- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #25.761
Canım benim 1. Bile 38 de oldu subat 11 de görünüyor doğum oda 41. Haftaya geliyor ve ben hiccccc sanmıyorum beklesin o kadarolabilir canım 2.ler aceleci olabiliyorlar :))
Kizlar birde ne duydum biliyor musunuz sizle paylaşayım dedim süt kalitesini yagini artirmak icin et suyunu etiyle birlikte her gun yiyin diyorlar yiyenlerin bebekleri baya kilo almis 1 ayda cevremde bizzat sahit oldum. Birde arpa suyu boza yas hurma bunlarda cok getiriyormus. Yas hurmayı nerden bulabilirim acaba ??
Ben simdiden yagliyorum göbeği yaglarken uçlara da suruyorum nemli tutuyor doğuma yakinda lansinoh a baslarimAynen cnm ya benimde oyle ben oglumda hic krem surmemistim kendi sütümü sürüp acik birakmistim kurutmuştum. Simdi aldim krem iyi diyorlar ondan surmeye baslicam dogumdan 10 gün önce insallah faydasi olur. Sen kremi sürmeye dogumdan once mi baslamistin?
2-3 gündür gözümün önünden fıstıklı baklava gitmiyor. Yok canım 3 gündür sekerim iyi ilerliyor. Doğumdan sonraya saklıyorum kendimi:))Ay canım cok cekiyorsa 1-2 dılım ye kendını cok kısıtlama bnce
Pazarda var suan zamani yas hurmanin kurusu da ayni etkiyi yapmıyor muKizlar birde ne duydum biliyor musunuz sizle paylaşayım dedim süt kalitesini yagini artirmak icin et suyunu etiyle birlikte her gun yiyin diyorlar yiyenlerin bebekleri baya kilo almis 1 ayda cevremde bizzat sahit oldum. Birde arpa suyu boza yas hurma bunlarda cok getiriyormus. Yas hurmayı nerden bulabilirim acaba ??
U Umutherzaman Yas hurmayı bulabilirsin getiriyorlar hurma satanlar ben şahsen çok severim. Normalde severek tükettiğim birşey. Bulursan 1-2 kilo alip buzlukta muhafaza edebilirsin. Etiyle birlikte et suyu dedigini haftada 2kere yapıyorum. 1 kerede tavukla yapıyorum. Ama benim bebiş almiyor kilo. Bu ay belli olur nasıl kilo aldığıManavlarda vardır canım mevsimi geçmek üzere belkide geçti ama bulursan buzluğa stokla. Annemde dut kurutmuş yazın köyde ondan komposto yapıcakmış o da çok iyi geliyormuş. Tahin helvası, dereotu, bulgur pilavı, kuru hurma ve tabiki günde 4-4.5 litre su. Benimde bildiklerim bunlar.
Oww seninkiler erkenci bakalım benim oğlanın keyfi ne zaman gelmek isteyecek:))Canım benim 1. Bile 38 de oldu subat 11 de görünüyor doğum oda 41. Haftaya geliyor ve ben hiccccc sanmıyorum beklesin o kadar
Emzirirken et suyu kilo aldırıyormuş canm sütü kaliteli yapiyormus. Ben eti de hic sevmem suyunu corbaya koyup icerim anca. Ne zaman gidiyon doktora almistir bebisin bence kiloU Umutherzaman Yas hurmayı bulabilirsin getiriyorlar hurma satanlar ben şahsen çok severim. Normalde severek tükettiğim birşey. Bulursan 1-2 kilo alip buzlukta muhafaza edebilirsin. Etiyle birlikte et suyu dedigini haftada 2kere yapıyorum. 1 kerede tavukla yapıyorum. Ama benim bebiş almiyor kilo. Bu ay belli olur nasıl kilo aldığı
Yas hurma diye kocaman bir sey gördüm nette anlamadim gerçeği söylemem gerekirse normal hurma tipinde mi?U Umutherzaman Yas hurmayı bulabilirsin getiriyorlar hurma satanlar ben şahsen çok severim. Normalde severek tükettiğim birşey. Bulursan 1-2 kilo alip buzlukta muhafaza edebilirsin. Etiyle birlikte et suyu dedigini haftada 2kere yapıyorum. 1 kerede tavukla yapıyorum. Ama benim bebiş almiyor kilo. Bu ay belli olur nasıl kilo aldığı
Ya cnm kuru hurma biliyorumda yas hurma inan hic yemedim nette yazdim baktim kocaman seyler cikti ben normal hurma gibi saniyordumPazarda var suan zamani yas hurmanin kurusu da ayni etkiyi yapmıyor mu
Ya su gebelik gecsin Allah ne verdiyse yicem tatli olarak sirf süt icinManavlarda vardır canım mevsimi geçmek üzere belkide geçti ama bulursan buzluğa stokla. Annemde dut kurutmuş yazın köyde ondan komposto yapıcakmış o da çok iyi geliyormuş. Tahin helvası, dereotu, bulgur pilavı, kuru hurma ve tabiki günde 4-4.5 litre su. Benimde bildiklerim bunlar.
Yaş hurma metro marketlerde vardi galibaKizlar birde ne duydum biliyor musunuz sizle paylaşayım dedim süt kalitesini yagini artirmak icin et suyunu etiyle birlikte her gun yiyin diyorlar yiyenlerin bebekleri baya kilo almis 1 ayda cevremde bizzat sahit oldum. Birde arpa suyu boza yas hurma bunlarda cok getiriyormus. Yas hurmayı nerden bulabilirim acaba ??
Hadi ya valla onun acisi beni mahvetmisti yara yara emzir demisti kaynanam annem bana kiyamamisti emzirme bir iki gun mama verelim cok canin aciyor demisti ben gene iste annelik duygusu ile verdim oğlum emdikce agladim acıdan. Allah baska dert vermesin diyelim ya belki bu sefer olmaz Allah yardimcimiz olsun.
Bildigimiz hac hurmasinin yaşi diye anladim ben ama o metro da var ve cok nadir oluyo diger trabzon hurmasinin da mevsimi zagen heryerde var da biz dogum yaptigimizda olur mu bilmem trabzon hurmasinin da kurussunu satiyolar ama eminim oda etkilidir hacıserifden yemistim ben baya güzel biseydiYas hurma diye kocaman bir sey gördüm nette anlamadim gerçeği söylemem gerekirse normal hurma tipinde mi?
Canım ben de burdan gaza geleerek yarım waffle yapıp yedim.şeker sonucu 180 çıkmıştı ama senin değerler benimkinden herzaman az seyrediyordu.yap ye çok mıtlu olmuştu benim oğlan baya bitene kadar hareket etti zavallım devamlı ekşi yemekten çocuk ta öğğğğ demiş artık demekki.Kaşınıyorum cumartesi hazır kaynanamda yokken stres faktörü yokken bi wagfle denemesi yapmak istyorummm:))))
Baslamicam canim ya doktoruma devam baska doktora gitmicemYa evet simdi bende düşündüm degerlerimiz ayni dr.um sadece dikkat et gunde 1 kerede ölç demişti. Bence sen k.doğum drunu dinle başlama insilune
Devlet hastanesindeki endokrin igne verdi canim ama ilk gittim ozeldeki doktor bu sonuclara gore igne olursan sekerin cok duser tehlikeli dedi olursa sadce aksam vurulursun dedi o yuzden insulin suan yok 2 gun sonra gene gitcem dahiliciye bakalim ne olcak hayırlısıBende dün eşime ağladım 144 çıktı diye iğne versinler bana diye. Dedi sen delirdin mi bu değere iğne verilirse senin şekerin ne kdar düşer biliyor musun senin düşünce bebeğinde düşücek kafayı mı yedin sen dedi . Değerlerin çok yüksek değilse sende kadın doğumcunu dinle bencede. Ya da varsa endokrine git onlar daha iyiler bu konuda .ozalaz
hafyaya carsamba gidicem bir aksilik olmazsa babamizda gelirseEmzirirken et suyu kilo aldırıyormuş canm sütü kaliteli yapiyormus. Ben eti de hic sevmem suyunu corbaya koyup icerim anca. Ne zaman gidiyon doktora almistir bebisin bence kilo
medine hurmasinin tazesi canım bunu ben cok severim banada dediler süt yapar acayip bu diyeYas hurma diye kocaman bir sey gördüm nette anlamadim gerçeği söylemem gerekirse normal hurma tipinde mi?
ayy kız kardeşim tunustan getirmişti bundan çok lezzetli bişeymedine hurmasinin tazesi canım bunu ben cok severim banada dediler süt yapar acayip bu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?