- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.221
Tuzu azalt canım bir de suyu çok tüket vücut susuz kalınca ödem topluyorSağolun kızlar. Valla bu ödem böyle birşey miymiş daha önce hiç yaşamadım inanın hiçbir fikrim yoktu nasıl bir şey olduğuna dair. 48 ile başladı işte hamileliğim 56.5-57 arası gidip geliyorum. 33. haftam bitiyor çarşamba günü. Bu kilo fazla değil ki. İlk kızımda hiç olmamıştı böyle ödemdi bilmem neydi. Onda 58 ile doğuma gitmiştim. Bunun kilo ile alakası yok bence. Başka bir şey bu ama dur bakalım. Tuzu mu kesmek lazım ne yapmak lazım ki?
Sağol canım :)) internette bir sürü isim var bak istersen içine sinen mutlaka çıkarBen çok kararsızım sanırım bi konu açacağım buraya :) aklımda Aybars ve aybek var ama emin değilimben çok seviyorum kuzey ve güney ismini çok güzel seçim yapmışsın :)
Haklısın valla aslında canım ya hormonlar işteAman bacım sen de üzülecek şey mi arıyorsun allasen :) Rüya bu. Ben de sürekli erkek çocuk doğurduğumu görüyordum hamileliğimin başında. Ama kızım oluyor. Rüya ile can sıkılır mı gözünü seveyim :)
Enkaz gunyuzune çıkar Allah seni ne yapmasinolur mutlaka ben zaten çok musaitim çatlamaya kilo alip vermekten bile var bacaklarimda. Simdi fark edilmiyor doğumdan sonra enkaz gün yüzüne çıkar
tuzu azalt ve sadece kaya tuzu kullan tiroidim olduğu için ödemi engellemek amaçlı yıllardır kaya tuzu kullanıyorum.Sağolun kızlar. Valla bu ödem böyle birşey miymiş daha önce hiç yaşamadım inanın hiçbir fikrim yoktu nasıl bir şey olduğuna dair. 48 ile başladı işte hamileliğim 56.5-57 arası gidip geliyorum. 33. haftam bitiyor çarşamba günü. Bu kilo fazla değil ki. İlk kızımda hiç olmamıştı böyle ödemdi bilmem neydi. Onda 58 ile doğuma gitmiştim. Bunun kilo ile alakası yok bence. Başka bir şey bu ama dur bakalım. Tuzu mu kesmek lazım ne yapmak lazım ki?
Biberon koyma canım koyarsan hemşireler hemen dayıyorlar bebeğin ağzına biberonu o yüzden koyma enjektörle veriyorlar zaten alacağı çok az miktar ufak oldukları için yeterli geliyor enjektörle
o zaman en iyisi enjektör biberon hiç koymayayım hastenede biberonla beslemek istemediğimi söylerim öyle bi durum olursaCanım biberon gereksiz. Çok gerekli bir durum olursa enjektör ile veriyorlar mamayı. Steril zaten enjektörler. Çocuğun ilk gün 10-15 ml civarı mide kapasitesi, yani o kadarcık şey ile doyuyor. Biberon dolusu bir şey içecek durumda olmayacağı için gerek yok bence. Bunları bilmesine rağmen ısrarla koyan var ama ben de ısrarla koymicam hastane çantama :))
Tuzu keseceksin canm birde limonlu su icmeyi dene. Her hamilelik birbirinden o kadar farkli ki. Ben ilk hamileliğimde ödem yasamadim bunda da yaşamadım ama yaşayabilirim de ileriki haftalardaSağolun kızlar. Valla bu ödem böyle birşey miymiş daha önce hiç yaşamadım inanın hiçbir fikrim yoktu nasıl bir şey olduğuna dair. 48 ile başladı işte hamileliğim 56.5-57 arası gidip geliyorum. 33. haftam bitiyor çarşamba günü. Bu kilo fazla değil ki. İlk kızımda hiç olmamıştı böyle ödemdi bilmem neydi. Onda 58 ile doğuma gitmiştim. Bunun kilo ile alakası yok bence. Başka bir şey bu ama dur bakalım. Tuzu mu kesmek lazım ne yapmak lazım ki?
Tuzu azalt canım bir de suyu çok tüket vücut susuz kalınca ödem topluyor
tuzu azalt ve sadece kaya tuzu kullan tiroidim olduğu için ödemi engellemek amaçlı yıllardır kaya tuzu kullanıyorum.
Tuzu keseceksin canm birde limonlu su icmeyi dene. Her hamilelik birbirinden o kadar farkli ki. Ben ilk hamileliğimde ödem yasamadim bunda da yaşamadım ama yaşayabilirim de ileriki haftalarda
Sende hangi haftada basladi ödem?
o zaman en iyisi enjektör biberon hiç koymayayım hastenede biberonla beslemek istemediğimi söylerim öyle bi durum olursa
maşallah herşeyi çok güzel olmuş sağlıkla kullanmakta nasip olur inşallah.Bizim hazırlıklarımız sanırım bitti, bir tek benim çantamı hazırlamam kaldı. :) Yastıklar, süsler, beşik kenarı el emeğim...
Eki Görüntüle 2216138 Eki Görüntüle 2216139 Eki Görüntüle 2216140
maşallah herşeyi çok güzel olmuş sağlıkla kullanmakta nasip olur inşallah.
Maşallah cnm hersey çok guzel görünüyorBizim hazırlıklarımız sanırım bitti, bir tek benim çantamı hazırlamam kaldı. :) Yastıklar, süsler, beşik kenarı el emeğim...
Çok güzel olmuş gule gule kullanin canimBizim hazırlıklarımız sanırım bitti, bir tek benim çantamı hazırlamam kaldı. :) Yastıklar, süsler, beşik kenarı el emeğim...
Bence 10 aylık olduğu ve herşeyin çok farkında olduğu sana ve emmeye alıştığı için biberonu istememiş ama yeni doğan bebek kolaya alışınca emmek zor geliyor çünkü süt başta çok gelmiyor bebeğin bol bol emmesi gerekiyor ki süt gelsin ama bebek küçük olduğu için yoruluyor doğal olarakta biberonu verirsen emmeye uğraşmıyor asla 4 ay önce yeğenim oldu bizzat yaşadık hastanede sarılık yüzünden 4 gün kaldı ve biberona alıştı annesinin sütünü emmek zor geldi hep emmeden doymadan bırakıyordu derken süt emmediği için kesildi maalesef kikızlar bende sizin tersinize biberonada alışsın istiyorum,ilk çocukta yarım saat.içinde sütüm gelmişti hemen emzirmiştim ama sütümü sağıp biberonla vermem gereken zamanda da da.asla kabul etmedi hatta 10 aylıkken emzirmeyi bıraktırıp ilaç kullanmam gerekti ama gecelerce ağladı aç yattı biberon almamak için,2.de bu durumu yaşamamak adına biberona da alışsın diye veriyordum 2 yaşına kadarda emzirdim hiçte beni bırakmadı
Bende aldım biberon kasik ama biberonu bardak olarak kullanicam sağlıklı olmasi acisindan cam aldim kızımda biberon goturmemistim bardakla bardağın agzini kapatmakla uğraştım bu sefer öyle yapmayım die ozelde enjektörle besliyorlarmis galiba ama devlette ben oyle gormedim o yuzden tam takim gitmeyi planlıyorum sadece mama almam sutum olmazsa eczaneden o zaman alinirBen aventin biberinunu aldim ama küçük kaşık alıp sütum gelmezse kasikla vermeyi düşünüyorum. Çünkü biberona alışınca anne memesini reddebiliyormus bebekler
canm herkesin süt durumu farklı oluyor beni emerken bebek nefessiz kalıyordu artık 5,6 delikten fışkırıyordu biberonda sadece 1 küçük delik vardı,10 aylık olmadan da biz biberonla sütümü vermek istediğimiz zaman da da almıyordu dediğim gibi 2.oğlumda sarılığı geçsin diye hem biberonla mama verdim hemde emzirdim hiç bırakma sorunu yaşamadım,sütün ve bebeğin durumuna göre farklılık gösterebiliyor demek ki.Bence 10 aylık olduğu ve herşeyin çok farkında olduğu sana ve emmeye alıştığı için biberonu istememiş ama yeni doğan bebek kolaya alışınca emmek zor geliyor çünkü süt başta çok gelmiyor bebeğin bol bol emmesi gerekiyor ki süt gelsin ama bebek küçük olduğu için yoruluyor doğal olarakta biberonu verirsen emmeye uğraşmıyor asla 4 ay önce yeğenim oldu bizzat yaşadık hastanede sarılık yüzünden 4 gün kaldı ve biberona alıştı annesinin sütünü emmek zor geldi hep emmeden doymadan bırakıyordu derken süt emmediği için kesildi maalesef ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?