- 12 Ağustos 2018
- 144
- 275
- 23
- 35
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.601
Aynisi bende de var bazen bende diyorum böyle yenidogan mi olur diye şaşkınımHoşbulduk sağol canım, son mesajlara bakıyorum da herkesin bebişi kucakcı olmuş bizimki de kucakta omuzda uyuyor, yerine koyduğum anda kıpır kıpır bazen gündüz hiç uyumuyor böyle yenidoğan mı olur
maşallah kuzuya birdr poz vermis. Cok güzel hatira olmus gerçektenKızlar çekimi yaptırdık bunu ben kendim çektim
İsallah canım dedigin gibi olur yoksa cok zor olacak kilolar giderek artacak cunkuBiz de yapışık yaşıyoruz canım kendini yalnız hissetme. Bir ara direndim ama çocukla inatlaşmayı bıraktım. Şimdilik nasıl isterse öyle. Bu dönem sıkıntılı geçerse benden kopma süresi de uzar biliyorum. Az sabret. Dönmeye başladığı zaman, yaklaşık 3 aylık olduklarında durmak istemiyorlar kucakta sen istesen de.
Hayırlı olsun ve geçmiş olsun canım.
Bizimki baya minik birsey canım. En son 2700du yarin dr kontrolünde bakalim kac olmuş beyfendi. Sagol canım bakayim bende dediğin markalaraTeşekkür ederim canım hepimizin bebişleri gece uyur inşallah da rahatlarız hepberaber. Oğlum biraz tombulcana olduğu için slingler olmadı. Boynum ve sırtım baya ağrıdı taşırken o yüzden bize kanguru daha uygun. Neko switch ve boba 4g leri beğeniyorum. Burdan birkaç kişi boba 4g den memnundu yenidoğan aparatı da varmış. Fiyatı biraz pahalı ama ikinci el alınabilir.
Tamam canim önerilerin icin teşekkürler. Bakayim o sayfaya bir araFb'ta babywearing türkiye sayfası var. Oraya bakabilirsiniz. Ben neko switch baby size almayı düşünüyorum.
Arkadaşım sling verdi, gündüz orada bir iki saat uyuyabiliyor ama çıkarmamak kaydıyla. Aksamlari kanguruda uyutanlar varmış ama daha ileriki aylarda sanırım. Simdi ben slingte çıkarmaya kalkışınca hemen uyanıyor. Ama ayaktaysam en az 1 saat uyuyor
Bu arada ilk 10. Gün demedim durmadı, sonra hemen hemen her gun denedim, 15. Gün slingte uyumaya başladı.
Maşallah ya çok güzel olmuşKızlar çekimi yaptırdık bunu ben kendim çektim
Siz mi iciyorsunuz, bebege de iciriyor musunuz? Biogaia biz de kullaniyoruz ama gaz sancılari var. Bir de anason cayini deniyim. Nasil hazirliyorsunuz?Kızlar ben doğduğundan beri biogala ve anason çayını kullanıyorum. Hiç gaz problemi yok bebeğimin. Bir deneyin isterseniz.
Canim sen alerji icin testi devlet hastanesindemi yaptırdın özel hastanedemi benim kızın kakası mukuslu ve hiç durmuyor ya bende yaptırmak istiyorumMaşallah ya çok güzel olmuş
Bebeğe içiriyorum ben. Kendi çocuk doktoruma da sordum, kullanabilirsiniz dedi. Bir çay kaşığı anasona 3-4 yemek kaşığı su koyuyorum. 1-2 çay kaşığı veriyorum bebeğime, biogaladan da beş damla içiriyorum. Gazı var ama kendisi pıt pıt çıkartıyor, uykudan uyandırmıyor.Siz mi iciyorsunuz, bebege de iciriyor musunuz? Biogaia biz de kullaniyoruz ama gaz sancılari var. Bir de anason cayini deniyim. Nasil hazirliyorsunuz?
Hangi marka boza alıyorsun cnmEşime aldırıyorum bu akşam bende denicem. Leblebiyle birlikte tüketince gazıda azaltıyormuş. Günde kaç kere içiyorsun canım?
Elimizden geleni yapalım yeter canım inşallah sütümüz çoğalır olmasada hem mama hem süt sürdürürüzBizde 27 olduk bugün :) salı günü 1. Ay kontrolü var. Ben sütümün azaldığını düşünüyorum bazen göğüslerim taş oluyo akıyo ama çoğu zaman yumuşak. İyi uyuyunca doluyo ama her zaman uyumak be mümkünuyuyamadıkçada azaluyo. Çok üzülüyorum ama ben elimden geleni yapıyorum
Çok tatlı maşallah kuzuyaBiz de 10 günlükken yaptırmıştık onda bile zar zor uyudu da poz alabildiler. Fiyatı da çok iyi biz Ankarada albüm+çekim 1500 verdik. Gerçi daha fırsat bulup da fotoğrafları seçemedim.
Geçmiş olsun canım. Ben hiçbir şey kullanmıyorum ne kendime ne çocuğa. Sadece yediklerime dikkat ediyorum.
Oy maşallah kuzuya ne güzel durmuş:))
Bizim için o tren kaçtı. İlk gün olsa belki olurmuş:)
Maşallah,ne güzel olmuş
maşallah kuzuya birdr poz vermis. Cok güzel hatira olmus gerçekten
Teşekkür ederim kızlar. Güzel Bi anı olduMaşallah ya çok güzel olmuş
Fena değil hafif ekşimsi içine ceviz üzüm katıp yıyorm ben 3 yaşındaki kızım hiççç begnmedi ama :)Bozayı bende denicem tadı nasıl güzel mi
Ben dede cok yapmisti cnm.surekli olmasada icmeye calisiyrm fazla icersemde beni zorluyoKıZlar boza aşırı süt yapıyomuş deneyen var mı ?
Aynen şu an olduğu gibi cnmUykusuz her gece diyorum ve susuyorum
Ah gece uykuları cok tatlıAynen şu an olduğu gibi cnm
Ben normalde hasta olur gibi olduğumda 20 damla UMCA içiyordum, hemen geçiriyordu. Bitkisel bir öz, Sardalya kökünden elde ediliyor. Grip, üst solunum yolu enfeksiyonlarında çok etkili. Ama hamilelikte kullanmadım. Siz UMCA yazıp bir araştırın isterseniz, zaten bize uyku pek yok.Kızlar boğazım acıyor hasta olucam ne yapsam
Tamam öyle yapayım. Birde yataklara düşmeyelim deBen normalde hasta olur gibi olduğumda 20 damla UMCA içiyordum, hemen geçiriyordu. Bitkisel bir öz, Sardalya kökünden elde ediliyor. Grip, üst solunum yolu enfeksiyonlarında çok etkili. Ama hamilelikte kullanmadım. Siz UMCA yazıp bir araştırın isterseniz, zaten bize uyku pek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?