2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım edişelenecek bir durum değil. Ben 175 mg kullNIYORUM :)İlacı hergn aynı saatte ve kahvaltıdan 1 saat önce almaya çalış ona dikkat edersen hemen düzelir.

Başta baya bi endişe ettim canım internetteki saçma bilgileri okuyunca ama şimdi hormon takviyesi olarak düşünüyorum. Her gün aynı saatte almaya dikkat ediyorum hatta kahvaltıdan 2 saat önce filan alıyorum. Bugün 16.00da dahiliyede randevum var, bakalım kaça yükseltecek. Bebişlere sıkıntı olacak bir durum olmasın da az kaldı zaten içeceğiz artık..

çokkkkk sevindim canım ya dikkat ederek yersin artık :)

Seninki hazırlık yapıyor yalandan tabi biraz sizi korkutmuş canım

Gözün aydın canım bazı şeylere dikkat ettiğin sürece bir şey olacağını sanmıyorum içini ferah tut :))

gözün aydın ne güzel çıkmış sonuçların dikkat etsen bile artık stres yapmazsın

Gözün aydın canim cok sevindim kendini kasma artık yemek konusunda zaten cok da salmazsin biliyorum az kaldı zaten

Gece hiç uyuyamadım kızlar. Sizin duygu durumunuz nasıl? Bir şey olsa alınıyorum karşımda ki beni anlamayınca daha çok ağlıyorum . Sürekli birine sıkıntımı anlatırken hamileyim ya hassasım, duygusallığım üzerimde desem de yine de bana trip atılıyor . Gece ağlarken uyuya kalmışım şimdi kasığıma ağrı giriyor ve baş ağrısı çekiyorum sanırım üşüttüm.

50 yuklemede kac çıkmıştı canm sekerin? oh kurtuldun gene dikkatli ol ama az da olsa ye bence bir sey olmaz mesela waffle ye

Ay canım gecer işallah,neyse haftaya gidiverirsin yapacak birsey yok iyi olda sen

hadi geçmiş olsun kuzum bi nefes almışsındır. Artik sıkı diyete gerek yok yine sağlıklı beslenme odaklı ol ama arada kaçamak yaparsın

Canım eminim aynı ruh hali hepimizde var. Sahsen senle ben kv yaninda olunca ister istemez bir tık daha fazla batıyor bazı şeylerde. Ayaklarını falan sıcak tut canım,hastalık zamanı zaten birde hasta olma

Oh oh süper canım kendiminmiş gibi sevindim inanki degerlerini görünceSağlıklı gene beslen ama en azında canın birşey istediği zaman yiyebilirsin. Bence bu aksam bir ödülü hakettin diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…