2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Normalde kac cikiyo tokluk insulin ignesi oluyomusun

Sagol cnm insallah tüm kuzucuklar zamaninda saglikli gelsinler.ama cok fazla tatli yeme istegim var niye bilmiyorum ilk gebeligimde hic tatlidan hoşlanmıyordum hep eksi yiyordum. Sen ne yaptin kaynanan ne yapiyor baristi mi.seninle

Her hamilelik farklı oluyormuş :) kayınvalidem barıştı o güdnen bir gün sonra yıkadım onu barıştık:) dün kızına gitti yarın gelecek. Cumaya kadar bende sonra diğer kızına gidicek doğuma yakın gelicek bida.

Kızlar benim yüzümde isirik gibi seyler cikti kv onlar kahverengi lekeye donusecek hamilelikte olur diyor. Bu nedir gercekten böyle birsey var mi ne yapmam lazım piskolojimi bozdu kadin öyle dedide
Gebelik lekesi olabilir KV hakli olabilir canim benim ilk gebelikte bi iki tane olmustu çil gibi Allah tan cok belli degil bunda da bisey olmadi henüz

aynen canım bakalim dah hayirlisi♥

Oh masallah iyisin bu aralar canım. Afiyet olsun:)) hazırlıkların bittiyse listeni bizimlede paylas canım benim daha çok eksiğim var birde bebege kac parca kıyafet aldın malum sen tecrübesin

Sen ne guzel bir gelinsin yaa masallah kalbin temiz belli aslinda en guzelini yapıyorsun Allah katında sen kazaniyosun

Hadi ya baya yüzümun büyük kismi yanaklar burun ve dudak ustude öyle cildiyeye gitsem mi aceba ise yarar mi ki
Koca kari lafı denir belki ama soylemis.olmak icin yazayim bende cok fena olmustu 2 ton esmerlesmistim hatta is dustu falan diyenler olmustu sonra dogum sancı..basladiginda halam saçımla yüzümü sıvamıştı oyle inanırlarmış bende hic ses etmedim yani sacimi yuzume sürmüştü inanırmisin dogum sonrasi tenim bebek teni gibiydi arkadaslarim yuzune napiyosun hangi cildiyeye gidiyosun diye sorup durmuştu hep belki de dogum.sonrasi kendiliğinden gecicekti bilemiyorum

Benim kim sürecek saçımı yüzümeay isallah geçicidir. Valla sinirlerim bozuldu iyice. Nemlide tutuyorum bol bol ama demekki olacağı varEşime dedim bugün bu oglan beni defolu etti bir yüzümde sıkıntı olmamasi eksikti o da oldu tam oldu

Normalde kac cikiyo tokluk insulin ignesi oluyomusun
Valla cnm cok degisiyor bazen 110 bazen 140 bir kere 156 cikmisti o gun cok stresli bir gun yasamistim. Stres beni daha cok etkiliyor pirincte öyle. Insulin kullanmiyorum cnm doktor zaten gebelik sekeri var demedi dikkat et sınırda dedi

Iyi cnm.aranizin duzelmesi iyi olmus daha az stres demek daha az şeker normal tansiyon mutlu bebek demek. Allah daim etsin agzinizin tadi bozulmasin insallah

Oh masallah iyisin bu aralar canım. Afiyet olsun:)) hazırlıkların bittiyse listeni bizimlede paylas canım benim daha çok eksiğim var birde bebege kac parca kıyafet aldın malum sen tecrübesin
Valla cnm 10lu hastane cikisi bir tane aldim 5 li 3 tane aldim. Zibinlar alt üstler baya var. Battaniye gene oglumdan kalma 4 5 adet var. Corap aldim yelek var 3 adet. Banyo icin tas kova küvet tirnak makasi file aldim. Bebek bezi kendime ped bir pijama takimi bir gecelik terlik tac aldim. Agiz bezleri aldim cam biberon emzik var. Bornoz bile aldim bebegime. Ama hastane valizine cok sey koymucam ev hastaneye yakin zaten acil bir ihtiyaç olursa esim gidip alir diye dusunuyorum.

Umarım senin bu iyi niyetin karşılık bulur da hep iyi anlaşırsınız sende benim gibisin ne kadar kizsanda gene iyilik yapıyorsun. Benimki gene safa yatıp laf söylüyor ben yaranamadım. Artık seste çıkarmıyorum.

iyimis canım asagi yukari bende kiyafet olarak benzer adette almıştım yeter mi diye tereddüt ediyorum da belki çiftçili badiyle alt alabilirim ilave gerisi yeter isallah kış günü kurutmak problem olur diye korkuyorum

iyimis canım asagi yukari bende kiyafet olarak benzer adette almıştım yeter mi diye tereddüt ediyorum da belki çiftçili badiyle alt alabilirim ilave gerisi yeter isallah kış günü kurutmak problem olur diye korkuyorum
Valla canm zaten 2 ayda buyucekler fazla almak bence gereksiz masraf gibi geliyor..ben artik yenidogan ya da 1-3 ay almam alirsam.6 ay alirim beden olarak. Sag salim.kucagimiza alalim da gene zaten eksik olursa netten.bile siparis veririz bugun o kadar masraf oldu ki puset ocak maasina kaldi.artik. 5bine bebek arabasi vardi ya valla inanamadim..

Öyle canım gercekten bebek ürünleri cok pahalı. Sanki otomatik araba satıyorlar bazı seyler gerçekten çok üst segment. Aynen netten bile alınır dediğin gibi. Bizde hrp parca parca aldık çoğu şeyi tek seferde yetisecek gibi değil gercekten. Sağlıkla gelsinlerde bazı seyleride eksik olsun ne yapalım canım zamanla hallolur hersey. Biz araba bile almadık puseti bir arkadas vermişti,onu kullanacagiz nasilsa 7-8 ay anca kullanılıyormuş. 40i çıktıktan sonra bakarız arabaya diye düşünüyoruz. Ama kanguru daha ağır basıyor bebek doğduktan sonra karar veririz herhalde

Evet cnm bizde yaza dogru alıcaz bebek arabasini simdilik puset alicaz. Kanguru var zaten oglumdan kalan araba koltugu da var. Bebek arabasi da vardi aslinda vermistim birine. Dediğin gibi yeterki saglikli olsunlar eksikleri olsun hic önemli degil hallolur insallah zamanla. Korse bile alamadim kendime ya ilk zamanlar bezle saricam göbeğimi sonra alirim dikişler biraz iyilesince korse. Her sey zamanla valla kredi kartina cok yuklenmek istemiyorum daha 6binlik bir dogumum var

Bence dogum şeklini aldi canim bugun benim ki de bi garipti ne yaptı hic anlamadim o kadar dondu dolandı asagi baski yaptı biraz agridi ama sancı diyemedim ben sancı gibi değildi sanki donmeden kaynaklanan bi agri olabilir belki
Yok canm daha önce suni sancı çeken biri olarak ağrılıydı.benim bebiş 28 inci haftada dönmüştü en son geçen hafta gittiğimde yine başı aşağıdaydı bu sefer yerleşti galiba yürüyüşüm bile değişti kasıklarım çok sert çok daha sık idrara çıkmaya başladım.öyle dönme ağrısı değildi canm anlıcağın.hep korktum erken doğumdan çünkü bu gebelikte düşük tehlikem vardı neyden korkarsan o peşini bırakmıyor onu anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…