2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Geçmiş olsun canim bisey olmaz korkma ama tabiki sor doktoruna icin rahat etsin ısırdı sandim da tirnaklamis yaramaz

Geçmiş olsun, inş bi sıkıntı yoktur, kedi okulun oralarda dolanıyorsa bi kaç gün takip et bakalım kuduz falan var mı diye. Yoksa bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama.

Hiç bir sıkıntın yok canım şekerle alâkalı. Hiç aklına bile getirme.Kendinş rahatsız hissediyorsan tansiyonuna bak birde
Eczaneye gıdıcem bakalım ölçülüyorsa ölçtürücem tansıyonumda normalde hamile degılken 11 8 di şimdi 9 5 yada 9 6 çıkıyor

@engteacher86 canım çok geçmiş olsun nerden çıktı o kedicik şimdi neyse üzülme güvenle iğnelerini yaparsın. Bildiğim kadarıyla kanadığı için iğne şart oluyo. Geçen gün yeğenimide tırmaladı doktor kanadığı için 5 doz iğne yapıcaz demiş. Ama en iyi doktorun bilir tabi.

Odası için Çilek mobilyadan büyüyen yatak ve iki kapılı gardrobunu aldık. Anne yanı için (sonradan da çok işime yarayacağını düşünerek ) e bebekten kraft 70-120 sallanabilen park yatak aldık. İçinin yataklarını aynı yerlerden aldık, normal özellikte yatak aldık. Normal derken bir de şu aralar organik sünger bambu kumaş yataklar modaymış, neredeyse iki katı fiyatı vardı ama bence çok gereksiz.

Kızlar bugun e bebekde anne bebek çantaları indirimde almak isteyen olursa bilginiz olsun
@engteacher86 canim cok gecmiş olsun olacaği varmış demekki
Kuzeyguneyy canim kuzenin hast. Stresden daha kotu olmustur keske.eve gidip evde çekse sancilarini bildigim duydugum kadariyla herkes oyle yapıyor insallah kolay bi dogum olur Allah yardımcısı olsun

J Joon biz tayinciyiz 1-2 yıl içinde de tayin çıkma durumumuz var o yüzden oda yapmadık. Ben kraft calipso elite 70*120 park yatak aldım. İçinin yatağınıda kraft yataş ortopedik park yatak aldım. Beşik indirmdeydi 730 tlye aldık. Yatakta 350 tl idi.

Hayirli.olsun canim gule.güle kullanin anne yani besikler herzaman daha kullanisli oluyor resmi varsa yukleyebilir misin bende besik.arayisindayim park yatak mi anne yani mi.alsam karar veremedim daha

Geçmiş olsun canım, olacağı varmış. Kedi dişiyse bebişi hissetmiştir belki. Hamileyken hayvanlar farklı tepkiler verebiliyor. Benim de bildiğim tırnaktan bir şey olmuyor ama sen aşını ol da garanti olsun.

Hayirli.olsun canim gule.güle kullanin anne yani besikler herzaman daha kullanisli oluyor resmi varsa yukleyebilir misin bende besik.arayisindayim park yatak mi anne yani mi.alsam karar veremedim daha
Canım bunu aldım anne yanı olarak kullanmak için. İstersen sallanabiliyor, istersen sabitliyorsun. Kapanınca da küçücük oluyor. Bir yere yatılı gidince de yanıma alırım diye düşündüm. Anne yanı beşik bana alma dedi çocuğu olan arkadaşlarım, hem çok pahalı hem çok kısa zaman kullanabiliyorsun dediler.

Kraft Calipso Elite Dönenceli Oyun Parkı 70X120 Cm

CANIM ben uzaktan seviyorum kedileri benden uzak olsun da onlar yuzunden kasıntı cok cektım yaklaşmadıgım halde

Geçmiş olsun canim bisey olmaz korkma ama tabiki sor doktoruna icin rahat etsin ısırdı sandim da tirnaklamis yaramaz

Geçmiş olsun, inş bi sıkıntı yoktur, kedi okulun oralarda dolanıyorsa bi kaç gün takip et bakalım kuduz falan var mı diye. Yoksa bi sıkıntı olacağını sanmıyorum ama.

Ay sağolun kızlar ya valla sabah sabah arandım resmen.
Doktoruma sordum daha cevap vermedi. Hastaneye gitcem 1 saat sonra o zaman yaptırırım aşı gerekiyorsa. Ben kedi köpek severim, korkmam, tırmaladı diye de uzak durmam ama hamile olunca başka oluyor işte.
Çocukları seferber ettim zaten, 1 hafta 10 gün dedim gözetleyin kediciği, yaşar da kudurmazsa ne ala :)

Her şeyi anladım da doğumu başlamamış kadını niye hala hastanede tutarlar o kısmı aklım almadı. Allah yardımcısı olsun.

Mantıklı olanda zaten eve göndermek neden tuttuğunu bende anlamadım şu an

Tekrar hayirli olsun canim gule.gule kullan ben de bu hafta sonu cikip gezicem insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…