- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.561
Of aynı kendi kayınvalidemi gördüm. Allahtan o bende kalmıyor ama kayınpedere birsey olsa oda bizde kalır eminim. Oda giyimime karıstır of cok zor Allah yardımcın olsunKızlar o kadar stresliyim ki. Kayınvalidem bende 2 haftadır. Doğuma kadarda duracak. Kayınpederim vefat etti her kış bizde kalır. Köy işlerinden çok iyi anlar tarla inek falan. Ama ev işi hiç yapmıyor. Yani şöyle ki suyunu bile ben getiririm. Benim zaten belim sakat trafik kazası geçirmiştim kırılmıştı . Şeker var tansiyon riski var zaten aç aç geziyorum sinirim bozuk. Bugün giydiğim kıyafete laf etti yırtık kot giymiştim laf dedi bende modeli bu dedim. Senin bu saatten sonra modelle işin yok dedi bana nasıl zoruma gitti nasıl ağladım. Yok başımı kapatacakmışım falan. Ay nasıl sinirim bozuk ağlaya ağlaya eşimi aradım o da ben halledicem akşam ağlama falan dedi ama durduramıyorum kendimi. Şeker fırladı. Ya benim ailem asla benim ne giyimime karışır ne başka bir şeyime. Sanane ya benim kıyafetimden. Hem geldiğinden beri elini bir gram işe sürmüyosun kırık belimle senle ığraşıyorum hemde bana laf ediyosun. Çok moralim bozuk ya çokkk napıcam ben takmamak olmuyo söz geçiremiyorum kendime zaten hassas bir dönemdeyim. Ya kilo almayayım diye koridorda tur atıyo ama suyunu bile ben getiriyorum . Zihniyeti geri çünkü gelinim ya hizmet etmek zorundayım.
Günaydın kızlar
Eşimin dönmesine 2 gün kaldı. Bu arada burada eşi askerdeyken doğum yapacak bir arkadaş vardı. Eşim öğrenmiş ki, babaya doğum izni veriliyormuş 10 gün ve o süreyi de askerlikten sayıyorlarmış. Haberi olsun.
Son zamanlarda ultrason değerleri güvenilir olmuyor canım zaten, bebeği tam ölçemiyorlar. Bebek kargacık burgacık içerde, sanırım ondan kaynaklı.Günaydın kızlar soğuk bir istanbul gününden merhaba.Dün bir arkadasim doğum yapti 38 haftalikken sezeryanla bebeğinin cigerine su kacmis gebelik sekeri de varmis arkadaşımin doktor ondan da olabilir demis. Aslinda hafif sınırda imis 144 cikmis sekeri 50 mg de ama hiç onemsememis tatli yemege devam egmis 100luk yaptirmamis. Bebege 2700 gram demis doktor son kontrolde bebek 3800 dogmus. Ben artik cidden ultrasyonlara inanmiyorum.
Valla canm ben 7 yil once oglumu dogurdum doktor 200 300 gr yanilma olur diyordu oyle oldu simdi 1 kilo fark nedir ya git gide ultrasyon cihazlarinin daha iyi olmasi gerekirken daha kötülesmis resmenSon zamanlarda ultrason değerleri güvenilir olmuyor canım zaten, bebeği tam ölçemiyorlar. Bebek kargacık burgacık içerde, sanırım ondan kaynaklı.
Mutlu1anne sabah oldu hadi kahvaltıya, hiç bişi yokmuş gibi kalk kahvaltını yap, kv bişi derse de birazcık daha gözü kara ol
Canm 37 haftaya çalışmak istiyorum inşallah bi sıkıntı çıkmaz.18 ocak son gün ben sosyal izin alıcam bi kaç gün 16 gibi çıkarım galiba. Canm bizim burada hep yaşlı komşular var çalışıyor çoğu ben evde biraz sıkılıyorum ama iki çocuk ile bu sefer sıkılmam galibaValla canm insan eve de alisiyor her seye alisiyor ya bugun oglen aksam 2 misafir ağırladım biraz yoruldum ama o.kadar cok sıkılmışım ki lak lak yapmadan duramiyorum. Lak lak yaparken ayak agrimi unuttum. Sen ne zamana kadar caliscan kac haftan kaldi
Günaydın canm Dr gidince durumu söyle bende öyle oldu bi kaç gün sancı çıktı Dr düzenli takip etti şu an az sancım var ben hissetmiyorum ve Dr doğum sancı değil dedi.az kalmış senin zatenGünaydın kızlar. Bebek hareketleri ve alttan vuran ağrı yüzünden hiç uyuyamadım. Arada kasığıma da hafiften sancılar vuruyor Ağrı vurdukça hayııırrr hazır değilim diyorum ama bir yandan da yaşamak istiyorum, böyle değişik bir durumun içindeyim...
Aynen öyle yaptım ama konuşmuyo benle sırtını döndü. Kime küstün diyorum hiç ses çıkrmıyo al işte yeni bir stres sebebi koskoca kadını kırdık
Canm stres yapma yüz verme takma kafana.benkide öyle eşim hep uyarıyo oda surat yapıyo ben bi şey olmamış gibi yapıyorum iki güne eski haline dönüyor zaten kırk yılda bir geliyor benimki ama o çenesini hiç tutmuyorAynen öyle yaptım ama konuşmuyo benle sırtını döndü. Kime küstün diyorum hiç ses çıkrmıyo al işte yeni bir stres sebebi koskoca kadını kırdık
Hastanedeyim canim eve gecince okur yazarim insallahAllah razı olsun canım inşallah cümle isteyenle beraber okudum diye dönersen çok sevinirim canım
Ben 2 ocakta ckicam izne canm.24 nisanda is basi rapor alicam 1 ayda. Sünnet yaptiririm bebisi ordan alirim rapor 10+10 kadin dogumcudan alirim. Biraz da saglik ocagindan tamamdir. Sag salim kucagimiza alalim da gerisi hallolur. Valla canm riskli bir gebeligin yoksa calismak en mantıklısı kafan dagilirCanm 37 haftaya çalışmak istiyorum inşallah bi sıkıntı çıkmaz.18 ocak son gün ben sosyal izin alıcam bi kaç gün 16 gibi çıkarım galiba. Canm bizim burada hep yaşlı komşular var çalışıyor çoğu ben evde biraz sıkılıyorum ama iki çocuk ile bu sefer sıkılmam galibasen ne zaman çıkıyorsun
güzel haberler almışsın canım. benimde spinal geçti aklımdan ama cesaret edemicem sanırımCanlar biz 1700 gram 41 cm olmuşuz 4 boyutlu gördüm oğlumu yüzü iyice şekillenmiş aynı abisine benziyor yalnız hala baş aşağıya dönmemiş doktor rahim yapından dolayı zor döner biraz dedi şuan makat gelişli nst ye de girdik sancım çıkmadı kan ve idrar tahlillerim de temiz çıktı sezaryen tarihini bana bıraktı ben 12 ya da 14 şubat düşünüyorum yine ameliyat kararını da bana bıraktı ister genel ister spinal zorlama yok dedi doktor gönlüm spinalden yana ama tedirgin olurum panik yaparım diye korkuyorum bakalım bi dahaki kontrole kadar karar veririm herhalde :)) bizden haberler böyle canlar
Sağol canım gönlüm spinalden yana inşallah sorunsuz atlatırım düşünmekten gece uyuyamadım valla bu ay çıksın yıkama ütüleme işine başlicam :))Gozunaydin canm oglusuna iyi kilo almis iyi doktorun sana birakmis karari benimki direkt spinal olacaksin dedi. Gerci sinir uclarimdaki zedelenmeden ayak agrilarim oluyor ama onun gecmiste yaşadığım spinal anestezi ile alakasi var mi bilmiyorum. Ama genel anesteziden daha cok korkuyorum ben sanirim mecbur spinal olucam. Senin icin de hayirlisi olsun artik dogum hazırlıkları başlasin
Sağol canım benim seninle günlerimiz aynıydı eğer sezaryen olsaydın yine aynı olurduk :)) şimdiki çocuklar hep baba hep babaMaşallah canım ne güzel büyümüş tarihte belli gibi bizim ne olacağımız belli değil normal olacağı için marta bile kalabiliriz ben de eşime benzettim ilk kızım bana benziyor sanki bu babası olacak
Ay darısı başıma inşallah ya çok istiyorum ama insan ister istemez tedirgin oluyorKuzeyguneyy canım ben spinal olmuştum, inan bana 9 ay boyunca bunun için mi kaygılanmışım demiştim, öyle kestiler diktiler bilmem ne hiç farkedilmiyor, bebeğin doğunca alıp hemen yüzünü yüzüne koyuyorlar, üstelik doğum sonrası 6 saat falan hala uyuşukluk devam ettiği için o en ağrılı sancılı dönemi hiç hissetmeden geçiriyorsun. ikinciyi bi aksilik olmazsa kesinlikle spinal istiyorum mesela ben. o iğnenin de bişeyi yok, anestezi doktorunun tecrübesi iyiyse sıkıntı olmuyor, hiç korkma zaten stres yaparsan anında genel anesteziye dönüyorlar, bence kesinlikle denemelisin
Ya genel gerçekten yorucu oluyor o evreyi atlatmak insanı gerçekten yoruyor bende inşallah bi sorun olmazsa spinal düşünüyorumBende spinal ısıtıyorum ama bi okadarda korkuyorum ilki geneldı ayılırken çok agrım oldu sersem gibiydim şimdi kızımı ilk ben görüp koklamak istıyorum hayırlısıyla bakalım Dr ne dıcek
Günaydın canım:) hadi ya gerçekten mi çok iyi bu haber çok sevindim bunu duyduğumaGünaydın kızlar
Eşimin dönmesine 2 gün kaldı. Bu arada burada eşi askerdeyken doğum yapacak bir arkadaş vardı. Eşim öğrenmiş ki, babaya doğum izni veriliyormuş 10 gün ve o süreyi de askerlikten sayıyorlarmış. Haberi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?