- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.501
Aynı biz canım kollarım agrıdı bazen gazdan oluyor ama o zaman anlıyorum bazen de sebeb yok hele aksam hiç bir sebep yok cıyakk cıyaaakkYa kızlar bişey sorcam.
Aranızda kucakta ağlayan bebeği olan var mı?
Karnı tok, gazı çıkmış, altı temiz, uykusu olmayan bebek kucakta ağlıyorsa ne yapılır mesela? Var mı bana verecek aklı olan?
Kucakta gezdirmeye razıyım ama kucakta gezerken bile ağlıyor çoğu zaman. Bir elim poposunu altında, bir elim 2 kolunun arasında göğüs kafesinden tutarak yukarı aşağı ağırlık çalışır gibi kaldır indir yaparsam susuyor bir tek. Kucakta taşıyarak evi turluyoruz, yırtıyor kendini ağlamaktan. Ne zaman şöyle sıkıntısı olmadığında bir yerlerde yatıp bakınacak bu çocuk?
Sebebi de sağolsun annem ve kv gerçi. Çocuk mesela ağlamadan duruyor diyelim bir yerde, hemen biri damladı tepesine sevme bahanesiyle. Öyle olunca da 2 dk'yı bulmadan ağlamaya başlıyor alın beni diye. Sürekli kucakta gezdirmeyin, siz gidince ne yapcam ben desem de annem hep 'o hep böyle ağlamayacak ya, bakınacak başlayınca durcak' dedi ama hala o günler gelmedi sağolsun.
Çocuk kendi kendine kalamadı ki hiç, bez değiştirirken rahatlıyor biraz, yatak odasında yatağın üstüne yatırıyorum ben de geziniyorum iki işleniyorum oyalanıyorum falan etrafında ki biraz kendi kendine bakınsın diye ama yalnız bırakmıyorlar çocuğu bir türlü.
Hep yanında birinin olmasına alışmasın istiyorum. Nasıl olacak bilemiyorum tabi. Yalnız başımıza bez bile değiştiremiyoruz
Yalnız kalınca daha iyi olacak gibi geliyor sanki düzenimiz.
Hoşgeldin canım zaten subayçt anneleri ama 10 kadar var heralde Ocak da Dogan bebemiz bebde iki gün ile Ocak annesi oldumBen ancak dönebildim aranızaher ne kadar şubat anneleri başlığında hamileliğimi geçirsem de ben Ocak annesi oldum, en baştaki listeye kendimizi nasıl ekliyoruz acaba?
önce saatini bekliyordum da şimdi kilo alsın diye bende tepiyorum hemen açık büfelerimi :)Aynen çok doğru diyorsun canım emdikce basa sarıyoruz zaten bir bitmeyen döngü başlıyor orda.her meme istediginde veriyor musun yoksa saatli mi veriyorsun
Benim profilim de açtıgım konularda vardı canım :)ahhh bulabilsem canm anlayamıyorum ki nerden nasıl okunuyor bi bildiğim ocak anneleri ve şubat annemleri,yoksa okumak isterim tabiki
yok canm üst mide kısmım kuru kemikten ibaret benim göbek deliği altı tam dikişlerin olduğu yer hala şiş.Kızlar benim alt karin bölgem yok ama göbek deliğinin üstü mide dediğimiz yer hep sis sanki kilo verirsin deri çok olur ya öyle bir sey ici de hava dolu gibi mesela düşük bel pantolonlarım oluyor yüksek beller hiç olmuyor sizinde öyle mi hep birde midede gerginlik hissi eski kiloma döndüm daha da verdim ama göbek o kadar sisti ki başka bir sey olmasindan korkuyorum
Evet canım sordum gayet normal dedi
Tek bir nedeni yok canim bende araştırdım ben tek memeyi 2 3 defa emziriyorum ki sadece on sütü almasın diye her kakası yesil değil ama arada tüm kaka değilde hafif yeşillik oluyorFB'taki emzirme grubunda okudum, önsüt ve arkasüt ayrımı var. Memeler hazır şiş olduğunda içinde sulu ve şekerli süt birikmiş oluyormuş, yağlı ve besleyici olan süt arkada kalıyormus. Bebek o ön sütü içip doyarsa, arka sütü alamazsa, şekeri bol olan bu süt yeşil kakaya neden oluyormuş. O nedenle o grupta şiş memeyi biraz sagip yumuşatıp yumuşak meme vermeyi tavsiye ediyorlar.
Canım büyüklerin yanında çocuk büyütmek gerçekten zor faydaları olduğu kadar zararları da oluyor bir şey desen yanlış anlıyorlar acaba yatırıp yanına süpürge sesi vs gibi bir şey açsan durmaz mı ki
Yok cnm ne hamileligi 10 aydır ilişki yok bizde daha kanamamda bitmedi zaten:)))) mide de hazimsizliktan supheleniyorum bendende bu gazlar çocuğa geciyor sanirim. Dedim herkeste varsa normal dicektim
Canim benim oğlumda öyleydi kızımda oğlumun ağlamalar 2 Aydan sonra kesildi 2 aya kadar o ağladı ben ağladım dr dr gezdim neyi var diye hiç birseyide yoktu çok şükür kızımda şimdi uyanık olduğu sure boyunca ağlıyor kucakta ev geziyoruz oturarakta durmuyor kucakta dik tutarak gezicem sallana sallana . Oğlum emekleyene kadar kendi kendine oyalanan bir çocuk olmadı hep kucakta yanındaydım sürekli hala çok hareketli bir çocuk ve çok duygusal 2 yaşa kadar çocuklar zorluyor ya
Kız anam seninki tam bi cadı desene yandın o zaman :))Hiç öyle şeylerle işi yok bacım ya
Yok kız ila yapıyorum :))
Benim göbek de tam gitmedi daha. Acele etme dur 40'ımız çıkmadı daha.
Benim kızımın ne zaman geçti bu sebepsiz ağlamaları inan Hiç hatırlamıyorum. Bakalım bu nasıl olacak.
Offf aynıyız valla görümcem kucağa alıştırdı siz gidince napcam dediysemde anlamadı . Bi gitseler düzenimiz oluşacak gibi geliyo banada. Ağlaya ağlaya bi düzene oturtucaz heralde ne bilim. Annemde o hep böyle olmayacak 40’ında düzelicek diyip duruyo ama gördüğüm kadarıyla düzelmiyo(
Bende anlamıyorum o kadar emiyor,yutkunma seside geliyor doyuyor demekki ve uyuması lazım ama uykuya geçiş yapamıyoruz bir türlü,uyuduğu zaman da kıvranıyor el belinde pit pıt olacakda oyle uyuyor.sabah kucagima alip tartildik kiyafetiyle kuru beziyle 3900 geliyor 2800 dogmustu pazartesi sabah kontrole gidecegiz bakalım beli olacak bicirigin kilosu.
Aynı biz canım kollarım agrıdı bazen gazdan oluyor ama o zaman anlıyorum bazen de sebeb yok hele aksam hiç bir sebep yok cıyakk cıyaaakk
O zaman benim hazımsızlık resmen mide yapmışım yaşlı amcalar gibi:)yok canm üst mide kısmım kuru kemikten ibaret benim göbek deliği altı tam dikişlerin olduğu yer hala şiş.
Buzuki Orhan kolik albümü bebeğim ağlamasın 2 ben onla sakinleştiriyorum ve uyuyor deneseneHiç öyle şeylerle işi yok bacım ya
Yok kız ila yapıyorum :))
Benim göbek de tam gitmedi daha. Acele etme dur 40'ımız çıkmadı daha.
Benim kızımın ne zaman geçti bu sebepsiz ağlamaları inan Hiç hatırlamıyorum. Bakalım bu nasıl olacak.
Çok mantıklıBenim annem de sürekli 40'ında değişeceği iddiasında ama 'ilk kızım değişmemişti' deyince o öyle oldu diyor :))
Bu 40'ta bir keramet varsa bile bizi vurmaz o. Gökten halka yağsa biri bizim boynumuza geçmez çok şükür. Bu konularda bahtsızım.
Hadi bakalım inşallah güzel kilo almıştır.
Uykuda tepişme konusunda benim kızım master yapıp geldi dünyada. El ayak tepişerek uyur mu bir insan ya pısıl pısıl hep tepişsin. Yarım kundak yapıyorum ama bütün gece idare etmiyor belli bir yerde kundağı açtırıyor daralıp. Zorlarsam da ağlıyor. Çok şaşırdın di mi :))))
Gaz da arkadaş bu gazın da saati mi var? Ayrıca neden koltuğa koyunca aklına geliyor gaz? Kucakta 2 saat uyuyor o gaz o zaman nereye gidiyor? Bende sorular bitmez :))
kesin öyledir canm o gider kolay zor olan alt kısımO zaman benim hazımsızlık resmen mide yapmışım yaşlı amcalar gibi:)
Korse takiyormusun? Ben takınca dikislerim acıyo ondan takmiyorum belki bir kaç ay sonra başlarım takmayakesin öyledir canm o gider kolay zor olan alt kısım
Buzuki Orhan kolik albümü bebeğim ağlamasın 2 ben onla sakinleştiriyorum ve uyuyor denesene
1 gün denedim dayanılmayacak gibi değildi ama biraz belim ve kasıklarım ağrıdı taksam alışırdım belki ama üşengeçlik yapıyorum.Korse takiyormusun? Ben takınca dikislerim acıyo ondan takmiyorum belki bir kaç ay sonra başlarım takmaya
aynen dizde yıkamak aşırı rahat .Bide okadar mutlu ki kucagımda .Şarkı söyleye söyleye yıkıyorum .Hem ona hem bana terapi mis gibi teni var .direk hissetmek mükemmel bişeyU Umutherzaman az bence arkadaşım evin sıcaksa en azından gün aşırı yıka bak ben şimdi küvette de değil direk banyoda dizime yatırıp yıkıyorum bu daha rahat oldu istediğim kadar su döküyorum hanımefendi suyuda çok seviyor bol bol su dökülüyor banyoda küvet olduğu zaman okadar dökemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?