2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım çok ayrıntılı bilmiyorum kimden öğrenmiş ama gelince muhakkak sorarım. Detaylı bilgilendirirm seni.

Günaydın nedense bende inanmıyorum çünkü milimetrik ölçüm yapıyor bacağıni veya karnını tam alamazsa ya fazla ya da eksik çıkabiliyor. Ama senin arkadaşın gercekten çok ciddi gark çıkmış. Uff ya su şeker benide cok tedirgin ediyor. Sağlıkla bir dogurabilseydik. Bebek sağlıklı mı peki canım

Aynen öyle yaptım ama konuşmuyo benle sırtını döndü. Kime küstün diyorum hiç ses çıkrmıyo al işte yeni bir stres sebebi koskoca kadını kırdık
Canım hiç strese sokma kendini o yokmuş gibi davran. Bu kvlerin sanki kendileri hic hamile olmamış hic gelin olmamaış gibi davranmalarina ayar oluyorum.

Aynen öyle yaptım ama konuşmuyo benle sırtını döndü. Kime küstün diyorum hiç ses çıkrmıyo al işte yeni bir stres sebebi koskoca kadını kırdık
olayı bilmiyorum ama okuduğum kadarıyla seni tebrik ediyorum maşallah ne kadar ince düşüncelisinSon zamanlarımız eğer çok önemli bi durum yoksa bir birinizin kalbini kırmayın büyüklerin dualarını alalım ınşallah canm

Aynen canım 12 şubat olur muhtemelen benimde eğer cesaret bulursam spinal düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun artık

Canım sen ne kadar hassassın yahu. İyi kalpli olmak ayrı, sen onun hakkını yemedin ki. O seni rahatsız ediyor sen de bunu kibarca dile getirdin. Ne kalp kırması, kendi kalbini kendi kırıyor böyle geçimsizlik yaparak. Nolur yanlış anlama ama sen böyle olursan , ben olsam asla o evden gitmem de, yapacaklarıma da devam ederim.

Sen bozulma, tepki verme, ekstra iyi veya kötü olma, cvp vermese de hiç bişey olmamış gibi konuşmaya devam et. Sen duygusal bir tepki vermedikçe o daha çabuk normale dönecek.

Bende 1 tane okurum canim

Ay darısı başıma inşallah ya çok istiyorum ama insan ister istemez tedirgin oluyor

için rahat olsun, kendini o şekilde hazırla bakalım, zaten çok kilo da almadığın için hiç sıkıntı olacağını düşünmüyorum, ilkinde bende tedirgindim anestezi uzmanı ben 3 çocuğumu da spinal doğurdum hiç korkma demişti, o cesaret olmuştu bana iyi ki diyorum şimdi, minnoşumu görüp koklamak öyle güzeldi ki.

Aynen canım 12 şubat olur muhtemelen benimde eğer cesaret bulursam spinal düşünüyorum hakkımızda hayırlısı olsun artık

ya benim doktorum 38'de almam 39'da alıcam diyor, sizden de 2 gün önceyim, 15-22 arası bakalım bizimki. korkum bu gidişle beklerken normal doğurmak olacak gerçi son hafta bebeğin durumuna göre doktor karar veriyor ama ne bilim, geçen hemşire arkadaşım da korkma suyun gelse bile hemen doğum başlamaz dedi, sanki ay geç kalmışız normal doğurman lazım derlerse diyorum

Ay sabah sabah görünce gözlerim açıldı resmen:)) eşimde cok sevinecek bu duruma:))
Gözün aydin canim cok sevindim senin adina simdi eş olmadan dogum yapacak olan bir ben mi kaldim :)
Benim doğumda 11 subart görünüyor ben o kadar bekleyeceğini sanmiyorum en fazla 39 u goruruz galiba öyle olursa bende esim gitmeden doğum yapmış olabilirim

Kızlar instagram da yeni doğum yapan annelere bakıyorum da kısa sürede bir sürü kirlisi çıkıyor bebeklerinin. Ben toplamda 5 kıyafet ve zıbın felan aldım yetmez mi acaba? Kv dur gerek yok o kadarına getiren de olacak diyor birde bebek hemen büyüyormuş kıyafetleri olmaz, sonra alırız diyor ama panik oldum

Günaydın canm Dr gidince durumu söyle bende öyle oldu bi kaç gün sancı çıktı Dr düzenli takip etti şu an az sancım var ben hissetmiyorum ve Dr doğum sancı değil dedi.az kalmış senin zaten

Doktora gidiyorum ya karnımda hiç durmayan çocuk uyuyor hemen. Sert karınla gidiyorum odaya girince karnım bile yumuşuyor. Böyle olunca doktor da anlamıyor.Nst ye felan da koymuyor bu yüzden doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…