2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Doğru diyorsun hepimiz farklı farklı şeyler yaşıyoruz maalesef. Sağlıklı olsunlar sağlıklı olalım da canım insallah

20lik dis gercekten zor canım ya. Gecen sene 3 tane ameliyatla aldım. 1 tanesi beni yormuyordu diye onu bıraktım şimdi arada sizliyor ama çıktığı için geçiyor fazla uzun sürmüyor isallah seninkide gecerde hamilelikten sonra aldirirsin. Dikiş olursa birsey yiyip icilmiyor çünkü canım. Allah kolaylık versin.

Vallahi canim doğumdan sonra millete yürüyüş yaptırırlar bana kalkma yerinden dediler cunku kalktigim an basim dönüyor gözüm kararıyor suan da kansızlık var dogum sonrasi nasil olacak bilmiyorum cok dikkat et ilaçlarını düzenli kullan bir ay kendime gelemedim ben haksızlık bas dönmesi falan bide uykusuz kalacagz daha da kotu etkileyecek elinden geldiğince kan yapıcı seyler tuket

yaaa bende sanıyorum ki az kilo alanlar yırtılmıuor valla bugünle de çok kaşınıyor karnım birdaha yırtılırsam bittim ben karın kalmadı

Bu gece derin uyudum galiba kızımın harketlerini hissedemedim kalktım çikolata falan yedim uyuyordu galiba ay bi korktum eşim de korktu kahvaltıdan sonra iyice hareketlendi ŞÜKÜR. Bu panik hallerim hiç bitmiyor
Ay canım ya bizin bu sipalar korkutuyor biziinsanın yüreği ağzına geliyor resmen.Bir doğsalar biciriklar artık

Kızlar bebeğimi gördüm rüyamda ama kız bebek gördüm şarkı söylüyordum ona çok tatlısın şekersin şekercimi baban senin :)) oda bana gülüyordu çok tatlı bebekti uyandıktan sonra çok üzüldüm içten içe kız bebek mi istiyorum neden rüyamda kız görünce o kadar mutlu oldum diye cinsiyet öğrenmeden kız olsun derdim ama erkek olduğunu öğrenince hiç üzülmedim bu rüya üzdü beni

İsallah canım bol bol sutumuz olurda beslenir bari disarda çocuklar. Ben şekerden dolayi bebege kilo yapacak seyler yiyemedigim için almıyor onuda besliyemiyorum diye üzülüyorum aslında
Öyle düşünme bnce canim sen ne yersen ye o senin depondan alır alacağını ilk 4ay sut yumurta peynir kahvaltinin hicbir çeşidini yiyemedim yemekler de ayni keza suan da düzenli yaptığım tek şey akşamları sut icmek onun disinda haftada balik yiyim su gün kirmizi et beyaz et gibi biseyim yok evde ne varsa onu pisirir yerim ceviz fındık mesela evde var ama yiyemiyorum muz haftada 4gun falan yerim onuda pazardan alirsam kasar tuketmiyorum yumurta dan acayip tiksinmistm simdi binde bir yiyorum zorlayarak bende hep diyordum eşime bu cocuga iyi bakamiyorum die ama bir hafta da inde cikti masallah e tabii bende ruh gibi gezmiyor değilim kan dusuk beslenme düzenli degil evde bir cocuk oyun ister yemek ister ev temizlik ister etkisi sana olur sen cekersin o alacağını alir kendini uzme bu konuda

Bana da klamoks verdiler 1000 lik iki uc gun ictim biraktim

İste artık bol bol kırmızı et mi yerim ne yaparim bilmiyorum kansızlık içinde. Banada oyle olacak galiba canım,banada aman kalkma diyecekler. Kansızlık hat safada zaten ilac küpü oldu icim dışım.

İsallah canım bol bol sutumuz olurda beslenir bari disarda çocuklar. Ben şekerden dolayi bebege kilo yapacak seyler yiyemedigim için almıyor onuda besliyemiyorum diye üzülüyorum aslında
Canım oyle düşünme tamam şeker kötu bişey ama inan sağlikli besleniyosun obur türlü yedigin gidalar bebege yarar degil zarar olarak gidecek zaten ben de seker yok ama gebelik sekerinde verilen diyet listesini uygulamaya çalışıyorum arada kacamaklarim oluyor ama olsun vicdanen inanilmaz rahatim aslinda hamilelik disinda da boyle beslenmeyi.surdurebilsek ne güzel olur ornegin hamilelik oncesi ben bu kadar yogurt yedigimi hatirlamiyorum ne bileyim ispanak pirasa kolay kolay yemezdim bunlar hep artı şeyler bence hem.kendimi daha enerjik hissediyorum obur türlü herseyi yeyince hantallasıyorum uykum.geliyor elim ayagim şişiyo falan

yaaa bende sanıyorum ki az kilo alanlar yırtılmıuor valla bugünle de çok kaşınıyor karnım birdaha yırtılırsam bittim ben karın kalmadı
Benimde bacak ve göbeğimde kaşıntı oluyor kaşımaya korkuyorum bende kiyafet üstünden kasinirsa ufak ufak kaşıyorum açılma yok henüz olmaz işallah da

Canim sekersiz beslenenlerin bebekleri daha guzel buyuyor, zaten bebege yarayan gidalarin sekerle alakasi yok ki, protein agirlikli beslenmeye calis sen yeter. Sen kilo almazsin fazla ama bebegin buyur gelisir hayirlisiyla.

Evet cnm benim gömülü oldugu icin dikis olacak ve kan sulandırıcı igne kullandigim icin dis benim icin risk en iyisi bu agriyi cekip dogumdan sonra cektirmek gerci sukur o kadar cok agrisi yok sızı seklinde. Sislik olmus hafif antibiyotikle hafifler insallah.bademcikte sis zaten Allah beterinden korusun ya her sey gecip gidiyor valla bu hayatta.simdi biraz temizlik yapayim dedim yuvarlandim resmen esim oglum koptu halime yatırdılar zorla. Bende ilk oglumda esimden ayri idim o baska ilde görev yapiyordu seni cok iyi anliyorum ama ikincide sende rahatlicaksin cnm merak etme esinle oglunla bir yuvaniz olacak ilkler biraz telasa denk geliyor. Her zorluktan sonra Allahim kolaylik nasip ediyor

Evet bu şekilde beslenmek güzel ama mesela ben bu dönemde ispanakla pirsadan tiksindim bildiğin. Pırasayı hic yiyemez oldum. İspanakta 1,2 kaşık anca yiyebiliyorum. Bu ara kemik sulu falan çorba yapıyorum bol bol yemeye çalışıyorum. Bende süt hic icmezdim simdi günlük 1 bardak sut bir bardak kefir 1 bardak yoğurt yiyorum. Sut haricinde ben zaten öncede çok sağlıklı besleniyordum. Ama simdi canım çoğu seyi istemiyor ya da tikdindim çoğu seyden zorla yiyorum bu kezde kusma oluyor.

Amin canım insallah öyle olur bizde kavusuruz. Dis gomuluyse o ise hic girme canım dogumdan sonraya kalsın. Bademcik sistiyse oda tetikler canım disi.Simdi iyilesneside zor olur senin beslenmende. Gecer isallah ilaclarlada doğumdan sonra hemen aldırırsın. Benim canım serttir normalde ama ne çektim o diş ameliyatindan aylarca birde arka arkaya yaptirdim 3unude. Seni o kadar iyi anlıyorum ki sen diş diyince benim içim kötü oldu. Allah sabır versin canım su onumuzdeki 2 ay gecerde isalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…