2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Aynı biz canım kollarım agrıdı bazen gazdan oluyor ama o zaman anlıyorum bazen de sebeb yok hele aksam hiç bir sebep yok cıyakk cıyaaakk

Ben ancak dönebildim aranıza her ne kadar şubat anneleri başlığında hamileliğimi geçirsem de ben Ocak annesi oldum, en baştaki listeye kendimizi nasıl ekliyoruz acaba?
Hoşgeldin canım zaten subayçt anneleri ama 10 kadar var heralde Ocak da Dogan bebemiz bebde iki gün ile Ocak annesi oldum

ahhh bulabilsem canm anlayamıyorum ki nerden nasıl okunuyor bi bildiğim ocak anneleri ve şubat annemleri,yoksa okumak isterim tabiki
Benim profilim de açtıgım konularda vardı canım :)
[/QUOTE]
hakkında msjlar profil falan var ama açtığı konular yok kendi açtığım konu var mı 2014 de hamilelik topiğine giriyordum onları okumak istiyorum ama bilip giremyiroum

yok canm üst mide kısmım kuru kemikten ibaret benim göbek deliği altı tam dikişlerin olduğu yer hala şiş.

Evet canım sordum gayet normal dedi

FB'taki emzirme grubunda okudum, önsüt ve arkasüt ayrımı var. Memeler hazır şiş olduğunda içinde sulu ve şekerli süt birikmiş oluyormuş, yağlı ve besleyici olan süt arkada kalıyormus. Bebek o ön sütü içip doyarsa, arka sütü alamazsa, şekeri bol olan bu süt yeşil kakaya neden oluyormuş. O nedenle o grupta şiş memeyi biraz sagip yumuşatıp yumuşak meme vermeyi tavsiye ediyorlar.

Tek bir nedeni yok canim bende araştırdım ben tek memeyi 2 3 defa emziriyorum ki sadece on sütü almasın diye her kakası yesil değil ama arada tüm kaka değilde hafif yeşillik oluyor

Hiç öyle şeylerle işi yok bacım ya

Yok cnm ne hamileligi 10 aydır ilişki yok bizde daha kanamamda bitmedi zaten:)))) mide de hazimsizliktan supheleniyorum bendende bu gazlar çocuğa geciyor sanirim. Dedim herkeste varsa normal dicektim

Yok kız ila yapıyorum :))
Benim göbek de tam gitmedi daha. Acele etme dur 40'ımız çıkmadı daha.

Benim kızımın ne zaman geçti bu sebepsiz ağlamaları inan Hiç hatırlamıyorum. Bakalım bu nasıl olacak.

Kız anam seninki tam bi cadı desene yandın o zaman :))

Benim annem de sürekli 40'ında değişeceği iddiasında ama 'ilk kızım değişmemişti' deyince o öyle oldu diyor :))
Bu 40'ta bir keramet varsa bile bizi vurmaz o. Gökten halka yağsa biri bizim boynumuza geçmez çok şükür. Bu konularda bahtsızım.

Hadi bakalım inşallah güzel kilo almıştır.
Uykuda tepişme konusunda benim kızım master yapıp geldi dünyada. El ayak tepişerek uyur mu bir insan ya pısıl pısıl hep tepişsin. Yarım kundak yapıyorum ama bütün gece idare etmiyor belli bir yerde kundağı açtırıyor daralıp. Zorlarsam da ağlıyor. Çok şaşırdın di mi :))))

Aynı biz canım kollarım agrıdı bazen gazdan oluyor ama o zaman anlıyorum bazen de sebeb yok hele aksam hiç bir sebep yok cıyakk cıyaaakk

Gaz da arkadaş bu gazın da saati mi var? Ayrıca neden koltuğa koyunca aklına geliyor gaz? Kucakta 2 saat uyuyor o gaz o zaman nereye gidiyor? Bende sorular bitmez :))

Buzuki Orhan kolik albümü bebeğim ağlamasın 2 ben onla sakinleştiriyorum ve uyuyor denesene

Çok mantıklı bilemedim

aynen dizde yıkamak aşırı rahat .Bide okadar mutlu ki kucagımda .Şarkı söyleye söyleye yıkıyorum .Hem ona hem bana terapi mis gibi teni var .direk hissetmek mükemmel bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…