- 23 Ağustos 2012
- 14.884
- 39.384
- 798
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #25.941
Evet sıfırın fiyatı biraz tuzlu, iade seçeneği de olduğu için Tutumluanne.com 'dan 2. el aldım ben. Baya uzun süre temiz az kullanılmış kovaladım içime sinen bulunca aldım. Tertemiz pırıl pırıl zaten bir de gümüşe uygun şekilde güzelce temizlendikten sonra kullanılmayacak bir şey değil bence.
ben almayı düşünüyorum ama şöyle mayıs gibi falan alırım heralde,solomombaby yada momfortbaby i düşünüyorumhanımlar bir de kanguru almayı düşünenler var mı?
ilk kızımda alayım dedim alamadım bebiş büyüyünce de taşıyamam diye geç kalmış oldum, zaten neredeyse sadece ilk 5-6 ay kullanılıyor sonra ağırlaşınca çok zor.
evde iş yaparken bile atarım kanguruya, yürüyüşe falan çıkarım diye düşündüm ama marka model bilemiyorum, sling kullanımı çok zormuş onu biliyorum bi.
ben almayı düşünüyorum ama şöyle mayıs gibi falan alırım heralde,solomombaby yada momfortbaby i düşünüyorum
Ne güzel canım bulmuşsunuz, biz bi türlü karar veremedik, bebiş gelicek neredeyse :)) sağlıkla gelsinler inş.biz cinsiyetini öğrendiğimizden beri ismiyle sevip bahsediyoruz, ilk kızımda zorlanmıştık ama bunda az çok fikirlerimiz belliydi, hemen hayata geçirdik, sağlıkla gelsin miniklerimiz.
İkisi de çok güzel canım, sağlıklı mutlu ömürleri olsun inş. Biz karar veremedik bi türlü ya. Çınar var alternatifler arasında ama o kadar çok ki Çınar ismi de. Öğretmenim ben de okulda 4 çocuktan biri Çınar neredeyse :) Uygar ve Asil düşündük Asil'den de vazgeçtik. Fazla iddialı ve kasıntı gibi geldi sonradan. Velhasıl bi türlü karar veremiyoruz35. Haftadan günaydın
30. Hafta sonrası koşarak gidiyor. İzne çıkmama 19 gün kaldı. Şaka gibi
İlk kızımın adı Zeynep, ikincisi de kız Elif olacak kısmetse.
Erkek olsaydı Mustafa koyacaktık
Güzel isimler canım hem uyumlu da olmuş birbirine, adlarıyla yaşasınlar inş :))ilk kızımın adı beliz 2. de beril olacak. erkek olsaydı ömer olacaktı. ölen erkek kardeşimin ismi..hemde ben ömer ve yusuf isimlerini seviyorum erkek çocuklarında.
ÇOK DA YÜKSEK DEGIL BUKADAR DUSUNME BENCEAclık 91 tokluk 147
Çınar ben de düşünüyorum canım ama cok fazla var diye tereddüt ediyorum biraz. Bana da erkek ismi bulmak zormuş gibi geliyorbende netleştiremedim hala,erkek olsa Eren,Çınar veya Yağız olabilirdi ama kız ismi çok zormuşBir ihtimal Aysima olabilir
Ben bunu aldım kıZlar yenidoğan aparatıda var civilde günlük kampanya vardı hatta burayada yazmıştım 150 tl ye geldi bana
Ne güzel canım bulmuşsunuz, biz bi türlü karar veremedik, bebiş gelicek neredeyse :)) sağlıkla gelsinler inş.
Eşim de öyle diyor. Eski türklerde kişi kendi adını kazanırmış ya bırakalım adını bulsun, haketsin diyorrengi de fiyatı da çok güzel, güle güle kullanın inşallah, bende baktım şimdi tutumluanneye, alsam mı diye düşünüyorum, doğsa da öyle mi alsam acaba? sevmezse bi de şimdiden beklemeyim olmazsa.
hiç telaş yapma, doğunac bir anda sahipleniyor insan adından da emin oluyor insan.
O Kadar az yiyorum ki ona ragmen yüksek oldg. İçin ondan canım sıkılıyorÇOK DA YÜKSEK DEGIL BUKADAR DUSUNME BENCE
Canım zaten hassas bi dönemden geçiyoruz bide tüp bebek olunca daha da hassas ignesi ilaci hormon ilaçları falan eşinin biraz anlayışlı olmasi gerekiyor inşallah konusman ise yaramıştır biraz daha anlayışlı davranır sen kendini uzmemeye Çaliş ;(Kızlar günaydın. Kocam benim sinirimi çok bozmaya başladı, benim ilk hamileliğim, ikinci evliliğim, 38 yaşındayım hayatım boyunca çocuk istedim, anca ve 3. tüp bebek denememde oldu. Zaten tüp bebek döneminde de iğnelerimi ilaçlarımı işlemleri ara ara dalga geçer gibi konuşuyordu. Şimdi de hamilelikte aynı şeyi yapıyor. İlk zamanlarım çok sancılı geçti benim. Bıçak saplandı, belim çok ağrıdı. Progestan kullanıyorum diye sanırım çok akıntım oluyor, dün çamaşır toplarken tüm çamaşırım ıslanacak kadar ılık ılık sıvı aktı. Eve geldi hastaneye gittik. Kontrol edildi, bebiş baş aşağı dönmüş, çişimi kaçırmışım. Gene olunca söyledim, sonra dalga geçiyor, ağladım çok kırıldım ya. Şimdi mesaj atıyor seni seviyorum diye, dedim kırıyosun beni. Benim 8. çocuğum değil ki, ben sancı nasıl olur, su nasıl gelir bilmiyorum ki yahu. Endişe ediyorum niye dalga geçiyorsun. Bişey yok hayatım de, korkma de ne bilim destek ol işte. Gene dalga geçiyor ezik gibi. Ya bu erkekler ne kadar kötüler ya ne kadar anlayışsızlar ya... Ondan sonra çocuk oldu yok hanımın ilgisi azaldı, sevgisi azaldı, insanın içindeki duyguları bitiriyorlar resmen.
Kızlar günaydın. Kocam benim sinirimi çok bozmaya başladı, benim ilk hamileliğim, ikinci evliliğim, 38 yaşındayım hayatım boyunca çocuk istedim, anca ve 3. tüp bebek denememde oldu. Zaten tüp bebek döneminde de iğnelerimi ilaçlarımı işlemleri ara ara dalga geçer gibi konuşuyordu. Şimdi de hamilelikte aynı şeyi yapıyor. İlk zamanlarım çok sancılı geçti benim. Bıçak saplandı, belim çok ağrıdı. Progestan kullanıyorum diye sanırım çok akıntım oluyor, dün çamaşır toplarken tüm çamaşırım ıslanacak kadar ılık ılık sıvı aktı. Eve geldi hastaneye gittik. Kontrol edildi, bebiş baş aşağı dönmüş, çişimi kaçırmışım. Gene olunca söyledim, sonra dalga geçiyor, ağladım çok kırıldım ya. Şimdi mesaj atıyor seni seviyorum diye, dedim kırıyosun beni. Benim 8. çocuğum değil ki, ben sancı nasıl olur, su nasıl gelir bilmiyorum ki yahu. Endişe ediyorum niye dalga geçiyorsun. Bişey yok hayatım de, korkma de ne bilim destek ol işte. Gene dalga geçiyor ezik gibi. Ya bu erkekler ne kadar kötüler ya ne kadar anlayışsızlar ya... Ondan sonra çocuk oldu yok hanımın ilgisi azaldı, sevgisi azaldı, insanın içindeki duyguları bitiriyorlar resmen.
hanımlar bir de kanguru almayı düşünenler var mı?
ilk kızımda alayım dedim alamadım bebiş büyüyünce de taşıyamam diye geç kalmış oldum, zaten neredeyse sadece ilk 5-6 ay kullanılıyor sonra ağırlaşınca çok zor.
evde iş yaparken bile atarım kanguruya, yürüyüşe falan çıkarım diye düşündüm ama marka model bilemiyorum, sling kullanımı çok zormuş onu biliyorum bi.
Saol cnm inş sever abisini okula rahat rahat götürürüz dedim bakalım civilide takıp et ara ara indirim oluyorengi de fiyatı da çok güzel, güle güle kullanın inşallah, bende baktım şimdi tutumluanneye, alsam mı diye düşünüyorum, doğsa da öyle mi alsam acaba? sevmezse bi de şimdiden beklemeyim olmazsa.
hiç telaş yapma, doğunac bir anda sahipleniyor insan adından da emin oluyor insan.
Şubatta halledicem inş bu konuda şanslıyım annem bu işi yapıyorson bi soru daha, bizim cicilerimizle ilgili sayfamız olmadığından buradan paylaşım yapıcaz artık napalım. kapı süslerinizi hallettiniz mi?
Bana hediye gelmişti set halinde anakucagi kanguru çantası ve yerde minik beşiği vardi her parçasını kullandim pembe ama bunda da kullanirim belki keçe veya kumaşla uzerinde oynama yapar rengini degisrirrmhanımlar bir de kanguru almayı düşünenler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?