- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.581
Canım çok ayrıntılı bilmiyorum kimden öğrenmiş ama gelince muhakkak sorarım. Detaylı bilgilendirirm seni.Günaydın canım:) hadi ya gerçekten mi çok iyi bu haber çok sevindim bunu duyduğumaçok sağol canım gerçekten. Birinin başına mı gelmiş nasıl öğrenmiş eşin bu bilgiyi bize askerlik şubesinde sadece doğum belgesiyle gelirseniz erteleme yaparız demişlerdi. Gözün aydın seninde canım eşine kavuşuyorsun ne güzel
Günaydın nedense bende inanmıyorum çünkü milimetrik ölçüm yapıyor bacağıni veya karnını tam alamazsa ya fazla ya da eksik çıkabiliyor. Ama senin arkadaşın gercekten çok ciddi gark çıkmış. Uff ya su şeker benide cok tedirgin ediyor. Sağlıkla bir dogurabilseydik. Bebek sağlıklı mı peki canımGünaydın kızlar soğuk bir istanbul gününden merhaba.Dün bir arkadasim doğum yapti 38 haftalikken sezeryanla bebeğinin cigerine su kacmis gebelik sekeri de varmis arkadaşımin doktor ondan da olabilir demis. Aslinda hafif sınırda imis 144 cikmis sekeri 50 mg de ama hiç onemsememis tatli yemege devam egmis 100luk yaptirmamis. Bebege 2700 gram demis doktor son kontrolde bebek 3800 dogmus. Ben artik cidden ultrasyonlara inanmiyorum.
AMAN BOŞVER KONUSMASIN SENDE HERSEYİ DÜŞÜNUYIRSUN YAVWWAynen öyle yaptım ama konuşmuyo benle sırtını döndü. Kime küstün diyorum hiç ses çıkrmıyo al işte yeni bir stres sebebi koskoca kadını kırdık
Canım hiç strese sokma kendini o yokmuş gibi davran. Bu kvlerin sanki kendileri hic hamile olmamış hic gelin olmamaış gibi davranmalarina ayar oluyorum.Aynen öyle yaptım ama konuşmuyo benle sırtını döndü. Kime küstün diyorum hiç ses çıkrmıyo al işte yeni bir stres sebebi koskoca kadını kırdık
Ay hadi bakalım canım o zaman konusunca yazarsın merak ettim bende:)Canım çok ayrıntılı bilmiyorum kimden öğrenmiş ama gelince muhakkak sorarım. Detaylı bilgilendirirm seni.
olayı bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla seni tebrik ediyorum maşallah ne kadar ince düşüncelisinAynen öyle yaptım ama konuşmuyo benle sırtını döndü. Kime küstün diyorum hiç ses çıkrmıyo al işte yeni bir stres sebebi koskoca kadını kırdık
Aynen canım 12 şubat olur muhtemelen benimde eğer cesaret bulursam spinal düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun artıkgüzel haberler almışsın canım. benimde spinal geçti aklımdan ama cesaret edemicem sanırım
seninle aynı hafta doğuracağız. ama bende 14 şubat istemiyorum. sezeryan olaağı için milletim bilerek seçmiş muhabbetine maruz kalmak istemiyorum. ama tabi dr o gün uygun olur o gün yapacağız derse yapıcak bişey yok. hayırlısı olsun sağlıkla gelsinlerde
Aynen öyle yaptım ama konuşmuyo benle sırtını döndü. Kime küstün diyorum hiç ses çıkrmıyo al işte yeni bir stres sebebi koskoca kadını kırdık
Bende 1 tane okurum canimMerhabalar kızlar inşallah sesimi duyarsınız rabbim yavrularınızı size bağışlasın inşallah hanımlar bende bebek hasretiyle yanıp tutuşan anne adayıyım 41 Yasin topluyorum ama maalesef çevremde tanıdığım çok yok rica etsem okumak isteten olursa bana dönüş yaparmısınız
Ay darısı başıma inşallah ya çok istiyorum ama insan ister istemez tedirgin oluyor
Aynen canım 12 şubat olur muhtemelen benimde eğer cesaret bulursam spinal düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun artık
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim okuyunca dönersen çok sevinirimBende 1 tane okurum canim
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim okuyunca dönersen çok sevinirim
Allah razı olsun canım çok sağol rabbim yavrunuzuda dizen bağışlasıncanım kuran okumayı bilmiyorum ama duamda seni de gönlümden geçireceğim, inşallah en kısa sürede güzel haberler verirsin bize, minnoş bebişlerin olur
Okudum canim Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin insallahAllah razı olsun canım inşallah cümle isteyenle beraber okudum diye dönersen çok sevinirim canım
Allahım senden razı olsun canım cümlemize inşallah çok sağolOkudum canim Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin insallah
Gözün aydin canim cok sevindim senin adina simdi eş olmadan dogum yapacak olan bir ben mi kaldim :)Ay sabah sabah görünce gözlerim açıldı resmen:)) eşimde cok sevinecek bu duruma:))
Hepimizden razi olsun inşallah canımAllahım senden razı olsun canım cümlemize inşallah çok sağol
Günaydın canm Dr gidince durumu söyle bende öyle oldu bi kaç gün sancı çıktı Dr düzenli takip etti şu an az sancım var ben hissetmiyorum ve Dr doğum sancı değil dedi.az kalmış senin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?