2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
50 mg yükleme 24. Haftamda 158 çıkmıştı canım. Aynen arada bir kaçamak yapabiliriz.
Benim de 50 de 148 cikmisti doktor cok onemsemedi. Baska doktor 100 luk yaptir dedi bende pismanim yaptirmadigima. Bakalim simdi arada azar azar yiyerek cokta kasmadan ama dikkatli olaraktan devam edicem hamilelige ama dogumdan sonra Allah ne verdiyse tabi.

Kızlar benim yüzümde isirik gibi seyler cikti kv onlar kahverengi lekeye donusecek hamilelikte olur diyor. Bu nedir gercekten böyle birsey var mi ne yapmam lazım piskolojimi bozdu kadin öyle dedide

Ben cok anlamam seker değerlerinden ama cok sevindim seker olmamasina insallah diger arkadaslarin ki de duzene biner dikkat et yine de ama tabikii kendini ödüllendir hakettin :)

Ilk gebeligimde bende de olmuştu tenim kararmıştı hatta dogumdan sonra geçiyor ama
Ne bileyim gecmiyor dedi kv içime kurt düştü birde kaşınıyor suratim
Doğumdan sonra geçer canm sıkıntı yapma sakın. Hamilelikte hormonlarımız çok değişiyor
Gecer isallah kafama takıldı. Cildiyeye mi gitsek diye düşünüyorum
Kızlar aksam tokluk 135 cikti aclik baya düşük cikti sizce iyimi 135 tatli yemedimde düşüyo demekki ya
iyi canım gayet beninde 132 çıktı ama ben uçlarda besleniyorum. Ondan olabilir normale dönmesi
A biz 2019a giriyoruz 29olsun o zaman bende siparis verir gibi Allahim ya
Güzel olur canımtarihleride uyumlu sonuçta sezeryan olacak varsın gününü belirle ne olacak ki

Kizlar bugun waffledan 1 saat sonra ölçtum sekerimi 125 cikti. Bu arada bugun e bebekten alisverisimi yaptim molfix aldim vatsonda gratiste indirim vardi. Baya alisveris yaptim sanrim puset disinda tum eksiklerim bitti. Bebegin kiyafetlerini yıkadım ütüledim hastane cantasini yapmaya basladim. Bugun alttan vuran sancim oldu ondan tirsmadim degil her seyim tam olsun da ne olur ne olmaz sanki bu sipa erken gelecek gibime geliyor.

Oo maşallah canım waffle sonrası çok iyi çıkmış. Demek ki sende 100 mg yükletseydin seninde temiz çıkacaktı. Ne güzel hazırlıklarınıda bitirmişsin maşallah. Vakitli saatli gelsin kuzucuk

Oo maşallah canım waffle sonrası çok iyi çıkmış. Demek ki sende 100 mg yükletseydin seninde temiz çıkacaktı. Ne güzel hazırlıklarınıda bitirmişsin maşallah. Vakitli saatli gelsin kuzucuk
Sagol cnm insallah tüm kuzucuklar zamaninda saglikli gelsinler.ama cok fazla tatli yeme istegim var niye bilmiyorum ilk gebeligimde hic tatlidan hoşlanmıyordum hep eksi yiyordum. Sen ne yaptin kaynanan ne yapiyor baristi mi.seninle

Şükür canm şu an iyiyim sadece bebek aşağı indi gibi geliyor
Bence dogum şeklini aldi canim bugun benim ki de bi garipti ne yaptı hic anlamadim o kadar dondu dolandı asagi baski yaptı biraz agridi ama sancı diyemedim ben sancı gibi değildi sanki donmeden kaynaklanan bi agri olabilir belki

Uclarda besleniyom derken az yedim bende doymadim ahh eski ben ne yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…