- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #25.021
Öyle cok bir şeyde yememissin ama bir kac gün takip et belki atlatırsın1 YUMURTA DOMATES KAŞAR PEYNİRİ 2 DİLİM TAM TAHILLI EKMEK AÇIK ÇAY İÇTİM AZCIK ZORMUŞ ŞEKER
inşallah ya atlatırım hayırlısıylaÖyle cok bir şeyde yememissin ama bir kac gün takip et belki atlatırsın
En kötüsü trafik zatençalışıyorum canım çok sağol birde izmirde grev var simdi sabah aksam trafik rezalet durumda. yollarda mahvoldum
cnım tam bu haftada benim de oldu. Perşembe nstye girdim ama sancı çıkmadı. Sen yinede bi doktora görün canım.Kızlar çok fenayım sancılarım var yalancı büyük ihtimal ama mahvoldum yaaa hâlâ ara ara yokluyor erken değil mi oğlumda son haftalarda gece oluyordu geçiyordu sadece. Erken gelmez dimi bu kız ? Korkuyorum
Canım işallah gelmez erkenden takip et 1-2 saat gecmezse dr git mutlaka gercegini yalancısıni nasıl anladınKızlar çok fenayım sancılarım var yalancı büyük ihtimal ama mahvoldum yaaa hâlâ ara ara yokluyor erken değil mi oğlumda son haftalarda gece oluyordu geçiyordu sadece. Erken gelmez dimi bu kız ? Korkuyorum
Canm geçen hafta iki sefer nst ye girdim o zaman hiç ağrılarım yoktu ama sancı çıktı iki sefer Dr iki haftada bir gel dedi ama tahlil sonucunda bile nst ye sokuyor.acil e gitsem mi yoksa cuma kontrol um var beklesem micnım tam bu haftada benim de oldu. Perşembe nstye girdim ama sancı çıkmadı. Sen yinede bi doktora görün canım.
Canm 40 dk oldu azalarak geliyor yoksa yazamazdım ilk başlarda midem bulandı.gerçeği belden giriyor kasığa vuruyor bu direk kasıktan geldi onun gibi dayanılmaz ama azaldı şu an sadece ayağa kalkamıyorum aksilik bugün ağdaya gidicektim haftaiçi çalışıyorum diye erteledim bugüneCanım işallah gelmez erkenden takip et 1-2 saat gecmezse dr git mutlaka gercegini yalancısıni nasıl anladın
Canım ben kadar sürede geliyor takip et eğer hareket edince azalıyor veya geçiyorsa yalancı sancıdır ama geçmiyorsa bi doktora git derimKızlar çok fenayım sancılarım var yalancı büyük ihtimal ama mahvoldum yaaa hâlâ ara ara yokluyor erken değil mi oğlumda son haftalarda gece oluyordu geçiyordu sadece. Erken gelmez dimi bu kız ? Korkuyorum
hadi güzel haberler ver bize kuzum iyi bi endokrin doktorunun kontrol etmesi iyi olucak durum netleşince ona gore davranırsın sürekli stres çok yordu seniKızlar ben bugün endokrine geldim. Başka bir doktora. Dedim hocam ben artık çok stres oluyorum şeker ölç ölç psikoloji. Bozuldu. Bu işe kesin bir çözüm getirelim benim şekerim var mı yok mu :) o da dedi ki sen sadece 50 mg yükletmişsin ben sana diyabetsin diyemem 100 mg yüklemeden. Kesin sonuç için bu şart. Bende kararttım gözümü yaptırdım eşimde çok ısrar etti yaptır diye. Bide dedi ki eğer sana kesin teşhisle gestasyonel diyabet tanısı konulmadıysa şekerin 180 çıksada sorun değil. Ama diyabet tanısı konduysa o zaman 140 altında olması önemli. Birde dedi olup olmadığını anlyalım ki ona göre insüline gerek var mı bakalım dedi. Bu haftalsrda yüklemenin bir zararı olur mu dedim hayır tabiki dedi. Hatta daha iyi bebek iyice olgunlaştı dedi. İçtim içeceği bekliyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Dua edin temiz çıksın biraz olsun rahatlayayım
aklıma gelmedi değil yiyip yememekte kararsız kaldım beyaz peynir yoktu onu yedim oda etkiledi sanırm aslında yaz yedim ama bakalım. sen ne yaptın kaç saatin kaldı
hadi güzel haberler ver bize kuzum iyi bi endokrin doktorunun kontrol etmesi iyi olucak durum netleşince ona gore davranırsın sürekli stres çok yordu seni
Sancım yok çok şükürCanım o süt değilmiş. Ama gelmesi çok normalmiş :) Geçmiş olsun bu arada yok değilmi şimdi sancın.
Canm birden dakikada bir gelmeye başladı aşağı birden baskı yaptı ilk başta korktum ama şimdi azaldı yalancı olduğunu anladım ama çok şiddetliydi eşimin rengi attıCanım ben kadar sürede geliyor takip et eğer hareket edince azalıyor veya geçiyorsa yalancı sancıdır ama geçmiyorsa bi doktora git derim
hayırlı sonuç al inşallah canım çok iyi yaptın ama ne varsa belli olsun önlemi önceden alınır5 dk sonra son kanı vericem canım. Heyecan ve merakla bekliyorum:)
doktorun erken doğar filan bişe dedimi çok erken değilmi sancılar içinCanm birden dakikada bir gelmeye başladı aşağı birden baskı yaptı ilk başta korktum ama şimdi azaldı yalancı olduğunu anladım ama çok şiddetliydi eşimin rengi attışu an yatıyorum şükür azaldı sızı gibi geliyor sadece
Yok canm demedi 32 haftalık çalışabilir raporunu sorunsuz verdi yoksa vermezdi bence.nst de tereddüt etti ama yalancı sancı dedidoktorun erken doğar filan bişe dedimi çok erken değilmi sancılar için
ben iyi ki 100 lük yaptırmışım dedim o stresten kurtuldum meğersem şekerim yokmuşKızlar ben bugün endokrine geldim. Başka bir doktora. Dedim hocam ben artık çok stres oluyorum şeker ölç ölç psikoloji. Bozuldu. Bu işe kesin bir çözüm getirelim benim şekerim var mı yok mu :) o da dedi ki sen sadece 50 mg yükletmişsin ben sana diyabetsin diyemem 100 mg yüklemeden. Kesin sonuç için bu şart. Bende kararttım gözümü yaptırdım eşimde çok ısrar etti yaptır diye. Bide dedi ki eğer sana kesin teşhisle gestasyonel diyabet tanısı konulmadıysa şekerin 180 çıksada sorun değil. Ama diyabet tanısı konduysa o zaman 140 altında olması önemli. Birde dedi olup olmadığını anlyalım ki ona göre insüline gerek var mı bakalım dedi. Bu haftalsrda yüklemenin bir zararı olur mu dedim hayır tabiki dedi. Hatta daha iyi bebek iyice olgunlaştı dedi. İçtim içeceği bekliyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Dua edin temiz çıksın biraz olsun rahatlayayım
Ayy canım sonucun temiz cikacak inşallah sende bu stresden kurtulursunKızlar ben bugün endokrine geldim. Başka bir doktora. Dedim hocam ben artık çok stres oluyorum şeker ölç ölç psikoloji. Bozuldu. Bu işe kesin bir çözüm getirelim benim şekerim var mı yok mu :) o da dedi ki sen sadece 50 mg yükletmişsin ben sana diyabetsin diyemem 100 mg yüklemeden. Kesin sonuç için bu şart. Bende kararttım gözümü yaptırdım eşimde çok ısrar etti yaptır diye. Bide dedi ki eğer sana kesin teşhisle gestasyonel diyabet tanısı konulmadıysa şekerin 180 çıksada sorun değil. Ama diyabet tanısı konduysa o zaman 140 altında olması önemli. Birde dedi olup olmadığını anlyalım ki ona göre insüline gerek var mı bakalım dedi. Bu haftalsrda yüklemenin bir zararı olur mu dedim hayır tabiki dedi. Hatta daha iyi bebek iyice olgunlaştı dedi. İçtim içeceği bekliyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Dua edin temiz çıksın biraz olsun rahatlayayım
Canim dr a git bence bende de oyleydi şiddetli sancı ile gittim sn az 15 sn kaliyodu meğer idrar yolu enfeksiyonum ciddi imiş git bi test falan yaptir nst ye girKızlar çok fenayım sancılarım var yalancı büyük ihtimal ama mahvoldum yaaa hâlâ ara ara yokluyor erken değil mi oğlumda son haftalarda gece oluyordu geçiyordu sadece. Erken gelmez dimi bu kız ? Korkuyorum
Cok iyi yapmış siñ canim bi an once sonucu ogren yaz burayaAynen öyle kuzum. Bu stresle 8 hafta daha geçirmek istemedim en azından belirsizlik içinde yaşamaktansa sonuç neyse ona göre davranalım.
Canm daha geçen hafta idrar testi yaptı temiz çıktı.Ayy canım sonucun temiz cikacak inşallah sende bu stresden kurtulursun
Canim dr a git bence bende de oyleydi şiddetli sancı ile gittim sn az 15 sn kaliyodu meğer idrar yolu enfeksiyonum ciddi imiş git bi test falan yaptir nst ye gir
Cok iyi yapmış siñ canim bi an once sonucu ogren yaz buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?