2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım tamamen stres kaynaklı senin seker yediklerinde hicbirsey yok
Bende yürümek istiyorum cok ama yağmur firsat vermiyor

Aynen öyle yaptım ama konuşmuyo benle sırtını döndü. Kime küstün diyorum hiç ses çıkrmıyo al işte yeni bir stres sebebi koskoca kadını kırdık
Hala uzatmaya calisiyor artik uzatmayayım gelinin tansiyonu sekeri cikmasin demiyor sonucta karninda onun torunu var sen stres olsan o bebekte stres olucak. Kendileri zamaninda cekmis hamile iken diye biz de mi cekelim o zaman organik besleniyorlarmis gebelik sekeri mi varmis tansiyon da nadirmis pihtilasma diye bir sey bile yokmus. Şimdi biz hepsiyle ayri ayri uğraşıyoruz. Her gun bir yigin ilac igne fitiller kullaniyoruz ölümlü dünyada gercekten bazi seyleri anlayamıyorum.

bana erken geldi canim 39 a kadar bekle bence 38+6 da olmuştum bende

Canım benim rahim yapımdan dolayı fazla bekletmek istemiyor sanırım birde şuan hala baş aşağıya dönmemiş muhtemelen makat gelişli olacak tabi son ana kadar belli olmaz bi sorucam bakalım 39dan sonra olsa olur mu diye illa 38 diye ısrar etmedi çünkü bakalım bi danışayım ne diyecek

aynen bende o zamanlar olacağım. doktorların bi bildiği vardır heralde ya.
İlla 38 olsun demedi bir sorucam bakalım 39da olsam bi sorun olur mu diye

Bence bir riskin yoksa 38+6 da falan ol derim. Normalde benim doktor 39 da aliyoruz ama senin durum ayri oldugu icin 38 basi dedi

Bi sonraki kontrolde tekrar konuşacam canlar bakalım bir sorun olmazsa 39da olsun isterim tabiki ne kadar geç gelirse o kadar iyi olur

Ben 5 kilo almışım birde bebegin 8 gün geriden geldiğini duydu ya ona gün doğdu. Şaka gibj kvler gerçekten sanki kendi çocuklarımızın düşmanıyız

Ya hiç sorma canım yesemde çıksa yedimde çıktı diyicem.Bende nar eksisi ictim 1 kaşık 15 dk sonra 152 ye,tarcin kalmamis evde ciktim hem yürüdüm hemde çubuk tarcin aldim su sisesinin icine attim 24 saat o sudan icicem artık. Sen genede o dedigini yapma canım ne olur ne olmaz

Sanırım aslında onları yemek istemediğinden zorla yediğin için artıyor.ben öğlen bir tabak fırın da tavuk patates biraz makarna.bir kase yoğurt yedim şeker bir saat sonra 150 çıktı.
Şöyle söyleyeyim dun oglen bende canım isteyerek canınız cekmesin kebap yanında bol salata ve ayran sekerim 165 çıktı. Bu aralar daha bi sıkıntıya sokuyor beni. Patates makarna yesem 200 en az olur. Tersine açlık sekerim 85in üstüne hic çıkmıyor

Canım tamamen stres kaynaklı senin seker yediklerinde hicbirsey yok
Bende yürümek istiyorum cok ama yağmur firsat vermiyor
Yarim saat yürüdüm yağmurda biraz bacaklarim ve ayaklarım ıslandı o kadar.Ya bu aralar nasıl relaksa bağladım bilemezsin duymuyorum hiç birseyi ama niye böyle bende anlam veremiyorumDüşün yani sen yazmissin ya yüzükler dar geliyor diye ben yüzük takamiyorum düşüyorlar parmaklarimdan

Yok canm yapmam seytana uymam cok uyasim var ama yemekteyiz izleyip izleyip sunu mu yapıp yesem diyorum. Kesin emzirme döneminde cok kilo alicam nefis terbiyesindeyim suan mükafatını aliriz insallah

banada 39 da dedi yani 38. hafta biter bitmez 11-15 arası. 39 deyince acaba 39 undamı bitmesini bekleyecek diye düşünmüştüm. 39 biterse 40. haftaya giriyo çünkü. benim ilkinde 37 de başlamıştı nişanım bozulmaya bundada çok kalacağını sanmıyorum.

Canlar 38+3 de sezaryen olucam bi aksilik olmazsa sizce erken mi acaba 39a kadar beklesem mi ki ilk gebeliğimde 38+6 da olmuştum bebek anne karnında ne kadar kalırsak kadar iyi diyorlar bilemedim
sezeryan için çok normal aslında. ilkinde 37+4 de almışlardı. normal doğum başlar bebek doğum stresine girer diye erken alıyorlar. dr ların bi bildiği vardır.

Evlenirken ailelerlede evleniliyormuş gerçekten . Yaşayarak anlamış oldum bende . Neyse canım zamanla düzene girecek Allahın izniyle. Bu arada sayfayı iki gündğr konu dışı dertlerimle meşgul ettim. Herkes hakkını helal etsin kusuruma bakmayın

@Umut her zaman kizlar valla bende bu gidişle siyiricagim bu aralar çok sıkı diyete rağmen yukselmeler oluyir.saglikli beskenmekten anam ağladı.Rabbim beterinden korusun sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin.ama diyet yapmak çok zor hale ki acaba bebek gelisiyormu endiseside cabasi

Yok canm yapmam seytana uymam cok uyasim var ama yemekteyiz izleyip izleyip sunu mu yapıp yesem diyorum. Kesin emzirme döneminde cok kilo alicam nefis terbiyesindeyim suan mükafatını aliriz insallah
İsallah canım. Bende oyle bir bastirmisim ki kendimi canimin birsey istemesine de musade etmiyorumAy bende zuhal topalla yemekteyizi izliyorum ama canım istemiyor. Ordaki kvkere gülmek için izliyorum:))

Amin canım belkide bu aylardaki hormonlarla alakali olabilir mi. Aynı sorular bizim kafamizi da kemirip duruyor. Allah sabır versin hepimize gercekten

Selam kızlar pazar aksamindan beri ara ara sancım oluyor sanki bebek kafayi asagi dayamış ittiriyo o anda sancı hissediyorum ya cok fena ama hareketi yerinde maşallah belki de buyuyodur sizde de oluyo mu boyle yarin dr kontrolum var diye bekledim gitmedim de sanki benim kiz 38 i beklemiycek gibi geliyor 37 yi bi geçsin de ne zaman istiyosa gelsin

Çocuk olunca çıkamıyorum ben oda gelmek istiyor ee yemek yok stres yok neden çıkar bu seker babalık iznine eşinde gelebilir ihtimali keyfinin de yerinde olmasi lazim zaten Allah kolaylık versin sizlere canim ya yüzükler bana da bol geliyordu hep som zamanlrda saldim kendimi pasta borek çörek hamur isine yuklendim normalde dikkat eder makarna pilav ve hamur isinden uzak durur yada tadımlık yerdim dikkat etmeyince sonuc bu birkaç gundurberkem kalkıp hastaneye gidiyoruz kizim icin belki ayakta fazla durmaktan sistim mi bilmiyorum tartılınca cikacak ortaya :)

Canım aynısı dün yaşadım. Okadar çok dayandıki karnıma muhtemelen sancıydı . aralıklarla belli bi yeri şişip iniodu karnımın ve inanılmaz sert hareketleri benimde yarın kontrolum var bakalım sancıysa söyler zaten. İlk defa korktum doğurcam sandım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…