- 12 Haziran 2018
- 155
- 252
- 33
- 41
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #25.041
Canım edişelenecek bir durum değil. Ben 175 mg kullNIYORUM :)İlacı hergn aynı saatte ve kahvaltıdan 1 saat önce almaya çalış ona dikkat edersen hemen düzelir.
çokkkkk sevindim canım ya dikkat ederek yersin artık :)CAnlar sonuçlarım şu şekilde;
Açlık :82
1. Saat: 158.3
2. Saat :125.9
3. Saat : 103.4
Doktor şeker yok dedi. Çok şükür. Ama ben yinede diyete devam edicem çok kilo almak iyi bir şey değil:) stresten kurtulmuş oldum. Şimdi sıkı diyet yapmama gerek kalmadı dimi arada yiyebilirim bir şeyler ? Y Yslysl U Umutherzamanozalaz V volveron white_chocolate_mocha @Hirosum ve kardesi jeya Kuzeyguneyy B Bal-sincap
Seninki hazırlık yapıyor yalandan tabi biraz sizi korkutmuş canımCanm birden dakikada bir gelmeye başladı aşağı birden baskı yaptı ilk başta korktum ama şimdi azaldı yalancı olduğunu anladım ama çok şiddetliydi eşimin rengi attışu an yatıyorum şükür azaldı sızı gibi geliyor sadece
Gözün aydın canım bazı şeylere dikkat ettiğin sürece bir şey olacağını sanmıyorum içini ferah tut :))CAnlar sonuçlarım şu şekilde;
Doktor şeker yok dedi. Çok şükür. Ama ben yinede diyete devam edicem çok kilo almak iyi bir şey değil:) stresten kurtulmuş oldum. Şimdi sıkı diyet yapmama gerek kalmadı dimi arada yiyebilirim bir şeyler ? Y Yslysl U Umutherzamanozalaz V volveron white_chocolate_mocha @Hirosum ve kardesi jeya Kuzeyguneyy B Bal-sincap
çokkkkk sevindim canım ya dikkat ederek yersin artık :)
Seninki hazırlık yapıyor yalandan tabi biraz sizi korkutmuş canım
Gözün aydın canım bazı şeylere dikkat ettiğin sürece bir şey olacağını sanmıyorum içini ferah tut :))
Evet canm hazırlık yapıyor zaten bu hamileliğim hiç ilki gibi sakin geçmedi hep bi ekşınSeninki hazırlık yapıyor yalandan tabi biraz sizi korkutmuş canım
Gözün aydın canım bazı şeylere dikkat ettiğin sürece bir şey olacağını sanmıyorum içini ferah tut :))
gözün aydın ne güzel çıkmış sonuçların dikkat etsen bile artık stres yapmazsınCAnlar sonuçlarım şu şekilde;
inşallah canım yaSağılasın canım sende diyetle kontrol altına alıcaksın inşallah eminim.
Hamileliğimin ilk aylarında çok oluyordu şimdi pek olmuyor çok zor oluyor ama ayak yanması inşallah bi çözüm bulabilirsin canım
Bende hamilelikten öncede olurdu.hamilelikte daha da arttı. Ben yatmadan önce ayaklarıma bi 5 dak.soğuk su tutuyorum .damarlarımı genişletiyor ne onun ferahlığı ile uykuya dalıyorum
Gözün aydın canim cok sevindim kendini kasma artık yemek konusunda zaten cok da salmazsin biliyorum az kaldı zatenCAnlar sonuçlarım şu şekilde;
50 yuklemede kac çıkmıştı canm sekerin? oh kurtuldun gene dikkatli ol ama az da olsa ye bence bir sey olmaz mesela waffle yeCAnlar sonuçlarım şu şekilde;
Ay canım gecer işallah,neyse haftaya gidiverirsin yapacak birsey yok iyi olda senCanm 40 dk oldu azalarak geliyor yoksa yazamazdım ilk başlarda midem bulandı.gerçeği belden giriyor kasığa vuruyor bu direk kasıktan geldi onun gibi dayanılmaz ama azaldı şu an sadece ayağa kalkamıyorum aksilik bugün ağdaya gidicektim haftaiçi çalışıyorum diye erteledim bugüne
hadi geçmiş olsun kuzum bi nefes almışsındır. Artik sıkı diyete gerek yok yine sağlıklı beslenme odaklı ol ama arada kaçamak yaparsınCAnlar sonuçlarım şu şekilde;
Canım eminim aynı ruh hali hepimizde var. Sahsen senle ben kv yaninda olunca ister istemez bir tık daha fazla batıyor bazı şeylerde. Ayaklarını falan sıcak tut canım,hastalık zamanı zaten birde hasta olmaGece hiç uyuyamadım kızlar. Sizin duygu durumunuz nasıl? Bir şey olsa alınıyorum karşımda ki beni anlamayınca daha çok ağlıyorum . Sürekli birine sıkıntımı anlatırken hamileyim ya hassasım, duygusallığım üzerimde desem de yine de bana trip atılıyor . Gece ağlarken uyuya kalmışım şimdi kasığıma ağrı giriyor ve baş ağrısı çekiyorum sanırım üşüttüm.
Oh oh süper canım kendiminmiş gibi sevindim inanki degerlerini görünceCAnlar sonuçlarım şu şekilde;
140in alti iyi canım tokluk için güzel geliyor degerlerin isallah düzelir sende derin bi nefes alırsınkızlar şimdide açlık 73 yemekten 1 saat sonrada 130 çıktı düzelcek sanki ara ögünde bi mandalina bi kaşık yoğurtta yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?