- 4 Nisan 2018
- 223
- 325
- 103
- 37
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #26.281
Çok geçmiş olsun canım, moralini bozma, üşüttün mü acaba, dikkat et kendine. İnş çabuk atlatırsın.Selam canlar çok kötüyüm bugün yemek yedikten sonra midemde bi ağrı ve bulantı hissettim sonra baktım ağzıma ekşi sular geliyor kendimi lavaboya zor attım içim dışıma çıktı resmen ben kustukça bebek sıkıştı iyice içimde sanki midemin üstüne taş koymuşlar o kadar kötü bir ağrıydı tam birazcık rahatladım derken yine bir bulantı bu sefer lavaboya yetişemedim koridora düştüm eşim tutmasa karnımın üstüne düşüvercektim en sonunda acile gittik faranjit olmuşsun dedi serum taktılar kan ve idrar verdim idrarda enfeksiyon çıkmış hemen Pazartesi kendi doktoruna git dediler saat 2 den önce hastaneye gitseydim doktoruma denk gelirdim maalesef ben geldiğimde çıkmıştı adam mecbur Pazartesi’ye randevu aldım daha iki hafta tahlil yaptırmıştı doktorum sonuçlar temiz çıkmıştı şimdi bu enfeksiyon nerden çıktı anlamadım şu son bir ayı da sorunsuz geçirseydim çok iyi olacaktı ya ama idrar tahlili için örnek verirken idrarımın rengi kırmızıya çalıyordur içime sinmemişti hiç zaten inşallah ciddi boyutta değildir enfeksiyon şimdilik tek dozluk antibiyotik verdiler gece onu içicem bakalım