2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Manavlarda vardır canım mevsimi geçmek üzere belkide geçti ama bulursan buzluğa stokla. Annemde dut kurutmuş yazın köyde ondan komposto yapıcakmış o da çok iyi geliyormuş. Tahin helvası, dereotu, bulgur pilavı, kuru hurma ve tabiki günde 4-4.5 litre su. Benimde bildiklerim bunlar.

Ben simdiden yagliyorum göbeği yaglarken uçlara da suruyorum nemli tutuyor doğuma yakinda lansinoh a baslarim

Pazarda var suan zamani yas hurmanin kurusu da ayni etkiyi yapmıyor mu

U Umutherzaman Yas hurmayı bulabilirsin getiriyorlar hurma satanlar ben şahsen çok severim. Normalde severek tükettiğim birşey. Bulursan 1-2 kilo alip buzlukta muhafaza edebilirsin. Etiyle birlikte et suyu dedigini haftada 2kere yapıyorum. 1 kerede tavukla yapıyorum. Ama benim bebiş almiyor kilo. Bu ay belli olur nasıl kilo aldığı

Emzirirken et suyu kilo aldırıyormuş canm sütü kaliteli yapiyormus. Ben eti de hic sevmem suyunu corbaya koyup icerim anca. Ne zaman gidiyon doktora almistir bebisin bence kilo

Yas hurma diye kocaman bir sey gördüm nette anlamadim gerçeği söylemem gerekirse normal hurma tipinde mi?

Ya su gebelik gecsin Allah ne verdiyse yicem tatli olarak sirf süt icin kaynana sekerine de koptum bence dogru tespit

Yaş hurma metro marketlerde vardi galiba

Benim de goguslerimde gorunurde yara yoktu, ama canim o kadar cok aciyordu ki 6 ay tepine tepine emzirdim nerdeyse, bazen o kadar dayanilmaz oluyordu ki bebegi alip duvara firlatasim geliyodu acidan. Sonra bir hemsire yardimci oldu, dedi ki canin acimayana kadar memeni biraktirip tekrar tuttur, eger dogru sekilde tutmazsa canin yanar, usenmeden her emzirmede 15-20 kez bazen biraktirip geri tutturdum, ta ki emerken canim acimayana kadar, meger bebegin memeyi kavramasiyla ilgiliymis. Bebek buyudukce guclendikce de zaten kendi tutmayi ogreniyor. Bu arada kizimi 27 ay emzirdim, cevre baskisi olunca kestim sonra sutten, ama cok uzuldum o donemde, oysaki basta emzirmek cok igrenc birseymis, hic alisamicakmisim gibi geliyordu, halbuki cok buyulu bir bagmis anne bebek arasinda, insaallah bunda da nasib olur.

Yas hurma diye kocaman bir sey gördüm nette anlamadim gerçeği söylemem gerekirse normal hurma tipinde mi?
Bildigimiz hac hurmasinin yaşi diye anladim ben ama o metro da var ve cok nadir oluyo diger trabzon hurmasinin da mevsimi zagen heryerde var da biz dogum yaptigimizda olur mu bilmem trabzon hurmasinin da kurussunu satiyolar ama eminim oda etkilidir hacıserifden yemistim ben baya güzel biseydi

Kaşınıyorum cumartesi hazır kaynanamda yokken stres faktörü yokken bi wagfle denemesi yapmak istyorummm:))))
Canım ben de burdan gaza geleerek yarım waffle yapıp yedim.şeker sonucu 180 çıkmıştı ama senin değerler benimkinden herzaman az seyrediyordu.yap ye çok mıtlu olmuştu benim oğlan baya bitene kadar hareket etti zavallım devamlı ekşi yemekten çocuk ta öğğğğ demiş artık demekki.

Devlet hastanesindeki endokrin igne verdi canim ama ilk gittim ozeldeki doktor bu sonuclara gore igne olursan sekerin cok duser tehlikeli dedi olursa sadce aksam vurulursun dedi o yuzden insulin suan yok 2 gun sonra gene gitcem dahiliciye bakalim ne olcak hayırlısı

medine hurmasinin tazesi canım bunu ben cok severim banada dediler süt yapar acayip bu diye

Eklentiler

• Screenshot_2018-12-26-17-34-39_1.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…