- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.601
Bende bu arkadaşa kafayi taktim sekerim 157 cikti hemen fırladı. Sonra tarcinli su ictim tekrra ölçtüm 111 e düşmüştü. Bugunde pogaca yapacaktım tabiki yapmicam vazgecrim corba yapar icerim ya ac ac geziyoruz resmen ya. Ama gercekten 1.5 ayim kaldi surda biraz da disimi sikicam sonra zaten yeriz insallahGünaydın nedense bende inanmıyorum çünkü milimetrik ölçüm yapıyor bacağıni veya karnını tam alamazsa ya fazla ya da eksik çıkabiliyor. Ama senin arkadaşın gercekten çok ciddi gark çıkmış. Uff ya su şeker benide cok tedirgin ediyor. Sağlıkla bir dogurabilseydik. Bebek sağlıklı mı peki canım
Sağol canım inşallah senin Umut babası gitmeden gelirde babası da görür senin icinde iyi olurGözün aydin canim cok sevindim senin adina simdi eş olmadan dogum yapacak olan bir ben mi kaldim :)
Benim doğumda 11 subart görünüyor ben o kadar bekleyeceğini sanmiyorum en fazla 39 u goruruz galiba öyle olursa bende esim gitmeden doğum yapmış olabilirim
Benimkiler daha fazla ama ben panigim nedense bugün hatta atayım bütün kiyafetleriKızlar instagram da yeni doğum yapan annelere bakıyorum da kısa sürede bir sürü kirlisi çıkıyor bebeklerinin. Ben toplamda 5 kıyafet ve zıbın felan aldım yetmez mi acaba? Kv dur gerek yok o kadarına getiren de olacak diyor birde bebek hemen büyüyormuş kıyafetleri olmaz, sonra alırız diyor ama panik oldum
Sorma bende etkilendim. valla bende yarım saat once birseyler yedim tam bir saat olsun ölçüm yapicam. Birde arkadasim doğum yapiyor bugün kafam ondada aksamdan beri hastanede daha doğuramadı o dogurana kadar ben doğurmasam iyi.Bende bu arkadaşa kafayi taktim sekerim 157 cikti hemen fırladı. Sonra tarcinli su ictim tekrra ölçtüm 111 e düşmüştü. Bugunde pogaca yapacaktım tabiki yapmicam vazgecrim corba yapar icerim ya ac ac geziyoruz resmen ya. Ama gercekten 1.5 ayim kaldi surda biraz da disimi sikicam sonra zaten yeriz insallah
Ben sormadım. Beni biraz farklı görünce seven akrabaları, dayanamayıp sanki yıllarca dolmuş gibi anlattılar hep. Bir de eşimin 1 oğlu var, bize geliyor tabi... Dolayısıyla bağlar kopamıyor...
Canım emzirme atleti çok işe yarıyor diyorlar hem beli korur üşütmezsin
Günaydın kızlar
Eşimin dönmesine 2 gün kaldı. Bu arada burada eşi askerdeyken doğum yapacak bir arkadaş vardı. Eşim öğrenmiş ki, babaya doğum izni veriliyormuş 10 gün ve o süreyi de askerlikten sayıyorlarmış. Haberi olsun.
Günaydın kızlar soğuk bir istanbul gününden merhaba.Dün bir arkadasim doğum yapti 38 haftalikken sezeryanla bebeğinin cigerine su kacmis gebelik sekeri de varmis arkadaşımin doktor ondan da olabilir demis. Aslinda hafif sınırda imis 144 cikmis sekeri 50 mg de ama hiç onemsememis tatli yemege devam egmis 100luk yaptirmamis. Bebege 2700 gram demis doktor son kontrolde bebek 3800 dogmus. Ben artik cidden ultrasyonlara inanmiyorum.
sekerin olsa uykun olur yemekten sonra cnm hem kafanda da agirlik olur yoktur bence icini ferah tut40'lu günlerden selamlar anneler
Anladım canım. Senin durumunda kopmak gibi bir şey olmaz zaten çocuk söz konusu olunca. Ama işin içine seni katmadan da yürüyebilir bu durum. Eski-Yeni kıyasşamasından kimse hoşlanmaz böyle durumlarda. Eşinle problemin yoksa varsın konuşsun diğerleri de
Evet emzirme atleti candır. Beli karnı örter. Sütyen gibi olanları hava ısınınca kullanmaya başladım ben.
Gözün aydın canım ne güzel azıcık kalmış
Öncelikle gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün.
Benim de şekerim 50'lik de 141 çıkmıştı ama doktorum önemseyip 100'lük yapmadı. Korktum şimdi birden
Canım bende okudum yasinini tez zamanda Allahım sanada bir bebek nasip eder isallahAllahım senden razı olsun canım cümlemize inşallah çok sağol
VALALH CANIM YÜKSEK CIKMIS 165 140 SINIR DİYET VERECEK VE ÖLÇÜM YAP DİCEK DOKTORUNSELAM KIZLAR BENİM AÇLIK ŞEKERİM 88 ŞKER YÜKLEME SONUCUMDA 50 LİLİK 1 SAAT 165 ÇIKTI SİZCE NASIL
Ay gene ben tutabiliyormusum kendimi senin durum daha vahimmis. Allah kolaylık versin ama uzak durmak çok zor kendimizi herseyden soyutladık resmen.sekerin olsa uykun olur yemekten sonra cnm hem kafanda da agirlik olur yoktur bence icini ferah tutama gene de tatliyi yagliyi cok kacirmamak gerek sonucta seninki de sınırda. Ben dun 3 adet kurabiye yedim cikolata soslu ya dayanamiyorummmmm
OF BİDAMI ÖLÇÜM YA KÖTÜ BİŞE DEĞİLDİR DİMİ YAVALALH CANIM YÜKSEK CIKMIS 165 140 SINIR DİYET VERECEK VE ÖLÇÜM YAP DİCEK DOKTORUN
Aynen öyle yaptım ama konuşmuyo benle sırtını döndü. Kime küstün diyorum hiç ses çıkrmıyo al işte yeni bir stres sebebi koskoca kadını kırdık
Günaydın kaynanasından çekenler kulübü olacak yakında burası :) Allah yardımcınız olsun benim ki yan dairem de oturuyor herkese yorum yapmaya bayılır ama ben cevabını güzel bi dille verir kendi istediğimi yapıyorum çünkü bi yüz versem evimin dekorasyonuna bile karışıyor
sekerin olsa uykun olur yemekten sonra cnm hem kafanda da agirlik olur yoktur bence icini ferah tutama gene de tatliyi yagliyi cok kacirmamak gerek sonucta seninki de sınırda. Ben dun 3 adet kurabiye yedim cikolata soslu ya dayanamiyorummmmm
Canım sinir 140 seninki yüksek çıkmış. Büyük ihtimal dr diyet verecektir.SELAM KIZLAR BENİM AÇLIK ŞEKERİM 88 ŞKER YÜKLEME SONUCUMDA 50 LİLİK 1 SAAT 165 ÇIKTI SİZCE NASIL
Allahım senden razı olsun canım cümlemize inşallah çok sağol
İnşallaj canım inşallahhh allah razı olsunCanım bende okudum yasinini tez zamanda Allahım sanada bir bebek nasip eder isallah
Sağol canım benim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımızaKuzeyguneyy canım seninkide belli olmuş. Hadi bakalım sağlıkla almak dileğiyle kucağımıza.
SELAM KIZLAR BENİM AÇLIK ŞEKERİM 88 ŞKER YÜKLEME SONUCUMDA 50 LİLİK 1 SAAT 165 ÇIKTI SİZCE NASIL
Ben aynı evdeyim ya bazen hiç anne evinden gelmemiş kendi evim olmamış gibi hissediyorum Çünkü hala özgür değilim Odam dağınık olsa ne biçim dağınıksın, uyumak istiyorum hamileyim diyorum senin hamile olmadan önce ki halini de biliyoruz deniyor. Bugün eşime pasta yapacaktım hemen yotube dan pasta videolarına bakmaya başladı Yapmıyorum hiçbir şey, telefonu da yasak etti tuvalette yazıyorum. Sonra Allah korusun bebek sakat olsa senin yüzünden derler telefonla oynadın oldu felan diyeGünaydın kaynanasından çekenler kulübü olacak yakında burası :) Allah yardımcınız olsun benim ki yan dairem de oturuyor herkese yorum yapmaya bayılır ama ben cevabını güzel bi dille verir kendi istediğimi yapıyorum çünkü bi yüz versem evimin dekorasyonuna bile karışıyor
Zor bi durum ya Allah yardımcın olsun sabret sen Doğum yapınca evine geçebilecek misin?Ben aynı evdeyim ya bazen hiç anne evinden gelmemiş kendi evim olmamış gibi hissediyorum Çünkü hala özgür değilim Odam dağınık olsa ne biçim dağınıksın, uyumak istiyorum hamileyim diyorum senin hamile olmadan önce ki halini de biliyoruz deniyor. Bugün eşime pasta yapacaktım hemen yotube dan pasta videolarına bakmaya başladı Yapmıyorum hiçbir şey, telefonu da yasak etti tuvalette yazıyorum. Sonra Allah korusun bebek sakat olsa senin yüzünden derler telefonla oynadın oldu felan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?