2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Maşallah canım ne kadar tatlı bi oda olmuş öyle

dogumu da devlette düşündüğüm için ben bardak niyetine aldim yanima orda bebek besleme gibi bir adet yok görevlilerde herşeyiyle sen ilgileneceksin o yüzden ben tam takim gidimde kullanmazsam da geri getirdim evime neolcak :)

Amin aminn pijama takim i aldim ic camasir kaldi sadece havalar duzelse çıkıp alicam da ben hasta cocuk hasta hava bozuk cesaret edemiyorum
Aynen canım bugünde yağmurlu çıkılmaz.çarşıya mi gideceksin çamaşır için. Gecen civilden 2 emzirme sutyeni 1 tane atlet aldım. Bir iki tanede süslü olsun istiyorum kendimi iyi hissetmek amaçlı

Bende tembihliyicem kvle hemsireleri vereceklerse ya şırıngayla ya da kaşıkla versinler:))

Ruyacilar arasina katildim bende bugun dun doğumdan konusunca gece boyu aklimda dogum olacağı günü canlandırıp uykuda da sabaha kadar 38 haftada olup doğuma gitmeler falan sabaha kadar ugrastim
Benim oğlan ne rüyama giriyor ne de dogurdugumEn son ben doguracam galiba grupta hiç niyetimiz yok

Senin bebekte doğum pozisyonu almış galiba benimki kafa asagida idrar kesesine baskı yapıyor. Bazen bir iki damla icin gidiyorum o derece yani
Aynen hatta dun korktum dedim idrar yolu enfeksiyonu mu oldum dedim cunku bir iki damla icin gittim hep idrarim varmis hissi vardi. Cok yer degistiriyor canm benimki suan resmen vajinamda hissediyorum. Iki gun once kaburgamdaydi. Ama kaburgamda olacagina asagida olmasi daha iyi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…