2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Tuzu azalt canım bir de suyu çok tüket vücut susuz kalınca ödem topluyor

tuzu azalt ve sadece kaya tuzu kullan tiroidim olduğu için ödemi engellemek amaçlı yıllardır kaya tuzu kullanıyorum.

Biberon koyma canım koyarsan hemşireler hemen dayıyorlar bebeğin ağzına biberonu o yüzden koyma enjektörle veriyorlar zaten alacağı çok az miktar ufak oldukları için yeterli geliyor enjektörle
o zaman en iyisi enjektör biberon hiç koymayayım hastenede biberonla beslemek istemediğimi söylerim öyle bi durum olursa

Tuzu keseceksin canm birde limonlu su icmeyi dene. Her hamilelik birbirinden o kadar farkli ki. Ben ilk hamileliğimde ödem yasamadim bunda da yaşamadım ama yaşayabilirim de ileriki haftalarda
Sende hangi haftada basladi ödem?

Biz kiyafetleri yikayip utuleyip kaldırmistik hanim kizlar dış battaniyelerimizi de yikadik bugun de ic battaniyeler yıkandı utulendi cantamizi hazir hale getirmek kaldi geriye bide benim ihtiyaçlarım duruyor onlari tamamlamak gerek :)

Eklentiler

• Screenshot_20181216-184136.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 100
Tuzu azalt canım bir de suyu çok tüket vücut susuz kalınca ödem topluyor

tuzu azalt ve sadece kaya tuzu kullan tiroidim olduğu için ödemi engellemek amaçlı yıllardır kaya tuzu kullanıyorum.

Tuzu keseceksin canm birde limonlu su icmeyi dene. Her hamilelik birbirinden o kadar farkli ki. Ben ilk hamileliğimde ödem yasamadim bunda da yaşamadım ama yaşayabilirim de ileriki haftalarda
Sende hangi haftada basladi ödem?

Sağolun kızlar. Tuzu keseyim bari biraz. Su tüketimim yeterli de tuzdan oldu herhalde.
Ellerimin bu şekilde aşırı şişmesi 2 haftadır falan iyice bastırdı. Gün içinde de inmese ve ağrısı geçmese doktora derdim de uyandıktan en fazla 2-3 saat sonra iniyor ve ağrısı geçiyor. İlginç yani.

o zaman en iyisi enjektör biberon hiç koymayayım hastenede biberonla beslemek istemediğimi söylerim öyle bi durum olursa

Canım zaten bebeğine mama vermeleri gereKen bir durum olsa bile onlar "biberonunuz var mı, verin" demiyor. Direk enjektöre hazırlayıp mamayı getiriyor. İnşallah gerek kalmaz ama belli olmuyor. Benim kızım 2 yaşını 2 gün geçene kadar emdi. Hayatında içtiği tek mama hastanede ilk gece uykudan kaldıramadığımızda sarılık olmasın diye verdikleri 1 ölçü mamaydı. Yeni doğduklarında kolay olmuyor onları uyandırmak

kızlar bende sizin tersinize biberonada alışsın istiyorum,ilk çocukta yarım saat.içinde sütüm gelmişti hemen emzirmiştim ama sütümü sağıp biberonla vermem gereken zamanda da da.asla kabul etmedi hatta 10 aylıkken emzirmeyi bıraktırıp ilaç kullanmam gerekti ama gecelerce ağladı aç yattı biberon almamak için,2.de bu durumu yaşamamak adına biberona da alışsın diye veriyordum 2 yaşına kadarda emzirdim hiçte beni bırakmadı

Selam kızlar, bu biberon olayı bebekten bebeğe degisen bir durum bence ilk bebegimin sarılığı çok uzadı vermek zorunda kaldım 4 ay emzirebildim mamayla büyüdü elimden gelen herseyide yaptim emziremedim diye karalarda bagladim cok üzüldüm ama suan bosuna o kadar üzülüp ağlamışım diyorum kısmeti bu kadarmış demekki gayette sağlıklı ve gelişimi güzel bir çocuk şuan. Bugün ben aniden bir mide bulantısı baş donmesi yaşadım şekerim mi düştü diye şüphelendim bir ölçüm 31 hemen şekerli birseyler yedim 2 saat uyudum kendime geldim zorla doktorumla görüştüm yarin endokrine görüneceğim dengem alt üst oldu bir anda ya , gebelik sekeri sorunu yaşayan ne kadar fazla ya demek çok büyük beslenme problemimiz var ulkece öyle anliyorum

Bence 10 aylık olduğu ve herşeyin çok farkında olduğu sana ve emmeye alıştığı için biberonu istememiş ama yeni doğan bebek kolaya alışınca emmek zor geliyor çünkü süt başta çok gelmiyor bebeğin bol bol emmesi gerekiyor ki süt gelsin ama bebek küçük olduğu için yoruluyor doğal olarakta biberonu verirsen emmeye uğraşmıyor asla 4 ay önce yeğenim oldu bizzat yaşadık hastanede sarılık yüzünden 4 gün kaldı ve biberona alıştı annesinin sütünü emmek zor geldi hep emmeden doymadan bırakıyordu derken süt emmediği için kesildi maalesef ki

Ben aventin biberinunu aldim ama küçük kaşık alıp sütum gelmezse kasikla vermeyi düşünüyorum. Çünkü biberona alışınca anne memesini reddebiliyormus bebekler
Bende aldım biberon kasik ama biberonu bardak olarak kullanicam sağlıklı olmasi acisindan cam aldim kızımda biberon goturmemistim bardakla bardağın agzini kapatmakla uğraştım bu sefer öyle yapmayım die ozelde enjektörle besliyorlarmis galiba ama devlette ben oyle gormedim o yuzden tam takim gitmeyi planlıyorum sadece mama almam sutum olmazsa eczaneden o zaman alinir

canm herkesin süt durumu farklı oluyor beni emerken bebek nefessiz kalıyordu artık 5,6 delikten fışkırıyordu biberonda sadece 1 küçük delik vardı,10 aylık olmadan da biz biberonla sütümü vermek istediğimiz zaman da da almıyordu dediğim gibi 2.oğlumda sarılığı geçsin diye hem biberonla mama verdim hemde emzirdim hiç bırakma sorunu yaşamadım,sütün ve bebeğin durumuna göre farklılık gösterebiliyor demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…