2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
İsallah canım dedigin gibi olur yoksa cok zor olacak kilolar giderek artacak cunku

Bizimki baya minik birsey canım. En son 2700du yarin dr kontrolünde bakalim kac olmuş beyfendi. Sagol canım bakayim bende dediğin markalara

Tamam canim önerilerin icin teşekkürler. Bakayim o sayfaya bir ara

Siz mi iciyorsunuz, bebege de iciriyor musunuz? Biogaia biz de kullaniyoruz ama gaz sancılari var. Bir de anason cayini deniyim. Nasil hazirliyorsunuz?
Bebeğe içiriyorum ben. Kendi çocuk doktoruma da sordum, kullanabilirsiniz dedi. Bir çay kaşığı anasona 3-4 yemek kaşığı su koyuyorum. 1-2 çay kaşığı veriyorum bebeğime, biogaladan da beş damla içiriyorum. Gazı var ama kendisi pıt pıt çıkartıyor, uykudan uyandırmıyor.

Elimizden geleni yapalım yeter canım inşallah sütümüz çoğalır olmasada hem mama hem süt sürdürürüz

Maşallah,ne güzel olmuş
maşallah kuzuya birdr poz vermis. Cok güzel hatira olmus gerçekten
Maşallah ya çok güzel olmuş
Teşekkür ederim kızlar. Güzel Bi anı oldu

Kızlar boğazım acıyor hasta olucam ne yapsam
Ben normalde hasta olur gibi olduğumda 20 damla UMCA içiyordum, hemen geçiriyordu. Bitkisel bir öz, Sardalya kökünden elde ediliyor. Grip, üst solunum yolu enfeksiyonlarında çok etkili. Ama hamilelikte kullanmadım. Siz UMCA yazıp bir araştırın isterseniz, zaten bize uyku pek yok.

Tamam öyle yapayım. Birde yataklara düşmeyelim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…