- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #25.501
Geçmiş olsun canim bisey olmaz korkma ama tabiki sor doktoruna icin rahat etsin ısırdı sandim da tirnaklamis yaramazSağolun kızlar. Tetanoz yaptırmıştım. Kuduz olduğunu hiç sanmıyorum kedinin, okul bahçesinde sürekli, çocuklar falan seviyor ama işte benim başıma gelecek varmışDoktoruma yazcam şimdi bakalım ne diyecek.
Geçmiş olsun, inş bi sıkıntı yoktur, kedi okulun oralarda dolanıyorsa bi kaç gün takip et bakalım kuduz falan var mı diye. Yoksa bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama.Kızlar sabah sabah başıma bela aradım valla ölcem sinirimden.
Okula girerken öğrenciler bahçede kedi seviyordu, ben de çok severim kedileri. Az seveyim dedim kafasından, patisini bir savurdu, elimin üstünü sağlam yırttı
3 tırnak izi bir tane de güzel yaram oldu. Anında kanamaya başladı zaten. Hemen sabunla yıkadım, kolonya döktüm üstüne falan ama içim rahatsız biraz. Fotoğrafını çektim doktoruma yollicam saat 10 olsun diye bekliyorum. Toksoplazmadan ziyade kuduzdan korkuyorum. Canım sıkıldı ya.
Bakalım doktor ne diyecek. Bugün zaten gidecektim boğazım için doktora, hazır gitmişken aşı neyim gerekiyorsa yaptırayım bari.
Dertsiz başına dert aramak böyle oluyor işte
Siz siz olun sokak kedilerinden uzak durun, benim gibi başınıza iş açmayın.
Eczaneye gıdıcem bakalım ölçülüyorsa ölçtürücem tansıyonumda normalde hamile degılken 11 8 di şimdi 9 5 yada 9 6 çıkıyorHiç bir sıkıntın yok canım şekerle alâkalı. Hiç aklına bile getirme.Kendinş rahatsız hissediyorsan tansiyonuna bak birde
BENİMDE HEP DÜŞÜK ÇIKIYO SORUN DEĞİL DEDİ DOKTOR YÜKSEK ÇIKARSA PROBLEM DEDİEczaneye gıdıcem bakalım ölçülüyorsa ölçtürücem tansıyonumda normalde hamile degılken 11 8 di şimdi 9 5 yada 9 6 çıkıyor
38 bitti canım kız ağlıyor artık bekle bekle bir şey olduğu da yok stres oldu iyiceStrese girmeyin biraz titiz galiba dr gözlem altında tutmak istemiştir. Kaç haftalık kuzenin canım
Stresten mi ağlıyor canım. Belki bugün çıkarır dr moralini aman yüksek tutsun belki eve gitse orda daha çok düşünüp kafaya takacak. İyi düşünün iyi olur işallah38 bitti canım kız ağlıyor artık bekle bekle bir şey olduğu da yok stres oldu iyice
arkadaşlar yatak hususunda yardımlarınızı rica ediyorum.. kim nereden nasıl bir karyola aldı? ( illa karyola değil anne yanı park yatak beşik vb alanlar için de soruyorum)
en önemlisi de aldığınız karyola/ park yatak / anne yanı vb içine koyduğunuz yatağı nereden nasıl özellikte bir şey aldınız?
Hayirli.olsun canim gule.güle kullanin anne yani besikler herzaman daha kullanisli oluyor resmi varsa yukleyebilir misin bende besik.arayisindayim park yatak mi anne yani mi.alsam karar veremedim dahaOdası için Çilek mobilyadan büyüyen yatak ve iki kapılı gardrobunu aldık. Anne yanı için (sonradan da çok işime yarayacağını düşünerek ) e bebekten kraft 70-120 sallanabilen park yatak aldık. İçinin yataklarını aynı yerlerden aldık, normal özellikte yatak aldık. Normal derken bir de şu aralar organik sünger bambu kumaş yataklar modaymış, neredeyse iki katı fiyatı vardı ama bence çok gereksiz.
olabilir canım sonuçta o da şeker. Benimde açlık 88 tokluğu ölçünce yazarım
ÇOK ŞÜKÜR CANIM HEP BÖYLE GÜZEL GEÇSE İNŞALLAH BENİM SABAH AÇLIK YÜKSEK AMA YATokluk 136 çıktı canım bugün gayet iyi ikimizinde
Sağolun kızlar. Tetanoz yaptırmıştım. Kuduz olduğunu hiç sanmıyorum kedinin, okul bahçesinde sürekli, çocuklar falan seviyor ama işte benim başıma gelecek varmışDoktoruma yazcam şimdi bakalım ne diyecek.
Çok değil ama canım o da düzelir zamanla işallahÇOK ŞÜKÜR CANIM HEP BÖYLE GÜZEL GEÇSE İNŞALLAH BENİM SABAH AÇLIK YÜKSEK AMA YA
Canım bunu aldım anne yanı olarak kullanmak için. İstersen sallanabiliyor, istersen sabitliyorsun. Kapanınca da küçücük oluyor. Bir yere yatılı gidince de yanıma alırım diye düşündüm. Anne yanı beşik bana alma dedi çocuğu olan arkadaşlarım, hem çok pahalı hem çok kısa zaman kullanabiliyorsun dediler.Hayirli.olsun canim gule.güle kullanin anne yani besikler herzaman daha kullanisli oluyor resmi varsa yukleyebilir misin bende besik.arayisindayim park yatak mi anne yani mi.alsam karar veremedim daha
CANIM ben uzaktan seviyorum kedileri benden uzak olsun da onlar yuzunden kasıntı cok cektım yaklaşmadıgım halde
Ben kedi sevmem üniversitedeyken benzer birşey başıma gelmişti o günden beri kedilere yaklaşmıyorum. Dişlerini geçirmediyse hiç birşey olmaz canım strese girme. Bir dahada yaklaşmazsın benim gibi kediye köpeğe
Geçmiş olsun canim bisey olmaz korkma ama tabiki sor doktoruna icin rahat etsin ısırdı sandim da tirnaklamis yaramaz
Geçmiş olsun, inş bi sıkıntı yoktur, kedi okulun oralarda dolanıyorsa bi kaç gün takip et bakalım kuduz falan var mı diye. Yoksa bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama.
@engteacher86 canım çok geçmiş olsun nerden çıktı o kedicik şimdineyse üzülme güvenle iğnelerini yaparsın. Bildiğim kadarıyla kanadığı için iğne şart oluyo. Geçen gün yeğenimide tırmaladı doktor kanadığı için 5 doz iğne yapıcaz demiş. Ama en iyi doktorun bilir tabi.
Geçmiş olsun canım, olacağı varmış. Kedi dişiyse bebişi hissetmiştir belki. Hamileyken hayvanlar farklı tepkiler verebiliyor. Benim de bildiğim tırnaktan bir şey olmuyor ama sen aşını ol da garanti olsun.
@engteacher86 ay canım sorma ya 1 cm açıklıkla dünden beri hastanede kız dedim bu çocuk gelmez eve git diye çünkü açılması ilerlemiyor düzenli sancısı da yok suyu da gelmemiş boşuna bekliyorsunuz dedim bir de doktorda göndermemiş eve kanaması olduğu için ama çok az bir kanaması olmuş bence nişan belirtisiydi gerçi haftası da tam dolmamış bebeğin geleceği yok yani anlamadım ne olacak böyle doktor bizim kuzen hariç 4 kişiye suni vermiş bizimkini bekletmiş sana veremem demiş hayır veremiyorsun haftasına da var suyu da gelmemiş açılması da ilerlemiyor düzenli sancısı da yok bırakta eve gitsin bari dimi valla dünden beri bende stres oldum burada
Mantıklı olanda zaten eve göndermek neden tuttuğunu bende anlamadım şu an@engteacher86 ay canım sorma ya 1 cm açıklıkla dünden beri hastanede kız dedim bu çocuk gelmez eve git diye çünkü açılması ilerlemiyor düzenli sancısı da yok suyu da gelmemiş boşuna bekliyorsunuz dedim bir de doktorda göndermemiş eve kanaması olduğu için ama çok az bir kanaması olmuş bence nişan belirtisiydi gerçi haftası da tam dolmamış bebeğin geleceği yok yani anlamadım ne olacak böyle doktor bizim kuzen hariç 4 kişiye suni vermiş bizimkini bekletmiş sana veremem demiş hayır veremiyorsun haftasına da var suyu da gelmemiş açılması da ilerlemiyor düzenli sancısı da yok bırakta eve gitsin bari dimi valla dünden beri bende stres oldum burada
Tekrar hayirli olsun canim gule.gule kullan ben de bu hafta sonu cikip gezicem insallahCanım bunu aldım anne yanı olarak kullanmak için. İstersen sallanabiliyor, istersen sabitliyorsun. Kapanınca da küçücük oluyor. Bir yere yatılı gidince de yanıma alırım diye düşündüm. Anne yanı beşik bana alma dedi çocuğu olan arkadaşlarım, hem çok pahalı hem çok kısa zaman kullanabiliyorsun dediler.
Kraft Calipso Elite Dönenceli Oyun Parkı 70X120 Cm
Eki Görüntüle 2218659
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?