2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar çok fenayım sancılarım var yalancı büyük ihtimal ama mahvoldum yaaa hâlâ ara ara yokluyor erken değil mi oğlumda son haftalarda gece oluyordu geçiyordu sadece. Erken gelmez dimi bu kız ? Korkuyorum
cnım tam bu haftada benim de oldu. Perşembe nstye girdim ama sancı çıkmadı. Sen yinede bi doktora görün canım.

Kızlar çok fenayım sancılarım var yalancı büyük ihtimal ama mahvoldum yaaa hâlâ ara ara yokluyor erken değil mi oğlumda son haftalarda gece oluyordu geçiyordu sadece. Erken gelmez dimi bu kız ? Korkuyorum
Canım işallah gelmez erkenden takip et 1-2 saat gecmezse dr git mutlaka gercegini yalancısıni nasıl anladın

cnım tam bu haftada benim de oldu. Perşembe nstye girdim ama sancı çıkmadı. Sen yinede bi doktora görün canım.
Canm geçen hafta iki sefer nst ye girdim o zaman hiç ağrılarım yoktu ama sancı çıktı iki sefer Dr iki haftada bir gel dedi ama tahlil sonucunda bile nst ye sokuyor.acil e gitsem mi yoksa cuma kontrol um var beklesem mi

Canım işallah gelmez erkenden takip et 1-2 saat gecmezse dr git mutlaka gercegini yalancısıni nasıl anladın
Canm 40 dk oldu azalarak geliyor yoksa yazamazdım ilk başlarda midem bulandı.gerçeği belden giriyor kasığa vuruyor bu direk kasıktan geldi onun gibi dayanılmaz ama azaldı şu an sadece ayağa kalkamıyorum aksilik bugün ağdaya gidicektim haftaiçi çalışıyorum diye erteledim bugüne

Canım ben kadar sürede geliyor takip et eğer hareket edince azalıyor veya geçiyorsa yalancı sancıdır ama geçmiyorsa bi doktora git derim

hadi güzel haberler ver bize kuzum iyi bi endokrin doktorunun kontrol etmesi iyi olucak durum netleşince ona gore davranırsın sürekli stres çok yordu seni

hadi güzel haberler ver bize kuzum iyi bi endokrin doktorunun kontrol etmesi iyi olucak durum netleşince ona gore davranırsın sürekli stres çok yordu seni

Aynen öyle kuzum. Bu stresle 8 hafta daha geçirmek istemedim en azından belirsizlik içinde yaşamaktansa sonuç neyse ona göre davranalım.

Canım o süt değilmiş. Ama gelmesi çok normalmiş :) Geçmiş olsun bu arada yok değilmi şimdi sancın.
Sancım yok çok şükür
Bebeğim için kilosuna az dedi ayın başında 10gün sonra tekrar gittim yine az dedi şimdi ne durumda onu bilmiyorum. 10 gün önce 1500gr dedi
Yiyorum da aslında ama niye olur anlamadım

Canım ben kadar sürede geliyor takip et eğer hareket edince azalıyor veya geçiyorsa yalancı sancıdır ama geçmiyorsa bi doktora git derim
Canm birden dakikada bir gelmeye başladı aşağı birden baskı yaptı ilk başta korktum ama şimdi azaldı yalancı olduğunu anladım ama çok şiddetliydi eşimin rengi attı şu an yatıyorum şükür azaldı sızı gibi geliyor sadece

doktorun erken doğar filan bişe dedimi çok erken değilmi sancılar için

ben iyi ki 100 lük yaptırmışım dedim o stresten kurtuldum meğersem şekerim yokmuş

Ayy canım sonucun temiz cikacak inşallah sende bu stresden kurtulursun

Canim dr a git bence bende de oyleydi şiddetli sancı ile gittim sn az 15 sn kaliyodu meğer idrar yolu enfeksiyonum ciddi imiş git bi test falan yaptir nst ye gir
Aynen öyle kuzum. Bu stresle 8 hafta daha geçirmek istemedim en azından belirsizlik içinde yaşamaktansa sonuç neyse ona göre davranalım.
Cok iyi yapmış siñ canim bi an once sonucu ogren yaz buraya

Canm daha geçen hafta idrar testi yaptı temiz çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…