaşallah canımplanlı sezaryen derken ilki sezaryen miydi
Maşallahşu ocak ayını da atlatsakta gün saymaya başlasak artık
Kızlar duygusal değişim oldugunu biliyordum hamilelikte ama şu ana kadar yaşamamıştım. Dün eşimle temizlik konusunda biraz atıştık. Sonra ağlamaya başladım. Aman allahım durduramıyorum kendimi ağladıkça ağladım ağladıkça ağladım. Eşim sakinleştirmeye çalıştıkça ağladım. En son bağıra bağıra ağlıyordum. Kendimi kontrol edemedim. Çok kötü bir andı.
Şuan tam 32 yim canim 38 olsam yeter zaten ilki de 38+3 de olmustu önümüzde 5-6 hafta yi atlatirsam tamamdirMaşallah canımplanlı sezaryen derken ilki sezaryen miydi
Maşallahşu ocak ayını da atlatsakta gün saymaya başlasak artık
Ben hoşaf düşünüyorum canım kayisi erik hurma hoşafı yakınlarimdan birinden rica edicem ya da 1 gun once evde kaynatır kavanoza koyarim bilmiyorum bir de duzenli hurma tuketmeye başlıycam süt artırma etkisi var biliyosundurTecrübeli anneler hastane çantasına olurda sütümüz hemen gelmezse diye alınabilecek şeyler var mıdır? Yiyecek ve ya içecek gibi
Çok üzüldüm canım iki bebeğinde karnında mı şuan anlamadığım için soruyorum canım yanlış anlama sakınCanım ilki sezeryandı. Bunda ikizlere hamileydim birini 5 aylıkkken kaybettimoyüzden 36. Haftayı doldurunca alacaklar. İnşallah o zaman a kadar bir sorun olmaz
Aynen canım ya benimde ilki 38+5de olmuştu sanırsam salı günü randevum var bakalım sezaryen için gün verecek mi sorucamŞuan tam 32 yim canim 38 olsam yeter zaten ilki de 38+3 de olmustu önümüzde 5-6 hafta yi atlatirsam tamamdir
Canım bebek için mama koymana gerek yok hastane o an için veriyor zaten kendin içebileceğin şeylerde var ama hepsi kesin süt getirir diyemem en önemlisi stres yapmamak üzülmemek ve bol su içmen ayrıca sıcak suyla göğüse masaj yapmak çok çok iyi geliyor ya da sıcak suyla ıslatılmış bezi göğüsüne tutup ovalamakta sütleri getiriyorTecrübeli anneler hastane çantasına olurda sütümüz hemen gelmezse diye alınabilecek şeyler var mıdır? Yiyecek ve ya içecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?