2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Evet canım ona göre daha iyi olucak en azından haziranı bulucaz gibi

Maşallah canım ne güzel büyümüş tarihte belli gibi bizim ne olacağımız belli değil normal olacağı için marta bile kalabiliriz ben de eşime benzettim ilk kızım bana benziyor sanki bu babası olacak

Var canım 3 tane kızı var . Ay sonu itibariyle 10ar gün onlarda kalıcakmış. Zaten şubatın 6sında da Allah izin verirse annem gelecek sonra dert etmem kayınvalidemi. Eşim dün akşam konuştu uygun bir dille tamam demiş inşallah kırılmamıştır üzülüyorumda böyle olunca yaşlı kadın sonuçta. İnşallah bir daha hiç böyle şeyler yşanmaz :)

Günaydın kızlar. Bebek hareketleri ve alttan vuran ağrı yüzünden hiç uyuyamadım. Arada kasığıma da hafiften sancılar vuruyor Ağrı vurdukça hayııırrr hazır değilim diyorum ama bir yandan da yaşamak istiyorum, böyle değişik bir durumun içindeyim...

Bende okurum canim Rabbim nasip eder İnşallah

Ne zaman tamamlanacak canım. Bende hafta sonu okurum. inşallah tez vakitte sağlıklı, hayırlı bir evlat sana da nasip olur

Ne zaman tamamlanacak canım. Bende hafta sonu okurum. inşallah tez vakitte sağlıklı, hayırlı bir evlat sana da nasip olur
Zmana belirlemedim canım okuyan olur olmaz bilmediğim için ilk defa okutuyorum inşallah allah razı olsun çok teşekkür ederim bana okudum diye de dönüş yaparsanda çok sevinirim

Hadi gozunaydin canm iyi yapmis esin yeri geliyor annemizle bile anlasamiyoruz cnm arada olur boyle gerginlikler alinmaz merak etme en azindan oglu konuştu diye biraz daha dikkatli davranır.

Zmana belirlemedim canım okuyan olur olmaz bilmediğim için ilk defa okutuyorum inşallah allah razı olsun çok teşekkür ederim bana okudum diye de dönüş yaparsanda çok sevinirim
Tamam canım yazarım.gerçekten stres yapma benim ilki tüp bebekti.şimdiki ise plansız bir şekilde normal hamile kaldım..:))

Demeyi unuttum rabbim yavrunu sağ
Tamam canım yazarım.gerçekten stres yapma benim ilki tüp bebekti.şimdiki ise plansız bir şekilde normal hamile kaldım..:))
Bende 4 ay önce tüp bebek yaptırdım boş gebelik oldu geçen ay da hamile kaldım sandım ama kimyasal oldu hayırlısı bakalım bir gün olcak inşallah

@Sulemrahkuzeyy canım ben spinal olmuştum, inan bana 9 ay boyunca bunun için mi kaygılanmışım demiştim, öyle kestiler diktiler bilmem ne hiç farkedilmiyor, bebeğin doğunca alıp hemen yüzünü yüzüne koyuyorlar, üstelik doğum sonrası 6 saat falan hala uyuşukluk devam ettiği için o en ağrılı sancılı dönemi hiç hissetmeden geçiriyorsun. ikinciyi bi aksilik olmazsa kesinlikle spinal istiyorum mesela ben. o iğnenin de bişeyi yok, anestezi doktorunun tecrübesi iyiyse sıkıntı olmuyor, hiç korkma zaten stres yaparsan anında genel anesteziye dönüyorlar, bence kesinlikle denemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…