2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım senin tokluk kan şekerlerin yüksek çıkıyor. Endokrine gidiyor musun bilmiyorum ama mutlaka gitmelisin. Benim ilk hamileligimde şeker çıkmıştı. Günde 4kez insulin kullanıyordum. O zaman çok kiloluydum. Sonra tekrar cesaret edemedim bir hamilelikte daha. Kızım şimdi 9.5 yaşında.bu arada ben yaklaşık 40 kilo verdim. Şeker hastalığından kurtuldum. Şimdi tekrar cesaretimi toplayıp hamile kaldım. Şekerim gayet iyi gidiyordu. Şeker yükleme de çok az yüksek çıktı. Diyetle düzeltelim dedi endokrin doktoru. Düzeldi de. Ama sürekli takipteyim. 1 haftadır sadece açlık kan şekerlerim yüksek çıkıyor. O da 100 filan ama bu açlık kan şekerini düzeltmek için gece insulinine başladık. Şimdi daha iyi. Yüksek şeker bebek için tehlikeli. Bebek bu yüksek şeker için çok insulin salgılıyor. Doğduğunda da vücudunda bu kadar şeker olmadığı için insulin fazla geliyor ve şekeri düşüyor. Işte bu çok tehlikeli.
Uzun yazdım kusura bakma ama çeken biri olarak uyarmak istedim. Korkutmakta istemem dikkat ettikten sonra birşey olmaz inşaallah. Ama insulin gerekebilir size.

Canım doktoruna söyle belki nst ister ben dün dedim bebek bir yere toplanıp çok sancı yapıyor diye bi nst takibi yapalım dedi sadece 4le 8 arası çıktı oda bizimki kendini bir yere itip toplanınca çıktı o kadar

Annem ay sancısi diyor normalmis olur muş rahim kendini doguma hazirliyomuş artik dr ne diyecek bakalim belki nst ye girerim ki girsem iyi olucak gibi bildigin sancı yaşıyorum

O an sanci cikmamistir belki ama evde yasadiysan muhtemelen sanci cikacaktir belki de geecekten rahim kendini hazirliyor 8. Aya girdik de yine de imsan tedirgin oluyo erken doğum olmasin Allah korusun bu arada senin dr seni bi daha ne zaman cagirdi

İsallah canım. Bende oyle bir bastirmisim ki kendimi canimin birsey istemesine de musade etmiyorumAy bende zuhal topalla yemekteyizi izliyorum ama canım istemiyor. Ordaki kvkere gülmek için izliyorum:))

Ay bende yemekteyizden tarif alıp alıp yazıyorum. Emzirme döneminde 100 kilo olmazsam iyidir:) U Umutherzaman

Yok canm ya her zaman paylasabilirsin zaten kaynana derdi konu dışı degil ki gayette ici

Ay bende yemekteyizden tarif alıp alıp yazıyorum. Emzirme döneminde 100 kilo olmazsam iyidir:) U Umutherzaman
Aynen bende 100 kiloyu bulurum sanirim birde bahanede var süt olsun diye gelsin tatlılar börekler dolmalar sabahlar olmasin emzirmeden sonra da spora yazılirim artık

Vücut kendini hazırlıyor canım erken gelmesinler de :)) ocak 15 de gelirsin dedi bana

İsallah canım. Bende oyle bir bastirmisim ki kendimi canimin birsey istemesine de musade etmiyorumAy bende zuhal topalla yemekteyizi izliyorum ama canım istemiyor. Ordaki kvkere gülmek için izliyorum:))
Bende zuhali izliyorum kaynanalari gorup halime sukrediyorum valla benimki böyle değil diye.

Bende akşam yemeginden sonra ölçtüm 155 cikti ama firinda makarna yemistim simdi tarcinli su icicem bir daha olcucem. Şimdi dussun diye evi turluyorum. Allah sonumuzu hayir etsin

Canım soğuk duşta iyi geliyo aklında bulunsun. Bol bol su içip lavaboya çıkmakta başka bir alternatif

Tebrik ederim 40 kilo ne demek bende çok kiloluyum ama allahtan şekerim çıkmıyor korkuyordum bende ama çıkmadı nasıl o kadar kilo verdiniz maşallah

Sağol canım ilgin için çok değerli bilgiler vermişsin. Dahiliyeye gittim son 3 aylık sekerim iyi çıktı. Aslinda 28. Haftaya kadar iyi gidiyordum. Kendi drum diyet önerdi. Onu yapiyorum ara ara ölçüm yapıyorum evde bazen çok güzel cikiyor bazen çok yüksek neyle alakalı diye benimde kafamı kurcalıyor. Yediklerimi görsen gün boyu nasıl ayakta duruyorsun dersin bu sekilde. Olmazsa birde randevu alip dediğin bölüme gideyim. Umarım çok gec kalmamışımdır.Bu arada ben kilolu biri değilim hamilelikte bile su aya kadar totalde 5kg aldım. Bebekte çok kilolu degil hatta bir hafta geriden geliyor. Seker olanlarda bebeğin suyu çok olurmus bizimkisi normal. Dahiliyeci insilin başlayacak seviyede değil dedi dikkat et dedi sadece.sende nasıldi belirtti var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…