- 23 Ağustos 2012
- 14.880
- 39.376
- 798
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #25.661
Karlaaaar altından günaydın herkese 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa kimi etiketlemisim valla uyku sersemiyim her gun gece uykularim yok. Evet ilkokul öğretmeniyim canm benim cocuklar Allahtan anlayisli öğretmenim siz oturun hamilesiniz tahtaya yazi yazmayin siz söyleyin biz yazariz diyorlar. Bazi çocuklar evde annesine öğretmenimizi uzersek sekeri cikar demis. Gel gorki hepsi de hasta ya hasta hasta okula geliyorlar suan öksürük korosu var sinifta resmen. Hastalik kapmamam imkansiz gibi. Ortaokul konusunda haklisin canm arkadaşlarım var hepsi yaka silkiyor.Canım sen bunu bana yazdın sanırım ama yanlış kişiyi etiketlemişsin
İlkokulda mı çalışıyorsun sen?
Bugün okulda çocuklara 'siz sadece yüksek sese saygı duyuyorsunuz, sesi çıkmayan hasta ve hamile öğretmeniniz yorulmasın diye sessiz duramayacak kadar merhametinizi yitirmişsiniz' dedim 8. Sınıflarıma
Etkisi ne oldu dersen 0. Biz ne ara bu hale geldik ben aradaki dönemi kaçırdım
İnan okulun son haftaları diye tahammül ediyorum. Bu 2 hafta sınavlar var sonra da karne haftası zaten. Yoğun ders işlenen döneme denk gelseydi son haftalarım, dayanabilir miydim emin değilim.
Kiz valla benimde oyle idi daha onceden 2 3 hafta ileri iken gecen gün 1 hafta ileri oldu. Demek sekerden degil cok şükür ya. Masallah bebisine de. Seker sonucunu bekliyoruz.Günaydın güzel annelerbiz kontrolden çıktık nst sırası bekliyoruz. 44 cm 2100 gram olmuşuz bugün tam 31+0’ız. Korktuğum gibi göbek çevresi 10-12 gün ileriden gitmiyor. Sadece 1 hafta ileride o da normal zaten. Baba anne iri olunca doktor şekerle alakası yok 1 hafta ileriliğin dedi. Nst’yide çekildim ama doktor olmamış meyve suyu iç bir daha çekil dedi. Şimdi tekrar giricem. Bizden haberler böyle :) bu arada sabah tost yedim 1. Saat cihazda 112 çıktı bakalım labaratuvarda kaç çıkıcak . Cihazı denemiş olucam.
Canm perine 37 haftadan önce yapılmıyor zeytin yağ ile yapılabiliyor. arkadaşın mesajını bulamadım o yüzden sana yazdımperine masajı falan diyorlar ama normal doğum yapan arkadaşlar yardımcı olsun canm benim 2 tane planlı sezeryanım var normal doğum hakkında tek bildiğim nette okuduklarım
Günaydın canm maşallah biz 32+0 da 1800 kg boyda 41 di seninki yapılı bi bebiş olacak demekkiGünaydın güzel annelerbiz kontrolden çıktık nst sırası bekliyoruz. 44 cm 2100 gram olmuşuz bugün tam 31+0’ız. Korktuğum gibi göbek çevresi 10-12 gün ileriden gitmiyor. Sadece 1 hafta ileride o da normal zaten. Baba anne iri olunca doktor şekerle alakası yok 1 hafta ileriliğin dedi. Nst’yide çekildim ama doktor olmamış meyve suyu iç bir daha çekil dedi. Şimdi tekrar giricem. Bizden haberler böyle :) bu arada sabah tost yedim 1. Saat cihazda 112 çıktı bakalım labaratuvarda kaç çıkıcak . Cihazı denemiş olucam.
Çok geçmiş olsun canm Dr yanlış bile bakmış olabilir hemen üzülme üstelik 1 hafta geri ileri çok çok normalGunaydin kizlar, uzun suredir ne okuyabiliyorum ne de yazabiliyorum, bir girdim ki 800 kusur mesaj birikmis, okuyamadim tabiki, insaallah herkes iyidir. Ben cok hastayim, oksurugum vardi 3 haftadir, bir kac gundur de bulantu kusma istahsizlik halsizlik vucut agrisi basladi, perisan oldum. Neyse ki bugun kar tatili oldu da okula gitmeyecegim.
Dun de muayane oldum bebisin gelisimi 1 hafta geride cikti, doktorum cok anlamli degil 1 haftalik gerilik dedi, ama ana yuregi tabi uzuldum icten ice, hep 1 hafta 10 gun ilerde cikiyordu, sanirim hastalik sureci yavrumu da etkiledi, bobregi de 8mm cikti, bobrekteki buyume artik ust sinirdaymis, ama yine takip edicez yapicak birseyimiz yok dedi doktor. Benden haberler boyle, insaallah su gibi gecsin gunler haftalar da saglikla ve zamaninda kucagimiza alalim bebislerimizi.
Hastaliktan cnm o geri gitmesi simdi iyilesince sen gene ileri gitmeye baslar emin ol. Gecmis olsun bu arada izne çıktın miGunaydin kizlar, uzun suredir ne okuyabiliyorum ne de yazabiliyorum, bir girdim ki 800 kusur mesaj birikmis, okuyamadim tabiki, insaallah herkes iyidir. Ben cok hastayim, oksurugum vardi 3 haftadir, bir kac gundur de bulantu kusma istahsizlik halsizlik vucut agrisi basladi, perisan oldum. Neyse ki bugun kar tatili oldu da okula gitmeyecegim.
Dun de muayane oldum bebisin gelisimi 1 hafta geride cikti, doktorum cok anlamli degil 1 haftalik gerilik dedi, ama ana yuregi tabi uzuldum icten ice, hep 1 hafta 10 gun ilerde cikiyordu, sanirim hastalik sureci yavrumu da etkiledi, bobregi de 8mm cikti, bobrekteki buyume artik ust sinirdaymis, ama yine takip edicez yapicak birseyimiz yok dedi doktor. Benden haberler boyle, insaallah su gibi gecsin gunler haftalar da saglikla ve zamaninda kucagimiza alalim bebislerimizi.
Canm perine 37 haftadan önce yapılmıyor zeytin yağ ile yapılabiliyor. arkadaşın mesajını bulamadım o yüzden sana yazdım
Kiz valla benimde oyle idi daha onceden 2 3 hafta ileri iken gecen gün 1 hafta ileri oldu. Demek sekerden degil cok şükür ya. Masallah bebisine de. Seker sonucunu bekliyoruz.
Bende o 3 aylık sekeri saglik ocaginda olcturcem merak ediyorum. Kesinlikle seninki stres ye ic artik rahat rahat tabiki sarelle yeme gene deCANIM labaratuvarda 111 çıktı benim cihaz birebir doğru ölçüyo demek ki. Ama 3 aylık şeker ortalamasına baktırdım o çok normal çıktı. Ben karar verdim benimki tamamen stresten.
Kani düşüp sarılık olana kadar bir saat emmesin canim her gün ağlayarak hastaneye gittim geldim hergun acaba bugun verirlermi çocuğumu die dieBizde diğerlerin de hastane çantasına hurma ve zemzem koymuştuk ilk ağzına o sürülürmüş diye benim 2 numaraya nekadar verdiler bilmiyorum geldik ki bebe beni emmek istemiyor hemşirede kızmıştı kv de me çocuğun şekerini tamamlatmışsınız tabi emmez diyeBide ilk doğduğunda kulağına ilk Allah dememi söylemişlerdi yine diyebilirim.inşalllah.
Senin dediğin gibi şeker vermektense bi kaç kaşık kadar hurma suyu vermek daha mantıklı
Maşallah kuzucuga :)Günaydın güzel annelerbiz kontrolden çıktık nst sırası bekliyoruz. 44 cm 2100 gram olmuşuz bugün tam 31+0’ız. Korktuğum gibi göbek çevresi 10-12 gün ileriden gitmiyor. Sadece 1 hafta ileride o da normal zaten. Baba anne iri olunca doktor şekerle alakası yok 1 hafta ileriliğin dedi. Nst’yide çekildim ama doktor olmamış meyve suyu iç bir daha çekil dedi. Şimdi tekrar giricem. Bizden haberler böyle :) bu arada sabah tost yedim 1. Saat cihazda 112 çıktı bakalım labaratuvarda kaç çıkıcak . Cihazı denemiş olucam.
Günaydın canım.Oy maşallah canım prensese büyümüş annesiGünaydın güzel annelerbiz kontrolden çıktık nst sırası bekliyoruz. 44 cm 2100 gram olmuşuz bugün tam 31+0’ız. Korktuğum gibi göbek çevresi 10-12 gün ileriden gitmiyor. Sadece 1 hafta ileride o da normal zaten. Baba anne iri olunca doktor şekerle alakası yok 1 hafta ileriliğin dedi. Nst’yide çekildim ama doktor olmamış meyve suyu iç bir daha çekil dedi. Şimdi tekrar giricem. Bizden haberler böyle :) bu arada sabah tost yedim 1. Saat cihazda 112 çıktı bakalım labaratuvarda kaç çıkıcak . Cihazı denemiş olucam.
Aslında burda bi çok kişi yazdı ebebek de indirim var diye ama sana denk gelmedi galibaHadi ya daha iyiymis kacirdim onu o zaman tesekkur ederim canim
günaydın görünce yazmak istedim, benim doktorum erken gelsen de ayarlarız dedi. işyeri tam 32+0da istiyormuş, onu söyleyince yaralarız dedi. umarım cevap vermekte gecikmedimKızlar merhaba nasılsınız ben çarşamba gunu kontrole gitcem 31+2 oluyorum çalışabılir raporu alsam bi sorun olmaz heralde
iyiyizz canım çok sükür:)Bende diyordum bu kız nerelerde,çok geçmiş olsun canım. Besenemediğinden 1 hafta gerilik olmuştuR annesi. Bu arada böbrek genişlemesi bizimkide 7mm di geçen ay. Benimkide 12mm doğuma kadar takip doğumdan sonra bakılacakmış beBeğinkine. Benşmkini gebeliğe bağladılar yatış pozisyonuna dikkat ediyorum saglıkla gelsin kuzularımız işallahGunaydin kizlar, uzun suredir ne okuyabiliyorum ne de yazabiliyorum, bir girdim ki 800 kusur mesaj birikmis, okuyamadim tabiki, insaallah herkes iyidir. Ben cok hastayim, oksurugum vardi 3 haftadir, bir kac gundur de bulantu kusma istahsizlik halsizlik vucut agrisi basladi, perisan oldum. Neyse ki bugun kar tatili oldu da okula gitmeyecegim.
O zaman stresten kaçınacaksıN. Yarından sonranra streste gidiyor evdenCANIM labaratuvarda 111 çıktı benim cihaz birebir doğru ölçüyo demek ki. Ama 3 aylık şeker ortalamasına baktırdım o çok normal çıktı. Ben karar verdim benimki tamamen stresten.