- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.641
Canım tamamen stres kaynaklı senin seker yediklerinde hicbirsey yokAh ben bi anlasam anlayabilsem. Kv sürekli diyor birsey yemiyorsun çocuk beslenemiyor. Eşime söylüyor eşim ordan soyleniyor. Birde gercekten oturup adam akıllı yesem ne olur bende bilmiyorum. Dışarda felaket yagmur yağıyor. Çıkıp biraz yuruyecem yapacak birsey yok. Çocuğum sağlıklı olurda isallah içim hic rahat değil
Hala uzatmaya calisiyor artik uzatmayayım gelinin tansiyonu sekeri cikmasin demiyor sonucta karninda onun torunu var sen stres olsan o bebekte stres olucak. Kendileri zamaninda cekmis hamile iken diye biz de mi cekelim o zaman organik besleniyorlarmis gebelik sekeri mi varmis tansiyon da nadirmis pihtilasma diye bir sey bile yokmus. Şimdi biz hepsiyle ayri ayri uğraşıyoruz. Her gun bir yigin ilac igne fitiller kullaniyoruz ölümlü dünyada gercekten bazi seyleri anlayamıyorum.Aynen öyle yaptım ama konuşmuyo benle sırtını döndü. Kime küstün diyorum hiç ses çıkrmıyo al işte yeni bir stres sebebi koskoca kadını kırdık
bana erken geldi canim 39 a kadar bekle bence 38+6 da olmuştum bende
Canım benim rahim yapımdan dolayı fazla bekletmek istemiyor sanırım birde şuan hala baş aşağıya dönmemiş muhtemelen makat gelişli olacak tabi son ana kadar belli olmaz bi sorucam bakalım 39dan sonra olsa olur mu diye illa 38 diye ısrar etmedi çünkü bakalım bi danışayım ne diyecekAnne karnındaki 1 gün dışardaki 1 haftaya bedel derler. Bekleyebiliğin yere kadar bekle bence de. Hatta ben ilk doğumumda hep 'sezaryene mecbur kalsam da sancılarımın başlamasını isterim, çocuğum doğmak istesin, vaktini kendi belirlersin, gerek olursa doğum şekli o anda belli olsun' derdim. Sancı başladıktan sonra sezaryene girmek oluyor mu? Bu konuda pek bilgim yok ama normal doğum başlayıp da acil sezaryene dönüş olabiliyorsa, sancı başlayınca da olur bence. Yani ben olsam sancılarımı beklemek isterim.
Ah be canım bu yediklerin ne ki nasıl 177 çıkıyor bu kadarcık şeyle
Benim öğünlerimi yesen 500 çıkar senin şeker herhalde.
Ödem var bende de bu ara, bahsetmiştim ya size de. Tartı kilom aynı ama şişim, hissediyorum sabahları ellerimde. Başka yerimde yok ellerimde birikti benim de. Yüzük falan takmıyorum.
Siz tecrübeli anneler daha iyi bilirsiniz tabi ama 38 deki kontrollerde herhangi bir sorun çıkmazsa, nst'de sancı çıkmazsa ve bebeğin gelişimi devam ediyorsa 1 gün bile anne karnında kalması daha iyi olacaktır. 37-38'deki kontrol sonuçlarına göre karar verirsiniz doktorunla.
İlla 38 olsun demedi bir sorucam bakalım 39da olsam bi sorun olur mu diyeaynen bende o zamanlar olacağım. doktorların bi bildiği vardır heralde ya.
Bence bir riskin yoksa 38+6 da falan ol derim. Normalde benim doktor 39 da aliyoruz ama senin durum ayri oldugu icin 38 basi dedi
Ben 5 kilo almışım birde bebegin 8 gün geriden geldiğini duydu ya ona gün doğdu. Şaka gibj kvler gerçekten sanki kendi çocuklarımızın düşmanıyızayyy kendi kayınvalidemi görmüş gibi oldumbeslenemiyor bu çocuk yemiyor hiç birşey bakamıycaksın sen bu çocuğa küçücük kalacak sen sırf beni üzmek için inadından yapıyorsun 11 kilo aldım hiç yemiyor diye şikayet ediyor
en iyisi canım zamana ve akışa birakmak yoksa zaman geçmek bilmez huzur kalmazArkdaşlar desteğiniz için çok çok teşekkür ederim. İyi ki sizler varsınız. Hakkınızı helal edinx Sanırım biraz zamana bırakmak en iyisi üsteledikçe daha kötü oluyor. Akışına bıraktım artık . Y Yslysl @Elifyldzzz @Avalon80 @engteacher86 @jeya @PAPATYA56 @wendy-
Ya hiç sorma canım yesemde çıksa yedimde çıktı diyicem.Bende nar eksisi ictim 1 kaşık 15 dk sonra 152 ye,tarcin kalmamis evde ciktim hem yürüdüm hemde çubuk tarcin aldim su sisesinin icine attim 24 saat o sudan icicem artık. Sen genede o dedigini yapma canım ne olur ne olmazBuna 177 nasil çıkıyor ya bari tatli yiyelim.cikacaksa yani bari ise yarasin. Sutte mi cikariyor acaba bende sut icmistim. Tarcinli su ic canm hemen bir daha ic. Ben tarcinli su yaptim ictim hemen 111 e dustu. Hatta sey diyorum ben istedigimi yiyeyim ardindan tarcinli su iceyim nasil mantik sacma dimi
Şöyle söyleyeyim dun oglen bende canım isteyerek canınız cekmesin kebap yanında bol salata ve ayran sekerim 165 çıktı. Bu aralar daha bi sıkıntıya sokuyor beni. Patates makarna yesem 200 en az olur. Tersine açlık sekerim 85in üstüne hic çıkmıyorSanırım aslında onları yemek istemediğinden zorla yediğin için artıyor.ben öğlen bir tabak fırın da tavuk patates biraz makarna.bir kase yoğurt yedim şeker bir saat sonra 150 çıktı.
Yarim saat yürüdüm yağmurda biraz bacaklarim ve ayaklarım ıslandı o kadar.Ya bu aralar nasıl relaksa bağladım bilemezsin duymuyorum hiç birseyi ama niye böyle bende anlam veremiyorumCanım tamamen stres kaynaklı senin seker yediklerinde hicbirsey yok
Bende yürümek istiyorum cok ama yağmur firsat vermiyor
Yok canm yapmam seytana uymam cok uyasim var ama yemekteyiz izleyip izleyip sunu mu yapıp yesem diyorum. Kesin emzirme döneminde cok kilo alicam nefis terbiyesindeyim suan mükafatını aliriz insallahYa hiç sorma canım yesemde çıksa yedimde çıktı diyicem.Bende nar eksisi ictim 1 kaşık 15 dk sonra 152 ye,tarcin kalmamis evde ciktim hem yürüdüm hemde çubuk tarcin aldim su sisesinin icine attim 24 saat o sudan icicem artık. Sen genede o dedigini yapma canım ne olur ne olmaz
banada 39 da dedi yani 38. hafta biter bitmez 11-15 arası. 39 deyince acaba 39 undamı bitmesini bekleyecek diye düşünmüştüm. 39 biterse 40. haftaya giriyo çünkü. benim ilkinde 37 de başlamıştı nişanım bozulmaya bundada çok kalacağını sanmıyorum.için rahat olsun, kendini o şekilde hazırla bakalım, zaten çok kilo da almadığın için hiç sıkıntı olacağını düşünmüyorum, ilkinde bende tedirgindim anestezi uzmanı ben 3 çocuğumu da spinal doğurdum hiç korkma demişti, o cesaret olmuştu bana iyi ki diyorum şimdi, minnoşumu görüp koklamak öyle güzeldi ki.
ya benim doktorum 38'de almam 39'da alıcam diyor, sizden de 2 gün önceyim, 15-22 arası bakalım bizimki. korkum bu gidişle beklerken normal doğurmak olacakgerçi son hafta bebeğin durumuna göre doktor karar veriyor ama ne bilim, geçen hemşire arkadaşım da korkma suyun gelse bile hemen doğum başlamaz dedi, sanki ay geç kalmışız normal doğurman lazım derlerse diyorum
sezeryan için çok normal aslında. ilkinde 37+4 de almışlardı. normal doğum başlar bebek doğum stresine girer diye erken alıyorlar. dr ların bi bildiği vardır.Canlar 38+3 de sezaryen olucam bi aksilik olmazsa sizce erken mi acaba 39a kadar beklesem mi ki ilk gebeliğimde 38+6 da olmuştum bebek anne karnında ne kadar kalırsak kadar iyi diyorlar bilemedim
Bir göbek bir haftada ne kadar büyürOdem demeyi isterdim bende tartilmadim ama son zamanlardaki beslenmeden dolayı almisimdir kesin
Hala uzatmaya calisiyor artik uzatmayayım gelinin tansiyonu sekeri cikmasin demiyor sonucta karninda onun torunu var sen stres olsan o bebekte stres olucak. Kendileri zamaninda cekmis hamile iken diye biz de mi cekelim o zaman organik besleniyorlarmis gebelik sekeri mi varmis tansiyon da nadirmis pihtilasma diye bir sey bile yokmus. Şimdi biz hepsiyle ayri ayri uğraşıyoruz. Her gun bir yigin ilac igne fitiller kullaniyoruz ölümlü dünyada gercekten bazi seyleri anlayamıyorum.
@Umut her zaman kizlar valla bende bu gidişle siyiricagim bu aralar çok sıkı diyete rağmen yukselmeler oluyir.saglikli beskenmekten anam ağladı.Rabbim beterinden korusun sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin.ama diyet yapmak çok zor hale ki acaba bebek gelisiyormu endiseside cabasiYa hiç sorma canım yesemde çıksa yedimde çıktı diyicem.Bende nar eksisi ictim 1 kaşık 15 dk sonra 152 ye,tarcin kalmamis evde ciktim hem yürüdüm hemde çubuk tarcin aldim su sisesinin icine attim 24 saat o sudan icicem artık. Sen genede o dedigini yapma canım ne olur ne olmaz
İsallah canım. Bende oyle bir bastirmisim ki kendimi canimin birsey istemesine de musade etmiyorumYok canm yapmam seytana uymam cok uyasim var ama yemekteyiz izleyip izleyip sunu mu yapıp yesem diyorum. Kesin emzirme döneminde cok kilo alicam nefis terbiyesindeyim suan mükafatını aliriz insallah
Amin canım belkide bu aylardaki hormonlarla alakali olabilir mi. Aynı sorular bizim kafamizi da kemirip duruyor. Allah sabır versin hepimize gercekten@Umut her zaman kizlar valla bende bu gidişle siyiricagim bu aralar çok sıkı diyete rağmen yukselmeler oluyir.saglikli beskenmekten anam ağladı.Rabbim beterinden korusun sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin.ama diyet yapmak çok zor hale ki acaba bebek gelisiyormu endiseside cabasi
Çocuk olunca çıkamıyorum ben oda gelmek istiyor ee yemek yok stres yok neden çıkar bu seker babalık iznine eşinde gelebilir ihtimali keyfinin de yerinde olmasi lazim zaten Allah kolaylık versin sizlere canim ya yüzükler bana da bol geliyordu hep som zamanlrda saldim kendimi pasta borek çörek hamur isine yuklendim normalde dikkat eder makarna pilav ve hamur isinden uzak durur yada tadımlık yerdim dikkat etmeyince sonuc bu birkaç gundurberkem kalkıp hastaneye gidiyoruz kizim icin belki ayakta fazla durmaktan sistim mi bilmiyorum tartılınca cikacak ortaya :)Yarim saat yürüdüm yağmurda biraz bacaklarim ve ayaklarım ıslandı o kadar.Ya bu aralar nasıl relaksa bağladım bilemezsin duymuyorum hiç birseyi ama niye böyle bende anlam veremiyorumDüşün yani sen yazmissin ya yüzükler dar geliyor diye ben yüzük takamiyorum düşüyorlar parmaklarimdan
Canım aynısı dün yaşadım. Okadar çok dayandıki karnıma muhtemelen sancıydı . aralıklarla belli bi yeri şişip iniodu karnımın ve inanılmaz sert hareketleri benimde yarın kontrolum var bakalım sancıysa söyler zaten. İlk defa korktum doğurcam sandım:)Selam kızlar pazar aksamindan beri ara ara sancım oluyor sanki bebek kafayi asagi dayamış ittiriyo o anda sancı hissediyorum ya cok fena ama hareketi yerinde maşallah belki de buyuyodur sizde de oluyo mu boyle yarin dr kontrolum var diye bekledim gitmedim de sanki benim kiz 38 i beklemiycek gibi geliyor 37 yi bi geçsin de ne zaman istiyosa gelsin
Keşke soylemeseydin kayinvalideye onu söyler durur artikBen 5 kilo almışım birde bebegin 8 gün geriden geldiğini duydu ya ona gün doğdu. Şaka gibj kvler gerçekten sanki kendi çocuklarımızın düşmanıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?