- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #38.641
An itibariyle slingimi aldım, inşallah severiz
Bizimki kucakta uyusa bende o ara işimi yapsam başka bişi istemem.
çok korkunç bi durum canm daha ileri dercesini yaşadık anlatıp seni korkutmak istemem gözün üstünde olsun biz boğulduğunı farketmemiştik o yüzden daha kötü bi durum oldu.Seni çok iyi anlıyorum canm ama geçecek inşallahBeni anlarsın o zaman canım ben bogulma aninda hemenyüzüstü çevirip sırtına vuruyorum alnını yukari çekiyorum sen nasıl yapiyodun ve neden boguluyordu ? Insallah gecer canım ya Allah beterini vermesin halimize hamdolsun ama laf değil zorlanıyorum
Neko wrap aldım canım, n11 ve gittigidiyorda aynı fiyat. Bi şekilde alışsın içine, kucakta uyursa sesi çıkmıyor zaten, olmadı iade ederim süres içinde ne yapayım.Bende istiyorum onu ama becerebilir miyim bilmiyorum. Sen hangi markanınkini aldın canım.
canim benim sana da allah guc kuvvet versin.baya zorlaniyorsun az daha buyuyunce atlatir insallah. ablamin buyuk oglu da oyleydi ama bogazinda biseler mi gelismemisti ne. buyudukce gelsiir duzelir dediler oyle oldu. ama baya surdu ya ilk okul zamaninda da hala ablam meyveleri fln kucuk parcalara ayirirdi. ins seninki tabi o sekil degildir. biz doktordan geldik az once bizmkinin de cabuk bogazinda kalio. belki cok acgozluce emiyodur ondan olabilir dediBeni anlarsın o zaman canım ben bogulma aninda hemenyüzüstü çevirip sırtına vuruyorum alnını yukari çekiyorum sen nasıl yapiyodun ve neden boguluyordu ? Insallah gecer canım ya Allah beterini vermesin halimize hamdolsun ama laf değil zorlanıyorum
Hayırlı olsunNeko wrap aldım canım, n11 ve gittigidiyorda aynı fiyat. Bi şekilde alışsın içine, kucakta uyursa sesi çıkmıyor zaten, olmadı iade ederim süres içinde ne yapayım.
Henüz almadım ama kanguruyu da solomombaby alıcam inşallah, yenidoğan aparatı varmış ayrıca yoksa 4. Ayda kullanımı. O aparatta pek iyi değilmiş o araya sling kullanalım işte. 4 yaşa kadar kullanımı var ergonomik. Bi bak istersen çeşit çok maşallah.
Ah canım cok zor oldu 4 saat ugrastık uyumadı coğu pozu alamadık ama olanlar yeter hiç yoktan yaniGünaydın kızlar
Çok güzel olmuş, çekenin de senin de eline sağlık, zor oldu mu?
Sende daha kötüsünü yaşamışsın yaa ne korkmussunuzdur insallah ben üşütmusumdurde ondan olmuştur kusmasi devamli olmasın simdi evi supurdum sildim sabah 8 den beri bebek arsbasina yatırdım bi elektrikli supurgeyi goturuyorum bi bebek arabasini yanimdan ayırmadim tam bi rezillik ya bebekli kadinlara tek elliler denirmiş ya çok manidarçok korkunç bi durum canm daha ileri dercesini yaşadık anlatıp seni korkutmak istemem gözün üstünde olsun biz boğulduğunı farketmemiştik o yüzden daha kötü bi durum oldu.Seni çok iyi anlıyorum canm ama geçecek inşallah
Allah razi olsun canım bu sıkıntılar gecer insallah ablaninki de çok kötü imiş ya yok bence çocuk buyutmek çok buyuk bir iş annemin kiymetini cok anladim hem dogumu cek hem de buyutme kaygisi stresi seninki de oyledir muhtemelen çok cekiyodur belki sütun de tazyikli idir dikkat et canim emzirirken göğsünü makasla bencecanim benim sana da allah guc kuvvet versin.baya zorlaniyorsun az daha buyuyunce atlatir insallah. ablamin buyuk oglu da oyleydi ama bogazinda biseler mi gelismemisti ne. buyudukce gelsiir duzelir dediler oyle oldu. ama baya surdu ya ilk okul zamaninda da hala ablam meyveleri fln kucuk parcalara ayirirdi. ins seninki tabi o sekil degildir. biz doktordan geldik az once bizmkinin de cabuk bogazinda kalio. belki cok acgozluce emiyodur ondan olabilir dedi
Solomon baby i internet araştırdım onu düşünüyorum ama görmeden de almak istemiyorum,Kayseri için e bebek ya da tıpıştıpış da var mıdır acaba?arayıp sorayım deneyip almak istiyorum,mağazaları tek tek dolaşmak istemiyorum şu havada.ne çok şey istiyorum Beyazshow daki psikopata döndüm resmen.Henüz almadım ama kanguruyu da solomombaby alıcam inşallah, yenidoğan aparatı varmış ayrıca yoksa 4. Ayda kullanımı. O aparatta pek iyi değilmiş o araya sling kullanalım işte. 4 yaşa kadar kullanımı var ergonomik. Bi bak istersen çeşit çok maşallah.
Canım bize de gelmeden ara dedi hemşiremiz, elimizde kalmadı yoksa boşuna gelmeyin dedi.Merhaba kızlar bizde kontrol den geldk sağlık ocağınds birinci ay aşısı kalmamıştı sizde de oyle mı tum turkiye de yık dedi ozelden vurduk, bu arada bebeğim 3.600 51 cm doğmuştu şimdi 4900 56 cm olmş bebeşim bizden bu kadar
Solomon baby i internet araştırdım onu düşünüyorum ama görmeden de almak istemiyorum,Kayseri için e bebek ya da tıpıştıpış da var mıdır acaba?arayıp sorayım deneyip almak istiyorum,mağazaları tek tek dolaşmak istemiyorum şu havada.ne çok şey istiyorum Beyazshow daki psikopata döndüm resmen.
Evet canım biz de özel yaptırdık,saglık Bakanlığı ihaleye henüz girmemiş aşı alımı olmamış yani.maddi sıkıntı da olan ne yapacak,ellerindeki aşı stoğu bellidir,önceden yapılsa bu işler de mağdur olunmasa.sonuçta sağlık ve özellikle bebekler için daha hassas davranılması gerekir.Merhaba kızlar bizde kontrol den geldk sağlık ocağınds birinci ay aşısı kalmamıştı sizde de oyle mı tum turkiye de yık dedi ozelden vurduk, bu arada bebeğim 3.600 51 cm doğmuştu şimdi 4900 56 cm olmş bebeşim bizden bu kadar
Ah canım cok zor oldu 4 saat ugrastık uyumadı coğu pozu alamadık ama olanlar yeter hiç yoktan yani
Sırf bunun için sling aldım valla bende, içinde durursa işini yap işte, kızımda da biz bebek arabasını bayaa bi süre evde kullandık, içinde uyurdu hemde yemek yerken falan yüksek olunca iyi oluyodu bize. Sonra bi dışarı çıktık bi daha giremedi eve haliyle. Kışı arabayla evde geçirmiştik ama :)Sende daha kötüsünü yaşamışsın yaa ne korkmussunuzdur insallah ben üşütmusumdurde ondan olmuştur kusmasi devamli olmasın simdi evi supurdum sildim sabah 8 den beri bebek arsbasina yatırdım bi elektrikli supurgeyi goturuyorum bi bebek arabasini yanimdan ayırmadim tam bi rezillik ya bebekli kadinlara tek elliler denirmiş ya çok manidar
Canim hangi sehirdeydin ben burda ozellerdede bulamadım maalesef masallah bebisine çok güzel büyümüş annesiMerhaba kızlar bizde kontrol den geldk sağlık ocağınds birinci ay aşısı kalmamıştı sizde de oyle mı tum turkiye de yık dedi ozelden vurduk, bu arada bebeğim 3.600 51 cm doğmuştu şimdi 4900 56 cm olmş bebeşim bizden bu kadar
Canim kangurudan daha kolay bebegi çıkarması aslında ama çözerken biraz uzun yere değdirmemek lazim iste bağlamasıda kolay yoksaBende sling alacaktım vazgeçtim ya dışarıda bi yerde çıkarmak zorunda kalsam uğraşamam pratiklik açısından kanguru siparişi verdim Mamadusbaby’den bugün yarın gelir sanırım çok baktım alanlar baya bi memnun kullanınca sizlere de yazarım fikir olur
Ben yorumunu bekliyorum şulecim. İnstadan mı aldın netten mi?Bende sling alacaktım vazgeçtim ya dışarıda bi yerde çıkarmak zorunda kalsam uğraşamam pratiklik açısından kanguru siparişi verdim Mamadusbaby’den bugün yarın gelir sanırım çok baktım alanlar baya bi memnun kullanınca sizlere de yazarım fikir olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?