- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.521
kesinlikle canm,ama suyu seven bebekler için geçerli durmazsa Allah korusun kayabilirleraynen dizde yıkamak aşırı rahat .Bide okadar mutlu ki kucagımda .Şarkı söyleye söyleye yıkıyorum .Hem ona hem bana terapi mis gibi teni var .direk hissetmek mükemmel bişey
Bende uyutmamaya çalişiyorum şimdi uyumasın ki gece uyusunAy benim kız bu saatler de bilokman uyumuyor yoruldum valla
Moral moral moral başkada bişey demiyorum canım üzmeyin kendiniziKızlar eşim kemoterapi görcekmiş ben bilmiyorum nasıl bişey sizin yakınınızda olan varmı çokmu zor tek bildiğim saçları dökmesieşim mahvoldu çok üzülüyo yenebilcemmi acaba diyo çok korkuyo
Havlu koyuyorum ilk oğlımda . bayagı yıkamıştım çünkü onu dizimde .kesinlikle canm,ama suyu seven bebekler için geçerli durmazsa Allah korusun kayabilirler
Yok bacım hepsi aynı folik asitli bebeler cok fena gercekten birde birseyi hemen akıllarına kazıyıp onu istiyorlar. Sagolsun kp kucağa alıp gezdirmeye konuşmaya alıştırdı hep öyle olsun istiyor gece gündüz Allahım nerden buraya bu yağlı boyaya bulaştım şimdi çocukta böyle birşey oldu kriz geciriyorum. Ya dusuncesizlige gel gezdiriyorlar eve götürünce aglasin almayacam diyorum kötü alıştırıyorsunuz. Bizi alakadar etmez diyorlar. Kendi zevkleri sevmeleri için çocuğun eziyet olmasına göz yumuyurlar. Salak bunlar bir türlü anlatamadim. Bakın oğlunuz genelde sehirdisinda çalışıyor ben gece gündüz bu şekilde kucakta gezdiremem ki küçük suan gazını cikatirken kollarim ağrıyor. Allaha havale ediyorum sirf oyle diyorum diye inadima yapıyorlar resmen sankiBeşiğinin sallama özelliğini açtım gece bide onu denicem bakalım. Bu pıt pıt çok yordu beni. Hepimiz aynıymışız ben sanıyorum ki sadece benim kız böyle. Biraz içim rahatladı desem :)
Valla tatlım benim sipacigi anlatmışsın resmen hepsi böyle deseneBenim annem de sürekli 40'ında değişeceği iddiasında ama 'ilk kızım değişmemişti' deyince o öyle oldu diyor :))
Bu 40'ta bir keramet varsa bile bizi vurmaz o. Gökten halka yağsa biri bizim boynumuza geçmez çok şükür. Bu konularda bahtsızım.
Hadi bakalım inşallah güzel kilo almıştır.
Uykuda tepişme konusunda benim kızım master yapıp geldi dünyada. El ayak tepişerek uyur mu bir insan ya pısıl pısıl hep tepişsin. Yarım kundak yapıyorum ama bütün gece idare etmiyor belli bir yerde kundağı açtırıyor daralıp. Zorlarsam da ağlıyor. Çok şaşırdın di mi :))))
Gaz da arkadaş bu gazın da saati mi var? Ayrıca neden koltuğa koyunca aklına geliyor gaz? Kucakta 2 saat uyuyor o gaz o zaman nereye gidiyor? Bende sorular bitmez :))
Allah sifa versin cnm genç yener sen ona moral ver moral en önemli sey bu süreçte.Kızlar eşim kemoterapi görcekmiş ben bilmiyorum nasıl bişey sizin yakınınızda olan varmı çokmu zor tek bildiğim saçları dökmesieşim mahvoldu çok üzülüyo yenebilcemmi acaba diyo çok korkuyo
hakkında msjlar profil falan var ama açtığı konular yokBenim profilim de açtıgım konularda vardı canım :)
Canım boşver sen evladına bak da. Bende pazartesi eve gidicem bakalım ne olacak halimizAy ben bi koşturma içindeyim neden? Evimin her yeri karıştı çekmeceler vs ama vakit yok ki yapayım. Off stres olmak istemiyorum.
Kv ve kplerden nefret ettim ne bu anlayışsızluk yaYok bacım hepsi aynı folik asitli bebeler cok fena gercekten birde birseyi hemen akıllarına kazıyıp onu istiyorlar. Sagolsun kp kucağa alıp gezdirmeye konuşmaya alıştırdı hep öyle olsun istiyor gece gündüz Allahım nerden buraya bu yağlı boyaya bulaştım şimdi çocukta böyle birşey oldu kriz geciriyorum. Ya dusuncesizlige gel gezdiriyorlar eve götürünce aglasin almayacam diyorum kötü alıştırıyorsunuz. Bizi alakadar etmez diyorlar. Kendi zevkleri sevmeleri için çocuğun eziyet olmasına göz yumuyurlar. Salak bunlar bir türlü anlatamadim. Bakın oğlunuz genelde sehirdisinda çalışıyor ben gece gündüz bu şekilde kucakta gezdiremem ki küçük suan gazını cikatirken kollarim ağrıyor. Allaha havale ediyorum sirf oyle diyorum diye inadima yapıyorlar resmen sanki
Yok yanlız degilsin hatta hormonlar da üstüne cabası berbat bi haldeyim yarin vitamin almaya başlıycam gunduz uykumuz güzel ams aksam 6 dan ertesingunun oglenine kadar ağlak haldeyiz biri gelip tutacak da ben islerimi halledicem eşimden baska yardım edenim de yok yazık adam hem iş hem ev yıprandı benim kadar neyse birazbuyurlerse uykunduzeni otiracak ama 2. Ayın sonunda kesintisiz uykun bekliyorumAy ben kendimi gerçekten yalnız sanıyodum. Zannediyordum ki herkesin bebeği az da uyusa en azından uyurken annelerde uyuyabiliyo kimsenin bebeği böyle sürekli pıt pıt pış pış istemiyo biraz içim rahatladı desem:)
senin için demedim olur ya biri iyiymiş yapayım der kıpırdak bir bebekse kayabilir diye yazdım ama havlu mantıklıymış.Havlu koyuyorum ilk oğlımda . bayagı yıkamıştım çünkü onu dizimde .
Allahım bize bağışlasın cuma günü evladımı kucağıma aldım. Harika bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kayınvalide ben bakarım size demişti. Ama nedense hiç güvenmedim ona çümlü depresyon ilaçları kullanıyor uyku onun için hayat demek. Kendi annemde engelli kardeşim var o yüzden ilgilenemiyor. Doğumdan önce bunları düşünmekten mideme kramplar giriyordu. Sonra güçlü ol dedim kendime. Sen bakacaksın yavruna dirayetli ol yaparsın. Bu duygularla doğuma girdim. Sezeryan oldum bu arada. Neyse eve geldik. Kv güya bakacak ama 11 de kalkıyor akşam 10da yatıyor. Bebek kendini yırtsa kılı kıpırdamıyor. Sadece bebeğin çamaşırlarını astı topladı. 1 kere yemek yaptı. Dün muyfagımı topladım salonumu ütümü yaptım. Zorlanıyorum ama ne yapayım çarem yok. Bu arada geceleri 2 gündür baş dönmesi terleme titreme kulağıma sesler geliyor. Durup durup ağlıyorum. Hatta gece yaşadıgkmı söyledim ki belki anlayışlı olur. Ters dominant Bi kadın. Aklınageleni söyler. Patlama noktası o kadar basit bir sey ki. Bebek çikolatası yaptırmıştık isme özel 70 adet. İlk gelince komsularıma ikram etmiştim bebek doğmadan. Sonra ilk gün geldiler yine ikram edildi. Bende hep birlikte otururken dedim ki. Ben 3 ay sonra arkadasıma gittim bana bebek çikolatası ikram etti. Hani çabuk bitmesin ki yemeyenlere de ikram edebileyim. Alan yakınlarıma tekrar geldiklerinde lokum verelim. Ortaya konuşuldu hatta gülünüldü falan. Ertesi gün yine geldiler kv gene getirdi çikolata kadın almak istemiyor Allah aşkına al Bi tane al. Kadın diyor ben aldım olsun yinede al bisey olmaz al diye ısrar etti. Kadında aldı. Gidince dedim ki anne konusmustuk tamam ikram et ama kadın istemiyor sen ısrar ediyon. Yapma be olur dedim. Bak başkalarına da kalsın Bi daha gelirlerse lokum ver. Ya dedi sen ne kadar ayıp ediyon ne olmuş Bi çıkolatadan. Çikolataskmda değilim sadece Bi daha Bi daha sipariş mi verelim anne gerek yok. Aradan zaman gecti. O yakınımda gelirken çikolata getirmişti onu görmüş. Bak insanlar sana çikolata getirmiş sende bir çikolatanın lafını ediyon. Çok ayıp ediyon haberin olsun. Bende dedim gelenlere milka mi vercez anne. Lohısayım üstüme gelme tek dediğim bu. Sonra bamyodaydım. Bebek ağlamış bakmamış. Bana dilimin ucuyla dedi çocuk ağlıyor. Gittim yavrum katılıyor 3 günlük daha durduramadım.p ara kapı calıyor acmıyor tel çalıyor bakmıyor. Eşim geldi diğer odaya gitmiş bagıra bagıra alıyor. O lohusa oldu bende refakatçi. Sesini duyunca çıldırdım aşağı komsuya indim. Sütüm gelmedi yavrum durmadı. Sonra eve geldim. Bana diyor sen niye üstüne alındın ben doluydum sende öyle konusunca ağladım. Yapma anne dedim bak sütüm gelmedi bebek durmadı lohısayım. Ne bagırdım ne küfür ettim. Eşime dedi beni eve götür. Gitmiş kp fiştiklemiş beni aradı kp. Anneni sana baksın diye gönderdim krize sok diye mi. Bundan sonra sizi tanımıyoruz sizde bizi sildik sizi. Yargısız infaz ediyorsun dedim dinlemeden. Dinlemek istemiyorum dedi. Arkadan da bagırıyor bir çikolata için yaptı diye. Hayır küfür etmedim hakaret etmedim bağırmadım. Sizi sildik nedır. Dünden beri pertiz bugün 4 günlüğüz yavrumla. Allah yardım etsin birde adını kp adını koyuyorduk şimdi koymak istemiyorum dedim eşime. Oda Bi o isim onda mı var boşver koyalım dedi. Eşim zaten oldum olası anlaşamaz annesiyle. Annesi de pek sevmez biliyorum babası da öyle. Hatta bana dün dedi ilişkiye girdikten sonra sakın bebeğe süt verme itaatkar olmaz. Ben kocana verdim bak nasıl. Ama kardeşine vermedim o nasıl iyi diye. Herseyi söylüyor ama cevap istemiyor. Bana dua edin dostlar. Geceleri sııtma gibi oluyorum ter içinde kalıyorum.hakkında msjlar profil falan var ama açtığı konular yokkendi açtığım konu var mı 2014 de hamilelik topiğine giriyordum onları okumak istiyorum ama bilip giremyiroum
çok geçmiş olsun dualarımdasın,ablam görüyor hiç saçları dökülmedi ilacı aldığında bi kaç gün iştahsızlık ve bulantısı oluyor geçince çok iyi sadece ilk bi kaç günü kötü Allahımm hemen şifasını verirKızlar eşim kemoterapi görcekmiş ben bilmiyorum nasıl bişey sizin yakınınızda olan varmı çokmu zor tek bildiğim saçları dökmesieşim mahvoldu çok üzülüyo yenebilcemmi acaba diyo çok korkuyo
canım babam kemoterapi gördü. Kan değerleri iyi oldupu için çok kilo kaybı olmadı ama kilo kaybı oluyor. Normal yemrl yiyemedi... çok yorgunluk oluyor hep yattı babam. Gerçi mide kanserinin 3. Evresiydi, size verilecek dozlar sıklıpı farklı olabilir. Çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Babam kurtuldu bu arada maşalahı var. Eşin de iyileşir imşallah, bu arada moral öok önemli.Kızlar eşim kemoterapi görcekmiş ben bilmiyorum nasıl bişey sizin yakınınızda olan varmı çokmu zor tek bildiğim saçları dökmesieşim mahvoldu çok üzülüyo yenebilcemmi acaba diyo çok korkuyo
ayyy canm korkunç bi lohusalık yaşatmış Allah sana güç kuvvet versin çok şükür şimdi iyisin değil mi toparlandın,zor günlerinde yanlız olanlar daha güçlü oluyor geçmişi sil ve ayaklarının üstüne sağlam bas o zor gününde yanında olmayanıda Allah a havale et,sakın sakın gitme de gelmesinde o bebeği görmeye hiççç hakkı yok,çok sinir oldum yaaAllahım bize bağışlasın cuma günü evladımı kucağıma aldım. Harika bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kayınvalide ben bakarım size demişti. Ama nedense hiç güvenmedim ona çümlü depresyon ilaçları kullanıyor uyku onun için hayat demek. Kendi annemde engelli kardeşim var o yüzden ilgilenemiyor. Doğumdan önce bunları düşünmekten mideme kramplar giriyordu. Sonra güçlü ol dedim kendime. Sen bakacaksın yavruna dirayetli ol yaparsın. Bu duygularla doğuma girdim. Sezeryan oldum bu arada. Neyse eve geldik. Kv güya bakacak ama 11 de kalkıyor akşam 10da yatıyor. Bebek kendini yırtsa kılı kıpırdamıyor. Sadece bebeğin çamaşırlarını astı topladı. 1 kere yemek yaptı. Dün muyfagımı topladım salonumu ütümü yaptım. Zorlanıyorum ama ne yapayım çarem yok. Bu arada geceleri 2 gündür baş dönmesi terleme titreme kulağıma sesler geliyor. Durup durup ağlıyorum. Hatta gece yaşadıgkmı söyledim ki belki anlayışlı olur. Ters dominant Bi kadın. Aklınageleni söyler. Patlama noktası o kadar basit bir sey ki. Bebek çikolatası yaptırmıştık isme özel 70 adet. İlk gelince komsularıma ikram etmiştim bebek doğmadan. Sonra ilk gün geldiler yine ikram edildi. Bende hep birlikte otururken dedim ki. Ben 3 ay sonra arkadasıma gittim bana bebek çikolatası ikram etti. Hani çabuk bitmesin ki yemeyenlere de ikram edebileyim. Alan yakınlarıma tekrar geldiklerinde lokum verelim. Ortaya konuşuldu hatta gülünüldü falan. Ertesi gün yine geldiler kv gene getirdi çikolata kadın almak istemiyor Allah aşkına al Bi tane al. Kadın diyor ben aldım olsun yinede al bisey olmaz al diye ısrar etti. Kadında aldı. Gidince dedim ki anne konusmustuk tamam ikram et ama kadın istemiyor sen ısrar ediyon. Yapma be olur dedim. Bak başkalarına da kalsın Bi daha gelirlerse lokum ver. Ya dedi sen ne kadar ayıp ediyon ne olmuş Bi çıkolatadan. Çikolataskmda değilim sadece Bi daha Bi daha sipariş mi verelim anne gerek yok. Aradan zaman gecti. O yakınımda gelirken çikolata getirmişti onu görmüş. Bak insanlar sana çikolata getirmiş sende bir çikolatanın lafını ediyon. Çok ayıp ediyon haberin olsun. Bende dedim gelenlere milka mi vercez anne. Lohısayım üstüme gelme tek dediğim bu. Sonra bamyodaydım. Bebek ağlamış bakmamış. Bana dilimin ucuyla dedi çocuk ağlıyor. Gittim yavrum katılıyor 3 günlük daha durduramadım.p ara kapı calıyor acmıyor tel çalıyor bakmıyor. Eşim geldi diğer odaya gitmiş bagıra bagıra alıyor. O lohusa oldu bende refakatçi. Sesini duyunca çıldırdım aşağı komsuya indim. Sütüm gelmedi yavrum durmadı. Sonra eve geldim. Bana diyor sen niye üstüne alındın ben doluydum sende öyle konusunca ağladım. Yapma anne dedim bak sütüm gelmedi bebek durmadı lohısayım. Ne bagırdım ne küfür ettim. Eşime dedi beni eve götür. Gitmiş kp fiştiklemiş beni aradı kp. Anneni sana baksın diye gönderdim krize sok diye mi. Bundan sonra sizi tanımıyoruz sizde bizi sildik sizi. Yargısız infaz ediyorsun dedim dinlemeden. Dinlemek istemiyorum dedi. Arkadan da bagırıyor bir çikolata için yaptı diye. Hayır küfür etmedim hakaret etmedim bağırmadım. Sizi sildik nedır. Dünden beri pertiz bugün 4 günlüğüz yavrumla. Allah yardım etsin birde adını kp adını koyuyorduk şimdi koymak istemiyorum dedim eşime. Oda Bi o isim onda mı var boşver koyalım dedi. Eşim zaten oldum olası anlaşamaz annesiyle. Annesi de pek sevmez biliyorum babası da öyle. Hatta bana dün dedi ilişkiye girdikten sonra sakın bebeğe süt verme itaatkar olmaz. Ben kocana verdim bak nasıl. Ama kardeşine vermedim o nasıl iyi diye. Herseyi söylüyor ama cevap istemiyor. Bana dua edin dostlar. Geceleri sııtma gibi oluyorum ter içinde kalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?