- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #25.781
Diyetine de devam et canım bizde öyleyiz bak haftalardır. kullanmadan drna sordugun iyi olmusBaslamicam canim ya doktoruma devam baska doktora gitmicem
AY CANIM CEKTİ BU HURMAYI BENIMmedine hurmasinin tazesi canım bunu ben cok severim banada dediler süt yapar acayip bu diye
canım istedi benimde:)))ayy kız kardeşim tunustan getirmişti bundan çok lezzetli bişey
Attigima pisman oldum simdi herkes aserdi hurma varsa yiyin nefsinizi koreltin bari kötü hissettim simdi kendimiAY CANIM CEKTİ BU HURMAYI BENIM
Canm Estağfurullah benimde ilk gebelikte inan hiç bilgim yoktu bunda araştırdımO kadar bilgisizim yani @Pearlaqua sen arkadaşın dediğini yap cnm
Canm Dr da kafadan öyle hesaplıyor takılma bence boy kilo tam değil zaten değişken. Normal de iki hafta sonra çağırması lazım benim Dr um sıkı sıkı tembihledi 2 hafta sonra gel diye.Kızlar bebegim iyi olsunda mınyonda olabılır ama fl ölçumunu 7 çarpınca boy ölçumu oluyormus bende fl 58,88x7=41,21 cıkıyor benım doktor neden 38 dedı ona takıldı kafam ben mı yanlıs hesaplıyorum acaba bide 1 ay sonra kontrol verdı gene bu benım doktor artık 15 gunde bır çağırmaz mı acaba nebılım kafam karıştı kızlar
Insallqh canm basta gercekten zor sonra zaten kendileri yolu buluyorBenim de goguslerimde gorunurde yara yoktu, ama canim o kadar cok aciyordu ki 6 ay tepine tepine emzirdim nerdeyse, bazen o kadar dayanilmaz oluyordu ki bebegi alip duvara firlatasim geliyodu acidan. Sonra bir hemsire yardimci oldu, dedi ki canin acimayana kadar memeni biraktirip tekrar tuttur, eger dogru sekilde tutmazsa canin yanar, usenmeden her emzirmede 15-20 kez bazen biraktirip geri tutturdum, ta ki emerken canim acimayana kadar, meger bebegin memeyi kavramasiyla ilgiliymis. Bebek buyudukce guclendikce de zaten kendi tutmayi ogreniyor. Bu arada kizimi 27 ay emzirdim, cevre baskisi olunca kestim sonra sutten, ama cok uzuldum o donemde, oysaki basta emzirmek cok igrenc birseymis, hic alisamicakmisim gibi geliyordu, halbuki cok buyulu bir bagmis anne bebek arasinda, insaallah bunda da nasib olur.
Evet ben bunu hic yemedim bu nerden bulunur canm tam olarak pazarda var midirmedine hurmasinin tazesi canım bunu ben cok severim banada dediler süt yapar acayip bu diye
Ay inşalah derdim kimseyi kınamak değiş kesinlikle ama olan buAyy evet bir de tablet basinda yedirme var demi cocuk.ne yedigini bilmiyor valla yemek yeme konusunun.biraz da genetik olduğunu düşünüyorum bir de buyuk komusmak istemiyorum bende oglumda tlf tablet basinda yemek yedirmeye calisiyodum o kadar caresiz olunuyo ki insan her yolu denemek istiyor kadinin biri mesaj atmiş dr a 3 gun cocuguna yemek vermemis 3 gun cocukda yememiş psikolojik olarak zitlasmislar diyor insallah biz de gerek kalmaz canim yaa
Bi daha ki sefere inşallah :)Gidemedim canim burda okudumda netten de alisveris yapmadigim icin kaldi oyle malesef
Eylülde başlamayı düşünüom cnm tekrardan,senin müdür iyiymiş canım bizimki son hafta bebekle gelin demez hayattaSeminerde de bebekle gideriz canm ne yapalim hatta okulun son haftasi ogrenci gelmiyor bebekle gelebilirsin dedi mudur erken birakir hatta beni öğrenci olmadigi icin. Eylul de ne yapmayi dusunuyorsun izne mi cikican bebege kim bakicak
yok canim pazarda yoktur. Haci seylerinin satıldığı hurma vs olan dükkanlardan çarşıdan bulabilirsin.Evet ben bunu hic yemedim bu nerden bulunur canm tam olarak pazarda var midir
Evet ya sagolsun cok iyi bir insan hamilelikte de cok yardimci oldu hic görev vermedi bana gezilere göndermedi. Hayırlısı olsun hakkimizda insallahEylülde başlamayı düşünüom cnm tekrardan,senin müdür iyiymiş canım bizimki son hafta bebekle gelin demez hayatta
Anladim canm ocak ayinda artik süt yapan yiyecek stoklayım dolaba simdi sekerimi ölçtüm 120 cikti 2.kanla olcmeye başladığımdan beri sekerim hic yuksek cikmadi cok garip.yok canim pazarda yoktur. Haci seylerinin satıldığı hurma vs olan dükkanlardan çarşıdan bulabilirsin.
benim 3.canm ama normla doğum olmadı sancıdır su gelmesidir nişandır bunları hiç yaşamadım ilkte sezeryan olacağı belliydi nst ye bağlandım doğum sancılarıymış bende tık yoktu sezeryana alındım :)Canm Estağfurullah benimde ilk gebelikte inan hiç bilgim yoktu bunda araştırdım
Stokla tabi canım bol bol:)) ay ne güzel sekerin normal çıkması. Keske benimde hep normal ciksa ama değişken oluyor bayaAnladim canm ocak ayinda artik süt yapan yiyecek stoklayım dolaba simdi sekerimi ölçtüm 120 cikti 2.kanla olcmeye başladığımdan beri sekerim hic yuksek cikmadi cok garip.
Canım çekmedi ama acaba bunu yiyince sütüm olucak mi diye heveslendim bian ayy sütüm bazen fişkirirdi sızlardı göğsüm o anki mutlulugumu anlatamam Rabbim sütümüzü bol bol etsinyok canim pazarda yoktur. Haci seylerinin satıldığı hurma vs olan dükkanlardan çarşıdan bulabilirsin.
16 hafta saydım canım :)nasıl hesaplanıyor kiAnladım canım. Ara ara yükselme normal, şekeri olmayan insanlarda da oluyordur zaten de biz ölçmediğimiz için öğrenmiyoruz sadece. Kv stresi yükseltiyor seni şekeri. Cuma geçsin bak nasıl kendine geleceksin
Aman sorma yaDertsiz başıma dert aldım. Testi neyim var mı ki bu kuduzun? Aklıma takıldı ya illa kesinleştircem bir şey olmadığını.
Ara ara kasılma bende de oluyor (ilk kızımdan deneyim sonucu biliyorum kasılma olduğunu). O an nst'ye bağlansam çıkar yani ama doktora gidince denk gelecek mi bilmem. Benim bu ara kasılmanın yanında karnımın alt bölgesine sancı giriyor. Bebiş aşağıya iniyor olabilir diyorum artık. Daha erken ama
1 fincan Türk kahvesinde 60-70 mg kafein var canım. Hamilenin günlük sınırı 200 mg. Korkma hiç. Çok düşük bir oran o. Ben çarpıntıyı doğumdan sonra yaşamıştım ilkinde. Bunda da hamileyken olmadı henüz.
Canım 16 hafta derken nasıl hesapladın doğum iznini?
Maşallah canım haberlerin ne güzel.
Sen Ocak annesisin zaten, 36. haftana girmişsin, normal bu sonuçlar.
Anladim canm ocak ayinda artik süt yapan yiyecek stoklayım dolaba simdi sekerimi ölçtüm 120 cikti 2.kanla olcmeye başladığımdan beri sekerim hic yuksek cikmadi cok garip.
Bilmiyorum ama öyle deniyor canım. İşallah bol bol olurda sütlerimiz kuzucuklar beslenirrCanım çekmedi ama acaba bunu yiyince sütüm olucak mi diye heveslendim bian ayy sütüm bazen fişkirirdi sızlardı göğsüm o anki mutlulugumu anlatamam Rabbim sütümüzü bol bol etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?