2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
ya ben bu sekerı unutmaya calısıyorum artık olcum yapmıcam dedım ama sen bunu yazdın içime bı korku saldın ben gene 3 günde bi ölçüm yapım

Kızlar günaydın. Kocam benim sinirimi çok bozmaya başladı, benim ilk hamileliğim, ikinci evliliğim, 38 yaşındayım hayatım boyunca çocuk istedim, anca ve 3. tüp bebek denememde oldu. Zaten tüp bebek döneminde de iğnelerimi ilaçlarımı işlemleri ara ara dalga geçer gibi konuşuyordu. Şimdi de hamilelikte aynı şeyi yapıyor. İlk zamanlarım çok sancılı geçti benim. Bıçak saplandı, belim çok ağrıdı. Progestan kullanıyorum diye sanırım çok akıntım oluyor, dün çamaşır toplarken tüm çamaşırım ıslanacak kadar ılık ılık sıvı aktı. Eve geldi hastaneye gittik. Kontrol edildi, bebiş baş aşağı dönmüş, çişimi kaçırmışım. Gene olunca söyledim, sonra dalga geçiyor, ağladım çok kırıldım ya. Şimdi mesaj atıyor seni seviyorum diye, dedim kırıyosun beni. Benim 8. çocuğum değil ki, ben sancı nasıl olur, su nasıl gelir bilmiyorum ki yahu. Endişe ediyorum niye dalga geçiyorsun. Bişey yok hayatım de, korkma de ne bilim destek ol işte. Gene dalga geçiyor ezik gibi. Ya bu erkekler ne kadar kötüler ya ne kadar anlayışsızlar ya... Ondan sonra çocuk oldu yok hanımın ilgisi azaldı, sevgisi azaldı, insanın içindeki duyguları bitiriyorlar resmen.

Umarım kendiside bebeğide sağlıklıdır. Keşke stres yapmamak elimizde olsada ya da stressiz bir ortamda olsakta strese girmesek. Gün geçmiyor ki yeni stres yapacak değişiklikler gelişiyor. Tam birşeye alışıyorum pat birsey daha

evet vardı doktor dıyet verdı 2-3 gunde bı ölçüm yap dedı bazen ıyı bazen yuksek cıkıyordu ama dun kontrole gıtıtm bebegım gelısımı ıyı o yızuden bende ölcumu bıraktım az az hersey yıyorum ben

Kızlar göğüs pedi olarak hangi marka ıyı sızce

Ben baya araştırdım canım ve Lansinoh'a karar verdim aldım. Yorumlara göre Lansinoh süt - göğüs işlerinde baya iyi :)
Ben 2' li elektrikli sağma makinesini, göğüs kremini, süt saklama poşetini ve göğüs pedini aldım.

ilk kızımın adı beliz 2. de beril olacak. erkek olsaydı ömer olacaktı. ölen erkek kardeşimin ismi..hemde ben ömer ve yusuf isimlerini seviyorum erkek çocuklarında.

Avalon80 canım sıkma canını inan erkekler bizi anlayamıyor bu süreçte. Zira bende kendimi tanıyamıyorum. O kadar alıngan sinirli agrasif ve kırılgan oldum ki. Eşim dün şaka yaptı normalde birlikte kahkaha atardık ama ben hüngür hüngür ağladım resmen odayı ayırıcaktım. Çok farklı tepkiler veriyorum. Demem o ki kabul edelim bizde biraz hormonlardan hassaslaştık. Takılmamaya çalış dicem ama olmayacak biliyorum. Ama hepsinin geçici olduğunu düşün çok az kaldı. Bende tüp bebek ile hamileyim. Bak neler çektik ne iğneler ne korkular. İnşallah sağlıkla hayırla kavuşunca çok güzel günler bizi bekliyor. Darlandıkça buraya yaz. Ama kendini yıpratma olur mu .

bende netleştiremedim hala,erkek olsa Eren,Çınar veya Yağız olabilirdi ama kız ismi çok zormuşBir ihtimal Aysima olabilir

Göğüs yarasından ve emzirememekten çok korktuğum için şimdiden aldım ben
Silverette aldım ama gümüş olduktan sonra diğer markalar da aynı işi görür bence. Aralık yada Ocak annelerinde de kullanmaya başlayan ve iyi ki almışım diyenler var. Ben faydası olacağını düşünüyorum. Ceyda Düvenci de bir videosunda memnun kaldığı ürünler içerisinde anlatmıştı. İşim bittikten sonra da 2. el olarak satarım nasılsa dedim aldım.

evet pahalı biraz, bende 2. el alamam herhalde ama alayım diye düşünüyorum, nereden aldın sen?

Günaydın cnm . Hiç üzülme o eşinin dengesizliği kusura bakma yazıyorum böyle ama. Sonuçta hamile olan bi eşe böyle davranmak kırıcı sözler söylemek hic hoş değil. İlk olduğu için tecrübesiziz. Tedirgin oluyoruz haliyle bir de tup bebek sürecinden geçmiş olmak...sen de umarsama söylediklerini lafını söyle cnm. Erkekler bazen söylediği sözün nereye gittiğini bilmiyor.

Canm üzme kendini de bebeğini de,biz zaten çok hassasız her erkek te anlayışlı olamayabiliyor napalım canları sağ olsun valla 1 ay önce öyle birşey söyledi ki eşim ben 2 gün ağladım sonra söyledim de söylemeseydim kırıldığımı hiç düşünmeyecekti o benim okadar hassaslaştığımı tahmin edemiyor ki :) şimdi de bebeğin kilo almamasının tek sorumlusu ben mişim gibi evde kıyameti görsen,yani keşke az anlayışlı olabilser ama var yani bizimde başımızda üzme kendini

evet pahalı biraz, bende 2. el alamam herhalde ama alayım diye düşünüyorum, nereden aldın sen?

Evet sıfırın fiyatı biraz tuzlu, iade seçeneği de olduğu için Tutumluanne.com 'dan 2. el aldım ben. Baya uzun süre temiz az kullanılmış kovaladım içime sinen bulunca aldım. Tertemiz pırıl pırıl zaten bir de gümüşe uygun şekilde güzelce temizlendikten sonra kullanılmayacak bir şey değil bence.

Valla canım içine kendi eşimi de katacağım için çok rahat şekilde söylicem, bütün erkeklerin bazen öküzlüğü tutuyor. Eşim de arada öyle düşüncesizlikler yapar ama konuşunca hatasını kabul eder gönlümü alır. Ben de zaten olur olmaz şeye surat yapmam ama yapınca da hiç çekilmem.
Hamileliğin etkisi ile biraz duygusal oluşumuzu hep hatırlamaları lazım ama işte diyorum ya. Öküzlük

Mutlu1anne

Sağol canım, bütün evlatlarımız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…