2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Of aynı kendi kayınvalidemi gördüm. Allahtan o bende kalmıyor ama kayınpedere birsey olsa oda bizde kalır eminim. Oda giyimime karıstır of cok zor Allah yardımcın olsun

sayılı gün çabuk geçmiş, hem hamilelik hem asker yolu bekledin, gözün aydın canım. eşi askere gidecek Y Yslysl idi, inşallah yanında olur eşi.

Bende spinal ısıtıyorum ama bi okadarda korkuyorum ilki geneldı ayılırken çok agrım oldu sersem gibiydim şimdi kızımı ilk ben görüp koklamak istıyorum hayırlısıyla bakalım Dr ne dıcek

Günaydın kızlar soğuk bir istanbul gününden merhaba.Dün bir arkadasim doğum yapti 38 haftalikken sezeryanla bebeğinin cigerine su kacmis gebelik sekeri de varmis arkadaşımin doktor ondan da olabilir demis. Aslinda hafif sınırda imis 144 cikmis sekeri 50 mg de ama hiç onemsememis tatli yemege devam egmis 100luk yaptirmamis. Bebege 2700 gram demis doktor son kontrolde bebek 3800 dogmus. Ben artik cidden ultrasyonlara inanmiyorum.

Son zamanlarda ultrason değerleri güvenilir olmuyor canım zaten, bebeği tam ölçemiyorlar. Bebek kargacık burgacık içerde, sanırım ondan kaynaklı.

Son zamanlarda ultrason değerleri güvenilir olmuyor canım zaten, bebeği tam ölçemiyorlar. Bebek kargacık burgacık içerde, sanırım ondan kaynaklı.
Valla canm ben 7 yil once oglumu dogurdum doktor 200 300 gr yanilma olur diyordu oyle oldu simdi 1 kilo fark nedir ya git gide ultrasyon cihazlarinin daha iyi olmasi gerekirken daha kötülesmis resmen

Mutlu1anne sabah oldu hadi kahvaltıya, hiç bişi yokmuş gibi kalk kahvaltını yap, kv bişi derse de birazcık daha gözü kara ol

Aynen öyle yaptım ama konuşmuyo benle sırtını döndü. Kime küstün diyorum hiç ses çıkrmıyo al işte yeni bir stres sebebi koskoca kadını kırdık

Canm 37 haftaya çalışmak istiyorum inşallah bi sıkıntı çıkmaz.18 ocak son gün ben sosyal izin alıcam bi kaç gün 16 gibi çıkarım galiba. Canm bizim burada hep yaşlı komşular var çalışıyor çoğu ben evde biraz sıkılıyorum ama iki çocuk ile bu sefer sıkılmam galiba sen ne zaman çıkıyorsun

Günaydın canm Dr gidince durumu söyle bende öyle oldu bi kaç gün sancı çıktı Dr düzenli takip etti şu an az sancım var ben hissetmiyorum ve Dr doğum sancı değil dedi.az kalmış senin zaten

Aynen öyle yaptım ama konuşmuyo benle sırtını döndü. Kime küstün diyorum hiç ses çıkrmıyo al işte yeni bir stres sebebi koskoca kadını kırdık

aman ne stresi yaa, suçluluk duygusundan o, kalbini kırdım diye düşünme, kalbi kırılsa beni kızıma bırak diye gece eşyasını toplar giderdi merak etme. şimdi sana psikolojik olarak baskı yapıyordur.

Canm stres yapma yüz verme takma kafana.benkide öyle eşim hep uyarıyo oda surat yapıyo ben bi şey olmamış gibi yapıyorum iki güne eski haline dönüyor zaten kırk yılda bir geliyor benimki ama o çenesini hiç tutmuyor

Günaydın kaynanasından çekenler kulübü olacak yakında burası :) Allah yardımcınız olsun benim ki yan dairem de oturuyor herkese yorum yapmaya bayılır ama ben cevabını güzel bi dille verir kendi istediğimi yapıyorum çünkü bi yüz versem evimin dekorasyonuna bile karışıyor

Ben 2 ocakta ckicam izne canm.24 nisanda is basi rapor alicam 1 ayda. Sünnet yaptiririm bebisi ordan alirim rapor 10+10 kadin dogumcudan alirim. Biraz da saglik ocagindan tamamdir. Sag salim kucagimiza alalim da gerisi hallolur. Valla canm riskli bir gebeligin yoksa calismak en mantıklısı kafan dagilir

güzel haberler almışsın canım. benimde spinal geçti aklımdan ama cesaret edemicem sanırım
seninle aynı hafta doğuracağız. ama bende 14 şubat istemiyorum. sezeryan olaağı için milletim bilerek seçmiş muhabbetine maruz kalmak istemiyorum. ama tabi dr o gün uygun olur o gün yapacağız derse yapıcak bişey yok. hayırlısı olsun sağlıkla gelsinlerde

Sağol canım gönlüm spinalden yana inşallah sorunsuz atlatırım düşünmekten gece uyuyamadım valla bu ay çıksın yıkama ütüleme işine başlicam :))
Maşallah canım ne güzel büyümüş tarihte belli gibi bizim ne olacağımız belli değil normal olacağı için marta bile kalabiliriz ben de eşime benzettim ilk kızım bana benziyor sanki bu babası olacak
Sağol canım benim seninle günlerimiz aynıydı eğer sezaryen olsaydın yine aynı olurduk :)) şimdiki çocuklar hep baba hep baba sağlıkla kavuşursun canım inşallah
Ay darısı başıma inşallah ya çok istiyorum ama insan ister istemez tedirgin oluyor
Bende spinal ısıtıyorum ama bi okadarda korkuyorum ilki geneldı ayılırken çok agrım oldu sersem gibiydim şimdi kızımı ilk ben görüp koklamak istıyorum hayırlısıyla bakalım Dr ne dıcek
Ya genel gerçekten yorucu oluyor o evreyi atlatmak insanı gerçekten yoruyor bende inşallah bi sorun olmazsa spinal düşünüyorum

Günaydın canım:) hadi ya gerçekten mi çok iyi bu haber çok sevindim bunu duyduğumaçok sağol canım gerçekten. Birinin başına mı gelmiş nasıl öğrenmiş eşin bu bilgiyi bize askerlik şubesinde sadece doğum belgesiyle gelirseniz erteleme yaparız demişlerdi. Gözün aydın seninde canım eşine kavuşuyorsun ne güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…