- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #24.661
Doğrudur canım aynen bi sonraki randevuda konuşup kararlaştırırız hakkımızda hayırlısı artıksezeryan için çok normal aslında. ilkinde 37+4 de almışlardı. normal doğum başlar bebek doğum stresine girer diye erken alıyorlar. dr ların bi bildiği vardır.
Canım senin tokluk kan şekerlerin yüksek çıkıyor. Endokrine gidiyor musun bilmiyorum ama mutlaka gitmelisin. Benim ilk hamileligimde şeker çıkmıştı. Günde 4kez insulin kullanıyordum. O zaman çok kiloluydum. Sonra tekrar cesaret edemedim bir hamilelikte daha. Kızım şimdi 9.5 yaşında.bu arada ben yaklaşık 40 kilo verdim. Şeker hastalığından kurtuldum. Şimdi tekrar cesaretimi toplayıp hamile kaldım. Şekerim gayet iyi gidiyordu. Şeker yükleme de çok az yüksek çıktı. Diyetle düzeltelim dedi endokrin doktoru. Düzeldi de. Ama sürekli takipteyim. 1 haftadır sadece açlık kan şekerlerim yüksek çıkıyor. O da 100 filan ama bu açlık kan şekerini düzeltmek için gece insulinine başladık. Şimdi daha iyi. Yüksek şeker bebek için tehlikeli. Bebek bu yüksek şeker için çok insulin salgılıyor. Doğduğunda da vücudunda bu kadar şeker olmadığı için insulin fazla geliyor ve şekeri düşüyor. Işte bu çok tehlikeli.Ah ben bi anlasam anlayabilsem. Kv sürekli diyor birsey yemiyorsun çocuk beslenemiyor. Eşime söylüyor eşim ordan soyleniyor. Birde gercekten oturup adam akıllı yesem ne olur bende bilmiyorum. Dışarda felaket yagmur yağıyor. Çıkıp biraz yuruyecem yapacak birsey yok. Çocuğum sağlıklı olurda isallah içim hic rahat değil
Canım doktoruna söyle belki nst ister ben dün dedim bebek bir yere toplanıp çok sancı yapıyor diye bi nst takibi yapalım dedi sadece 4le 8 arası çıktı oda bizimki kendini bir yere itip toplanınca çıktı o kadarSelam kızlar pazar aksamindan beri ara ara sancım oluyor sanki bebek kafayi asagi dayamış ittiriyo o anda sancı hissediyorum ya cok fena ama hareketi yerinde maşallah belki de buyuyodur sizde de oluyo mu boyle yarin dr kontrolum var diye bekledim gitmedim de sanki benim kiz 38 i beklemiycek gibi geliyor 37 yi bi geçsin de ne zaman istiyosa gelsin
Annem ay sancısi diyor normalmis olur muş rahim kendini doguma hazirliyomuş artik dr ne diyecek bakalim belki nst ye girerim ki girsem iyi olucak gibi bildigin sancı yaşıyorumCanım aynısı dün yaşadım. Okadar çok dayandıki karnıma muhtemelen sancıydı . aralıklarla belli bi yeri şişip iniodu karnımın ve inanılmaz sert hareketleri benimde yarın kontrolum var bakalım sancıysa söyler zaten. İlk defa korktum doğurcam sandım:)
O an sanci cikmamistir belki ama evde yasadiysan muhtemelen sanci cikacaktir belki de geecekten rahim kendini hazirliyor 8. Aya girdik de yine de imsan tedirgin oluyo erken doğum olmasin Allah korusun bu arada senin dr seni bi daha ne zaman cagirdiCanım doktoruna söyle belki nst ister ben dün dedim bebek bir yere toplanıp çok sancı yapıyor diye bi nst takibi yapalım dedi sadece 4le 8 arası çıktı oda bizimki kendini bir yere itip toplanınca çıktı o kadar
TOO KÖTU DEGIL MAKARNA PILAV SEKER TATLI CİKOLATA YASAK MEYVELERDEKİ SEKER ORANLARINA DA DIKKAT EDİNCE BİŞEY OLMAZ ALLAHIN İZNIYLEOF BİDAMI ÖLÇÜM YA KÖTÜ BİŞE DEĞİLDİR DİMİ YA
TEK DEGILSIN CANIM BENIMDE ÇIKIYOR NAPALIM BİLMEM KIBende simdi ölçtüm 1771 saat once yedeklerim 1 kibrit kutusu kadar peynir,5 tane siyah zeytin,4 tane ceri domates 1 bardak süt,4 ceviz,1 küçük dilim tam tahilli ekmek.
İsallah canım. Bende oyle bir bastirmisim ki kendimi canimin birsey istemesine de musade etmiyorumAy bende zuhal topalla yemekteyizi izliyorum ama canım istemiyor. Ordaki kvkere gülmek için izliyorum:))
TEK DEGILSIN CANIM BENIMDE ÇIKIYOR NAPALIM BİLMEM KI
Yok canm ya her zaman paylasabilirsin zaten kaynana derdi konu dışı degil ki gayette iciEvlenirken ailelerlede evleniliyormuş gerçekten . Yaşayarak anlamış oldum bende . Neyse canım zamanla düzene girecek Allahın izniyle. Bu arada sayfayı iki gündğr konu dışı dertlerimle meşgul ettim. Herkes hakkını helal etsin kusuruma bakmayın
Aynen bende 100 kiloyu bulurum sanirim birde bahanede var süt olsun diye gelsin tatlılar börekler dolmalar sabahlar olmasin emzirmeden sonra da spora yazılirim artıkAy bende yemekteyizden tarif alıp alıp yazıyorum. Emzirme döneminde 100 kilo olmazsam iyidir:) U Umutherzaman
Vücut kendini hazırlıyor canım erken gelmesinler de :)) ocak 15 de gelirsin dedi banaO an sanci cikmamistir belki ama evde yasadiysan muhtemelen sanci cikacaktir belki de geecekten rahim kendini hazirliyor 8. Aya girdik de yine de imsan tedirgin oluyo erken doğum olmasin Allah korusun bu arada senin dr seni bi daha ne zaman cagirdi
Bende zuhali izliyorum kaynanalari gorup halime sukrediyorum valla benimki böyle değil diye.İsallah canım. Bende oyle bir bastirmisim ki kendimi canimin birsey istemesine de musade etmiyorumAy bende zuhal topalla yemekteyizi izliyorum ama canım istemiyor. Ordaki kvkere gülmek için izliyorum:))
AYNI BENIM GÖBUS KIZ MASAALAHBir göbek bir haftada ne kadar büyür
Bende akşam yemeginden sonra ölçtüm 155 cikti ama firinda makarna yemistim simdi tarcinli su icicem bir daha olcucem. Şimdi dussun diye evi turluyorum. Allah sonumuzu hayir etsinTEK DEGILSIN CANIM BENIMDE ÇIKIYOR NAPALIM BİLMEM KI
Bende akşam yemeginden sonra ölçtüm 155 cikti ama firinda makarna yemistim simdi tarcinli su icicem bir daha olcucem. Şimdi dussun diye evi turluyorum. Allah sonumuzu hayir etsin
Zaten hastayim soguk dus alamam da bol bol su icebilirim. Peki tarcin col tüketmek zararli mi acaba hamilelikteCanım soğuk duşta iyi geliyo aklında bulunsun. Bol bol su içip lavaboya çıkmakta başka bir alternatif
Tebrik ederim 40 kilo ne demek bende çok kiloluyum ama allahtan şekerim çıkmıyor korkuyordum bende ama çıkmadı nasıl o kadar kilo verdiniz maşallahCanım senin tokluk kan şekerlerin yüksek çıkıyor. Endokrine gidiyor musun bilmiyorum ama mutlaka gitmelisin. Benim ilk hamileligimde şeker çıkmıştı. Günde 4kez insulin kullanıyordum. O zaman çok kiloluydum. Sonra tekrar cesaret edemedim bir hamilelikte daha. Kızım şimdi 9.5 yaşında.bu arada ben yaklaşık 40 kilo verdim. Şeker hastalığından kurtuldum. Şimdi tekrar cesaretimi toplayıp hamile kaldım. Şekerim gayet iyi gidiyordu. Şeker yükleme de çok az yüksek çıktı. Diyetle düzeltelim dedi endokrin doktoru. Düzeldi de. Ama sürekli takipteyim. 1 haftadır sadece açlık kan şekerlerim yüksek çıkıyor. O da 100 filan ama bu açlık kan şekerini düzeltmek için gece insulinine başladık. Şimdi daha iyi. Yüksek şeker bebek için tehlikeli. Bebek bu yüksek şeker için çok insulin salgılıyor. Doğduğunda da vücudunda bu kadar şeker olmadığı için insulin fazla geliyor ve şekeri düşüyor. Işte bu çok tehlikeli.
Uzun yazdım kusura bakma ama çeken biri olarak uyarmak istedim. Korkutmakta istemem dikkat ettikten sonra birşey olmaz inşaallah. Ama insulin gerekebilir size.
O da geldi bizimle dra orda dr soyledi canım. Ha bire birseyler yedirme derdinde:))Keşke soylemeseydin kayinvalideye onu söyler durur artik
Sağol canım ilgin için çok değerli bilgiler vermişsin. Dahiliyeye gittim son 3 aylık sekerim iyi çıktı. Aslinda 28. Haftaya kadar iyi gidiyordum. Kendi drum diyet önerdi. Onu yapiyorum ara ara ölçüm yapıyorum evde bazen çok güzel cikiyor bazen çok yüksek neyle alakalı diye benimde kafamı kurcalıyor. Yediklerimi görsen gün boyu nasıl ayakta duruyorsun dersin bu sekilde. Olmazsa birde randevu alip dediğin bölüme gideyim. Umarım çok gec kalmamışımdır.Bu arada ben kilolu biri değilim hamilelikte bile su aya kadar totalde 5kg aldım. Bebekte çok kilolu degil hatta bir hafta geriden geliyor. Seker olanlarda bebeğin suyu çok olurmus bizimkisi normal. Dahiliyeci insilin başlayacak seviyede değil dedi dikkat et dedi sadece.sende nasıldi belirtti var mıydıCanım senin tokluk kan şekerlerin yüksek çıkıyor. Endokrine gidiyor musun bilmiyorum ama mutlaka gitmelisin. Benim ilk hamileligimde şeker çıkmıştı. Günde 4kez insulin kullanıyordum. O zaman çok kiloluydum. Sonra tekrar cesaret edemedim bir hamilelikte daha. Kızım şimdi 9.5 yaşında.bu arada ben yaklaşık 40 kilo verdim. Şeker hastalığından kurtuldum. Şimdi tekrar cesaretimi toplayıp hamile kaldım. Şekerim gayet iyi gidiyordu. Şeker yükleme de çok az yüksek çıktı. Diyetle düzeltelim dedi endokrin doktoru. Düzeldi de. Ama sürekli takipteyim. 1 haftadır sadece açlık kan şekerlerim yüksek çıkıyor. O da 100 filan ama bu açlık kan şekerini düzeltmek için gece insulinine başladık. Şimdi daha iyi. Yüksek şeker bebek için tehlikeli. Bebek bu yüksek şeker için çok insulin salgılıyor. Doğduğunda da vücudunda bu kadar şeker olmadığı için insulin fazla geliyor ve şekeri düşüyor. Işte bu çok tehlikeli.
Uzun yazdım kusura bakma ama çeken biri olarak uyarmak istedim. Korkutmakta istemem dikkat ettikten sonra birşey olmaz inşaallah. Ama insulin gerekebilir size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?