2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canm Dr da kafadan öyle hesaplıyor takılma bence boy kilo tam değil zaten değişken. Normal de iki hafta sonra çağırması lazım benim Dr um sıkı sıkı tembihledi 2 hafta sonra gel diye.

Insallqh canm basta gercekten zor sonra zaten kendileri yolu buluyor
Emzirirken o bakismalarimizi unutamam mucizevi bir sey.

Ay inşalah derdim kimseyi kınamak değiş kesinlikle ama olan bu

Seminerde de bebekle gideriz canm ne yapalim hatta okulun son haftasi ogrenci gelmiyor bebekle gelebilirsin dedi mudur erken birakir hatta beni öğrenci olmadigi icin. Eylul de ne yapmayi dusunuyorsun izne mi cikican bebege kim bakicak
Eylülde başlamayı düşünüom cnm tekrardan,senin müdür iyiymiş canım bizimki son hafta bebekle gelin demez hayatta

yok canim pazarda yoktur. Haci seylerinin satıldığı hurma vs olan dükkanlardan çarşıdan bulabilirsin.
Anladim canm ocak ayinda artik süt yapan yiyecek stoklayım dolaba simdi sekerimi ölçtüm 120 cikti 2.kanla olcmeye başladığımdan beri sekerim hic yuksek cikmadi cok garip.

Canm Estağfurullah benimde ilk gebelikte inan hiç bilgim yoktu bunda araştırdım
benim 3.canm ama normla doğum olmadı sancıdır su gelmesidir nişandır bunları hiç yaşamadım ilkte sezeryan olacağı belliydi nst ye bağlandım doğum sancılarıymış bende tık yoktu sezeryana alındım :)

Anladim canm ocak ayinda artik süt yapan yiyecek stoklayım dolaba simdi sekerimi ölçtüm 120 cikti 2.kanla olcmeye başladığımdan beri sekerim hic yuksek cikmadi cok garip.
Stokla tabi canım bol bol:)) ay ne güzel sekerin normal çıkması. Keske benimde hep normal ciksa ama değişken oluyor baya

yok canim pazarda yoktur. Haci seylerinin satıldığı hurma vs olan dükkanlardan çarşıdan bulabilirsin.
Canım çekmedi ama acaba bunu yiyince sütüm olucak mi diye heveslendim bian ayy sütüm bazen fişkirirdi sızlardı göğsüm o anki mutlulugumu anlatamam Rabbim sütümüzü bol bol etsin

16 hafta saydım canım :)nasıl hesaplanıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…