2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bende bu arkadaşa kafayi taktim sekerim 157 cikti hemen fırladı. Sonra tarcinli su ictim tekrra ölçtüm 111 e düşmüştü. Bugunde pogaca yapacaktım tabiki yapmicam vazgecrim corba yapar icerim ya ac ac geziyoruz resmen ya. Ama gercekten 1.5 ayim kaldi surda biraz da disimi sikicam sonra zaten yeriz insallah

Sağol canım inşallah senin Umut babası gitmeden gelirde babası da görür senin icinde iyi olur

Benimkiler daha fazla ama ben panigim nedense bugün hatta atayım bütün kiyafetleri

Sorma bende etkilendim. valla bende yarım saat once birseyler yedim tam bir saat olsun ölçüm yapicam. Birde arkadasim doğum yapiyor bugün kafam ondada aksamdan beri hastanede daha doğuramadı o dogurana kadar ben doğurmasam iyi.

40'lu günlerden selamlar anneler

Ben sormadım. Beni biraz farklı görünce seven akrabaları, dayanamayıp sanki yıllarca dolmuş gibi anlattılar hep. Bir de eşimin 1 oğlu var, bize geliyor tabi... Dolayısıyla bağlar kopamıyor...

Anladım canım. Senin durumunda kopmak gibi bir şey olmaz zaten çocuk söz konusu olunca. Ama işin içine seni katmadan da yürüyebilir bu durum. Eski-Yeni kıyasşamasından kimse hoşlanmaz böyle durumlarda. Eşinle problemin yoksa varsın konuşsun diğerleri de

Canım emzirme atleti çok işe yarıyor diyorlar hem beli korur üşütmezsin

Evet emzirme atleti candır. Beli karnı örter. Sütyen gibi olanları hava ısınınca kullanmaya başladım ben.

Gözün aydın canım ne güzel azıcık kalmış

Öncelikle gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün.
Benim de şekerim 50'lik de 141 çıkmıştı ama doktorum önemseyip 100'lük yapmadı. Korktum şimdi birden

sekerin olsa uykun olur yemekten sonra cnm hem kafanda da agirlik olur yoktur bence icini ferah tut ama gene de tatliyi yagliyi cok kacirmamak gerek sonucta seninki de sınırda. Ben dun 3 adet kurabiye yedim cikolata soslu ya dayanamiyorummmmm

sekerin olsa uykun olur yemekten sonra cnm hem kafanda da agirlik olur yoktur bence icini ferah tut ama gene de tatliyi yagliyi cok kacirmamak gerek sonucta seninki de sınırda. Ben dun 3 adet kurabiye yedim cikolata soslu ya dayanamiyorummmmm
Ay gene ben tutabiliyormusum kendimi senin durum daha vahimmis. Allah kolaylık versin ama uzak durmak çok zor kendimizi herseyden soyutladık resmen.

Aynen öyle yaptım ama konuşmuyo benle sırtını döndü. Kime küstün diyorum hiç ses çıkrmıyo al işte yeni bir stres sebebi koskoca kadını kırdık

Hiç oralı olma bence. Normal hayatına devam et. Kötü bir şey yapmadınız, insan gibi konuştunuz. Bunlara sebep olan onun tavırları bunu hatırlat kendine. Küslüğü uzun sürerse de birkaç gün ayağına su taşımazsın fena mı Hayret bir şey bu insanlar valla .

Aman bacım sen dikkat et, elini verdin mi komple vücutla çekecek kadar tehlikeli bölgedesin

Valla hiç bir şeyi kısmıyorum, canım ne çekerse, aklıma ne düşerse yiyorum
İşten gelip yemek yedikten sonra da eğer oturma odasına gidip 'azıcık dinleneyim' diye uzanırsam kesinlikle uyumadan kalkamıyorum. Uyumayayım diye kızım gelene kadar mutfak banyo bir yerlerde oyalanacak yer ve iş arıyorum kendime düşün artık.
İnşallah bir sıkıntı yoktur

Ben aynı evdeyim ya bazen hiç anne evinden gelmemiş kendi evim olmamış gibi hissediyorum Çünkü hala özgür değilim Odam dağınık olsa ne biçim dağınıksın, uyumak istiyorum hamileyim diyorum senin hamile olmadan önce ki halini de biliyoruz deniyor. Bugün eşime pasta yapacaktım hemen yotube dan pasta videolarına bakmaya başladı Yapmıyorum hiçbir şey, telefonu da yasak etti tuvalette yazıyorum. Sonra Allah korusun bebek sakat olsa senin yüzünden derler telefonla oynadın oldu felan diye

Zor bi durum ya Allah yardımcın olsun sabret sen Doğum yapınca evine geçebilecek misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…