- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.541
Gözün arkada kalmasın canım yarın öğlen okurum yazamasam da:)AMin inşallah canım allah razı olsun okudum diye dönüş yapabilirsen çok sevinirim çok teşekkür ederim
Tamam canımGözün arkada kalmasın canım yarın öğlen okurum yazamasam da:)
Kafaya takmamak çok önemli en kısa zamanda gelicek inşallah bebişinO kadar mutlu oldum ki sanki şuan hamileyimm çok mutlu oldum çok
Evet canım ona göre daha iyi olucak en azından haziranı bulucaz gibiSenin güncellenmiş tarihe göre verirler iznini iyi olur senin için. Ben saydım az önce 8 Mayıs'ta doğum iznim bitiyor
Aman uyku yok bir şey yok dediğin gibi. Evde kalsam nolcak. İş yerinde vakit geçiyor. Kendimi iyi hissetmesem bırakırım da şimdilik iyiyim. İnşallah böyle gider.
Maşallah canım ne güzel büyümüş tarihte belli gibi bizim ne olacağımız belli değil normal olacağı için marta bile kalabiliriz ben de eşime benzettim ilk kızım bana benziyor sanki bu babası olacakCanlar biz 1700 gram 41 cm olmuşuz 4 boyutlu gördüm oğlumu yüzü iyice şekillenmiş aynı abisine benziyor yalnız hala baş aşağıya dönmemiş doktor rahim yapından dolayı zor döner biraz dedi şuan makat gelişli nst ye de girdik sancım çıkmadı kan ve idrar tahlillerim de temiz çıktı sezaryen tarihini bana bıraktı ben 12 ya da 14 şubat düşünüyorum yine ameliyat kararını da bana bıraktı ister genel ister spinal zorlama yok dedi doktor gönlüm spinalden yana ama tedirgin olurum panik yaparım diye korkuyorum bakalım bi dahaki kontrole kadar karar veririm herhalde :)) bizden haberler böyle canlar
Anladim cnm zor bir dönem senin icin ama yavruna kavusacaksin. Kaynananin baska cocugu yok mu ona gitse biraz esin guzel bir dille söylese. Burda esine biraz is düşüyor sonuçta kimsenin kimseyi ezmeye hakkı yok 2 ay icin insanlat susuyormus gibi yapabilirler buyukler saygi bekliyorlar ama büyük olgunlugu da taşımaları gerekir
Bende okurum canim Rabbim nasip eder İnşallahMerhabalar kızlar inşallah sesimi duyarsınız rabbim yavrularınızı size bağışlasın inşallah hanımlar bende bebek hasretiyle yanıp tutuşan anne adayıyım 41 Yasin topluyorum ama maalesef çevremde tanıdığım çok yok rica etsem okumak isteten olursa bana dönüş yaparmısınız
Allah razı olsun canım inşallah cümle isteyenle beraber okudum diye dönersen çok sevinirim canımBende okurum canim Rabbim nasip eder İnşallah
Merhabalar kızlar inşallah sesimi duyarsınız rabbim yavrularınızı size bağışlasın inşallah hanımlar bende bebek hasretiyle yanıp tutuşan anne adayıyım 41 Yasin topluyorum ama maalesef çevremde tanıdığım çok yok rica etsem okumak isteten olursa bana dönüş yaparmısınız
Zmana belirlemedim canım okuyan olur olmaz bilmediğim için ilk defa okutuyorum inşallah allah razı olsun çok teşekkür ederim bana okudum diye de dönüş yaparsanda çok sevinirimNe zaman tamamlanacak canım. Bende hafta sonu okurum. inşallah tez vakitte sağlıklı, hayırlı bir evlat sana da nasip olur
Hadi gozunaydin canm iyi yapmis esin yeri geliyor annemizle bile anlasamiyoruz cnm arada olur boyle gerginlikler alinmaz merak etme en azindan oglu konuştu diye biraz daha dikkatli davranır.Var canım 3 tane kızı var . Ay sonu itibariyle 10ar gün onlarda kalıcakmış. Zaten şubatın 6sında da Allah izin verirse annem gelecek sonra dert etmem kayınvalidemi. Eşim dün akşam konuştu uygun bir dille tamam demiş inşallah kırılmamıştır üzülüyorumda böyle olunca yaşlı kadın sonuçta. İnşallah bir daha hiç böyle şeyler yşanmaz :)
Tamam canım yazarım.gerçekten stres yapma benim ilki tüp bebekti.şimdiki ise plansız bir şekilde normal hamile kaldım..:))Zmana belirlemedim canım okuyan olur olmaz bilmediğim için ilk defa okutuyorum inşallah allah razı olsun çok teşekkür ederim bana okudum diye de dönüş yaparsanda çok sevinirim
Demeyi unuttum rabbim yavrunu sağNe zaman tamamlanacak canım. Bende hafta sonu okurum. inşallah tez vakitte sağlıklı, hayırlı bir evlat sana da nasip olur
Bende 4 ay önce tüp bebek yaptırdım boş gebelik oldu geçen ay da hamile kaldım sandım ama kimyasal oldu hayırlısı bakalım bir gün olcak inşallahTamam canım yazarım.gerçekten stres yapma benim ilki tüp bebekti.şimdiki ise plansız bir şekilde normal hamile kaldım..:))
Canım emzirme atleti çok işe yarıyor diyorlar hem beli korur üşütmezsinKızlar günaydın.
Kendime sabahlıklı bir gecelik, bir adet normal gecelik ve 1 adet lohusa pijama takımı aldım. 1 adet de emzirme sütyeni aldım, sizce yeterli olur mu?
Demeyi unuttum rabbim yavrunu sağ
Bende 4 ay önce tüp bebek yaptırdım boş gebelik oldu geçen ay da hamile kaldım sandım ama kimyasal oldu hayırlısı bakalım bir gün olcak inşallah
Günaydın canımGünaydın kızlar, mutlu sabahlar
Allah razı olsun canımmmmCanım bende 1 taneokurum. Okuyunca yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?