- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.621
Bende simdi ölçtüm 177Bende bu arkadaşa kafayi taktim sekerim 157 cikti hemen fırladı. Sonra tarcinli su ictim tekrra ölçtüm 111 e düşmüştü. Bugunde pogaca yapacaktım tabiki yapmicam vazgecrim corba yapar icerim ya ac ac geziyoruz resmen ya. Ama gercekten 1.5 ayim kaldi surda biraz da disimi sikicam sonra zaten yeriz insallah
Zor bi durum ya Allah yardımcın olsun sabret sen Doğum yapınca evine geçebilecek misin?
bana erken geldi canim 39 a kadar bekle bence 38+6 da olmuştum bendeCanlar 38+3 de sezaryen olucam bi aksilik olmazsa sizce erken mi acaba 39a kadar beklesem mi ki ilk gebeliğimde 38+6 da olmuştum bebek anne karnında ne kadar kalırsak kadar iyi diyorlar bilemedim
Allah yardımcın olsun canım. Zor yaşadığın durum gercektenBen aynı evdeyim ya bazen hiç anne evinden gelmemiş kendi evim olmamış gibi hissediyorum Çünkü hala özgür değilim Odam dağınık olsa ne biçim dağınıksın, uyumak istiyorum hamileyim diyorum senin hamile olmadan önce ki halini de biliyoruz deniyor. Bugün eşime pasta yapacaktım hemen yotube dan pasta videolarına bakmaya başladı Yapmıyorum hiçbir şey, telefonu da yasak etti tuvalette yazıyorum. Sonra Allah korusun bebek sakat olsa senin yüzünden derler telefonla oynadın oldu felan diye
Bazen bende abartıyorum olumsuza odaklanıyorum hep, beraber yaşarken herzaman olumluyu görmek gerekiyorAllah yardımcın olsun canım. Zor yaşadığın durum gercekten
içerim onuda artık napalım yaYüksek çıkmış şekerin. Sınır 140. Tanı için 100'lük yapar muhtemelen doktorun.
Ben bayadir aynı kilodaydim bu hafta saldim kendimi resmen hamur ışınım dibine vurdum tabiri caizse bugun yüzükler parmagima zor giriyor sanirim ektiğimi biciyorumHiç oralı olma bence. Normal hayatına devam et. Kötü bir şey yapmadınız, insan gibi konuştunuz. Bunlara sebep olan onun tavırları bunu hatırlat kendine. Küslüğü uzun sürerse de birkaç gün ayağına su taşımazsın fena mıHayret bir şey bu insanlar valla .
Aman bacım sen dikkat et, elini verdin mi komple vücutla çekecek kadar tehlikeli bölgedesin
Valla hiç bir şeyi kısmıyorum, canım ne çekerse, aklıma ne düşerse yiyorum
İşten gelip yemek yedikten sonra da eğer oturma odasına gidip 'azıcık dinleneyim' diye uzanırsam kesinlikle uyumadan kalkamıyorum. Uyumayayım diye kızım gelene kadar mutfak banyo bir yerlerde oyalanacak yer ve iş arıyorum kendime düşün artık.
İnşallah bir sıkıntı yoktur
Simdilik birde hamilelik piskolojiside var bizde, belki iyilimize bile soylenen seyler batıyor da olabilir. Bebeğin gelince insanlah çok umursamazsınBazen bende abartıyorum olumsuza odaklanıyorum hep, beraber yaşarken herzaman olumluyu görmek gerekiyor
Canlar 38+3 de sezaryen olucam bi aksilik olmazsa sizce erken mi acaba 39a kadar beklesem mi ki ilk gebeliğimde 38+6 da olmuştum bebek anne karnında ne kadar kalırsak kadar iyi diyorlar bilemedim
Bende simdi ölçtüm 1771 saat once yedeklerim 1 kibrit kutusu kadar peynir,5 tane siyah zeytin,4 tane ceri domates 1 bardak süt,4 ceviz,1 küçük dilim tam tahilli ekmek.
Ben bayadir aynı kilodaydim bu hafta saldim kendimi resmen hamur ışınım dibine vurdum tabiri caizse bugun yüzükler parmagima zor giriyor sanirim ektiğimi biciyorum
Ah ben bi anlasam anlayabilsem. Kv sürekli diyor birsey yemiyorsun çocuk beslenemiyor. Eşime söylüyor eşim ordan soyleniyor. Birde gercekten oturup adam akıllı yesem ne olur bende bilmiyorum. Dışarda felaket yagmur yağıyor. Çıkıp biraz yuruyecem yapacak birsey yok. Çocuğum sağlıklı olurda isallah içim hic rahat değilAnne karnındaki 1 gün dışardaki 1 haftaya bedel derler. Bekleyebiliğin yere kadar bekle bence de. Hatta ben ilk doğumumda hep 'sezaryene mecbur kalsam da sancılarımın başlamasını isterim, çocuğum doğmak istesin, vaktini kendi belirlersin, gerek olursa doğum şekli o anda belli olsun' derdim. Sancı başladıktan sonra sezaryene girmek oluyor mu? Bu konuda pek bilgim yok ama normal doğum başlayıp da acil sezaryene dönüş olabiliyorsa, sancı başlayınca da olur bence. Yani ben olsam sancılarımı beklemek isterim.
Ah be canım bu yediklerin ne ki nasıl 177 çıkıyor bu kadarcık şeyle
Benim öğünlerimi yesen 500 çıkar senin şeker herhalde.
Ödem var bende de bu ara, bahsetmiştim ya size de. Tartı kilom aynı ama şişim, hissediyorum sabahları ellerimde. Başka yerimde yok ellerimde birikti benim de. Yüzük falan takmıyorum.
ayyy kendi kayınvalidemi görmüş gibi oldumAh ben bi anlasam anlayabilsem. Kv sürekli diyor birsey yemiyorsun çocuk beslenemiyor. Eşime söylüyor eşim ordan soyleniyor. Birde gercekten oturup adam akıllı yesem ne olur bende bilmiyorum. Dışarda felaket yagmur yağıyor. Çıkıp biraz yuruyecem yapacak birsey yok. Çocuğum sağlıklı olurda isallah içim hic rahat değil
Canlar 38+3 de sezaryen olucam bi aksilik olmazsa sizce erken mi acaba 39a kadar beklesem mi ki ilk gebeliğimde 38+6 da olmuştum bebek anne karnında ne kadar kalırsak kadar iyi diyorlar bilemedim
aynen bende o zamanlar olacağım. doktorların bi bildiği vardır heralde ya.Canlar 38+3 de sezaryen olucam bi aksilik olmazsa sizce erken mi acaba 39a kadar beklesem mi ki ilk gebeliğimde 38+6 da olmuştum bebek anne karnında ne kadar kalırsak kadar iyi diyorlar bilemedim
Ne pisirsem diyom dolabi aciyorum her seyde seker var ya tarhana corbasi yaptim simdi onu icicem onda da un var onda da seker. Ay valla seker hastaligi olanlar ömürboyu nasil yapiyorlar Allah yardimcilari olsun zor bir hastalikmisAy gene ben tutabiliyormusum kendimi senin durum daha vahimmis. Allah kolaylık versin ama uzak durmak çok zor kendimizi herseyden soyutladık resmen.
Bence bir riskin yoksa 38+6 da falan ol derim. Normalde benim doktor 39 da aliyoruz ama senin durum ayri oldugu icin 38 basi dediCanlar 38+3 de sezaryen olucam bi aksilik olmazsa sizce erken mi acaba 39a kadar beklesem mi ki ilk gebeliğimde 38+6 da olmuştum bebek anne karnında ne kadar kalırsak kadar iyi diyorlar bilemedim
Buna 177 nasil çıkıyor ya bari tatli yiyelim.cikacaksa yani bari ise yarasin. Sutte mi cikariyor acaba bende sut icmistim. Tarcinli su ic canm hemen bir daha ic. Ben tarcinli su yaptim ictim hemen 111 e dustu. Hatta sey diyorum ben istedigimi yiyeyim ardindan tarcinli su iceyim nasil mantik sacma dimiBende simdi ölçtüm 1771 saat once yedeklerim 1 kibrit kutusu kadar peynir,5 tane siyah zeytin,4 tane ceri domates 1 bardak süt,4 ceviz,1 küçük dilim tam tahilli ekmek.
Bende simdi ölçtüm 1771 saat once yedeklerim 1 kibrit kutusu kadar peynir,5 tane siyah zeytin,4 tane ceri domates 1 bardak süt,4 ceviz,1 küçük dilim tam tahilli ekmek.
Odem demeyi isterdim bende tartilmadim ama son zamanlardaki beslenmeden dolayı almisimdir kesinAnne karnındaki 1 gün dışardaki 1 haftaya bedel derler. Bekleyebiliğin yere kadar bekle bence de. Hatta ben ilk doğumumda hep 'sezaryene mecbur kalsam da sancılarımın başlamasını isterim, çocuğum doğmak istesin, vaktini kendi belirlersin, gerek olursa doğum şekli o anda belli olsun' derdim. Sancı başladıktan sonra sezaryene girmek oluyor mu? Bu konuda pek bilgim yok ama normal doğum başlayıp da acil sezaryene dönüş olabiliyorsa, sancı başlayınca da olur bence. Yani ben olsam sancılarımı beklemek isterim.
Ah be canım bu yediklerin ne ki nasıl 177 çıkıyor bu kadarcık şeyle
Benim öğünlerimi yesen 500 çıkar senin şeker herhalde.
Ödem var bende de bu ara, bahsetmiştim ya size de. Tartı kilom aynı ama şişim, hissediyorum sabahları ellerimde. Başka yerimde yok ellerimde birikti benim de. Yüzük falan takmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?